Author Topic: Αναμνήσεις μπασκετικές (παίκτες, ματς, σούτια, εκδρομές, κερκίδες),  (Read 28161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Γύπα, ήταν ή 11 στα 11 ή 14 στα 14! Το μεγαλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών. Και ο Κόρφας την ίδια χρονιά είχε 8 στα 8 σε άλλο ματς. Γενικότερα, δεν παιζόμασταν τότε. Κλαψ, λυγμ! Το ματσάκι το έχει καθαρίσει ο Οικονομίδης. Ο... ΠΑΟΚτσής, να μην ξεχνιόμαστε...
και νομιζω οτι ο μπανε εχει η ειχε ακομα ενα αλλο ρεκορ με βολες σε ενα ματς στην γλυφαδα με την ζελα...διπλο εννοειται το ματσακι...
οσο για το ματς αυριο δυσκολο εως αδυνατο να το παρουμε.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Βεβαίως και ήταν 14/14 τρίποντα (άτιμα δάχτυλα, ότι θέλετε κτυπάτε)
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Βεβαίως και ήταν 14/14 τρίποντα (άτιμα δάχτυλα, ότι θέλετε κτυπάτε)

10/14 ηταν τα τρίποντα σε ματς play off αδιάφορο. Νομίζω τη χρονιά του cook. Το ρεκόρ έχει ισοφαριστεί ή και έχει σπάσει.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
για το ρεκορ με τις βολες στην γλυφαδα δεν θυμασαι να μας διαφωτισεις;

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Δεν μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό. Όταν κερδίσαμε την χρονιά του BERRY, είχε χάσει σίγουρα βολές και μάλιστα 2 κρίσιμες στο τέλος, αλλά έκανε ο παταβούκας βήματα και κερδίσαμε.
Όταν κερδίσαμε την προηγουμένη με τον levingston θυμάμαι οτι είχε χτυπήσει πολλές βολές αλλά δεν θυμάμαι αν είχε γίνει κάποιο ρεκόρ. Κάπου πρέπει στο ιντερνετ να υπάρχει ένα αρχείο να τα βλέπουμε αυτά.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline dave

• Αλλαγή
δεν εχω δει ποτε σε βιντεο τα τελευταια δευτερολεπτα του τελευταιου τελικου του 94 στο ΣΕΦ οπου εγινε η κλοπη του πρωταθληματος με τα 5'' στο σαβιτς και αλλα σφυριγματα. οι παιχτες αποχωρησαν απο τη γηπεδο καποια δευτερα πριν το τελος και επεστρεψαν τελικα να τελειωσουν το ματς ξεκαλτσωτοι

το βλεπα λαιβ αλλα δε το ξαναδα ποτε, αν το χει κανεις καλο θα ταν να υπαρχει να γινεται ξεκαθαρο πως το κατεστημενο του σκατογαυρου και του πουσταρα ξανθου καταφερε να φερει το μπασκετ στην αθηνα...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Δεν μου έρχεται κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό. Όταν κερδίσαμε την χρονιά του BERRY, είχε χάσει σίγουρα βολές και μάλιστα 2 κρίσιμες στο τέλος, αλλά έκανε ο παταβούκας βήματα και κερδίσαμε.
Όταν κερδίσαμε την προηγουμένη με τον levingston θυμάμαι οτι είχε χτυπήσει πολλές βολές αλλά δεν θυμάμαι αν είχε γίνει κάποιο ρεκόρ. Κάπου πρέπει στο ιντερνετ να υπάρχει ένα αρχείο να τα βλέπουμε αυτά.
την χρονια του levingston λεω.νομιζω 16/16 αλλα δεν θυμαμαι καλα..και ειχε πεταξει και μια τριανταρα σε εκεινο το ματς
με κομαζετς και βρανκοβιτς ο βαζελος
θυμαμαι οτι κατι παρομοιο ειχε κανει μετα ο μποντιρογκα αλλα δεν θυμαμαι αν το σπασε το ρεκορ η οχι.
το οτι εκανε ρεκορ σε εκεινο το ματς ο μπανε στις βολες το θυμαμαι ομως.το ποσες εβαλε δεν θυμαμαι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν εχω δει ποτε σε βιντεο τα τελευταια δευτερολεπτα του τελευταιου τελικου του 94 στο ΣΕΦ οπου εγινε η κλοπη του πρωταθληματος με τα 5'' στο σαβιτς και αλλα σφυριγματα. οι παιχτες αποχωρησαν απο τη γηπεδο καποια δευτερα πριν το τελος και επεστρεψαν τελικα να τελειωσουν το ματς ξεκαλτσωτοι

το βλεπα λαιβ αλλα δε το ξαναδα ποτε, αν το χει κανεις καλο θα ταν να υπαρχει να γινεται ξεκαθαρο πως το κατεστημενο του σκατογαυρου και του πουσταρα ξανθου καταφερε να φερει το μπασκετ στην αθηνα...

+111111111111111111111111111111111111111
οσον αφορα τη γλυφαδα...PAOKCURE..ΑΥΤΟΣ θα σας πει

Offline cure

• Αλλαγή
Που το θυμάσαι ρε τσάκαλε; Εγώ μάγκες δεν θυμάμαι αν σε εκείνο το ματς έκανε κάποιο ρεκόρ ο Κόρφας (αν και θυμάμαι πως όλα μέσα έμπαιναν), αλλά είναι ένα ματς που θα μου μείνει όσο ζω στο μυαλό. Γιατί η αδρεναλίνη μου είχε φτάσει τα ανθρώπινα όρια.
Ένας φίλος εδώ πάνω ήξερε πως κατεβαίνω στον αδερφό μου στην Αθήνα εκείνες τις μέρες και με είχε προκαλέσει πως μπορεί να μου βρει εισιτήριο αλλά δεν θα τολμούσα να πάω. Εγώ το πήρα φυσικά και πήγα μόνος μου μέσα στους βάζελους στο λεγόμενο τάφο του ινδού. Μετά το τρίποντο του Κόρφα που αναπήδησε προτού μπει μέσα, τελευταίο δευτερόλεπτο, κατάπια τη φωνή μου να μη βγάλω κιχ, βγαίνοντας από το γήπεδο και περπατώντας μόνος μου φώναζα το διφορούμενο "όχι ρε πούστη μου τι ήταν αυτό"  ;) και μόλις απομακρύνθηκα αρκετά άρχισα και χοροπηδούσα σαν ψυχοπαθής στο δρόμο κραυγάζοντας ΠΑΟΚ.

Κάτι παρόμοιο, αλλά πιο light έζησα λίγο καιρό μετά. Ήμουν πάλι κάτω στον αδερφό μου, που έμενε τότε Γκύζη. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε πρώτη αγωνιστική ομίλων Ευρωλίγκα με την Μακάμπι. Ήθελα σαν τρελός να δω το ματς και άρχισα να ψάχνω για καφετέρια με τηλεόραση. Εκείνη τη μέρα έπαιζε πριν από μας ο γαύρος και αν θυμάμαι καλά είχε χάσει. Όπου ρωτούσα για το αν θα δείξει το ματς συναντούσα ειρωνία. Λέω σ' εναν λοιπόν τι συμβαίνει ρε φίλε τι πρόβλημα έχεις; Και τότε καταλαβαίνω πως εγώ είχα το πρόβλημα. Γιατί συνηθισμένος στη Θεσσαλονίκη να μη διευκρινίζεις ποιο ματς και να εννοείς πάντα αν θα δείξει τον ΠΑΟΚ δεν κατάλαβα πως εκεί εννούσαν το ματς του γαύρου και δεν ασχολούνταν με το δικό μας.
Τότε λοιπόν λέω τον ΠΑΟΚ ρε εννοώ. Τον ΠΑΟΚ θα τον δείξεις; Άσε ρε Βούλγαρε ο ένας, όχι δεν δείχνουμε ματς στο μαγαζί ο άλλος κτλ
Με τα πολλά φτάνω σε ένα καφενείο πάνω στη Λεωφ. Αλεξάνδρας. Πάω με τη μία στο καφετζή και του λέω βάζεις σε παρακαλώ αυτό το κανάλι και κέρνα μία μπύρα σε όλο το μαγαζί. Το παλικάρι γελάει και μου ανοίγει μία μπύρα και με ρωτάει σιγά σιγά, φίλε ΠΑΟΚτζής; Λέω ναι ΠΑΟΚτσής. Με παρακαλάει να μη προκαλέσω και θα το βάλει το ματς, αλλά να ξέρω πως θα μαζευτούν βάζελοι και θα είναι με τη Μακάμπι, αλλά αυτός θα είναι μαζί μου, γιατί είναι γαύρος και γουστάρει να τους τη λέει, αλλά να μη κάνω καμιά φασαρία. Μετά τα πρώτα δύσκολα λεπτά στο μαζαγί και με την απαραίτητη βοήθεια του καφετζή σε κάποιες μαλακίες που άκουγα και απαντούσα στο τέλος καταλήξαμε όλο το μαγαζί λιάρδα να πανηγυρίζει τη νίκη του ΠΑΟΚ. Απίστευτα γούστα και προσωπικά μοναδικές αναμνήσεις.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
με μουσταφ δεν ειναι αυτη η νικη;
νομιζω η πρωτη νικη ελληνικης ομαδας στο γιαντ ελιαου ηταν αυτη.και φυσικα τεραστια εμφανιση του ΠΑΟΚ
ηταν και το πρωτο ματς του πετζα το συγκεκριμενο με τον δικεφαλο

LFPADRAM

• Guest
Tαφο του ινδου (κατω απο τις κερκιδες της λεωφορου) τελευταια φορα παιξαμε εκει πριν μπει το 90 αν θυμαμαι καλα. Απο κει και μετα ο βαζελος μετακομισε γλυφαδα.

