Γ. Εγκωμίτης: "Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν Κύπριοι και Τούρκοι"
Ο Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για μια ακόμα σεζόν. Ο Κύπριος μέσος τόνισε αρχικά: "Ήταν μια από κοινού επιθυμία. Συζητήσαμε κάποια θέματα που είχαν να κάνουν με την παρουσία μου στην ομάδα, η οποία και θα συνεχιστεί και για μια ακόμα σεζόν. Στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλες μου τις δυνάμεις". Για την προσθήκη του Ηλίας Χαραλάμπους, ο Εγκωμίτης τόνισε: "Είναι ένας παίκτης διεθνής, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έγινε σωστή επιλογή και νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Ο ΠΑΟΚ έψαξε πολύ για να καταλήξει στον Χαραλάμπους. Με τον Ηλία μας συνδέει μια φιλία, από τότε που ήμασταν αντίπαλοι στη Κύπρο". Ο Κύπριος μέσος αναφέρθηκε και στον Φατίχ Ακιέλ: "Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει την αξία του με την παρουσία του στα γήπεδα της Ευρώπης. Πάνω από όλα είναι η ομάδα, και το λέω επειδή υπήρξε κάποιος θόρυβος με τον ερχομό του. Στον αθλητισμό δεν χωρούνε αυτά, και δεν υπάρχουν Κύπριοι και Τούρκοι, είμαστε όλοι αθλητές του ΠΑΟΚ. Από εμάς δεν θα έχει κανένα πρόβλημα". Για την σεζόν που τελείωσε, σημείωσε: "Από τις πέντε σεζόν που έχω παίξει στον ΠΑΟΚ, αυτή ήταν η χειρότερη. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη χρονιά προς το τέλος, με κάποιες καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να παίζουμε και φέτος στην Ευρώπη. Τώρα, τα αφήνουμε όλα αυτά και σκεφτόμαστε τη νέα χρονιά".
06/06/2005 14:42:
μπραβο Γιωτη αποδεικνυεις αλλη μια φορα ποσο σωστος αθλητης και ανθρωπος εισαι .............. :05: