Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manos4

• Guest

manos4

• Guest
kai stin italia ti kanate ? bolta pigate ? h eixe synaylia o remos ?

Offline bozik

• Αλλαγή
gria xoyligan ?
ti allontha doyme.... ;D ;D ;D ;D
με το net όπως  είδαμε λαρισαίους χούλιγκαν... έτσι και γριές θα πεταχτούν...δεν πειράζει...ότι και να λένε για μας θα είναι πάντα ο συμπαθητικός "ανυπαρκτουλης" ηρακλής....που κάποιοι από το λαό μας σπάνε πλακα μαζί τους...όταν δεν έχουν τη να κάνουν.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Argonath4

• Guest
Re cs, proxthes pire to mati mou kati stickers twn griwn...opou sto sxedio, dipla sto gate10, eixan mia sakoula me skoupidia :P... pou kollaei auto, kserei kaneis ?

Lydia_4

• Guest
Katalavan oi idioi oti mono ta skoupidia mporoun na ekfrasoun ti einai pragmatika   ;D

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω αναγνωρισω μονο τη θρυλικη θυρα 13..... ;D ;D ;D  τι καθε χρονο αλλαζουν θυρα???? :P :P :P :P
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
οτι ειναι για τα μπαζα.προφανως.

Argonath4

• Guest
Pantws den kanw plaka... stin arxh nomiza pws htan sxedio me koukouloforo alla telika einai mia maurh sakoula skoupidiwn  :D... abysos i psyxh twn anthrwpwn :P...kai eidika otan einai hlikiwmenoi.

BLACK DOG

• Guest
ο ξαδερφος μου που ειναι γρια μου ειπε οτι το σκηνικο με τις μολοτοφ το εκαναν παοκια κι οτι εφαγαν τρεξιμο μετα οι δικοι μας κι ας ειμασταν περισοτεροι.αυτα μου ειπε , εγω πρωσοπικα δεν τον πιστεψα  , αμα ξερεις κανεις κατι ασ μου πει με πμ για να μην μου πουλαει προλογο επειδη δε ζω σαλονικη οχι τιποτα αλλο.

Offline bozik

• Αλλαγή
έχω και εγώ γριά ξάδερφο, που μου είπε ότι κλειστήκανε μέσα οι δικοί τους και δεν βγαίναν από το σύνδεσμο...βεβαια ο ξάδερφος μου είναι και λίγο ψεύτης...όταν λέει αυτός ένα-βάλε ένα ακόμη να είσαι μέσα...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
re paidia ti paixtike pali ksilo stis gries opios dn mporei na grapsei as steilei pm

Offline ved

• Αλλαγή
σημερα καθομουν και σκεφτομουν για ολα αυτα τα σκηνικα στη πολη.

τα εβαλα κατω και σκεφτηκα το εξης.

γριες και σκουλικια σε ολα μα ολα μα ολα τα  παρομοια σκηνικα  βγηκαν και ειπαν οτι τρεξαν τους ΠΑΟΚτσηδες με τα κρανη κλπ κλπ

εγω ηθελα να ρωτησω...καλα τοσο μα τοσο μα τοσο μαζωχες ειναι αυτοι με τα κρανη που παντου τρωνε ξυλο και συνεχιζουν να κανουν σκηνικα?

πανε στα σκουλικια τρωνε ξυλο,,,πανε στις γριες τρωνε ξυλο,,,μα καλα τι γινεται?? δεν θα την ειχαν διαλυσει την φαση ρε καραγκιοζηδες αν λεγατε αληθεια?

παρτε το με την κοινη λογικη,,,τα ατομα προφανως βγαζουν γουστα και γιαυτο κανουν 20 σκηνικα τον χρονο...ετσι απλα

γιαυτο μη ακουτε τπτ.

σαυτη την πολη δεν υπαρχει αξιοπρεπεια ,,,ειναι η πολη του ψεματος...κατω οι χαμουτζηδες μπορει να ειναι βρωμιαρηδες αλλα αν χασουν σκηνικο θα το παραδεχρουν ΠΑΝΤΑ!!! αντε το πολυ πολυ να πουν και 2 δικαιολογιες,,,αλλα στο τελος θα το παραδεχτουν...

μονο εδω υπαρχουν τετοια καραγκιοζιλικια ρεσεις...

αυριο ο ιδιος καραγκιοζακος που κλειδωθηκε στον συνδεσμο του τον μοναδικο και κεντρικο θα παει να γραψει στην αγ δημητριου χωρις τσιπα ==κοτες του..οι σας τρεξαμε κλπ...

και 2 ερωτηματα

1) την ανακοινωση μαζι με τον ρεμο την γραψατε? ξερετε αυτη που ελεγε πιαστε την συμμορια κλπ μπατσορουφιανιλικια ρε ψευτοπανκιδες?

2) αντε θυρα 10 να το δεχτω,,,το αυτονομη που κολαει ρε βλακομουτρα? αυτονομη αποτι? απο την διοικηση ρεμου? απο το ισπανικο κρατος? απο την υπολοιπη ομοσπονδια 133 συνδεσμων του ηρακλη?

