O PAOK apo to 1926 pou idrithike,paei gia na vgei protos opou ki an simetexei.Eite paizei me emena,eite me ton iliadi,eite me ton ronaldinio,eite exei sovari dioikisi eite oxi.Me auto to skeptiko prepei na ksekinane tin xronia paiktes,proponitis,dioikisi kai opadoi.Distixos,ston PAOK,ta teleutea xronia,mono ena mikro kommati twn opadwn tou to isxirizete auto kai o prwin proponitis tou.Opote,eite ton iliadi paroume eite ton rui kosta,o stoxos tou PAOK einai i protia.Giati etsi ton oneireutikan autoi pou ton idrisan.Na einai panta protos.Ta alla pou legonte,na ftiaksoume omada gia ta epomena xronia kai na kanoume eksigiansi kai istories einai gia tis filades.Distixos H' eutixos,ego etsi megalosa,me auto to skeptiko,etsi me anethrepse o pateras mou me auta pou m'elege kai den dino simasia pion tha paroume metagrafi.Kai stin teliki,ti exoun oi alloi perisotero apo mena,fetos?Ton sampani,ton konti,ton tziortzopoulo,ton tsirilo,ton anatolaki,ton panto,ton kafe,ton maric,ton theodoridi,ton vlaxogkouma,to palto ton gkonzalez,ton anapiro ton olisantempe,ton tzioli kai na xame na legame.An mporoun na paroun to protathlima oi 33 xronoi tzortzevic-rivaldo H' o katsouranis H' o flavio conseisao monoi tous,as to paroun.Eisai PAOK,ekprosopeis to megalitero komati apo tin larisa mexri ton evro kai pas panta gia tin protia.