Offline cure

• Αλλαγή
Κι εγώ νόμιζα τόσο καιρό πως εκείνο στη Γλυφάδα λέγανε τάφο του ινδού. Δε γαμείς όμως πως τα λένε τα σκατογυμναστήριά τους.
Εγώ πάντως στη Γλυφάδα πήγα.

Για το άλλο, ναι Γιαννιώτη. Με τον Μουστάφ τον απίστευτο. Σε εκείνο το ματς νόμιζες πως πήραμε το νέο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΤΖερομ Μουσταφ..παιχτουρα ρε , εβαλα καμια 25 πονταλακια σε κεινο το ματς αλλα μετα πρεπει να τραυματιστηκε
Θυμαμαι τριποντο του Πετζα αιρμπολ απο τη γωνια και Σαβιτς(δεν ειμαι σιγουρος) με Μπανε να χουν πεθανει στο γελιο, να τον μουτζωνει ο ενας και ο αλλος να τον χτυπαει φιλικα στο κεφαλι!
Το χει δηλωσει και ο Πετζα σε συνεντευξη, ειχα τρομερο αγχος ειπε..

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
αν και επαιξε λιγο λογω τραυματισμου ολοι τον θυμουνται τον μουσταφ.ηταν αρκουδα κατω απο το καλαθι.μετα ηρθε ο ραφαελ αντισον αλλα λιγα πραματα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline dave

• Αλλαγή
ΤΖερομ Μουσταφ..παιχτουρα ρε , εβαλα καμια 25 πονταλακια σε κεινο το ματς αλλα μετα πρεπει να τραυματιστηκε
Θυμαμαι τριποντο του Πετζα αιρμπολ απο τη γωνια και Σαβιτς(δεν ειμαι σιγουρος) με Μπανε να χουν πεθανει στο γελιο, να τον μουτζωνει ο ενας και ο αλλος να τον χτυπαει φιλικα στο κεφαλι!
Το χει δηλωσει και ο Πετζα σε συνεντευξη, ειχα τρομερο αγχος ειπε..

χαχα τι σκηνικο θυμηθηκες...
τζεροντ μουσταφ, 17 ποντους και πολλα ριμπαουντ στο γιαντ ελιαου και μετα 35 ποντους με κανα δυο χαμενα σουτ στη δαφνη, κριμα που τραυματιστηκε, παιχταρας...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Είμαι εκτός θέματος απλά εγκυκλοπαιδικά δυο πράγματα, ο ''τάφος του Ινδού'' βρίσκεται στην Λεωφόρο κάτω από τις θύρες 6-7.
Ήταν για πολλά χρόνια (από την δεκαετία του 50) η έδρα του βάζελου και μάλιστα από τις πιο σκληρές έδρες, λίγοι έχουν περάσει από εκεί και φυσικά φαντάζεστε ποιοι είναι αυτοί.
Κάποια γήπεδα ήταν ''λάκες'' κανονικές, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όπως και το Παπαστράτειο στον Πειραιά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
το οποιο παπαστρατειο ηταν και ειναι(νομιζω) εδρα του πειραικου
παιξαμε εκει την χρονια του φαιναλ φορ της αθηνας (και νικησαμε φυσικα)
ημουν 14 χρονων και θυμαμαι καμια 10-15 ατομα δικα μας

υγ. λιγο πριν το τελος, σηκωνεται ενας πιτσιρικας και εχοντας δει τον καμπουρη στις εξεδρες, φωναζει "ειναι παρθενα του καμπουρη η χτενα" και ολο το γηπεδο πεφτει κατω απο τα γελια  :D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

giannis80

• Guest
αν και επαιξε λιγο λογω τραυματισμου ολοι τον θυμουνται τον μουσταφ.ηταν αρκουδα κατω απο το καλαθι.μετα ηρθε ο ραφαελ αντισον αλλα λιγα πραματα

Όχι.Κάναμε αλλαγή μούσταφ με ματ μπούλαρντ.Τον ράφαελ τον είχαμε στην αρχή της περιόδου 97-98 , για τριαροτεσσάρι γιατί ήταν τραυματίας ο πέτζα και θα γυρνούσε νοέμβριο.Γύρισε ο πέτζα,λίγος ο ράφαελ,αλλαγή με Σάκλεφορντ,τρένο η ομάδα ως το τέλος,με 1 βαθμό διαφορά από την πρώτη θέση που ισοβάθμισαν γαυροβάζελοι.Ο 1 βαθμός ήταν που χάσαμε στο σπόρτινγκ με το τρίποντο του γάκη που σούταρε από την...ελευσίνα και μπήκε(είχε λήξει ο αγώνας,κερδίσαμε,τον ξαναάρχισαν,την πέταξε ο γάκης και μπήκε,έλεος).Και στην τριπλή ισοβαθμία με τους βρωμιάρηδες ευνοούμασταν επειδή είχαμε κερδίσει 2 φορές τον βάζελο και αυτοί είχαν από μια νίκη στα μεταξύ τους.Κάπως έτσι χάθηκε το πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου οπού παίξαμε τον τίτλο σε 5ο παιχνίδι στο οακα με 5000 τρελαμένους και τον πέτζα να έχει ακόμα και τώρα,10 χρόνια μετά, μελανιές από το ξύλο που είχε φάει. Πεντάδα μπουντούρης,ροόουαν,πέτζα,μακρέι,σάκλεφορντ. ''Όταν το πρώτο πούλμαν στην αθήνα,θα φτάσει για να δει τον τελικό,το τελευταίο θα χει ξεκινήσει από τον πύργο το Λευκο!!!'' Θυμίζω την καρφωματάρα του συγχωρεμένου του μακρέι στα μούτρα του ράτζα,στο 4ο στο παλέ,η ωραιότερη φάση που είδα στη ζωή μου.Πέτζα στη γωνία μπροστά στην θύρα 4 του παλέ,μακρέι σαν τρέιλερ τρέχοντας,πέτζα ήθελε να σουτάρει και ακούς 5.500 κόσμο να φωνάζει ''στον μακρέι,στον μακρέι!!!''.Πάσα ο πέτζα,πάρτον κάτω τον ράτζα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
που ειχε ανεβει ο ρατζα στον τραπεζι της γραμματειας και ειχε σηκωσει τα χερια και ελεγε στις ζελες να ηρεμησουν;  ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dave

• Αλλαγή

Όχι.Κάναμε αλλαγή μούσταφ με ματ μπούλαρντ.Τον ράφαελ τον είχαμε στην αρχή της περιόδου 97-98 , για τριαροτεσσάρι γιατί ήταν τραυματίας ο πέτζα και θα γυρνούσε νοέμβριο.Γύρισε ο πέτζα,λίγος ο ράφαελ,αλλαγή με Σάκλεφορντ,τρένο η ομάδα ως το τέλος,με 1 βαθμό διαφορά από την πρώτη θέση που ισοβάθμισαν γαυροβάζελοι.Ο 1 βαθμός ήταν που χάσαμε στο σπόρτινγκ με το τρίποντο του γάκη που σούταρε από την...ελευσίνα και μπήκε(είχε λήξει ο αγώνας,κερδίσαμε,τον ξαναάρχισαν,την πέταξε ο γάκης και μπήκε,έλεος).Και στην τριπλή ισοβαθμία με τους βρωμιάρηδες ευνοούμασταν επειδή είχαμε κερδίσει 2 φορές τον βάζελο και αυτοί είχαν από μια νίκη στα μεταξύ τους.Κάπως έτσι χάθηκε το πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου οπού παίξαμε τον τίτλο σε 5ο παιχνίδι στο οακα με 5000 τρελαμένους και τον πέτζα να έχει ακόμα και τώρα,10 χρόνια μετά, μελανιές από το ξύλο που είχε φάει. Πεντάδα μπουντούρης,ροόουαν,πέτζα,μακρέι,σάκλεφορντ. ''Όταν το πρώτο πούλμαν στην αθήνα,θα φτάσει για να δει τον τελικό,το τελευταίο θα χει ξεκινήσει από τον πύργο το Λευκο!!!'' Θυμίζω την καρφωματάρα του συγχωρεμένου του μακρέι στα μούτρα του ράτζα,στο 4ο στο παλέ,η ωραιότερη φάση που είδα στη ζωή μου.Πέτζα στη γωνία μπροστά στην θύρα 4 του παλέ,μακρέι σαν τρέιλερ τρέχοντας,πέτζα ήθελε να σουτάρει και ακούς 5.500 κόσμο να φωνάζει ''στον μακρέι,στον μακρέι!!!''.Πάσα ο πέτζα,πάρτον κάτω τον ράτζα.

αψογος, καλο ειναι να γραφονται αυτα και να μη ξεχνιουνται