Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Πρακτικα οι 3 ξερουν να ανεβαζουν, παντως δεν ειναι και τιποτα εκπληκτικα δυσκολο το "φροντιστηριο" που λες.

Αν υπαρχουν ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ατομα που ξερουν να ανεβαζουν, τότε θελουν ξύλο και οι τρεις !
εκτος και αν πριν ανεβασουν ας πουμε ενα πολυ καλο ποστ απο το φορουμ, αυτο να πρεπει να περασει πρωτα την ιερα εξεταση,
ε τοτε και 103 ατομα να ξερουν να ανεβαζουν τζαμπα η προσβαση!

κι οσο για το φροντιστηριο που λες, ελα τωρα.... δεν ειναι το σωστο μερος να πουμε τι γινοταν.... και πόσα χρονια τωρα..... ελα....
ισως τον τελευταια χρονο να εγινε ποιο ευκολη υποθεση, δεν μπορω να το ξερω αυτο.
αλλα βλεπεις που ολα ειναι μπλεγμενα αναμεταξη τους.... η προσβαση, η ΑΔΕΙΑ ανεβασματος, η ευκολια update, η η η !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Καταρχην να λυσουμε γρηγορα το θεμα με το μπαννερ για το τουρνουα των Συνδεσμων. Υπαρχει κανας απο μουλτιμηντια τημ ή εθελοντης να κανει ΤΩΡΑ το μπαννερ 180χ600 για την κεντρικη?

τα υπολοιπα σε λιγο...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
επιγραμματικά δυό λόγια για τα θέματα που πολύ σωστά έθιξε ο billys

1. Κεντρική Σελίδα

Το χάλι της είναι αυταπόδεικτο. Αντικλείδια πρέπει να δωθούνε σε άτομα ικανά που να έχουν τον χρόνο κ την διάθεση να την τρέξουν. Είναι μία κουβέντα που γίνεται εδώ κ χρόνια άλλα δυστυχώς δεν προχωράει τίποτε. Τα λέμε τα ξαναλέμε κ πάλι μένουμε στο ίδιο απογοητευτικό σημείο. Είναι καθαρά όμως θέμα του δικέφαλου.

2. Ομάδες

Για μένα κακώς υπάρχουνε τόσες πολλές. Μόνο η articles κ η multimedia team φτάνoυn κ περισσέυουν. Η news team,αν έχει κάποιο ρόλο, αυτός θα πρέπει να είναι η μεταφορά των καθαρά ΠΑΟΚτσήδικων νέων, άρθρα από άλλες ασπρόμαυρες σελίδες ή σχετικά με τον ΠΑΟΚ κ φυσικά τα νέα κ τις ανακοινώσεις των συνδέσμων. To να μεταφέρονται σε καθημερινή βάση τα νέα της προπονησης η διάφορα κουτσομπολιά είναι κάτι που υπάρχουνε πολλά επαγγελματικά sites που το κάνουνε καλύτερα κ γρηγορότερα......άσε που σύντομα τα μέλη θα κουραστούν κ σύντομα θα εγκαταλειφθεί το πράγμα...
Εκει που πραγματικά πονάμε είναι στην multimedia team. Πριν από όχι πολύ καιρό, μετά από κάθε αγώνα ο καθένας μας μπορούσε να δει ανεβασμένες φωτο κ βίντεάκια από την κερκίδα ενώ κ ολόκληρο το παιχνίδι ήτανε διαθέσιμο για κατέβασμα. Θεωρώ ότι ήτανε από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του paokworld το αρχείο αυτό που με την πάροδο του χρόνου κ τον συνεχή εμπλουτισμό του θα αποτελούσε ένα μοναδικό σημείο αναφοράς για τον καθένα μας.
Όσον αφορά στην articles team τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Εδώ μέσα είχαμε κ έχουμε ακόμη την τύχη να βρίσκονται παιδιά με εξαιρετική κρίση, μεστό λόγο κ τεράστια εκφραστική άνεση σε αυτόν. Κατά καιρούς έχουνε ανέβει πραγματικά διαμάντια εδώ μέσα που έχουνε ενθουσιάσει,τσιγκλήσει,αφυπνίσει και εν πολλοίς,προβληματίσει όλους μας. Όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να μπεί σε καλούπια. Τα παιδιά δεν είναι επαγελματίες αρθρογράφοι ώστε να παράγουν κείμενα με μία χρονική πιστότητα. Έτσι,θεωρώ καλύτερο να αφεθεί η ιδιότητα του "αρθρογράφου" ανοιχτή σε όλους (έτσι κ αλλιώς όλα τα σημαντικά κείμενα που ανέβηκαν ως πόστς μπορούσανε να ανέβουνε στην κεντρική). Η articles team θα μπορούσε να έχει τον ρόλο του κριτή των κειμένων δηλ ποια θα ανέβουν κ ποιά όχι.

3. Μoderating

Βλάπω να παγιώνεται τον τελευταίο καιρό μία άποψη ότι "το φόρουμ δεν ήτανε αυτό που ήτανε"  κ "παλιά έτρωγες σβήστρα με την μία" "παλιά είχε επιπεδο" κτλ. Επιτρέψτε μου να έχω πολλές διαφωνίες επ αυτού.  Κατ αρχήν το επίπεδο της (όποιας) κουβέντας γίνεται εδώ μέσα δεν κα8ορίζεται από τους mods άλλα από όλους μας κ κυρίως αντανακλά το επίπεδο και την διάθεση των υπαρχόντων μελών. Οι κανόνες ναι μεν ορίζουν ένα πλαίσιο συζήτησης άλλα κατα την γνώμη μου, το απόλυτο πλαίσιο είναι η κοινή μας καψούρα κ ο οπαδικός χαρακτήρας[b][/b] του site. Εαν αυτά πάψουν να ισχύουν για την πλειοψηφία των μελών τότε κάνενας mod και κανένας κανόνας δεν πρόκειται να καταφέρει το διορθώσει. Η διατήρηση ενός ανεκτού επιπέδου συζήτησης είναι δουλειά όλων μας και θεωρώ (αντίθετα ίσως απότην πλειοψηφία..) ότι αυτό ακόμη επιτυγχάνεται.
Για μένα κάπου εδώ κρύβεται και το μυστικό της καλής λειτουργίας του paokworld,στην διάθεση για συμμετοχή. Πρίν από όχι κ τόσα πολλά χρόνια εδώ μέσα γινότανε ένα σωρό πράγματα......τι έρανοι,τι σημαίες,τι χαρτάκια,τι ταμειακές κορδέλες,τι κείμενα,τι εβδομαδιαίες συναντήσεις,τι ψησίματα κ πόσα άλλα ακόμη.........
Τί από όλα αυτά γίνονται σήμερα αλήθεια.....?  
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Sui δεν ειμαι σιγουρος οτι σε αντιλαμβανομαι πληρως. ΓΙΑΤΙ λες πως θελουν ξυλο οι 3 που ξερουν να ανεβαζουν στην κεντρικη? ΤΙ επρεπε να ανεβασουν και ΔΕΝ ανεβασαν? Δωσε παραδειγματα.

2. Καλως υπαρχει το θεμα με την διαδικασια ανεβασματος. Κανενας νορμαλ ανθρωπος δεν θα εχει αντιρρηση πχ να ανεβει το μπαννερ για το τουρνουα που λεει ο δασκαλος.Εκει η διαδικασια λοιπον μπορει να ειναι σφαιρατη χωρις ψηφοφοριες κλπ. Αν ομως ειναι "καυτο"? Υποθετικο Παραδειγμα: ενας θελει να ανεβει ενα αρθρο υπερ του Φλωριδη. Εγω προσωπικα ειτε ειμαι υπερ ειτε ειμαι κατα (που δεν ειμαι ουτε το εναν ουτε το αλλο βεβαια)δεν θα ειχα αντιρρηση. Δημοκρατια εχουμε, ο γραφων δεν δεσμευει το σαιτ με την καταθεση της προσωπικης του γνωμης . Ειτε συμφωνω ειτε διαφωνω. Αλλα αν λεγονται τερατα που δεν μπορουν να διασταυρωθουν (την Πεμπτη μια πηγη μου ειπε οτι οταν συνελαβαν τον Φλωριδη και τον πηγαν στο Τμημα, τους εδειξε βιβλιαριο καταθεσεων με 100 εκατομμυρια!!) ή ξερω γω ειναι ενα χιουμοριστικο αρθρο για τον Κυγιο Πγοεδγο, δηλαδη κοροιδευτικο που δεν μπορει να προφερει το "ρω" εγω θα ψηφιζα εναντιον διοτι απλα θεωγω οτι ενα τετοιο χαβαλετζιδικο αγθγο δεν ειναι καλο να ειναι στην κεντγικη.Ειναι σοβαρο το θεμα ωστε να το ριχνουμε στο χαβαλε. Αυτο το υποθετικο παραδειγμα ηταν για να σου δειξω οτι-παντα κατα τη γνωμη μου- σαφως ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει καποια δημοκρατικη διαδικασια και να μην παει στην κεντρικη οτι ναναι. Τωρα για το πως μπορει η συγκεκριμενη διαδικασια να γινει ταχυτερη, καλυτερη κλπ το συζηταμε.

3.Στον ιδρωτα και την ψυχικη ηρεμια που εχουν ξοδεψει, στις χιλιαδες εργατοωρες που εχουν δαπανησει οι μοντς/αντμιν εδω και χρονια (συμπεριλαμβανω και σενα φυσικα) θα μπορουσαν να επενδυσουν καμμια δεκαρια ωρες παραπανω - το πολυ- για να μαθουν να σηκωνουν στην κεντρικη. Οπως προειπα δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο. Αυτα απο μενα σχετικα με το φροντιστηριο που ειπες παραπανω.

4. Εμενα μου δειχνει οτι ο Δικεφαλος δικαιωθηκε εν μερει οταν ελεγε οτι το θεμα δεν ειναι ΠΟΙΟΣ θα ανεβαζει στην κεντρικη αλλα ΤΙ θα ανεβαινει. Η αρτικλς τημ ειμαΣΤΕ σε παρακμη/ντεφορμε/ανορεξια/βαρεμαρα/ελλειψη εμπνευσης, -οτι θες βαλε- και αυτο ειναι θεμα. Μεγαλο θεμα. Τουλαχιστον για το τελευταιο διαστημα. Καθε προταση για λυση του προβληματος ευπροσδεκτη απο τον καθενα.

εντιτ, τωρα ειδα Καπρι που ποσταρε πριν απο μενα, σχεδον ταυτοχρονα, αλλα ακομα δεν τον διαβασα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
μεχρι το 2030 δεν θα εχετε βγαλει ακρη  :P

Offline Suicidal

• Βασικός
1. ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ? Ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχει ανεβεί ούτε η στοιχειώδης αναφορά για το τουρνουά των συνδέσμων για παράδειγμα !

2. Τώρα τι να πω.... να μιλήσω για δημοκρατικές ψηφοφορίες λες και ήμασταν το πεντάγωνο ? Που υπήρχε πλειοψηφία ΨΗΦΩΝ και καπάκι έπρεπε να ήταν και πλειοψηφία σε % , άντε αδερφέ μην με αναγκάζεις να ξεκατινιάζω είπαμε ! Ασφαλώς και πρέπει να τηρηθεί κάποια διαδικασία, αλλα και πάλι θυμάμαι φάσεις που έβγαινε μια ανακοίνωση κάποιου συνδέσμου και έπρεπε να περάσει από ψηφοφορία ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ρε χόμο ΕΛΕΟΣ, μην με ρωτάς για λεπτομέρειες τώρα, αλλα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν λέω μαλακίες.

