Author Topic: ΠΑΟΚ κυπελλούχος Ελλάδας μπάσκετ 31/1/1999 στάδιο ειρήνης και φιλίας  (Read 1201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
To "anevasa" prin ligo sto www.gamato.info ;D

Opoios 8elei mporei na to katevasei!

Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ!!
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Σαν σημερα η ΠΑΟΚΑΡΑ κερδιζει το Κυπελλο Ελλαδας στο μπασκετ,στον τελικο με την Αεκ με 71-54...

mpougatsas

• Guest
το σκηνικο εκεινο το ξεκινησαν οι δικοι μας απο μαγκες στους γυρο δρομους ...το παλεψανε 10 ατομα στην εισοδο και το ψηλοκρατησανε... μεχρι που ηρθαν οι μπατσοι και βγαζαν τον κοσμο απο τα δοματια και οπιος δεν εβγενε ανοιγαν τις πορτες με κλειδια απο το ξενοδοχειο και το ξυλο ηταν αλυπιτο...μετα τους εδιωξαν αυτοι που ειχαν το ξενοδοχειο και ο καθενας με την παρεα του ψαχνοταν σε αλλα ξενοδοχεια...παντως για μενα μεγαλη μαγκια που πηγαν και εμειναν εκει...εφοσον υπηρχε εποικηνωνια με γαυρους ολοι την εβδομαδα...και αυτοι ελεγαν οτι δεν θα πατε ρε κοτες...
  απ οτι θυμάμαι δεν το χαμε ξεκινήσει εμείς το νταβαντούρι.. ήταν καθαρή ενέδρα απο περίπου 80 άτομα,(κάποιοι με κασκόλ του gay) με κράνη, σιδερολοστούς, καδρόνια κτλ.. ενώ εμείς να είμασταν βαρια βαρια 50 και εξαντλημένοι, αφού είχε προηγηθεί εκδρομή, αγώνας με Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη και ημιτελικός και πούτσα στο σκουλίκι.. μόλις φτάσαμε έξω απ το ξενοδοχείο μας κάναν ντου (σπάζοντας και την τζαμαρία του ξενοδοχείου).Παίχτηκε πετροπόλεμος για κανα 2-3 λεπτά το πολύ και πάνω που ήρθαν κι άλλοι δικοί μας απ τον ηλεκτρικό και τους είχαμε ψιλοαπωθήσει σκάσαν οι μπάτσοι και κάναν ντού μόνο σε μας, βάζοντας μας μεσα το ξενοδοχείο,αφήνοντας τους άλλους να ξεφύγουν άνετοι. Το τι παίχτηκε μες το ξενοδοχείο με τους μπάτσους πραματικα ήταν απίστευτο.. στα δωμάτια δεν είχαμε μπεί γιατί δεν είχαμε προλάβει καν να πάρουμε κλειδιά(δεν ξέρω αν είχαν φτάσει άλλοι νωρίτερα και είχαν μπεί ήδη μέσα) είχαμε διασκορπιστεί σ΄όλους τους ορόφους, οι μπάτσοι  στήσαν φάλαγγα στις σκάλες μέχρι και τον 3ο και οι υπόλοιποι ανέβηκαν μ ασανσερ στον τελευταίο και μας ωθούσαν να περάσουμε αναγκαστικά απ την φάλλαγγα τους, με αποτέλεσμα ο καθένας μας να μαζέψει αμέτρητες κλοτσιές και γκλομπιές κι όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί έτρωγε περισσότερες..Εννοείτε οτί το ξενοδοχείο δεν δέχτηκε να μείνει ούτε ένας ΠΑΟΚτσης εκεί και όλοι αναζητήσαμε κάποιο άλλο μέρος. Τα θύματα μας ήταν οι πιο θερμόαιμοι δικοί μας που πήγαν 4-5 άτομα, να τα βάλουν με 80 και οπλισμένους, φωνάζοντας τους ελάτε ρε φλώροι..  εγώ ημουν 16 στα 17 τότε και εκείνη η εκδρομή ήταν ουσιαστικά κάτι σαν βάπτισμα για μένα..  την επόμενη μέρα συνοδεύτηκε και  με την κούπα κι όλα καλά! 
Τέτοιο σκηνικό πάντως μόνο σε μας θα μπορούσε να γίνει..  είναι σαν να ερχόταν ένα πούλμαν γαύροι
να μείνουν στην αριστοτέλους ξέρω γω ή στην Καμάρα.. λογικό να χουμε απώλειες, αλλά για μια φορά ακόμα τους πουλήσαμε τρέλλα.. εμένα τουλάχιστον αυτό μου έχει μείνει.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αχ ρε πως το καταντησατε το μπασκετακι....
Που εισαι σε Walter να πουμε....

