Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
εδω ειναι sui μεσα στο τοπικ του συνδεσμου http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=8696.40

Offline Suicidal

• Βασικός
να'σαι καλά ρε scou.... παράξενο πάντος που δεν υπαρχει ξεχωριστό τοπικ, και κρίμα βασικα.

τσακαλακι αδερφε μου, σ'αγαπαω ρε  :-*
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
εχω ενα προβλημα παιδες..δεν με βγαζει τις εικονες μεσα στο φορουμ και αντι για τις εικονες με βγαζει μια αλλη εικονα απο το imageshack νομιζω που λεει κατι register και κατι τετοια.αμα γνωριζει κανεις ας δωσει τα φωτα του.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
κι εγω εχω προβλημα,εδω και κατι μερες δε μπορω να μπω στα πμ μου.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
εχω ενα προβλημα παιδες..δεν με βγαζει τις εικονες μεσα στο φορουμ και αντι για τις εικονες με βγαζει μια αλλη εικονα απο το imageshack νομιζω που λεει κατι register και κατι τετοια.αμα γνωριζει κανεις ας δωσει τα φωτα του.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ότι εικόνα είναι απο imeageshack δεν εμφανίζεται.

CLUB LARISA

• Guest
To site πεφτει με σχεδόν γεωμετρική ακρίβεια, με αποτέλεσμα η πρόσβαση να ναι αν μη τι άλλο προβληματική. Επίσης η (τραγική) κεντρική σελίδα ανανεώνεται του αγίου ορθίου ανήμερα, δίνοντας την αίσθηση οτι εδώ όλα είναι νεκρά κ παρατημένα. Επειδή ξέρω την προσπάθεια μερικών πράσινων και κόκκινων, ε, νομίζω είναι καιρός να δούμε που πάει το πράγμα, γτ αποτελούμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ οπαδικό φόρουμ , με πλήθος μελών -συνδεσμιτών στο ιντερνετ με δυσανάλογα κακή διαχείριση, έως σχεδόν ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα να μην μας διαβάζουν αυτοί που πρέπει, ούτε και να προσελκύουμε το ζωντανό οργανωμένο κομμάτι του κόσμου μας. Για τους άλλους στα παπαρια μου.

Θα γίνει τπτ, ή απλά θα μαστε η γνωστή παρέα που βρισκόμαστε και εκτός διαδικτύου, υπάρχουμε σε Σ.Φ., μιλάμε, επικοινωνούμε? Είναι πραγματικά μεγάλο κρίμα γτ φωνές που μαζεύτηκαν εδώ πέρα, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.
« Last Edit: August 05, 2011, 18:07:52 by CLUB »

Offline Suicidal

• Βασικός
Όπως η reception είναι ο καθρέφτης κάποιου ξενοδοχείου, έτσι και οι αρχικές είναι ο καθρέφτης των site. Και το ΠΡΟΒΛΗΜΑ της αρχικής στο paokworld είναι αιώνιο, βασικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του! Καλά τα λες βεβαια αδερφέ μου κλαμπ, κακή έως σχεδόν ανύπαρκτη διαχείριση, αλλα πρέπει επιτέλους να κοιτάξετε το γιατί. ολο το ΣΚ σκεφτόμουνα αν θα κάνω καλο η κακό με το που να γράψω 2 γραμμούλες εδώ πέρα, τελικά θα το κάνω κι οποιον πάρει ο χάρος!

Καταρχήν 2 λογάκια για το forum. Έχουν αφεθεί ΕΝΤΕΛΩΣ μπόσικα τα λουριά από τους mods/admins ! Δεν μπορώ να γνωρίζω το πως και το γιατί αλλα φαίνεται η να έχουν παραδώσει πνεύμα η να βαριούνται! Αν συμβαίνουν ΚΑΙ τα δυο η έστω ένα από τα 2.... ρε αδέρφια, αφήστε το. Αλλα από την στιγμή που είσαστε ακόμα χρωματισμένοι τότε ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσετε να κόβετε κώλους. Ρίξτε άλλη μια ματια στους κανόνες του forum, βγάλτε τα λουριά και τις σβύστρες και θα στρώσει το forum μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ. Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο. Ωραία τα λέω, έτσι? Όμως αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρω δεν βοηθάνε και τα μέλη αλλα είναι πολύ λεπτή και η γραμμή ανάμεσα στην σβήστρα και στην σωστή αξιολόγηση των γραπτών. Οι mods επέζησαν καταστάσεις πολύ ποιο δύσκολες από τις σημερινές όμως, κι αν όχι ποιο δύσκολες τουλάχιστον ίσες (αν και από την έλευση του κοντού και μετά χάθηκε πολύ respect στους mods με φαίνεται). Για να συνοψίσω την γνώμη μου πάνω στο θέμα του forum, ειλικρινά πρέπει όλοι οι mods να κάτσετε κάτω να ξαναβγάλετε μια κοινή γραμμή και ATTACK συστηματικό! Στο άψε σβήσε έστρωσε η φάση, είμαι σίγουρος. Είναι κρίμα αλλιώς....

