Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/216397.html

..................

Για τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ανέφερε: «Η διοίκηση είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα και όταν διοικείς σαν φίλαθλος. Το οικονομικό είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος παράγοντας. Θα πάρω σαν παράδειγμα τον ΠΑΟΚ που ενισχύθηκε από Αθήνα και μεταγραφές και μπορεί να έχει 5πλάσια χρέη αλλά αυτή τη στιγμή δεν πληρώνει ούτε ένα φράγκο. Τι να το κάνεις αν είσαι τακτοποιημένος και υπάρχουν προβλήματα; Εγώ σαν Αντώνης έβαλα τα στήθια μου και όλα τα παιδιά προσπαθούμε να κρατήσουμε όρθια την ομάδα Εγώ έβαλα πολλά λεφτά από την τσέπη μου μόνο και μόνο για να μείνει όρθια η ομάδα. Ολόκληρος Αμπράμοβιτς διάβαζα πως έχει 900.000.000 χρέη από δάνεια και τράπεζες δεν έβαλε δικά του λεφτά. Πρέπει να είμαι ο πρώτος λακαμάς που βάζει λεφτά από την τσέπη του! Θα φανεί στο μέλλον αν είμαστε «σελέμπριτις» ή αγαπάμε πολύ τον Ηρακλή».

Επειδή έτυχε κατά τύχη να ακούσω τη συνέντευξη,δεν είπε τέτοιο πράγμα.Το μόνο που είπε ήταν για παγωμένα Χρέη και τη βοήθεια που δέχτηκε από το λαό.Μαλακίες των ΜΜΕ.

Offline Geo

• Αλλαγή
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Iraklis/216397.html

..................

Για τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ανέφερε: «Η διοίκηση είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα και όταν διοικείς σαν φίλαθλος. Το οικονομικό είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος παράγοντας. Θα πάρω σαν παράδειγμα τον ΠΑΟΚ που ενισχύθηκε από Αθήνα και μεταγραφές και μπορεί να έχει 5πλάσια χρέη αλλά αυτή τη στιγμή δεν πληρώνει ούτε ένα φράγκο. Τι να το κάνεις αν είσαι τακτοποιημένος και υπάρχουν προβλήματα; ....

.....................

τι αλλο θα βγει να πει ο καθε μαλακας πικραμενος, αντε να δουμε

το ίδιο κείμενο είναι δημοσιευμένο στα σημερινά σπορ, 18/10/2008, σελ. 10

τον ΠΑΟΚ, πολύ συχνά τον πιάνει στο στοματάκι του ο αντωνάκης...

Εκεί, εκεί...στην β' εθνική,
μαζί με το σκουλίκι,
και την προοδευτική...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δεν παει να τραγουδισει κανεναν αμανε πρωτα η κωλογρια και μετα να πιασει στο στομα του τον ΠΑΟΚ.

ρεμμο βρωμιαρη αντε μην ανοιξω το στομα μου και σε κανω ρομπα...κολωγρια

LFPADRAM

• Guest
Κωλογρια κωλογρια εμαθα πως το κανεις (ξερεις εσυ) οχι απο κει που κατουρας κωλογρια αλλα απο κει που κλανεις.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Υπομονή αντωνάκη...Μετα τις 2 νικες του ΠΑΟΚ με βαζελο και λεβαδειακο,25.000 ΠΑΟΚτσηδες θα σε ενισχισουν οικονομικά.Μη μου παραπονιεσαι...

Φτιαξε γαμω την τυχη μου+ασε με να ονειρευομαι. .

Offline KATISI4

• Αλλαγή
γριες καημενες καταραμενες

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ηρακλη ηρακλη δε γεμιζετε ταξι
δε γεμιζετε ταξι ουτε με τον ταξιτζη

Offline maria-mtb

• Βασικός
Ρεμο,γλυψε τ'αρχιδια του καρπετοπουλου κ του πουρουπου καθε βραδυ, να νομιζεις οτι θα σου πεταξουν κανα κοκαλακι απο το θειο, κ ασε τον ΠΑΟΚ.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ουστ ρε ξεχειλομενη που θα πιασεις στο στομα σου την ΠΑΟΚΑΡΑ.

Αν δεν ξερει, εχουμε γ@μηθει να ξεπληρωνουμε χρεη.

Τα χρεη στο δημοσιο εχουν ονοματοεπωνυμο!

Ξεσχισμενη παλιογρια!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

SKAILS

• Guest
καλα η γιαγια μετα το σημερινο εσφηξε ασχημα...κ αυτοι αμα πεσουνε γυρισμο δε θα εχουν..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
παιδες τον άκουσα και γω τον τρύπιο να λέει για ενίσχυση του ΠΑΟΚ από αθήνα , λες και το δικό του καφενείο δεν προώθησε τον μικρό παπαδόπουλο στον θείο όπως και τον πάρντο μεσω ρουμανίας ???? άντε γιατί καιρό έχει να επισκεφτεί το διαβαλκανικό και δεν ξέρει τι λέει η λούγγρα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
γιατι ρε ηλιθιε ρεμο θελεις να στρεψεις τον λαο του ΠΑΟΚ κατα του ηρακλη
? δεν το καταλαβαινω ...........βλακα ε βλακα......... >:(

mpougatsas

• Guest
μήπως γιατί πλησιάζει το μεταξύ μας παιχνίδι και θέλει να δημίουργήσει κλίμα   ???

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Χοντρε και πουστη οι δηλωσεις σου σαν παραγοντας ομαδας της σουπερ κλικας θα ειναι μεχρι το Μαη. Απολαυσε το οσο κραταει ακομα. Απο του χρονου θα παρετε μπουλο για παντα απο τη ζωη μας. Η γρια θα πεσει και δεν θα ξανανεβει ποτε. Να ζησουμε να σας θυμομαστε.
Και που'σαι χοντρε, φετος αν και οι δυο συνοικιακες ομαδες μαζι καταφερετε να μαζεψετε περισσοτερους ποντους απο τον ΠΑΟΚ, θα σε κανω δωρο ενα 16'' strap-on dildo να γουσταρετε με το γκομενο σου, γιατι με τα δικα σας τα φοφικο δε γινεται δουλια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

trelos sporos

• Guest
σήμερα στο γρια - τελης οι σκληροπυρηνικοί hooligan της Θ10 καναν τοπι στο ξύλο 2 δικούς που ανακάλυψαν μεσα στη θύρα τους με αναλογία 1000 προς 2

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

makptol

• Guest
καλα αν 2 δικοι μας ηταν εκει δεν χρειαζοταν να γραψεις τιποτα η χαζομαρα σε ολο της το μεγαλειο.....

trelos sporos

• Guest
σήμερα στο γρια - τελης οι σκληροπυρηνικοί hooligan της Θ10 καναν τοπι στο ξύλο 2 δικούς που ανακάλυψαν μεσα στη θύρα τους με αναλογία 1000 προς 2

2 δικους μας*

Offline babis36

• Αλλαγή
Μακαρι να φουνταρουνε φετος γιατι ειναι πιο κομπλεξικες και απο το σκουληκι. Οσο για τον τρυπιο αειδό του κολου ας κανει καμια βολτα στη Συγγρου να βρει την χαρα του και να αφησει και τις ντεμεκ κοντρες με τον ΠΑΟΚ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα