Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64666 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Εντάξει δεν αποφάσισε ο ρέμος ότι δεν θα πάμε.
Οι γριές το αποφάσισαν και το ρίχνουν σαν απόφαση της διοίκησης,για να μην ξεφτυλιστούν ως συνήθως.

Αυτό προκύπτει από πουθενά? υπάρχουν αποδείξεις? ή απλά είναι υποψίες του τύπου, έλα μωρέ έχουν κλάσει η γριές από τώρα? δεν θελω ομως απαντηση του στυλ: ε βεβαια το αποφασισαν οι γριες και εβαλαν τον ρεμο μπροστά !

ρωτάω χωρίς ίχνος ειρωνείας γιατί είμαι εκτός θεσσαλονίκης και δεν έχω την δυνατότητα κους κους!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
billy αυτο τουλαχιστον ειχε γινει περσι...για τις αποδειξεις που ζητας δεν μπορω να τις γραψω δημοσιως ;)
ειναι γνωστο στην θεσ/νικη σε οσους ασχολουνται με το θεμα οτι το κουμαντο σε θεματα εισιτηριων στην γρια το εχει η αυτοματη θυρα 10...και προφανως κατι τετοιο εχει γινει και φετος....και οπως μου ειπε καποια γρια σημερα ''αφου δεν μας δινετε ολη την 7-8,δεν σας δινουμε κι εμεις  καθολου εισιτηρια''...λες και αμα τους διναμε την 7-8 θα ερχοντουσαν...

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Όχι Billy αποδείξεις δεν έχω,σκέφτομαι τα εξής όμως
Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που έκαναν κάτι οργανωμένο ώστε να μην πάμε τόσο μαζικά,όπως κάθε χρόνο.
Πήγαν και καβατζώθηκαν στη μίκρα και φυλούσαν σκοπέτα για να μη διαρεύσουν εισητήρια.
Κλείσαν τα εκδοτήρια ακόμα και πριν τον αγώνα.
Δεν κατάφεραν τίποτα..
Εκ των υστέρων έβγαλαν μια βρώμα στην πόλη ότι ο ρέμος μας έδωσε εισητήρια "κάτω απ'το τραπέζι"για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Είναι ντροπή γι'αυτούς,τους καταλαβαίνω εν μέρει,δε λέω ότι κλάνουν κ τέτοια ρε,απλά είναι ντροπή για τον γηπεδούχο και νιώθουν άσχημα οι κακομοιρες
Επίσης ο κωλοτρυπιδότος πρόεδρος πήρε σβάρνα φέτος το καλοκαίρι όλα τα μπιτσόμπαρα της χώρας για να κονομήσει και θα του πεφτε άσχημα μια 300άρα αν συνυπολογίσεις και τα τικέτα των ερπετών ?
Αυτόνομες πουτάνες,βγείτε και πείτε "δεν γουστάρουμε να έρθετε",όχι έτσι στην πουστιά.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Συγγνώμη κιόλας, αλλά αν είναι αλήθεια αυτό που λέτε, ότι και καλά οι γριές είπαν δεν μας δίνετε την 7 και την 8 και εμείς δεν σας δίνουμε καθόλου εισητήρια , με ποια λογική το είπανε όταν πέρσι επιστρέψαν εισητήρια σε αυτά τα λίγα εισητήρια που τους δώσαμε ? Μιλάμε και πολύ αρχιδάτος ο πρόεδρος τους αν έγινε πραγματικά αυτό που λέτε, αντί να αποφασίσει αυτός πόσα θα δώσει αποφασίζουν οι οργανωμένοι ... Κάτι σε σκουλήκια μου θυμήζει το όλο θέμα....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

LFPADRAM

• Guest
Οι μουτσοι που γαμουσαμε γιναν καπεταναιοι απότι με φαινεται....

Bayern4

• Guest
η αυτονομη ειναι αντιθετη με την αποφαση της παε κ αυτο λεει στην ανακοινωση της.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μολις τωρα διαβασα την ανακοινωση της αυτοματης και δακρυσα... :tikitaka:
δεν γινεται να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο κυριοι της αυτοματης θυρας 10...ανακοινωση να ειχαμε να λεγαμε η συγκεκριμενη και μονο για τα ματια του κοσμου...αφου εσεις οι ιδιοι φτασατε την κατασταση σε αυτο το σημειο γιατι κλαιγεστε τωρα?

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
το καυτατζογλειο ΔΕΝ ειναι ιδιοκτητο γηπεδο του ηρακλη για να αποφασιζουν αν θα μας δωσουν εισητηρια η οχι. θα κανουμε οτι γουσταρουμε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
παντως για να λεμε τα συκα συκα, Τουμπα και Καυτατζογλειο ειναι γηπεδα με ιδια χωριτικοτητα. Εχει δικιο ο Ηρακλης να ζηταει τα ιδια εισιτηρια με αυτα που θα μας δωσει. Το αν εχουμε εμεις διαρκειας ειναι κατι που φυσιολογικα δεν τους ενδιαφερει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mpougatsas

• Guest
Aν δεν θέλουν να πάμε καλύτερα να ζητήσουν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς και να μην πάνε ούτε κι αυτοί.. :P και να δηλώσουνε και καμια έδρα στου διαόλου τη μάνα για να 'ναι και σίγουροι(καμια κύπρο, ρόδο κτλ) γιατί ποτέ δεν ξες τι γίνεται..  8)
 αλλή περίπτωση να μας κρατήσουν έξω εγω δεν βλέπω πάντως

CLUB LARISA

• Guest
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ......ΕΚΛΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΔΗ?

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
derby χωρίς οπαδούς 2 ομάδων δεν γίνετε πρέπει να το καταλάβουν όλοι και εμείς κτλ. εμενα μου την δίνει αυτό που γίνετε γενικότερα. το basket το διέλυσαν τόσα χρονια με την "απαγορεβσι" μετακίνησης οπαδών. το ίδιο θέλουν και τώρα. αλλα τα μεγέθη δεν λέω αλλα έλεος....το να πάνε καυτατζόγλειο αρειανοί / παοκτσήδες γριές και να ανοίξουν κεφαλια και να μετράμε ποιοι έδειραν pious δεν μου λέει τίποτα.

My Own WoRST ENeMy.....

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
μα δεν είναι ντέρμπυ...αλλά άλλο αυτό
ΑΡχίΔια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Απ: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρι&
« Reply #554 on: August 25, 2009, 11:54:32 »
Εντάξει δεν αποφάσισε ο ρέμος ότι δεν θα πάμε.
Οι γριές το αποφάσισαν και το ρίχνουν σαν απόφαση της διοίκησης,για να μην ξεφτυλιστούν ως συνήθως.

Αυτό προκύπτει από πουθενά? υπάρχουν αποδείξεις? ή απλά είναι υποψίες του τύπου, έλα μωρέ έχουν κλάσει η γριές από τώρα? δεν θελω ομως απαντηση του στυλ: ε βεβαια το αποφασισαν οι γριες και εβαλαν τον ρεμο μπροστά !

ρωτάω χωρίς ίχνος ειρωνείας γιατί είμαι εκτός θεσσαλονίκης και δεν έχω την δυνατότητα κους κους!
μεγαλυτερη αποδειξη απο αυτα που ελεγαν περυσι στην εκπομπη που εχουν στο λιμπερο μετα τον μεταξυ μας αγωνα δεν υπαρχει: ''αυτα απο του χρονου θα κοπουν'' ελεγαν και απαντουσαν με νοημα σε οποιον επαιρνε τηλεφωνο και εκραζε την διοικηση τους

απο το ρεπορταζ της γριας που ακουσα τυχαια στην ερα χτες ειπωθηκε οτι θα ζητησουν εισιτηρια απο την αεκ (με αμοιβαια ανταλλαγη εννοειται) κι οτι η ζητηση σε περιπτωση νικης με αρη θα ξεπερασει τα 2000

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
δυο συνεχομενα χρονια τοσο ξυλο και ακομα δε μαθατε...αυτονομες κωλοτρυπιδες στο μαζοχισμο κανενας δε σας φτανει.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
ο Ρεμος το κοινο του Αρη το χει επενεσει πολλες φορες και δεν εχει κανενα παραπονο. Αλλα δυστυχως το Καυτατζογλειο ειναι ανοχυρωτο οχυρό. Καλα εκανε. Νομιζω τους οπαδους του Ηρακλή φοβοταν για φασαρίες, οχι του Αρη.

please stop...δεν αντέχω άλλο!     :a1006:

http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/questions.html
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

SKAILS

• Guest
για μενα ,με τις γιαγιαδες, ειναι δικαιο να δωσουμε εμεις 4.000 εισιτηρια κ να μας δωσουν 4.000,αυτο ειναι το σωστο,δεν εξεταζω το γεγονος οτι εχουμε περισσοτερο κοσμο,το ξερουν κ οι πετρες αυτο.το ιδιο ισχυει με τα σκουλικια,παρτε 4.000 εισιτηρια,οπως ακριβως προτεινε ο ζαγορακης κ κοτεψε ο φτου σκορδας,δωσε μου 4.000.

Offline cure

• Αλλαγή
Είναι τόσο φανερό πως φοβούνται οι γριούλες την ξεφτίλα που ό,τι και να πούμε δεν βγάζει πουθενά. Το κυριότερο ρε παιδιά είναι πως χωρίς να συζητήσουν καν με τον ΠΑΟΚ λένε από δω κι από κει δεν μας δίνετε 4000 δεν σας δίνουμε κι άλλες πίπες. Μα πότε ρε γριές μιλήσατε με τον επίσημο ΠΑΟΚ;
Δεν ξέρω κι ούτε με νοιάζει το τι έγινε με τα σκουλήκια. Εμένα με νοιάζει πως αποφάσισαν οι γελοίοι να μη μας δώσουν εισιτήρια χωρίς προφανή λόγο, εκτός του κόμπλεξ και του μίσους τους.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
παντως φετος ειναι ευκαιρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ-δεδομενου οτι εχουμε στον πρωτο γυρο και την γρια και το σκουληκι στην ΤΟΥΜΠΑ-να τελειωνει μια και καλη με αυτο το παραμυθακι των εισιτηριων στα τοπικα <<ντερμπι>>....αλλα δεν ξερω κατα ποσο το θελει και αυτη...
η λυση παντως ειναι εφικτη...αφου παιζουμε στον πρωτο γυρο εντος τα δυο αυτα ματς τους δινεις και τους δυο απο 5000 εισιτηρια στην 7-8, εφοσον φυσικα βρεις τι θα κανεις με τους κατοχους διαρκειας στις συγκεκριμενες θυρες, και απαιτεις απο την γρια ολο το πεταλακι της 1 δηλαδη 5 με 7000 εισιτηρια και απο το σκουληκι ολη την 1....και εκει θα φανει η μαγκια των συμπολιτων....αλλα επαναλαμβανω οτι δεν ξερω κατα ποσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θελει πραγματικα να δινουμε το παρον σε αυτα τα ματς(για εκτος εδρας μιλαω)...