Author Topic: Μεταγραφικη περιοδος 2005-06  (Read 24810 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

schumi

• Guest
Απ: Μεταγραφικη περιοδος 2005-06
« Reply #40 on: April 25, 2005, 14:57:56 »
auta pou sas egrapsa mou ta eipan.kai einai allhtheia oti mou ta eipan.kai mou eipan oti an ginei kati pou tha bohthisei thn kalamaria o PAOK tote h kalamaria tha ton poulhsei se emas.

Zorro4

• Guest
« Reply #41 on: May 04, 2005, 17:38:45 »
TI GINETAI ME TA PITSIRIKIA MAS, ... POU DWSAME, ...  DANEIKOYS?

Tous vlepei kanenas? Parakolou8ei kapoios thn poreia tous?

Gia mena prwta prepei na gyrisoun, ... ta aksiologa, ...  apo auta paidia...
...kai meta na sthsoume strathgikh prwta se talenta ths EGXWRIAS agoras kai meta se onomata.

ALLA AN EINAI NA EXW ONOMATA STHYN OMADA, opws kapoiown italwn SYNTAKSIOYXWN
pou perasan apo thn polh mas,... NA LEIPEI TO VISYNO.

A kai kati allo, as krathsoume kai kapoious apo autous pou exoume.

schumi

• Guest
« Reply #42 on: May 04, 2005, 20:58:41 »
exo mia plhroforia oti o PAOK tha prei enan 19 xrono apo athina me katagogh apo th boreio ellada pou lene oti einai megalos paikths

Manios21

• Guest
« Reply #43 on: May 05, 2005, 01:27:40 »
mipos enoois auton apo to xaiairi

bL-4-cK_religion

• Guest
« Reply #44 on: May 05, 2005, 11:45:48 »
i omada mas perase para polla kai prepei na thn sthriksoume kai auto me ipomonh....oi metgrafes gia mena tha einai lathos kinhsh an den epistrepsoun atoma opws o kontewn oi opoi diaprepoun....prwta ta paidia mas kai meta metagrafes....den exei oikonomika perithwria gia metegrafes i kwlodioikhsh kai meta tha xrewthoume kai allo kai auto den to theloume...

agraf

• Guest
« Reply #45 on: May 05, 2005, 20:28:30 »
Kai ego simfono na min kanei i omatha epipolaies liniseis tipou Kamil Sousko, Maintan k.l.p. kai na prootheisoume tous mikrous. Thelei omos prosohi to pragma giati oi mikroi tha kanoun pipes sta Aigalea kai stous Ionikous logou apeireias kai tha palevoume gia tin paramoni sto telos. I proti ethniki ehei kakotopies kai thelei empeiria.

PAOK_EDESSA

• Guest
« Reply #46 on: May 07, 2005, 01:06:43 »
O Kostikos htane sthn Boulgaria kai ide ton diethni Boulgaro Jiankof ston agona Boulgaria-Ouggaria opos lene einai to megalitero talento taxatis sthn Boulgaria....

Diavaste kai sto metrosport ti grafei oti emeis i omades apo Saloniki koimomaste jiati ta xanoumia pernoune ta talenta mas apo thn makedonia...afou ta xanoumia einai sta giannitsa kai blepoune kati talenta na paroune apo thn sxolei tou minou...

trelammenos

• Guest
« Reply #47 on: May 07, 2005, 13:30:42 »
exete apolyto dikio paidia.
1)giati na psaxnoume se boulgaries aigyptous ktl????yparxoun polla paidia sthn b.ellada pou psaxnoun mia eykairia na paiksoun se mia omada opws o P.A.O.K. kai na anadeixtoun.giati ta ksexname?xwria pou tha mas bgei kai fthnotera..
2)exoume kala paiktakia pou ta dwsame daneikous se alles omades.ta perissotera aksizoun polla kai tha prepei apo tou xrono na exoun enswmatethei sto dynamiko ths omadas mas kai 1,2 na paizoun kai basikoi.

demis-g4

• Guest
« Reply #48 on: May 07, 2005, 14:59:49 »
exete apolyto dikio paidia.
1)giati na psaxnoume se boulgaries aigyptous ktl????yparxoun polla paidia sthn b.ellada pou psaxnoun mia eykairia na paiksoun se mia omada opws o P.A.O.K. kai na anadeixtoun.giati ta ksexname?xwria pou tha mas bgei kai fthnotera..
2)exoume kala paiktakia pou ta dwsame daneikous se alles omades.ta perissotera aksizoun polla kai tha prepei apo tou xrono na exoun enswmatethei sto dynamiko ths omadas mas kai 1,2 na paizoun kai basikoi.
emena den me xalaei ka8olou pou psaxnoume kai tetoious paiktes.Na paroume pisw kai tous pitsirikades kai na kanoume mia omada me ba8os kai diarkeia.Einai polu shmantiko na exeis KAI dunato pango....

TOTTI

• Guest
« Reply #49 on: May 09, 2005, 16:42:34 »
aderfia pisteuo oti h omada prepei na xtistei epano stous ounteze-karypidh,megkaxent-theodoridh-foutsini,salpi.apo ton erxomo tou karageorgiou exei fanei oti autoi einai oi paixtes pou tha stirixtei kata bash sthn epomenh sezon,pou tha apoteloun kata kapoio tropo thn arxh k to telos ths omadas.meta tis 25 maiou pou teleionei to protathlima eipe oti tha fanerosei ta plana k malista me onomata.exei sxedio k thelei na doulepsei o anthropos k auto einai to pio shmantiko apo ola
nomizo oti oi eksi paixtes pou anefera einai para poly kaloi,me ilikia mexri 25 eton ektos apo ton armanto pou einai 29.apo kei k pera yparxoun arketes ellipseis gia na symplirothei mia aksiomaxh 20ADA,k oxi 11ada.alla oi paixtes pou tha apotelesoun ton kormo yparxoun k auto einai kati shmantiko.xoris na prostheso ton sigkabala pou akoma perimenoume na doume

fatal_invasion

• Guest
« Reply #50 on: May 09, 2005, 16:59:19 »
paidia o maladenis pisteyete oti xreiazetai????ton vlepo poli light..polles fores fetos ton eida oti mporose na parei tin balla kai den epefte kato sto xortari,,,

