Όπως η reception είναι ο καθρέφτης κάποιου ξενοδοχείου, έτσι και οι αρχικές είναι ο καθρέφτης των site. Και το ΠΡΟΒΛΗΜΑ της αρχικής στο paokworld είναι αιώνιο, βασικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του! Καλά τα λες βεβαια αδερφέ μου κλαμπ, κακή έως σχεδόν ανύπαρκτη διαχείριση, αλλα πρέπει επιτέλους να κοιτάξετε το γιατί. ολο το ΣΚ σκεφτόμουνα αν θα κάνω καλο η κακό με το που να γράψω 2 γραμμούλες εδώ πέρα, τελικά θα το κάνω κι οποιον πάρει ο χάρος!
Καταρχήν 2 λογάκια για το forum. Έχουν αφεθεί ΕΝΤΕΛΩΣ μπόσικα τα λουριά από τους mods/admins ! Δεν μπορώ να γνωρίζω το πως και το γιατί αλλα φαίνεται η να έχουν παραδώσει πνεύμα η να βαριούνται! Αν συμβαίνουν ΚΑΙ τα δυο η έστω ένα από τα 2.... ρε αδέρφια, αφήστε το. Αλλα από την στιγμή που είσαστε ακόμα χρωματισμένοι τότε ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσετε να κόβετε κώλους. Ρίξτε άλλη μια ματια στους κανόνες του forum, βγάλτε τα λουριά και τις σβύστρες και θα στρώσει το forum μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ. Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο. Ωραία τα λέω, έτσι? Όμως αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρω δεν βοηθάνε και τα μέλη αλλα είναι πολύ λεπτή και η γραμμή ανάμεσα στην σβήστρα και στην σωστή αξιολόγηση των γραπτών. Οι mods επέζησαν καταστάσεις πολύ ποιο δύσκολες από τις σημερινές όμως, κι αν όχι ποιο δύσκολες τουλάχιστον ίσες (αν και από την έλευση του κοντού και μετά χάθηκε πολύ respect στους mods με φαίνεται). Για να συνοψίσω την γνώμη μου πάνω στο θέμα του forum, ειλικρινά πρέπει όλοι οι mods να κάτσετε κάτω να ξαναβγάλετε μια κοινή γραμμή και ATTACK συστηματικό! Στο άψε σβήσε έστρωσε η φάση, είμαι σίγουρος. Είναι κρίμα αλλιώς....
ΤΩΡΑ.... στην αρχική.... ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ !
Ο πρώτος μου καημός είναι ότι οι πένες με τα βυσσινί έχουν σιγήσει! Επειδή λείπω από τα εντός αρκετό καιρό πλέον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν γράφετε άλλο κείμενα, γράφετε και τα κόβουν οι ''μεγαλομέτοχοι'', γράφετε και τα κόβουν οι άλλοι απο την ArticlesTeam ? Γιατί τόση άπνοια ρε αδέρφια? Δεν υπάρχουν θέματα τους τελευταίους μήνες? Η έχετε παραδώσει κι εσείς πνεύμα? Τι γίνετε? 6 άτομα είσαστε, 6 βρωμοχερα, ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 ! Εκτος κι αν το πρόβλημα είναι πρώτον (οποιος και να είναι) να μην σας αφήνουν να τα γράφετε όπως θέλετε, ή να έχει άμεση σχέση με το πότε και πως (να/θα) ανεβαίνουν στην αρχική. Η newsteam έχει ξεκωλωθεί (που λέει ο λόγος) να κάνει update ΕΣΤΩ και από αλλα site αθλητικά συνδεσμικά και πάει λέγοντας, και για να τα δει κάποιος ΞΕΝΟΣ πρέπει να του κόψει να πατήσει ένα άσημο πορτοκαλι χαμένο link που γραφει Παοκτσήδικα νέα, μα είναι δυνατόν κυριε διαχειριστά? ΠΑΕΙ που παει κατα διαολου η αρχικη, τουλαχιστον να μπαινουν τα νεα απο οπτικής πλευρας ΠΟΙΟ ευκολα οπτικά! Θυμάμαι statements του τύπου Και τι να βάζουμε στην αρχική κάθε μέρα? Να βάζουμε μονο για να λέμε ότι βάζουμε? Για να μην μπω τώρα σε αλλα λεπτομερειακά και αρχίζω να ξεκατινιάζω γιατί θα γίνει....τέλος πάντων.