3. Ε αφου ΠΛΕΟΝ δεν ειναι και τοσο δυσκολο.....  εγώ (και το ξερεις πολυ καλα) είχα τους λόγους μου που ποτε δεν ήθελα να ανεβάζω στην αρχική , εγώ κολλάω στο ότι δεν έβγαινε άκρη για το ΠΟΙΟΣ να κάνει την δουλειά τότε. Και να το ένα και να το άλλο, και όχι αυτός και κάτσε να δούμε τον άλλον και και και ! Μην τα ξαναλέμε ΚΑΙ αυτά.

4. Εμενα παλι με διχνει οτι αρχίδια δικαιωθηκε ο δικεφαλος, το θεμα ποτέ δεν ηταν ΤΙ να ανεβει, πραμα υπηρχε πάντα, το κόλλημα ηταν στο ποιός! Η αρχικη δεν ηταν μονο τα αρθρα της articles, ηταν πχ. και καποια ανακοινωση σφ, καποιο τουρνουα καλη ωρα....... ελεος. Και ξανατονιζω: ''....και τι να βάζουμε στην αρχική κάθε μέρα? Να βάζουμε μονο για να λέμε ότι βάζουμε....'' , τι καθομαι και ψαχνω τωρα....

edit: Προτείνω ΛΙΚ (χωρις μαλακιες τωρα) να ανεβαζει και αυτος στην αρχικη ! Ειδικα εκτακτα θεματα συνδεσμων και σχετικα !

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν μπορω λογω φορτου εργασιας

Υ.Γ Προτείνω τον Biv για κεντρική
« Last Edit: August 08, 2011, 18:50:43 by Capricorn »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
1. Και γιατι ρε συ Μπιλλυ ΕΣΥ ή ΕΝΑΣ ΑΠΟ τα 500+ μελη δεν μας το ζητησες? Θα μπορουσα να μην το εχω δει ουτε εγω ουτε αλλος. Θα μπορουσα να μην το θεωρησω αξιο αναφορας, θα μπορουσα, θα μπορουσα...ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΕΣΕΝΑ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ?Και με αυτην την δικη σου λογικη παντως ΑΝ καποιος φταιει, λεω Α-Ν, γιατι να ειναι οι 3 που ανεβαζουν οταν/οσο μπορουν και δεν φταιει καποιος αλλος που εχει προσβαση αλλα δεν εχει εκπαιδευτει να ανεβαζει?

2.Ειλικρινα δεν θυμαμαι κανενα τετοιο πραγμα που αναφερεις, δηλαδη και πλειοψηφεια και ποσοστο και δεν μπορω να καταλαβω αν και γιατι το καναμε ποτε αυτο. Αν θες στειλε πμ να μου το θυμησεις.Ουτε για ανακοινωση καποιου Συνδεσμου θυμαμαι διαδικασια για ψηφοφοριες κλπ που λες. Εκτος αν μιλας για τιποτα ανακοινωσεις σαν το "καυτο" που ειπα παραπανω. Η μηπως δεν υπηρξαν (και θα ξαναυπαρξουν) ανακοινωσεις Συνδεσμου/συνδεσμων που ακομα και μεσα στο φορουμ δημιουργουν αντιδρασεις? Ισως λοιπον αναφερεσαι σε καποια τετοια που ομως-ξαναλεω- πραγματικα δεν θυμαμαι.
Κραταω οτι συμφωνεις οτι πρεπει να υπαρχει καποια διαδικασια εγκρισης. Το ζητημα ειναι να ψαχτουμε να βελτιωσουμε την ηδη υπαρχουσα.

3. Οτι ειχαμε και εχουμε προβλημα στη ληψη αποφασης ειναι αληθεια. Δε ξερω αν και πως μπορει να λυθει. Και μαλιστα πριν το 2030. Για τα υπολοιπα που αναφερεις σου εχω στειλει πμ.