TOTTI

• Guest
« Reply #51 on: May 09, 2005, 17:06:50 »
o maladenhs xreiazetai gia thn empeiria pou exei k gia to gegonos se kapoia mats tha xreiastei kapoia prosopikothta,'ena onoma'.apla den kanei gia basikos ston paok.kalo tha einai na parameinei sthn omada,alla k kalo tha einai na brethoun kapoies alles lyseis gia thn thesh pou agonizetai...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #52 on: May 09, 2005, 17:11:12 »
egw pistevw me tin epistrofi twn newn kai me 3 metagrafes tha ftiaxoume omada.me to vazelo eida pathos kai kaloutsika stoixeia ade pame..

alessandro4

• Guest
« Reply #53 on: May 09, 2005, 17:39:17 »
o maldenis paidia einai paiktaras.

exei XRONIA tora prosopiko fan club anthropopn poy ton goystaryn giati poly apla "xerei mpalitsa" kai ayto fainetai (rotiste xanoymia na sas poyn - oxi fysika ta 19xrona alla ayta poyton exoyn dei apo tin xanthi akoma).

parolayta den exei kanei tin kariera poy tha toy axize ego pisteyo logo xaraktira. einai idirythmos kai einai sto xeri ton antropon tis omadas na ta broyne na ton axipoiisoyn. xoris fysika na toys kabalaei. epaggelmatias einai- ypoxreosi exei. alla einai tetoio to podosfairo poy apo kapoioys mporeis na pareis to 7 kai to 9.  o maladenis den kanei xamalodoylies - basizetai perisotero sto talento para sto filoptimo kai stin maxitikotita (opos tha ekane ena amyntiko klasiko xaf, poy an stamatisei na trexei ton efage i nyxta amesos)

demis-g4

• Guest
« Reply #54 on: May 10, 2005, 03:29:56 »
egw pisteuw oti xreiazomaste kai enan kalo gumnasth opws ekeinon ths aek ton kuprio ton kezo pou na kanei tous paixtes mas turbo...

maik.paok

• Guest
« Reply #55 on: May 10, 2005, 15:02:15 »
nato i proti pou piran to mpoulo loukas pou den ixe kamia tixi ke zabatias ke blepoume

apostolos

• Guest
« Reply #56 on: May 11, 2005, 08:41:21 »
Basika prepei na ananewthei OPWSDHPOTE to sumbolaio tou Theodwridh pou lhgei to kalokairi kai kseroglufontai hdh oi athhnaikes omades. Me ton Salpi kati fainetai pws paei na ginei. Alla den kserw gia mena to thema Theodwridh einai polu shmantiko. Pisteyw oti me auton kai to Sikambala, an vevaia einai toso kalos oso lene, tha exoume wraio kentro tou xronou. Apo kei kai epeita xreiazomaste nomizw apo enan etoimo paikth se kathe grammh, symperilambonomenhs kai tou termatofylaka, me proteraiothta sthn amuntikh, epistrofh daneikwn paiktwn p.x. Kontewn kai den kserw kai poioi alloi einai kai kapoio kseskartarisma opws arxise na ginetai me tous Louka, Zavantia. Gia mena o kormos gia tou xronou, apo tous uparxontes panta, prepei na einai: Toxou, Fernandez, Karypidhs, Udeze, Foutsini, Megahead, Zwgrafakis, Sikambala, Theodwridhs, Spacic, Salpiggidhs, Miecel, Egwmiths, Maladenhs, Skarmoutsos. Oxi oti prepei na fugoun oi alloi h oti den kanoun, aplws apo thn parapanw 15ada thewrw oti den prepei na fugei kaneis toulaxiston fetos.
« Last Edit: May 11, 2005, 08:49:15 by apostolos »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #57 on: May 11, 2005, 10:52:31 »
simfono. kai pistebo pos to thema me ton theodoridi einai pio simantiko apo tin ananeosi tou salpiggidi. Tou salpi to simboleo ligi to kalokeri tou 2006 eno tou theodoridi, se merikous mines. Den prepei na ton hasoume me tipota.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

apostolos

• Guest
« Reply #58 on: May 11, 2005, 11:07:11 »
Ma nai kapou diavaza prin kai gia ayto to egrapsa kiolas oti ton Iounio lhgei leei to sumbolaio tou. Dhladh twra. Kai arxise entwmetaksu ki autos na paizei kala ton teleutaio kairo kai ton prosexoun oi alloi apo katw. Proxthes akouga sto Internet thn ekpomph tou Panoutsou me ton Karpetopoulo kai vgainei o reporter tou vazelou na milhsei gia to mats sthn Toumba kai to mono pou eipe gia PAOK htan gia Theodwridh kai poso mou arese, kai ti paikths einai autos kai tetoia. Mono pou den eipe ston aera to nou sas ekei sth dioikhsh (tou vazelou ennoeitai) lhgei to sumbolaio. Tetoio htan to ufos tou.

maik.paok

• Guest
« Reply #59 on: May 11, 2005, 16:03:10 »
ne simandiko ine o theodoridis na mini ke pistebo tha mini ine oreo paixtaki
apo tin alli skaramoutsos den mpori na mas boithisi oxi pou tramtistike ala den ine paixtis giA ton paok