ΤΩΡΑ.... στην αρχική.... ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ !
Ο πρώτος μου καημός είναι ότι οι πένες με τα βυσσινί έχουν σιγήσει! Επειδή λείπω από τα εντός αρκετό καιρό πλέον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν γράφετε άλλο κείμενα, γράφετε και τα κόβουν οι ''μεγαλομέτοχοι'', γράφετε και τα κόβουν οι άλλοι απο την ArticlesTeam ? Γιατί τόση άπνοια ρε αδέρφια? Δεν υπάρχουν θέματα τους τελευταίους μήνες? Η έχετε παραδώσει κι εσείς πνεύμα? Τι γίνετε? 6 άτομα είσαστε, 6 βρωμοχερα, ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 ! Εκτος κι αν το πρόβλημα είναι πρώτον (οποιος και να είναι) να μην σας αφήνουν να τα γράφετε όπως θέλετε, ή να έχει άμεση σχέση με το πότε και πως (να/θα) ανεβαίνουν στην αρχική.  Η newsteam έχει ξεκωλωθεί (που λέει ο λόγος) να κάνει update ΕΣΤΩ και από αλλα site αθλητικά συνδεσμικά και πάει λέγοντας, και για να τα δει κάποιος ΞΕΝΟΣ πρέπει να του κόψει να πατήσει ένα άσημο πορτοκαλι χαμένο link που γραφει Παοκτσήδικα νέα, μα είναι δυνατόν κυριε διαχειριστά? ΠΑΕΙ που παει κατα διαολου η αρχικη, τουλαχιστον να μπαινουν τα νεα απο οπτικής πλευρας ΠΟΙΟ ευκολα οπτικά! Θυμάμαι statements του τύπου Και τι να βάζουμε στην αρχική κάθε μέρα? Να βάζουμε μονο για να λέμε ότι βάζουμε? Για να μην μπω τώρα σε αλλα λεπτομερειακά και αρχίζω να ξεκατινιάζω γιατί θα γίνει....τέλος πάντων.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, μέσα Αυγουστου να βλεπει ο αλλος πρωτο θεμα το φεστιβαλ του Μαιου, απλα δεν ειναι δυνατον! Το μεγάλο μεγάλο μεγάλο πρόβλημα ήταν είναι κι από ότι φαίνεται θα είναι τα κλειδιά της αρχικής! Από την στιγμή που δεν έγινε (και δεν βλέπω να γίνετε κιόλας) ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ η πρόσβαση στην αρχική και σε αλλα μελη που αποδεδιγμενα ειχαν (αν εχουν ακομα δεν ξερω) ορεξη να σηκωνουν στο φτερό καποια ανακοινωση σφ, καποιο κους κους συνδεσμητικο καποια εξελιξη δραματικη στα αθλητικα δρωμενα του συλλογου (χωρίς να χρειάζονται πρωτα ψηφοφορίες επί ψηφοφοριών και αν δεν φτάνουν αυτά να θέλουμε και ποσοστά σχετικά και αλλες σχετικες πουτσες) ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ που ναι μεν στήθηκε με μεγάλη όρεξη και μεράκι, αλλα από την άλλη να θέλει φροντιστήριο να ανεβάσω ένα γαμημένο κειμενάκι στα γρήγορα, ΑΝ θα έχω καν την τύχη να μπορώ να το κάνω χωρίς να έχω περάσει πρώτα την spanish inquisition.  Τι να το κανω το Designed and Integrated by Dikefalos απο την στιγμη που εμεινε στο design και μόνο; Επισης μαλιασε η γλωσσα μας να ρωταμε τι γινετε με την γκαλλερυ..... πρρρρρρτ ζαααααρτ, ασε μας ρε με την γκαλλερυ τωρα.....  Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκετε ο μεγαλομέτοχος γιατί έχω να δω σημαδι ζωης του εδώ και παρα πολύ καιρό, αλλα καλα θα κάνει να ξανά εμφανιστεί και να απεγκλωβίσει την αρχική! Με καθε κόστος! Αφου ειναι φως φαναρι οτι δεν μπορει/θελει αλλο, ας φτιαχτούν τουλάχιστον αντικλείδια για την αρχική και να δοθούν σε άτομα ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ , να ανεβάζουν καθημερινά ακόμα και μια ανακοίνωση σφ ΠΑΟΚ σκορδοπουτσοχωριου χωρις να πρεπει να περασει πρωτα απο ψηφοφορια! Ελεος δηλαδη ! Και στο κατω κατω, αφου το σάιτ (τρομαρα του) προς το παρον ειναι 99% μόνο το φόρουμ, βαλτε (μαλλον, βάλε!) ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΚΡΙΒΟΣ που να γραφει μόνο φόρουμ, πολυ ποιο καλα θα ηταν ετσι!  Το σάιτ (αν θελεις να λέγετε ετσι) απο την επομενη σεζον ΠΡΕΠΕΙ να γινει παλι ΠΡΟΤΥΠΟ, και η φαση ειναι οτι το ευκολο γινετε δυσκολο (να μην πω αδύνατο) χωρις λόγο !