ασε ρε γρια...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω νομιζω πως το σκηνικο εγινε αναμεσα σε αυτονομους και μη αυτονομους Ηρακλειδεις, ειναι εσωτερικο τους θεμα παρομοιο με την φωτια στα γραφεια τους πριν λιγο καιρο. Συνεπως εμεις δεν πρεπει να ασχολουμαστε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
poioi paradexontai ta skinika re vedder.mexri perisi pou fanike na teleiwnei i venteta metaksi vazelwn kai xanoumiwn kanenas den paradexotan ton allo.den kserw an thimasai ta panw se metaski tous agwna.oi gay apo tin alli ta teleutaia 5 xronia den exoun xasei skiniko pouthena simfwna me auta pou lene kai meta apo poli kairo eipan oti exasan ena meta apo video pou vgikan kai sto internet.telos pantwn kaneis den thelei na xanei skiniko gi'auto kai to olo thema

Offline corrupt

• Αλλαγή
Επειδή κάθε μέρα ξεκολλάω τουλάχιστον 10 αυτοκόλλητα της αυτόνομης μαλακίας (ναι, αυτά τα ωραία με το ζορό στο πλάι :D) σε περιοχές που όχι μόνο δεν υφίστανται οπαδικά, αλλά στοιχηματίζω δεν υπάρχει ούτε για δείγμα κάτοικος-γριά(λ.χ. Εύοσμος, Σταυρούπολη, Τούμπα) κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι γριές αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να αποκαθηλώσουν τους ρούληδες από τη 2η θέση στην πόλη, και πως τους παίρνει πλέον να κάνουν προπαγάνδα εφάμιλλη των κιτρινιάρηδων... Μέχρι και στη Ναύπακτο, το καλοκαίρι, ήταν γεμάτοι οι δρόμοι με strickers αυτόνομης, χωρίς πλάκα... Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας με τον Πανσερραικό, όπου η κρατική τηλεόραση ανέφερε πως στο γριαντζόγλειο υπήρχαν 13.000 θεατές (!!!) την ώρα που τα εισιτήρια του αγώνα ήταν κοντά στα 7.000, συμπεριλαμβανομένων των Σερραίων...

Τέτοια πράγματα φυσικά προκαλούν άφθονο γέλιο, αλλά κατά τη γνώμη μου τέτοιου είδους προβοκατόρικες πρακτικές και προπαγάνδες πρέπει να αντιμετωπίζονται δραστικά και όχι με την απλή αδιαφορία.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
re seis ide kanenas otan meta ton agwna gria-panseraikos edeikse sinentefksi triandafilopoulo ANT1 eksw apo kaftatzogleio kai mazeftikan oloi gyrw gyrw kai fwnazan kata tou PAOK?

"gia sas mono o PAOK yparxei sth thessaloniki alhtes ou ree..." (LOL)
"g...tai o PAOK"

klp klp

o dimosiografos en tw metaxy den yxere pws na ta mpalwsei

Offline tool4a

• Αλλαγή
Α ναι που ταν ο μαλάκας ο μπούζος.Οι γιές φωνάζαν για τουρκίες κλπ.πολύ γέλιο...
Α ρε γριούλες...Οι και καλά αυτόνομοι αντάρτες...σιγά...Αυτό με τα αυτοκόλλητα γριών έχει παραγίνει.Πάντως κάτι παιδάκια κολλάνε 13-14 χρ.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τα παιδάκια αυτά θα είναι η σχολή στελεχών :D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μοδα ειναι θα περασει η αυτονομη anti-fa πιτσιρικαρια της γριας...
Ανοιγουν και παραρτηματα σιγα σιγα... χτες στο Κιλκις και αναμενεται και στην καταγαλανη Κοζανη προσεχως...

ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΕΙΛΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ηρακλη... :D

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Επειδή κάθε μέρα ξεκολλάω τουλάχιστον 10 αυτοκόλλητα της αυτόνομης μαλακίας (ναι, αυτά τα ωραία με το ζορό στο πλάι :D) σε περιοχές που όχι μόνο δεν υφίστανται οπαδικά, αλλά στοιχηματίζω δεν υπάρχει ούτε για δείγμα κάτοικος-γριά(λ.χ. Εύοσμος, Σταυρούπολη, Τούμπα) κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι γριές αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να αποκαθηλώσουν τους ρούληδες από τη 2η θέση στην πόλη, και πως τους παίρνει πλέον να κάνουν προπαγάνδα εφάμιλλη των κιτρινιάρηδων... Μέχρι και στη Ναύπακτο, το καλοκαίρι, ήταν γεμάτοι οι δρόμοι με strickers αυτόνομης, χωρίς πλάκα... Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας με τον Πανσερραικό, όπου η κρατική τηλεόραση ανέφερε πως στο γριαντζόγλειο υπήρχαν 13.000 θεατές (!!!) την ώρα που τα εισιτήρια του αγώνα ήταν κοντά στα 7.000, συμπεριλαμβανομένων των Σερραίων...

Τέτοια πράγματα φυσικά προκαλούν άφθονο γέλιο, αλλά κατά τη γνώμη μου τέτοιου είδους προβοκατόρικες πρακτικές και προπαγάνδες πρέπει να αντιμετωπίζονται δραστικά και όχι με την απλή αδιαφορία.
τοσο καιρο δεν ηθελα να το πω αλλα αφου διαβασα αυτα που λετε...ρε εχουν γεμισει τα γιαννενα με στικερ και βαψιματα.οι 3 γριες που υπαρχουν εδω σαν φοιτητες.
γιατι γιαννιωτης και γρια θα πρεπει να γινει κερινο ομοιωμα στο μουσειο του βρελλη αν υπαρχει τετοιος ανθρωπος
καθε 5 χρονια ερχεται κι ενας απο αυτους και συμπληρωνουν 3αδα.λες και κανουν αλλαγη στην σκοπια.
αν ερθει κανας ξενος στα γιαννενα θα πει πωπω λαο η γρια...απορω τι ωρες βγαινουν και πως το κανονιζουν
τα σκουληκια τα ξεπερασαν.φαινονται περισσοτερο.και μαλακια των σκουληκιων αφου βαζεις τα δαχτυλα και των δυο χεριων για να τα μετρησεις