1. Και γιατι ρε συ Μπιλλυ ΕΣΥ ή ΕΝΑΣ ΑΠΟ τα 500+ μελη δεν μας το ζητησες? Θα μπορουσα να μην το εχω δει ουτε εγω ουτε αλλος. Θα μπορουσα να μην το θεωρησω αξιο αναφορας, θα μπορουσα, θα μπορουσα...ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?Και με αυτην την δικη σου λογικη παντως ΑΝ καποιος φταιει, λεω Α-Ν, γιατι να ειναι οι 3 που ανεβαζουν οταν/οσο μπορουν και δεν φταιει καποιος αλλος που εχει προσβαση αλλα δεν εχει εκπαιδευτει να ανεβαζει?
2.Ειλικρινα δεν θυμαμαι κανενα τετοιο πραγμα που αναφερεις, δηλαδη και πλειοψηφεια και ποσοστο και δεν μπορω να καταλαβω αν και γιατι το καναμε ποτε αυτο. Αν θες στειλε πμ να μου το θυμησεις.Ουτε για ανακοινωση καποιου Συνδεσμου θυμαμαι διαδικασια για ψηφοφοριες κλπ που λες. Εκτος αν μιλας για τιποτα ανακοινωσεις σαν το "καυτο" που ειπα παραπανω. Η μηπως δεν υπηρξαν (και θα ξαναυπαρξουν) ανακοινωσεις Συνδεσμου/συνδεσμων που ακομα και μεσα στο φορουμ δημιουργουν αντιδρασεις? Ισως λοιπον αναφερεσαι σε καποια τετοια που ομως-ξαναλεω- πραγματικα δεν θυμαμαι.
Κραταω οτι συμφωνεις οτι πρεπει να υπαρχει καποια διαδικασια εγκρισης. Το ζητημα ειναι να ψαχτουμε να βελτιωσουμε την ηδη υπαρχουσα.
3. Οτι ειχαμε και εχουμε προβλημα στη ληψη αποφασης ειναι αληθεια. Δε ξερω αν και πως μπορει να λυθει. Και μαλιστα πριν το 2030. Για τα υπολοιπα που αναφερεις σου εχω στειλει πμ.
4. Δεν μπορεις κανεναν απο αρτικλς τημ να του πεις "Γραψε!" και σε αυτο νομιζω ειμαστε ολοι συμφωνοι. Για τα υπολοιπα η λυση για μενα ειναι απλη και συλλογικη. Εχουμε 6 ατομα με προσβαση στην κεντρικη. Αν κατσουν να εκπαιδευτουν, αν ειναι ολοι σχετικα συχνα διαθεσιμοι, σε συνδυασμο με τα μελη που θα γραφουν στο φορουμ (αντι να μαλακιζονται στο λαιβ, χεχε μπορω-και-γω-να-ριχνω-μπηχτες-4 ), σε συνδυασμο επισης με τα υπολοιπα μελη που θα υποδεικνυουν ποστ που αξιζουν για την κεντρικη, το θεμα λυνεται. Εγραψε κατι ο Α καλο, το ειδε ο Β και το προτεινε, αν ειναι κοινης αποδοχης το σηκωνει ο ταδε διαθεσιμος εκεινη την ωρα μοντ/αντμιν.Αν δεν ειναι κοινης αποδοχης το βαζει σε διαδικασια πχ ψηφιζουν ολοι οι διαθεσιμοι εντος 24ωρου και εστω και με σχετικη και οχι απολυτη πλειοψειφια περνεται αποφαση. Ετσι νομιζω εγω. Κανω λαθος? εντιτ: χρειαζεται και ενας διαθεσιμος να μας κανει τα γραφικα του αρθρου
στον λικ ηδη καναμε εδω και μηνες επισημα προταση αλλα
μας εγραψε στα αρχιδια του αρνηθηκε ευγενικα λογω φορτου εργασιας

.Μας ειπε ομως οτι αν χρειαστουμε κατι, ευχαριστως
να μας ξαναγραψει στα αρχιδια του να μας βοηθησει οπως μπορει