Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
μ'αρεσει που φωναναζαν στην τουμπα γαμιεται ο ΠΑΟΚ κ ο πειραιας τα μουνακια, εχουν καταντησει τσιρακια του θειου οτι θελει τους κανει, για να σωσει τον κομποτη στηθηκαν αφου ειχαν παρει πρωτα την εντολη, εκει στην Β να πεσεται ρε μουνια, θελατε να σπασετε κ το αητητο της τουμπας κουραδες ε κουραδες

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
γραμμεν σε τοιχο του καυτατζογριου:ηρα ΞΕΡΩ ΓΩ ;D
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ας το διορθωσει καποιος...

Ηρα ξερω γω ξες εσυ... του χρονου εκει στη Β εθνικη.... ;)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ζαλίστηκε η κωλογρια, τσακίστηκε και έπεσε
το κωλο της τον εσπασε....
οπως λενε...η γρια θα παει ή απο χεσημο ή απο πεσημο...
ξες εσυ παλιογρια  ;D

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
"Δεν μπορώ να ακούω τις αδερφάρες να λένε ότι θέλουν να κάνουν παιδιά"

Τι είπε ο πρώην ιδιοκτήτης του Penthouse;

"Δεν μπορώ να βλέπω τώρα κάτι αδερφάρες να λένε ότι θέλουν να κάνουν παιδιά με την ...Ζέτα , την Γεωργία, την Νίκη κ.α"

Ακριβώς έτσι το είπε. Ποιον εννοούσε ρε παιδιά; Τι γίνεται; Που ζούμε και πόσα επεισόδια χάσαμε;

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_3490.html

το εχω βαλει στο σωστο τοπικ;  ;) :D ;D :P
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Σε σωστό τόπικ το έβαλες αδερφέ... Μια ερώτηση μονάχα, ποιά εννοεί όταν λέει Γεωργία; Δεν μου'ρχεται καμμιά γνωστή στο μυαλό...  :P  ;D

apaoki13

• Guest

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
νομιζω οτι οφειλουμε να πουμε ολοι μας ενα μεγαλο μπραβο στον 100χρονο ηρακλη.ηταν ηρωικος μαχητικος και επεσε σαν πραγματικο παληκαρι.....
ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ 2 ΜΕ ΜΑΣ ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ????ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
εδω δες σε πόσοι παιχτες διάλεξαν να εκτίσουν τις ποινές τους σε αυτό το ματς:

εκτός μάχης μένουν οι τιμωρημένοι Παπαστεριανός, Ιωαννίδης, Ντιέ, Παπαζαχαρίας και Κονέ.

http://www.sport24.gr/html/ent/222/ent.281222.asp

Offline Geo

• Αλλαγή
ρε τον καημένο τον κλη-κλη. Βαρύ το φάσκελο. κατηραμένες σατανόγριες τι να πεις!

fatal_invasion

• Guest

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρέμο βλέπω πάλι την κυριακή τα έκανες τα κονέ σου για να πάρει γρηγορα γρήγορα το πρωτάθλημα η ομάδα σου ε?
και μετά το βράδυ αφου τέλειωσε η αλήτικη κυριακή είπες κ ένα τραγουδάκι στον πουρουπού έτσι για να γιορτάσει το 14o! ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΕ!

Diego-4

• Guest
...κάτι ξέχασες ρε Μαράκι....ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άντε να πέφτουν και αυτοί και να μην ξανασηκωθούν, όπως στο μπάσκετ...

Να ξεβρωμίζει σιγά-σιγά η πόλη...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=92084

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη για το κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι της Λάρισας εναντίον του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Μετά από 18 μέρες αποχής, απόρροια του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον Άρη στο Αλκαζάρ, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τίθεται στην διάθεση του προπονητή που για το ματς με τον «γηραιό».

Ο έμπειρος μέσος έβγαλε χωρίς πρόβλημα την προπόνηση ενώ κανονικά γυμνάστηκαν και οι Ιγκλέσιας, Μετίν που αντιμετώπισαν κάποιους μικροτραυματισμούς μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Απών όμως από την μάχη του Καυτανζογλείου θα είναι ο τιμωρημένος Στέλιος Βενετίδης. Αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Κατσιαρός.

Όπως αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, η ΑΕΛ θα παραλάβει 1.500 εισιτήρια για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φίλων της που αναμένεται να τα κάνουν... ανάρπαστα. Οι φίλαθλοι της Λάρισας θα τοποθετηθούν στην Θύρα 1 του Καυτανζογλείου, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ.

Τι να σε κάνω ρε πρόεδρε αδερφή !!!! ας μας έδινες 10.000 εισιτήρια να μην είχες τα παλτά σου απλήρωτα!!! τώρα ψ'αξε φράγκα από τα τυριά!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
Η Π.Α.Ε. Ηρακλής έστειλε σήμερα στην Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευχαριστήρια επιστολή για την φιλοξενία, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Συγκεκριμένα στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. Ηρακλής, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ και το ποδοσφαιρικό τμήμα σας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την φιλοξενία που παρείχατε σε όλα τα επίπεδα.»

http://www.gay-ros.gr/#/Article/25646/ στα καπάκια χρειάστηκε η βοήθεια τις γριάς και δόθηκε απλόχερα....ρε τη γριά....τον πούστη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline maria-mtb

• Βασικός
α ρε ρεμο, α ρε ρεμο! μα ποσο γκει εισαι!? κ 5 γκολ κ ευχαριστουμε?

fatal_invasion

• Guest
Εμένα αυτή η ανακοίνωση 4-5 μέρες μετά το ματς και αμέσως μετά τις δηλώσεις του θεοδωρίδη περί φιλοξενίας και μπλου ντικς πολύ περίεργη μου φαίνεται.

Offline maria-mtb

• Βασικός
καλα και τι να λεει αυτο? επειδη δηλ η φιλοξενεια ηταν καλη στο γρια σημαινει αυτοματα οτι ηταν καλη κ στον ΠΑΟΚ? τους εχει πιασει πανικος κ δεν ξερουν τι κανουν, μου φαινεται...

makptol

• Guest
Εμένα αυτή η ανακοίνωση 4-5 μέρες μετά το ματς και αμέσως μετά τις δηλώσεις του θεοδωρίδη περί φιλοξενίας και μπλου ντικς πολύ περίεργη μου φαίνεται.

ελα ντε τωρα το θυμηθηκαν ....μηπως το εκανε αυτο η τραγουδιαρα για να ευχαριστησει τους γαβρους που μετα το ματς πηγανε στο μαγαζι του ?