4. Δεν μπορεις κανεναν απο αρτικλς τημ να του πεις "Γραψε!" και σε αυτο νομιζω ειμαστε ολοι συμφωνοι. Για τα υπολοιπα η λυση για μενα ειναι απλη και συλλογικη. Εχουμε 6 ατομα με προσβαση στην κεντρικη. Αν κατσουν να εκπαιδευτουν, αν ειναι ολοι σχετικα συχνα διαθεσιμοι, σε συνδυασμο με τα μελη που θα γραφουν στο φορουμ (αντι να μαλακιζονται στο λαιβ, χεχε μπορω-και-γω-να-ριχνω-μπηχτες-4 ), σε συνδυασμο επισης με τα υπολοιπα μελη που θα υποδεικνυουν ποστ που αξιζουν για την κεντρικη, το θεμα λυνεται. Εγραψε κατι ο Α καλο, το ειδε ο Β και το προτεινε, αν ειναι κοινης αποδοχης το σηκωνει ο ταδε διαθεσιμος εκεινη την ωρα μοντ/αντμιν.Αν δεν ειναι κοινης αποδοχης το βαζει σε διαδικασια πχ ψηφιζουν ολοι οι διαθεσιμοι εντος 24ωρου και εστω και με σχετικη και οχι απολυτη πλειοψειφια περνεται αποφαση. Ετσι νομιζω εγω. Κανω λαθος? εντιτ: χρειαζεται και ενας διαθεσιμος  να μας κανει τα γραφικα του αρθρου

στον λικ ηδη καναμε εδω και μηνες επισημα προταση αλλα μας εγραψε στα αρχιδια του αρνηθηκε ευγενικα λογω φορτου εργασιας  ;D ;D.Μας ειπε ομως οτι αν χρειαστουμε κατι, ευχαριστως να μας ξαναγραψει στα αρχιδια του να μας βοηθησει οπως μπορει  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
δεν ξέρω να είμαι σωστά, αλλά το banner με το τουρνουά είναι λάθος ημερομηνία καθώς η δεύτερη είναι 2001
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
γκοντ νταμντ, αντιφαααααααααα.......

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
εγω ξερω οτι η ιδια συζητηση γινετε ανα 6 μηνες και δεν προχωραει τπτ. η μονη κινηση που απεδωσε ειναι η τοποθετηση πουλεν και μπιβ που τουλαχιστον τα τοπικ εχουν αποκτησει πλεον μια συγκεκριμενη και οργανωμενη μορφη σε αντιθεση με παλιοτερα.πλεον η αναζητηση τοπικ για ματς,φωτο ,σφ κτλ ειναι πολυ πιο ευκολη.

Για το ανεβασμα κεντρικη το τσακαλακι ενδιαφερθηκε εστειλε υλικο και με ειπε να μιλησουμε τηλ. να με μαθει ,το θεμα ειναι οτι εγω με αυτους τους κωδικους δεν μπορω να συνδεθω  και οτι αποτι καταλαβα η διαδικασια ειναι πολυ περιπλοκη. αυτην την στιγμη μπορουν να ανεβασουν 3 ατομα ο δικεφαλος,ο χομο και ο τσακ και οι 3 δικαιολογημενα δεν εχουν καθολου χρονο οποτε η κεντρικη ειναι νεκρη.Επειδη στα τοπικ των μοντς εχουν γινει πααααααααααααααρα πολλες προτασεις για να γινουν τα πραγματα καλυτερα στο παρελθον εγω συμπερανα οτι δεν προκειτε να αλλαξουν και πλεον ειμαι της γνωμης οτι η κεντρικη πρπει να αλλαξει εντελως.τι εννοω θεωρω πιο καλο να την ριξει ο δικεφαλος μια βδομαδα και να την κανει απλη οπως πχ ενα μπλογκ ΣΦ ή το σιτε 1926 και φυσικα να απλοποιησει την διασικασια ανεβασματος.θεωρω οτι μια κεντρικη με 5  button(φορουμ,λαιβ,γκαλερυ,.νεα σφ,αρθρα) και 5 banner(1926 και 4 αρεσκιας σας ας πουμε) ειναι αρκετη και θα μπορει να ανενεωνεται με νεα -ανακοινωσεις και ενιοτε αρθρα καθημερινα και ευκολα απο ολους τους μοντς και αντμινς.

