Author Topic: Αναμνήσεις μπασκετικές (παίκτες, ματς, σούτια, εκδρομές, κερκίδες),  (Read 28213 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

phantom

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=V8AvGeWgtb4

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
το θυμαμαι σαν χτες το παιχνιδι. Το πρώτο δεν το είχε δείξει η τηλεόραση και είχα φροντιστήριο και όταν άκουσα το αποτέλεσμα, πάγωσα. Η εβδομάδα δεν πέρναγε με τίποτα. Μαζευόμαστε την μέρα του αγώνα να το δούμε, δεν θυμάμαι τι μέρα ήτανε, αγωνία τεράστια αν θα παίξει ο Μπάνε. Τελικά ξεκινάει και μέχρι το σερί στο τέλος είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάμματα , όσω στον τελικό της Νάντ. Επική ανατροπή τελικά, σε μία σαιζόν που μετά πήγε χάλια, αλλά αυτό το ματς μαζί με το διπλό στην Μακάμπι, μου μείνανε από εκείνη την χρονιά.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline Suicidal

• Βασικός
οχι ρε πουστη ..... μεσα ημουνα .....

με μπλουζα τσελσι πανω απ'το brigate terroriste  ;D
ποσα μαγικα βραδια σ'αυτο το ρημαδι το παλε, ποσα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

phantom

• Guest
το θυμαμαι σαν χτες το παιχνιδι. Το πρώτο δεν το είχε δείξει η τηλεόραση και είχα φροντιστήριο και όταν άκουσα το αποτέλεσμα, πάγωσα. Η εβδομάδα δεν πέρναγε με τίποτα. Μαζευόμαστε την μέρα του αγώνα να το δούμε, δεν θυμάμαι τι μέρα ήτανε, αγωνία τεράστια αν θα παίξει ο Μπάνε. Τελικά ξεκινάει και μέχρι το σερί στο τέλος είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάμματα , όσω στον τελικό της Νάντ. Επική ανατροπή τελικά, σε μία σαιζόν που μετά πήγε χάλια, αλλά αυτό το ματς μαζί με το διπλό στην Μακάμπι, μου μείνανε από εκείνη την χρονιά.

Αφου δεν επαιξε ο Πρελεβιτς τελικα  :-\

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Την πουτάνα μου μέσα, 18 χρονια περάσανε κiολας??Ήμουνα νiος και γέρασα...
Απογευματινός στο σχολειό οποτε κλασικά οποτε είχε μπασκετάκι κάτι mέπιανε την 4η ώρα (πονοκέφαλοι, κοιλόπονοι κι ότι άλλη παιδική και μη ασθένεια γενικού χαρακτήρα) κι έπαιρνα...άδεια! Φυσικά αντί για το σπίτι, κατέληγα στο πέταλο του PALE (...και αν πέρασαν χρονια, κι αν μου μείνε μια εικόνα, να νοσταλγώ τα βραδια στο PALEEE...)
Περίεργο mats χωρίς τον Bane, μετά την αποβολή Σάβιτς θεωρήσαμε ότι "αυτό ήταν για φέτος" αλλα τέλος καλο όλα καλά.
A ρε μπασκετάκι τι χαρες μας έχεις δώσει!

Offline george4

• Αλλαγή

Offline george4

• Αλλαγή

Offline george4

• Αλλαγή

Offline george4

• Αλλαγή

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δεν ηξερα που να το ποσταρω...θελω βοηθεια..ψαχνω μια φωτογραφια απ το μπασκετ με το γαυρο στη γλυφαδα για τα προημιτελικα του κυπελλου στις 21-3-2001.την ειχαν και τα σπορ του βορρα την αλλη μερα στο πρωτοσελιδο.δειχνει τεσσερα ατομα

οποιος μπορει να την βρει θα του ειμαι υποχρεη

Offline george4

• Αλλαγή

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=29197&t=1

Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο τελευταίο κομμάτι της περιόδου 1994-95 και πανηγύρισε με τον Δικέφαλο το κύπελλο Ελλάδας στο φάιναλ φορ της Λαμίας.

