Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37311 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Τι σημαίνει οπαδικό φόρουμ και οπαδικά θέματα? Μάλλον πώς το προσδιορίζετε γιατί μπορώ κι εγώ να δώσω έναν ορισμό αλλά πιθανόν να μην εννοούμε το ίδιο πράγμα. Και αν υπήρξε κάποια εποχή έτσι το paokworld πότε ήταν αυτή? Το θέλω σαν παράδειγμα για να καταλάβω τι εννοείτε.

Παλαιοτερα μπαχαλα/σκηνικα γραφονταν ωμα και ισια στο φορουμ..απο ενα διαστημα και μετα αρχισαν τα πμ..και τα υπονοουμενα και κανενας δεν μιλουσε στα ισια. Κατι τετοιο (την πληρη ελευθερια εκφρασης) θα το εξασφαλιζε ενα κλειστο φορουμ..αλλα αν καποτε εμπαινε καποιος με πονηρο σκοπο (ειτε χακαρονταν ο λογαριασμος του) θα τρεχαμε και δεν θα φταναμε..απο μελη μεχρι αντμιν. Οποτε το καθαρο οπαδικο φορουμ με την ρουφιανια, που επικρατει ειναι βουτυρο στο ψωμι του καθε εισαγγελεα. Τα καθαρα οπαδικα/σκληροπυρηνικα καλο ειναι να μενουν σε στενους κυκλους και στους συνδεσμους.  Για αυτο πιστευω πως δεν προκειται ποτε να γινει ενα τετοιο φορουμ και το μονο οπαδικο ειναι και θα ειναι το PAOKWORLD

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Τα τελευταια 2 χρονια περιπου εχω μιλησει με καμμια 10αρια ατομα απο εδω μεσα και προσεξα οτι δεν δινουν το ιδιο περιεχομενο στον ορο οπαδικο φορουμ. Ισως ειναι μια ευκαιρια να ανοιξει και σχετικο τοπικ, να πει ο καθενας τη γνωμη του και νομιζω γρηγορα θα διαπιστωθει οτι εχω δικαιο.Επομενως ΠΩΣ να μετεξελιχθουμε σε κατι που δεν ειναι ιδιο για ολους οσους το ζητανε?Νομιζω πιο ευκολο θα ηταν παντως αν καποιος αισθανεται οτι δεν καλυπτεται  μεσα στο "μη" οπαδικο φορουμ να δημιουργησει αλλο φορουμ οπως θα το ηθελε. Εμεις ουδεποτε θελαμε να το παιξουμε αποκλειστικοι, μονοπωλιο ή κατι τετοιο και δε νομιζω να διαφωνει κανεις σ΄αυτο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Νομιζω ομως οτι πρεπει να βρουμε μια λυση και προτινω για ασφαλεια να μπαινει ερωτηση πριν την εγγραφη, που να εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ. π.χ. Ποτε πηραμε το τελευταιο κυπελο; Ποσα χρονια ειχε να κερδισει ο γαυρος στην Τουμπα;

Δε ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό αφού με μια βόλτα στο ιντερνετ θα μπορούν να βρουν τις απαντήσεις

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
o georgie4 αναφερεται σε bot νομιζω

bot = Διαδικτυακό ρομπότ, ένα πρόγραμμα υπολογιστή που εκτελεί αυτοματοποιημένες εργασίες στο διαδίκτυο

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Τα τελευταια 2 χρονια περιπου εχω μιλησει με καμμια 10αρια ατομα απο εδω μεσα και προσεξα οτι δεν δινουν το ιδιο περιεχομενο στον ορο οπαδικο φορουμ. Ισως ειναι μια ευκαιρια να ανοιξει και σχετικο τοπικ, να πει ο καθενας τη γνωμη του και νομιζω γρηγορα θα διαπιστωθει οτι εχω δικαιο.Επομενως ΠΩΣ να μετεξελιχθουμε σε κατι που δεν ειναι ιδιο για ολους οσους το ζητανε?Νομιζω πιο ευκολο θα ηταν παντως αν καποιος αισθανεται οτι δεν καλυπτεται  μεσα στο "μη" οπαδικο φορουμ να δημιουργησει αλλο φορουμ οπως θα το ηθελε. Εμεις ουδεποτε θελαμε να το παιξουμε αποκλειστικοι, μονοπωλιο ή κατι τετοιο και δε νομιζω να διαφωνει κανεις σ΄αυτο