το φορουμ σε λειτουργηκοτητα ειναι μια χαρα και στο θεμα του ελεγχου/συμεριφορας συμφωνω απολυτα με Capri ΑΛΛΑ δεν αρνουμε οτι προσωπικα και την εχω σβησει για διαφορους λογους και βαριεμαι πλεον εφοσον τα πραγματα ειναι ετσι. η παρουσια μου εχει πλεον τυπικο ρολο και το μονο που κανω ειναι διορθωσεις σε τοπικ κτλ. ειχα και εγω ζητησει με το θεμα του κοντου να φυγω αλλα δεν το εκανα τελικα γιατι ηδη το site υπολειτουργουσε.

Για θεματα γκαλλερυ κτλ επισης υπαρχουν προτασεις στα τοπικ των μοντς αλλα δεν υπαρχουν χερια.

τελος Βilly αυτο που αφηνεις να εννοηθει για τα κειμενα δεν εγινε ποτε και στο λεω σαν αδερφος που ξες ποσο σε αγαπαω. δεν λογοκριθηκε τιποτα και η μοναδικη φορα που προσωπικα εγω διαφωνησα με κειμενο(αν και η γνωμη μου μετραει σε αυτα σε ποσοστο 10%) ηταν οταν θεωρηθηκε σε καποιο σημειο ενος κειμενο δεδομενο στησιμο της ομαδας.Ο ιδιος συντακτης του κειμενου ο οποιος ειναι επισης καλος φιλος το δεχτηκε και αν θελει θα στο επιβεβαιωσει.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
οποιος πει για τον νορθ κουβεντα,εκτος απο ενα μελος,την εκατσε...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

apostolos

• Guest
που ξες ποσο σε αγαπαω.

Επ! Τι έχουμε εδώ? 

;D

chiltsid

• Guest

ΥΓ:για τα υπολοιπα ασημαντα θεματα θα τοποθετηθω κ γω μεσα στην βδομαδα!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω ρε παιδια τοσα χρονια στο paoworld το εχω παρει αποφαση οτι σαν φορουμ, δεν το εχουμε καθολου το θεμα με την κεντρικη σελιδα, και ισως ειναι ενας λογος που και το φορουμ δεν παει μπροστα δλδ χανει μελη και δεν μπαινουν νεες φωνες. Δλδ καποιος που θα μπει στην αρχικη σελιδα και δει τα χαλια της δεν θα ψηθει να μπει στο φορουμ.
Ποσοι απο εμας εχουμε bookmark το φορουμ και μπαινουμε κατευθειαν εδω, και οχι στην αρχικη; Σχεδον ολοι, ειμαι σιγουρος.
Αποψη μου ειναι να κλεισει... οτι και να πουμε τωρα, δεν αλλαζει, δεν αλλαξε ποτε και ουτε θα αλλαξει.
Ας γινει αρχικη σελιδα το φορουμ, και απλα καπου να υπαρχει ενα λινκ για την multimedia team.
Articles team και news team δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν. Για την 1η ολοι καλυπτονται απο το ιδιο το φορουμ αλλα kai (καλως ή κακως...) απο τις γνωμες των ΑΡΔ. Οσον αφορα την δευτερη, απλα και μονο το ονομα της ειναι αστεια, αφου σιγουρα κανεις δεν περιμενει να ενημερωθει απο εδω, την ωρα που τα πρωτα πεντε σαιτς που μπαινουμε ολοι μας μολις ανοιγομε το pc ειναι το ολαΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ24.