Ενα σ/κ το οποιο τα ειχε ολα. Αλλα το γαμησι στο φαιναλ φορ που ριξαμε σε ρουλη και αεκ δεν περιγραφετε με λογια

π.σ. Θυμαμαι και τον Μπανε που 'επαιζε' και με πιανουν τα γελια..

Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
Η υποδοχη στον χιονισμενο σιδηροδρομικο σταθμο Θεσσαλονικης.............

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Σαν σήμερα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

antenapoume-4-

• Guest
το σκηνικο εκεινο το ξεκινησαν οι δικοι μας απο μαγκες στους γυρο δρομους ...το παλεψανε 10 ατομα στην εισοδο και το ψηλοκρατησανε... μεχρι που ηρθαν οι μπατσοι και βγαζαν τον κοσμο απο τα δοματια και οπιος δεν εβγενε ανοιγαν τις πορτες με κλειδια απο το ξενοδοχειο και το ξυλο ηταν αλυπιτο...μετα τους εδιωξαν αυτοι που ειχαν το ξενοδοχειο και ο καθενας με την παρεα του ψαχνοταν σε αλλα ξενοδοχεια...παντως για μενα μεγαλη μαγκια που πηγαν και εμειναν εκει...εφοσον υπηρχε εποικηνωνια με γαυρους ολοι την εβδομαδα...και αυτοι ελεγαν οτι δεν θα πατε ρε κοτες...
  απ οτι θυμάμαι δεν το χαμε ξεκινήσει εμείς το νταβαντούρι.. ήταν καθαρή ενέδρα απο περίπου 80 άτομα,(κάποιοι με κασκόλ του gay) με κράνη, σιδερολοστούς, καδρόνια κτλ.. ενώ εμείς να είμασταν βαρια βαρια 50 και εξαντλημένοι, αφού είχε προηγηθεί εκδρομή, αγώνας με Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη και ημιτελικός και πούτσα στο σκουλίκι.. μόλις φτάσαμε έξω απ το ξενοδοχείο μας κάναν ντου (σπάζοντας και την τζαμαρία του ξενοδοχείου).Παίχτηκε πετροπόλεμος για κανα 2-3 λεπτά το πολύ και πάνω που ήρθαν κι άλλοι δικοί μας απ τον ηλεκτρικό και τους είχαμε ψιλοαπωθήσει σκάσαν οι μπάτσοι και κάναν ντού μόνο σε μας, βάζοντας μας μεσα το ξενοδοχείο,αφήνοντας τους άλλους να ξεφύγουν άνετοι. Το τι παίχτηκε μες το ξενοδοχείο με τους μπάτσους πραματικα ήταν απίστευτο.. στα δωμάτια δεν είχαμε μπεί γιατί δεν είχαμε προλάβει καν να πάρουμε κλειδιά(δεν ξέρω αν είχαν φτάσει άλλοι νωρίτερα και είχαν μπεί ήδη μέσα) είχαμε διασκορπιστεί σ΄όλους τους ορόφους, οι μπάτσοι  στήσαν φάλαγγα στις σκάλες μέχρι και τον 3ο και οι υπόλοιποι ανέβηκαν μ ασανσερ στον τελευταίο και μας ωθούσαν να περάσουμε αναγκαστικά απ την φάλλαγγα τους, με αποτέλεσμα ο καθένας μας να μαζέψει αμέτρητες κλοτσιές και γκλομπιές κι όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί έτρωγε περισσότερες..Εννοείτε οτί το ξενοδοχείο δεν δέχτηκε να μείνει ούτε ένας ΠΑΟΚτσης εκεί και όλοι αναζητήσαμε κάποιο άλλο μέρος. Τα θύματα μας ήταν οι πιο θερμόαιμοι δικοί μας που πήγαν 4-5 άτομα, να τα βάλουν με 80 και οπλισμένους, φωνάζοντας τους ελάτε ρε φλώροι..  εγώ ημουν 16 στα 17 τότε και εκείνη η εκδρομή ήταν ουσιαστικά κάτι σαν βάπτισμα για μένα..  την επόμενη μέρα συνοδεύτηκε και  με την κούπα κι όλα καλά! 
Τέτοιο σκηνικό πάντως μόνο σε μας θα μπορούσε να γίνει..  είναι σαν να ερχόταν ένα πούλμαν γαύροι
να μείνουν στην αριστοτέλους ξέρω γω ή στην Καμάρα.. λογικό να χουμε απώλειες, αλλά για μια φορά ακόμα τους πουλήσαμε τρέλλα.. εμένα τουλάχιστον αυτό μου έχει μείνει.

