Basika prepei na ananewthei OPWSDHPOTE to sumbolaio tou Theodwridh pou lhgei to kalokairi kai kseroglufontai hdh oi athhnaikes omades. Me ton Salpi kati fainetai pws paei na ginei. Alla den kserw gia mena to thema Theodwridh einai polu shmantiko. Pisteyw oti me auton kai to Sikambala, an vevaia einai toso kalos oso lene, tha exoume wraio kentro tou xronou. Apo kei kai epeita xreiazomaste nomizw apo enan etoimo paikth se kathe grammh, symperilambonomenhs kai tou termatofylaka, me proteraiothta sthn amuntikh, epistrofh daneikwn paiktwn p.x. Kontewn kai den kserw kai poioi alloi einai kai kapoio kseskartarisma opws arxise na ginetai me tous Louka, Zavantia. Gia mena o kormos gia tou xronou, apo tous uparxontes panta, prepei na einai: Toxou, Fernandez, Karypidhs, Udeze, Foutsini, Megahead, Zwgrafakis, Sikambala, Theodwridhs, Spacic, Salpiggidhs, Miecel, Egwmiths, Maladenhs, Skarmoutsos. Oxi oti prepei na fugoun oi alloi h oti den kanoun, aplws apo thn parapanw 15ada thewrw oti den prepei na fugei kaneis toulaxiston fetos.