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, μέσα Αυγουστου να βλεπει ο αλλος πρωτο θεμα το φεστιβαλ του Μαιου, απλα δεν ειναι δυνατον! Το μεγάλο μεγάλο μεγάλο πρόβλημα ήταν είναι κι από ότι φαίνεται θα είναι τα κλειδιά της αρχικής! Από την στιγμή που δεν έγινε (και δεν βλέπω να γίνετε κιόλας) ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ η πρόσβαση στην αρχική και σε αλλα μελη που αποδεδιγμενα ειχαν (αν εχουν ακομα δεν ξερω) ορεξη να σηκωνουν στο φτερό καποια ανακοινωση σφ, καποιο κους κους συνδεσμητικο καποια εξελιξη δραματικη στα αθλητικα δρωμενα του συλλογου (χωρίς να χρειάζονται πρωτα ψηφοφορίες επί ψηφοφοριών και αν δεν φτάνουν αυτά να θέλουμε και ποσοστά σχετικά και αλλες σχετικες πουτσες) ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ που ναι μεν στήθηκε με μεγάλη όρεξη και μεράκι, αλλα από την άλλη να θέλει φροντιστήριο να ανεβάσω ένα γαμημένο κειμενάκι στα γρήγορα, ΑΝ θα έχω καν την τύχη να μπορώ να το κάνω χωρίς να έχω περάσει πρώτα την spanish inquisition. Τι να το κανω το Designed and Integrated by Dikefalos απο την στιγμη που εμεινε στο design και μόνο; Επισης μαλιασε η γλωσσα μας να ρωταμε τι γινετε με την γκαλλερυ..... πρρρρρρτ ζαααααρτ, ασε μας ρε με την γκαλλερυ τωρα..... Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκετε ο μεγαλομέτοχος γιατί έχω να δω σημαδι ζωης του εδώ και παρα πολύ καιρό, αλλα καλα θα κάνει να ξανά εμφανιστεί και να απεγκλωβίσει την αρχική! Με καθε κόστος! Αφου ειναι φως φαναρι οτι δεν μπορει/θελει αλλο, ας φτιαχτούν τουλάχιστον αντικλείδια για την αρχική και να δοθούν σε άτομα ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ , να ανεβάζουν καθημερινά ακόμα και μια ανακοίνωση σφ ΠΑΟΚ σκορδοπουτσοχωριου χωρις να πρεπει να περασει πρωτα απο ψηφοφορια! Ελεος δηλαδη ! Και στο κατω κατω, αφου το σάιτ (τρομαρα του) προς το παρον ειναι 99% μόνο το φόρουμ, βαλτε (μαλλον, βάλε!) ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΚΡΙΒΟΣ που να γραφει μόνο φόρουμ, πολυ ποιο καλα θα ηταν ετσι! Το σάιτ (αν θελεις να λέγετε ετσι) απο την επομενη σεζον ΠΡΕΠΕΙ να γινει παλι ΠΡΟΤΥΠΟ, και η φαση ειναι οτι το ευκολο γινετε δυσκολο (να μην πω αδύνατο) χωρις λόγο !
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ! Όχι βεβαια ελαφρά την καρδια άντε πάρε κι ανέβασε, σαφώς πρέπει να είναι κοινής αποδοχής, αλλα ΞΕΣΦΙΞΤΕ αυτά τα κολλημένα κριτήρια για το ποιος πρέπει να πάρει τι πρόσβαση και γιατί! Η αρχικη του σαιτ θελει και λιγο καφριλικι και λιγο ποιο οπαδικο style, τι σκατα γαλλατικο χωριο το λέμε τοσο καιρο? Παμε να χυσουμε την χυτρα με τον μαγικο ζωμό μόνοι μας ! ! ! !
ΧΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ GALLERY !
ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΟΡΑΤΟ LINK ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Η NEWSTEAM !
ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΟΡΑΤΟ LINK του φορουμ, σημαδέψτε το ποιο χοντρά, βάλτε το πορτοκαλι, κάντε το ποιο μεγάλο, ξεχωρίστε το από τα άλλο links ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ τέλος πάντων κύριε designer & integrator !
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ARTICLES TEAM ! Δεν λεω να γραφει καποιος ''ζαγορακη γαμω την μανα σου, τον πουλο'', αλλα θα ηταν κρίμα να χανεται καποιο κειμενο μονο και μονο επειδη ''επιτίθεται'' στην οποια διοίκηση στα ματια των ''μεγαλομετοχων'' του σάιτ ή σε ''συναδελφων της articles team". Οπως δεν κανει να υπαρχει και προβλημα αν καποιος γραψει την σχεση ερωτα του με την διοικηση. (παραδειγαμτα εγραψα μονο, ετσι; απλα πουλαει το θεμα πλεον ζαγορακης ναι ή οχι)
ADMINS / MODS σας εκλιπαρώ ! Βγάλτε τα μαστίγια και τις σβύστρες, τραβήξτε έναν κοινό παρονομαστή κι αρχίστε! Αφού το έχετε ρε το γαμημένο, το έχετε. να πω ότι δεν το έχετε....
Αντε σταδιαλα τα ειπα και ξέσκασα....! Καντε ολοι την αυτοκριτικη σας, ADMINISTRATOR/ForumAdmins/Mods/Teams/Απλά μελη του φορουμ ! Ειναι κρίμα !
.- (τελεία και παύλα)