η δηλωση της τραγουδιαρας ειχε ολο σποντες για τον ΠΑΟΚ για αλλη μια φορα και μαλιστα η στελλα στο αρθρο του επικροτει την ανακοινωση
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10669&subid=2&tag=8019&pubid=1893447Αιχμές για τους δίπλα
Ελυσε τη σιωπή του με γραπτή μεν δήλωση, αλλά καυστική για τους επικριτές του και με αιχμές για τους δίπλα της πόλης. Περιεχόμενο με παράπονο αλλά και οργή αλλά και αλήθειες. Ο Αντώνης Ρέμος τάραξε τα λιμνάζοντα νερά χθες, αν και το ύφος της ανακοίνωσης έχει κάτι που δεν σε παραπέμπει σε Ρέμο. Αφησε αιχμές και για τα μέσα ενημέρωσης, αλλά κυρίως για τους δίπλα. Προσέξτε το απόσπασμα: «Η χρεοκοπία της ΠΑΕ, η επαιτεία της ελεημοσύνης του κράτους και η μη τήρηση των ρυθμίσεων, όσον καιρό είμαι εγώ στον ΗΡΑΚΛΗ, δεν θα συμβούν ποτέ. Η ομάδα δεν θα έχει ποτέ ξανά ανάγκη από σωτήρες ή από προνομιακές ρυθμίσεις. Τη ρετσινιά του προνομιακά ευεργετημένου ας την πάρει όποιος την αντέχει».
Κανείς δεν μπορεί να έχει αντίθετη με αυτή του Ρέμου άποψη. Και το λέω διότι έχει κατηγορηθεί ότι κακώς δίνει προτεραιότητα στην αποπληρωμή των χρεών και έχει αφήσει την ομάδα να παλεύει για να σωθεί. Επιτρέψτε μου όμως να σημειώσω ότι αυτό δεν το είχε κάνει κανείς άλλος και ποτέ. Και πολύ καλά έκανε που τόνισε ότι «ο Ηρακλής, ακόμα τώρα, πληρώνει χρέη προηγούμενων χρήσεων, λογαριασμούς άλλων» φωτογραφίζοντας τον Γιώργο Σπανουδάκη.
Κι εγώ είμαι εδώ...
Η αλήθεια είναι ότι μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λάρισα, η διοικητική κρίση στον Ηρακλή κορυφώθηκε. Και χθες ο Αντώνης Ρέμος έσπασε τη σιωπή του και με τη γραπτή αυτή δήλωση πήρε θέση για όλα. Η εκτίμησή μου; Κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και γιατί όχι και την ουσία. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προτιμήσαμε να ρυθμίσουμε τα χρέη του, να ξοφλήσουμε τις υποχρεώσεις του, να μην υποθηκεύσουμε το μέλλον του. Μπορεί σε αυτή τη χώρα, όπου κανείς δεν πληρώνει και πολλοί περιμένουν την ελεημοσύνη ή την ανοχή του κράτους, η απόφασή μας αυτή να μοιάζει σε κάποιους παράλογη. Αν η τήρηση των νόμων, των κανόνων και των υποχρεώσεων είναι παραλογισμός, τότε το λάθος μας είναι ασυγχώρητο. Ομως το αντίθετο, δηλαδή η χρεοκοπία της ΠΑΕ, η επαιτεία της ελεημοσύνης του κράτους και η μη τήρηση των ρυθμίσεων, όσο καιρό είμαι εγώ στον Ηρακλή, δεν θα συμβούν ποτέ. Το παρόν της ομάδας, φέτος, υπήρξε σκληρό, του χρόνου θα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτερα: το σίγουρο είναι ότι το μέλλον του Ηρακλή όμως είναι εξασφαλισμένο. Η ομάδα δεν θα έχει ποτέ ξανά ανάγκη από σωτήρες ή από προνομιακές ρυθμίσεις. Τη ρετσινιά του προνομιακά ευεργετημένου ας την πάρει όποιος την αντέχει».
Η δήλωσή του βέβαια είχε και μερικές αντιγραφές από ανάλογες δηλώσεις του πρωθυπουργού, όπως η φράση και παράφραση... «Η τίμια σχέση που έχω με τους φίλους και τους οπαδούς του Ηρακλή απαιτεί και την ανάληψη της ευθύνης ξεκάθαρων απαντήσεων». Σημασία έχει όμως ότι είναι ειλικρινής και πράγματι δεν κρύβεται. Εδωσε υποσχέσεις για του χρόνου, όπου τότε ζητάει σκληρή κριτική και ρίχνει και το γάντι στους επικριτές του λέγοντας ότι το καλοκαίρι είναι περίοδος συζητήσεων. «Και κάτι τελευταίο. Εγώ είμαι πάντα εδώ. Ποτέ δεν αρνήθηκα σε κανέναν τη δυνατότητα να βοηθήσει, ποτέ δεν θέλησα να γίνω ο μονάρχης ή ο δικτάτορας του Ηρακλή, ποτέ δεν αρνήθηκα καμία συζήτηση. Οποιος νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα ξέρει πού θα με βρει. Αρκεί να έχει διάθεση να βάλει χρήματα ώστε να αποκτήσει κι ο λόγος του άλλη βαρύτητα. Οπως έχω ξαναπεί, το καλοκαίρι είναι εποχή συζητήσεων, γιατί τότε μπορούμε όλα να τα αντιμετωπίσουμε». Και δεν θα ήταν μακριά από την πραγματικότητα εάν κάποιος υποστήριζε ότι η τελευταία φράση αφήνει πολλά υπονοούμενα. Οπως το ότι συζητάει ακόμα και την πώληση. Πιθανόν να το διευκρινίσει στη συνέντευξη Τύπου που υποσχέθηκε μέσω αυτής της γραπτής δήλωσης ότι θα δώσει.
Σημασία έχει όμως ότι ο Αντώνης Ρέμος είναι ειλικρινής και πράγματι δεν κρύβεται. Και στο θέμα των χρεών και στο αγωνιστικό κομμάτι.