Τελος οσον αφορα το ιδιο το φορουμ, ειναι τραγικο οτι η αντιθετη αποψη απο αυτην που επικρατει εδω λοιδορείται ξεδιαντροπα. Εγω προσωπικα θα ηθελα εδω μεσα ατομα τα οποια να γουσταραν τον επαγγελματια, να θεωρουσαν τον Χαβο τον Ελληνα Μουρινιο (λεμε τωρα :P ) και τον Ζαγορακη πανω απο ολα. Συζητηση θα καναμε, και ο καθενας θα ανακαλυπτε τα επιχειρηματα της αλλης πλευρας. Δυστυχως ομως, μολις καποιος τολμησει και πει την αποψη του θα φαει πεσιμο, ειρωνειες, χαρακτηρισμους... Εδω λοιπον ειναι και η μεγαλη ευθυνη των mod
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
Αποψη μου ειναι να κλεισει... οτι και να πουμε τωρα, δεν αλλαζει, δεν αλλαξε ποτε και ουτε θα αλλαξει.
Ας γινει αρχικη σελιδα το φορουμ, και απλα καπου να υπαρχει ενα λινκ για την multimedia team.
Διαφωνώ ! Την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ την εδωσε για μενα ο νορθ ποιο πισω.
QUOTE NORTH: πλεον ειμαι της γνωμης οτι η κεντρικη πρπει να αλλαξει εντελως.τι εννοω θεωρω πιο καλο να την ριξει ο δικεφαλος μια βδομαδα και να την κανει απλη οπως πχ ενα μπλογκ ΣΦ ή το σιτε 1926 και φυσικα να απλοποιησει την διασικασια ανεβασματος.θεωρω οτι μια κεντρικη με 5  button(φορουμ,λαιβ,γκαλερυ,.νεα σφ,αρθρα) και 5 banner(1926 και 4 αρεσκιας σας ας πουμε) ειναι αρκετη και θα μπορει να ανενεωνεται με νεα -ανακοινωσεις και ενιοτε αρθρα καθημερινα και ευκολα απο ολους τους μοντς και αντμινς.

:notworthy:

σιγουρα κανεις δεν περιμενει να ενημερωθει απο εδω, την ωρα που τα πρωτα πεντε σαιτς που μπαινουμε ολοι μας μολις ανοιγομε το pc ειναι το ολαΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ24.

μην κόβεις και τον πούτσο σου. προσωπικα οτι εχω δει ειδικα απο τις 2 αυτες τις σάπιες τις γαγγραινες τα εχω δει εδω μεσα (και την αρχική), δεν εχω κανει κλικ ουτε κατα λαθος!
TI το εχουμε το πουλέν δηλαδή; τζάμπα;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
το live του world ειναι το μεγαλυτερο και καλυτερο του ΠΑΟΚ στην Ελλαδα..τεραστια καθημερινη ροη γεγονοτων και νεων...κανεις δε μπορει να φανταστει ποσο μεγαλη.. ΝΑ ...

(ειναι ενας σημαντικοτατος παραγοντας γιατι επεσε το φορουμ..βγαινει ενα νεο γινονται 2000 συντομα "ποστ" στο λαιβ...ενω παλια περιμενες με το f5 ποτε θα απαντησει καποιος  ;)   )

Offline savage republic

• Βασικός
Βαρέθηκα να διαβάζω για αναρριχώμενα, για ποτίσματα και να βλέπω δεκάδες αποσιωπητικά. Το κουμπάκι που γράφει «αναφορά στον συντονιστή» έχει προφανώς διακοσμητικό ρόλο, όπως και οι συντονιστές επίσης. Και μία λέξη που ήθελα να πω από καιρό: ΣΚΑΤΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Σωστα. Ειπαμε λιγο υπομονη. Τραβαμε μια γραμμη, οτι εγινε-εγινε και μετα νεα αρχη. Οποιος θελει μενει εδω αλλα με σεβασμο πρωτα απ' ολα στον αλλον και μετα στους κανονες του φορουμ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
το live του world ειναι το μεγαλυτερο και καλυτερο του ΠΑΟΚ στην Ελλαδα..τεραστια καθημερινη ροη γεγονοτων και νεων...κανεις δε μπορει να φανταστει ποσο μεγαλη.. ΝΑ ...

(ειναι ενας σημαντικοτατος παραγοντας γιατι επεσε το φορουμ..βγαινει ενα νεο γινονται 2000 συντομα "ποστ" στο λαιβ...ενω παλια περιμενες με το f5 ποτε θα απαντησει καποιος  ;)   )