εκτος απ αυτη τη φαση που περιγραφει σωστα ο φιλος στο ξενοδοχειο ειχαν γινει και αλλα σκηνικα τις 2 προηγουμενες ημερες.το ξενοδοχειο ηταν στην πλ καραισκαη και στο στενο απεναντι ηταν εκει η τοτε θ7 αθηνων.αυτοι εστησαν ενεδρα απ το πρωι στο νυχτερινο πουλμαν που ειχε βγαλει η νεαπολη.οι δικοι μας τους ειχαν παρει το πρωι καθως και σε αλλα μεμονωμενα σκηνικα καθως οι γαβροι γυρνουσαν κ αυτοι για το αγαπημενο τους τοτε σπορ τις μαχαιριες σε ξεμπρακους.ενω εχουν κανει κατι αντιστοιχο και αφου οποτε ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηταν οργανωμενος  απλα περνουσαν γρηγορα με μηχανακια και εκτοξευαν απειλες εγινε ενα περιστατικο με γνωστο τοτε συνδεσμιτη μας που πετυχαν μονο του καθως και η φαση στο ξενοδοχειο που ο λαος του ΠΑΟΚ αν κ λιγοτερος κρατησε τους γαβρους για πολυ ωρα.2 ντου εμεις 1 αυτοι 1 ξανα εμεις στο τελευταιο που ενας δικος μας σερνει απ τα μαλλια ενα γαβρο προς το μερος μας ανασυντασονται οι γαβροι και ενω οι δικοι μας τρεχουν προς το ξενοδοχειο ενας γλιστραει στο πλατυσκαλο μαχαιρωνεται στο ποδι.ακολουθει οπως γραφει και ο τοτε ΠΑΟΚτσης οργιο ποζεριας απ τους γαβρους με τηλεφωνα σε σταθμους ππυ εδειχναν στις ειδησεις τη σπασμενη τζαμαρια.τηn  επομενη επαιζε αεκ γαβρος και ειχε και γαβρους το γηπεδο με αποτελεσμα να ειναι στη γυρα και γαβροι και χανουμια και οταν οι ΠΑΟΚτσηδες ηταν μαζεμενοι κανεις δε πλησιαζε.μια βδομαδα πριν αν θυμαμαι καλα παιζαμε στην καισαριανη που ειχαμε χασει 1-0 και οποτε οι γαβροι εβγαιναν για μαγκιες μαζικα ετρεχαν οπως και λιγο πριν τα χριστουεγεννα στο 1-4 στη νεα σμυρνη με τον απολλωνα αθηνων(σουτια σε γαβρους μεσα στην απεναντι κερκιδαο απολλων αθηνων μαλιστα εχει προηγηθει με γκολ απο απευθειας κορνερ).εκεινη ηταν η χρονια του παπαπετρου και η κοντρα με τους γαβρους ηταν σε υψηλα επιπεδα.αυτο που θυμαμαι και χωρις να ειμαι παρων στο σκηνικο του ξενοδοχειου ειναι οτι οι μεγαλυτεροι ΠΑΟΚτσηδες και κυριως καποιοι αθηναιοι ειχαν τρελλαθει με τα γεγονοτα και τα θεωρουσαν μεγαλη ηττα ενω εκεινο το διημερο ειχαμε κανει απιστευτα πραγματα.οι γαβροι πανηγυριζαν τοσο το γεγονος γιατι ως τοτε το να τρεχουν απο ΠΑΟΚτσηδες μεσα στην αθηνα ηταν συνηθισμενο.στο δευτερο γυρο καπου απριλιο μηνα και ενω ο συνδεσμος των αθηνων στεγαζοταν στο σταθμο λαρισης στο ματσ της σφαγης μας 2-1 με διαιτητη βαλλιανο που ειχε ισοφαρισει ο βρυζας ειχε γινει το αλησμονητο οι γαβροι να κανουν ντου με μολοτωφ στο συνδεσμο να καινε ενα περιπτερο στη γωνια και αφου εφυγαν η αστυνομια να οδηγει στο τμημα 55 οπαδους του ΠΑΟΚ απο θεσνικη.