αυτα που εγραψα δεν τα εγραψα γιατι θελω να ανοιξει αλλο φορουμ παντως,αλλα για να καλυτερεψει το υπαρχον συμφωνα με την δικη μου γνωμη.κι επειδη το φορουμ αυτο εφερε πολλους ανθρωπους κοντα και εγιναν γνωριμιες μεταξυ μας προσωπικα δεν θελω να κλεισει.εγω εγραψα τον φοβο μου(αυτο που παραθετει ο ντιεγκιτο).διαβαστε το ως γνωμη συμβουλη προτροπη και οχι ως απειλη

και σιγουρα θα υπαρχουν 10 διαφορετικες αποψεις στον ορο οπαδικο.την συνισταμενη μπορουμε να την βρουμε αν θελουμε να την ψαξουμε βεβαια

Offline Suicidal

• Βασικός
αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι καποια στιγμη η αναγκη δημιουργιας πραγματικου οπαδικου φορουμ,θα θαψει το γουορλντ

σωστή κουβέντα.
παλιότερα κάποιοι το είχαν σκεφτεί και καναν πίσω επειδή υπάρχει το paokworld.

:book:

Και να τι κατάλαβαν....
αν κοιτάξει κάποιος όλα τα posts και την κουβέντα που γίνετε μετά το post του CLUB και του δικού μου....

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

bot = Διαδικτυακό ρομπότ, ένα πρόγραμμα υπολογιστή που εκτελεί αυτοματοποιημένες εργασίες στο διαδίκτυο

:thumbok:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Φυσικα και δεν ειναι εκλαμβανεται σαν απειλη ρε gian. Αλλα η κοινη συνισταμενη που λες ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ κατα τη γνωμη μου. Μιλαω για πχ για multimedia η για εκδρομες. Ετσι γρηγορα και προχειρα αυτα θυμαμαι σαν κοινα παραδειγματα ολων οσων ελεγαν για πιο οπαδικο φορουμ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **

Α οκ για τα bot όντως θα είχε μια χρησιμότητα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
τις τελευταιες μερες γραφτηκαν πολλα νεα μελη,βγαλτε αυτον τον γελοιο κανονα για τοπο στο προφιλ και μη τυχον τους διαγραψετε
φερνουμε κοσμο εδω και τους διωχνετε ναουμε   :-\

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
γιατι ρε; απο κορδελιο ειναι; ντρεπεστε να το γραψετε;

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

περηφανος πειραιωτης -4-
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11629.160.html

Προτείνω τη μεταφορά κάποιων ποστς στην ενότητα για την κούλα ώστε να υπάρχουν εκεί μαζεμένα. Το ζήτημα είναι αρκετά γνωστό και δεν υπάρχει λόγος να αφήνουμε αναπάντητη την παραπληροφόρηση.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ασχετα με το προσωπικο θεμα που δημιουργηθηκε και πως λυθηκε (αν λυθηκε)

ο @Jordan-4 γιατι εχει φαει μπαν απο το φορουμ?

δεν επρεπε να αιτιολογηθει καπου?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ο τζο χθες στην ουσια του θεματος δεν ειπε κατι κακο

ειπε πως τα χανουμια σε μια χρονια αποχης ειχαν ηδη παρει το πρωταθλημα(δεν το πηραν στην τουμπα) και γυρος του θριαμβου δεν εγινε.υπαρχει ενα βιντεακι που δειχνει πως φτανουν στην 6 οι παιχτες ο τζο λεει πως δεν φτασαν στην 4 αρα για ποιον γυρο θριαμβου μιλαμε;

αν χομο στην ουσια του πραγματος οντας μεσα στο γηπεδο εχεις να πεις κατι αλλο πεστο μας για να μαθουμε κι εμεις καποια πραγματα απο την ιστορια που δεν ζησαμε

τωρα εριξες ποινη σε καποιον που σου πε οτι κανεις αεκτσηδικη προπαγανδα χωρις κανεις να ξερει τι ειναι αυτη η ποινη.