Ο λόγος για τον Ματ Μπούλαρντ, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Τζερόμ Μουστάφ και παρότι δεν ήταν εντυπωσιακός, βοήθησε αρκετά τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο Αμερικανός σχολιαστής πλέον, που μαζί με τους Κλάιντ Ντρέξλερ και Μπιλ Ουόρελ σχολιάζουν τα παιχνίδια των Ρόκετς σε τηλεοπτικό δίκτυο του Χιούστον, παρέθεσε συνέντευξη στο «sentragoal.gr» και θυμήθηκε αρκετά από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως το μηνιάτικο του στον Δικέφαλο ήταν μεγαλύτερο από αυτό που έπαιρνε στους Ρόκετς.

Μεταξύ των άλλων, ο Ματ Μπούλαρντ, που είχε αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη με δύο σκυλάκια στα χέρια του, τόνισε: «Μαζί με τη σύζυγό μου βγαίναμε συχνά με την οικογένειά του Κόρφα. Περνούσαμε καλά. Αυτό μπορώ να στο πω στα σίγουρα. Έχετε υπέροχα μέρη στην Ελλάδα. Μάλιστα ξεκινούσαμε το γεύμα και ξεχνούσαμε να το τελειώσουμε. Μέναμε και τέσσερις ώρες στο εστιατόριο. Μου έχουν λείψει όλα αυτά».

«Πραγματικά λάτρεψα το πάθος που έχουν οι Έλληνες φίλαθλοι. Είναι κάτι που δεν περιγράφεται με τίποτα. Οι φίλοι του ΝΒΑ θα πρέπει να πάρουν ένα καλό μάθημα από τους Έλληνες και να μάθουν πώς πρέπει να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Να κάνουν εντατικά μαθήματα!!»

«Όπου και αν πάω, όπου και αν σταθώ στην Αμερική, μιλάω με τα καλύτερα λόγια γι την Ελλάδα. Ακόμα και τα νεαρά παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα, τους προτρέπω να πάνε εκεί! Ήταν μοναδική η εμπειρία που έζησα στη χώρα σας, τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Έγινα καλύτερος παίκτης. Έμαθα πολλά. Και επιπλέον απέκτησα την εμπειρία να ζήσω στην άλλη άκρη του κόσμου, πολύ πιο μακριά από εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα...»

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια στο Χιούστον, ήρθε ο ατζέντης μου και μου είπε ότι υπάρχει καλή πρόταση από την Ελλάδα. Δεν το σκέφτηκα και πολύ να σου πω την αλήθεια. Από τη μία ήθελα πολύ να δοκιμάσω το κάτι διαφορετικό και να αντιμετωπίσω μια διαφορετική πρόκληση στην καριέρα και από την άλλη το μηνιαίο συμβόλαιο που μου πρόσφερε ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που μου έδιναν στο ΝΒΑ»

«Αυτό που έχει μείνει έντονα στο μυαλό μου από τις μέρες που έζησα στην Ελλάδα ήταν τα... χρήματα! Δεν τα πήρα ποτέ στην ώρα τους! Τότε είπα στην ομάδα του ΠΑΟΚ ότι θα φύγω και ότι θα επιστρέψω στις ΗΠΑ. Η απάντησή τους; Να περιμένω προκειμένου να με πληρώσουν τοις μετρητοίς. Δεν ξέρω πως και γιατί, ούτε καν κατάλαβα, αλλά με πλήρωσαν τελικά με... γερμανικά μάρκα λίγες μέρες αργότερα! Και ομολογώ ότι ήταν μεγάλο το ποσό. Όμως ποιο το αστείο της όλης υπόθεσης; Μου τα έδωσαν πριν από την προπόνηση και δεν είχα που να τα βάλω. Εννοώ δεν υπήρχε κάποιο ασφαλές σημείο εκείνη την ώρα! Έτσι στρίμωξα όλα τα χαρτονομίσματα μέσα στο σορτσάκι και στο εσώρουχο μου!! Αποτέλεσμα; Να κάνω προπόνηση με το μηνιάτικο μέσα στο σορτσάκι μου! Πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστο αυτό...»

«Όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν ήρθαν οι συμπαίκτες μου και μου είπαν ότι δεν πρόκειται να πάρω ποτέ τα υπόλοιπα χρήματα που μου χρωστούσαν. Ε, έπρεπε κι εγώ να πάρω την εκδίκησή μου. Πήρα το αυτοκίνητο που μου είχαν δώσει και το πάρκαρα όσο πιο μακριά μπορούσα στο αεροδρόμιο. Για την ακρίβεια στο πίσω μέρος. Εκεί που δεν το έβλεπε κανείς! Και έφυγα για τις ΗΠΑ έχοντας μαζί μου τα κλειδιά (Γέλια). Μετά από δύο μήνες με πήρε τηλέφωνο ο Τζον Κόρφας ο οποίος είχε βρεθεί στις ΗΠΑ για να συναντήσει τους γονείς του. Και ξέρεις τι μου είπε; Ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν ακόμα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου με την ταμπέλα «εγκαταλειμμένο»!»

«Θυμάμαι που είχαμε κερδίσαμε το κύπελλο. Αυτή ήταν μια όμορφη στιγμή της καριέρας μου. Όταν επιστρέφαμε με το πούλμαν στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι οπαδοί της αντίπαλης ομάδς μας είχαν πετάξει δύο μεγάλες πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του οχήματος. Ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει κάποιος, αλλά έπρεπε να κάνουμε όλη τη διαδρομή με τα παράθυρα σπασμένα! Δεν μπορώ να περιγράψω τον αέρα που φύσαγε όλη την ώρα. Είχαμε κρυολογήσει! Όμως η κατάκτηση του κυπέλλου τα είχε επισκιάσει όλα αυτά επειδή γιορτάζαμε και διασκεδάζαμε μεταξύ μας. Είχε πλάκα. Και... surprise, surprise! Πήρα το μπόνους για αυτόν τον τίτλο»

«Έχει τύχει να δω στην Αμερική τον Κόρφα. Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κρατήσει επαφές. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι με τον Τζον και κάναμε αρκετή παρέα κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας μου στον ΠΑΟΚ. Όπως σου είπα και πριν πέρασα πολύ ωραία. Εκτός βέβαια αν εξαιρέσεις τα όσα συνέβησαν με τα χρήματα. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη και χάρηκα πολύ τη παραμονή μου εκεί...»

«Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψω και τον Πέτζα. Τον θυμάμαι τότε στον ΠΑΟΚ μικρό παιδί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι ύστερα από κάθε προπόνηση παίζαμε μονό μεταξύ μας. Κάναμε πλάκα ο ένας στον άλλον. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έκανε φανταστική καριέρα στο ΝΒΑ. Μάλιστα έχει τύχει να μιλήσουμε πολλές φορές στο παρελθόν, ειδικά όταν ερχόταν να παίξει αντίπαλος στο Χιούστον. Είναι εξαιρετικός στα πάντα...»
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Δεκέμβριος 1979.
Νίκη επί των ληκιών στο μπάσκετ με το... ευρύ 2-0.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
έχουν ιστορία τελικά τα δελτία..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Θελω βοηθεια....οποιος μπορει να μου βρει αυτην την φωτο χωρις ομως να ειναι θολα τα προσωπα,ας με την στειλει με πμ σας παρακαλω πολυ....

Jordan-4

• Guest
ψάχνεις γαμπρό "κατισι"?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ναι ρε τζο ειναι 8 ατομα στην κερκιδα και αν δεν δω τα προσωπα τους δεν θα ξερω ποιον να διαλεξω..μην παρουμε και γουρουνι στο σακι... ;D ;D ;D :P :P :P

σοβαρα τωρα οποιος μπορει να βοηθησει θα του το χρωσταω...