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
αν δεν καω λαθος,ηταν η πρωτη χρονια που εφαρμοζοταν νομος κατα των μετακινησεων και των εκτος εδρας εισητηριων. καποιοι καταφεραν να φτασουν μεχρι το γηπεδο αλλα τους δεσανε  και οσοι ηταν στον συνδεσμο περιμεναν την αποφαση των μπατσων.

μετα απο μεγαλη υπομονη εγινε το ντου απο τους γαβρους. δεν θυμαμαι καμμενο περιπτερο και μολοτοφ. θυμαμαι ομως οτι στα κρατητηρια επαιζε συζητηση οτι καποιοι ειχαν μεινει πισω  :-\

ξαναγυρνωντας στον συνδεσμο περιμεναν οι μπατσοι, οι οποιοι φυσικα θεωρησαν υπευθυνους εμας και μας πηγαν.....συνοδεια στο τμημα ομονοιας και κατοπιν συνταγματος για .......εξακριβωση.

antenapoume-4-

• Guest
αυτο που λες αδερφε ηταν στο 4-1 που χασαμε δευτερα και κατεβηκε ενα πουλμαν απο σαλονικη επομενες χρονιες.σ αυτο που εγραψα ειμασταν κανονικα μεσα στο γηπεδο.με το πεναλτυ μαιμου στον νινιαδη.το γραφω γιατι εκεινη ηταν η πρωτη χρονια που οι γαβροι αρχισαν αν σκεφτονται τα οποια ντου
εστω ενα τελικο κυπελλου στο μπασκετ ρε γαμω τις σικε κληρωσεις σας

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
καποιοι εισασταν μεσα στο γηπεδο και καποιοι ειμασταν στην χωματιανου. δεν εχω καλη μνημη γενικα, αλλα σιγουρα δεν ηταν δευτερα και σιγουρα το παιχνιδι εληξε 2-1 με πεναλτυ στο τελος (το ακουγαμε μεσα).

απο αυτο το παιχνιδι δεν παιζει βιντεο γενικα? ειχε τηλεοπτικη καλυψη?

antenapoume-4-

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=aP8adQD5PTA (Embedding disabled, limit reached)

σορρυ για το οφ τοπικ και για υτο βιντεο που δε δειχνει τα οργια βαλλιανου.