πχ θυμαμαι ενα παιδι που του ριχνατε ποινη και ητανε υπο σιγη(μετροσταρ).θυμαμαι το ιδιο ειχα παθει κι εγω.στον τζο τι ποινη ριξατε;

αν τον στειλατε απο το φορουμ επειδη ειδε κατι με τα ματια του και τρελαθηκε με την παραπληροφορηση που διαβασε απο διαχειριστη του φορουμ(που ειναι ΠΑΟΚτσηδικο) και αντεδρασε ασχημα ναι αλλα απο αγανακτιση τοτε να μπαναρετε και μενα
γιατι αυτο ειναι ανιση μεταχειριση στα τοσα χρονια του φορουμ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ χθες που μπήκα είδα το μέλος Jordan να κάνει μερικά απανωτά posts στο φόρουμ σε συγκεκριμένο θέμα και να ρίχνει χοντρό μπινελίκι σε άτομο που είπε για κάποιο συμβάν..
Το σύστημα έχει κάποιες ποινές, αυτές δεν είναι για μόστρα...
Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνει ο άλλος για να του δοθεί μία ποινή; Να κλείσει ραντεβού με μέλος του φόρουμ και να τον σφάξει;
Δεν θα πρέπει να υπάρχει ένα Α επίπεδο στις κουβέντες εδώ μέσα;
Και δεν νομίζω να έχει κάθε ένας που μπαίνει εδώ μέσα την όρεξη να διαβάζει τα μπινελίκια του άλλου γιατί του την έδωσε ένα post..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Στην ουσια του θεματος οχι μονο δεν ειπε κατι κακο ισα ισα ειχε και απολυτο δικαιο και εβαλε τα πραγματα στην θεση τους.. αλλα απο αυτο το ακρο μεχρι τα 10-15 χυδαια και υβριστικα ποστ κατα προσωπου στην συνεχεια ειναι μεγαλη η διαφορα..καταλληλοτερος να απαντησει βεβαια ειναι ο Homo..

Αν δεν κανω λαθος η ποινη ειναι 2 μερες μπαν απο το φορουμ..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
2 μερες μπαν. Ληφθηκε υποψιν ο προτερος εντιμος βιος
8.1 Τα μέλη καλούνται να σέβονται τις δημοσιεύσεις των άλλων μελών. 8.2 Τα μέλη καλούνται να σχολιάζουν δημόσια τις απόψεις που διαβάζουν και όχι τα μέλη που τις δημοσιεύουν. 8.3 Οι όποιες διαφωνίες πρέπει να γίνονται με κόσμιο τρόπο και κατά προτίμηση με

Gianniwth σορυ αλλα δεν μπορω να συζητησω για τα αυτονοητα.
« Last Edit: August 21, 2011, 20:11:45 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Στην ουσια του θεματος οχι μονο δεν ειπε κατι κακο ισα ισα ειχε και απολυτο δικαιο και εβαλε τα πραγματα στην θεση τους.. αλλα απο αυτο το ακρο μεχρι τα 10-15 χυδαια και υβριστικα ποστ κατα προσωπου στην συνεχεια ειναι μεγαλη η διαφορα..καταλληλοτερος να απαντησει βεβαια ειναι ο Homo..

Αν δεν κανω λαθος η ποινη ειναι 2 μερες μπαν απο το φορουμ..

Το θέμα είναι να μην χάνετε η ουσία του θέματος από ανάρμοστες συμπεριφορές... Αν γίνει αυτό, τότε χέσε μέσα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

PAOK_VOLOS

• Guest
Ληφθηκε υποψιν ο προτερος εντιμος βιος

Your Honour,μια διευκρινηση σας παρακαλω.Ο Τζορνταν θα πρεπει να παρουσιαζετε και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης του αυτες τις 2 μερες ή όχι?