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ! Όχι βεβαια ελαφρά την καρδια άντε πάρε κι ανέβασε, σαφώς πρέπει να είναι κοινής αποδοχής, αλλα ΞΕΣΦΙΞΤΕ αυτά τα κολλημένα κριτήρια για το ποιος πρέπει να πάρει τι πρόσβαση και γιατί! Η αρχικη του σαιτ θελει και λιγο καφριλικι και λιγο ποιο οπαδικο style, τι σκατα γαλλατικο χωριο το λέμε τοσο καιρο? Παμε να χυσουμε την χυτρα με τον μαγικο ζωμό μόνοι μας ! ! ! ! 

ΧΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ GALLERY !

ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΟΡΑΤΟ LINK ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Η NEWSTEAM !

ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΟΡΑΤΟ LINK του φορουμ, σημαδέψτε το ποιο χοντρά, βάλτε το πορτοκαλι, κάντε το ποιο μεγάλο, ξεχωρίστε το από τα άλλο links ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ τέλος πάντων κύριε designer & integrator !

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ARTICLES TEAM ! Δεν λεω να γραφει καποιος ''ζαγορακη γαμω την μανα σου, τον πουλο'', αλλα θα ηταν κρίμα να χανεται καποιο κειμενο μονο και μονο επειδη ''επιτίθεται'' στην οποια διοίκηση στα ματια των ''μεγαλομετοχων'' του σάιτ ή σε ''συναδελφων της articles team".  Οπως δεν κανει να υπαρχει και προβλημα αν καποιος γραψει την σχεση ερωτα του με την διοικηση. (παραδειγαμτα εγραψα μονο, ετσι; απλα πουλαει το θεμα πλεον ζαγορακης ναι ή οχι)

ADMINS / MODS σας εκλιπαρώ ! Βγάλτε τα μαστίγια και τις σβύστρες, τραβήξτε έναν κοινό παρονομαστή κι αρχίστε! Αφού το έχετε ρε το γαμημένο, το έχετε. να πω ότι δεν το έχετε....

Αντε σταδιαλα τα ειπα και ξέσκασα....! Καντε ολοι την αυτοκριτικη σας, ADMINISTRATOR/ForumAdmins/Mods/Teams/Απλά μελη του φορουμ ! Ειναι κρίμα !

.- (τελεία και παύλα)

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Μέχρι το Νοέμβριο δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το σάιτ. Έμαθα γι' αυτό από σπόντα αλλά μου άρεσε από την αρχή και μπαίνω. Το πρόβλημα με την κεντρική κάνει μπαμ.

Μήπως να εξεταστεί η περίπτωση να μην υπάρχει κεντρική; Αν καταλαβαίνω καλά, σκοπός της ιστοσελίδας αυτής δεν είναι η ενημέρωση καθαυτή. Υπάρχουν επαγγελματικά σάιτ τα οποία το paokworld δε νομίζω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί πχ paokmania, paok24, olapaok, ενώ υπάρχουν σελίδες οπαδικές όπως το 1926.

Αν μπαίνει κανείς εδώ, είναι για να διαβάσει μια άλλη και κυρίως μια τεκμηριωμένη οπαδική άποψη. Μπορεί επομένως η articles team να έχει τη δική της ενότητα στο φόρουμ, να ανεβάζει άρθρα εκεί (δικά τους, μελών του φόρουμ ή και "απέξω") και να τα σχολιάζουμε εκεί.

Το βάθος αυτού του σάιτ (ποστς από το 2002, πολλές μαζεμένες χρήσιμες πληροφορίες) είναι εντελώς δυσανάλογο της δημοτικότητάς του όπως έχω διαπιστώσει. ΟΚ το θέμα δεν είναι να μπαίνουν μιλιούνια εδώ αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν μπαίνουν καν άτομα που έχουν κάτι να πουν και αυτό είναι απώλεια. Με έμφαση στη συζήτηση και στα οπαδικά ζητήματα και ίσως μια πιο ξεκάθαρη εφαρμογή των κανόνων είναι εφικτή η αλλαγή προς το καλύτερο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Συμφωνω σε πολλα, αλλα  διαφωνω ως προς τα του διαχειριστη.
Τοσοι χρωματιστοι δεν νομιζω να τα ξυνουν (με την καλη εννοια, no offence) γιατι ο διαχειριστης δεν τους αφηνει να δουλεψουν. Η δικια μου προταση ειναι οποιος χρωματιστος εχει βαρεθει να δηλωσει την παραιτηση του και οποιος εχει μερακι και κεφι να δηλωσει, πως μπορει και απο ποιο ποστο να βοηθησει. Επισης θα προτιμουσα να βγαινουν οι ειδησεις απο τα σαιτ σε στυλ paokmania, ωστε να εχει το καθε μελος αμεση ενημερωση για το τι γραφεται για τον ΠΑΟΚ, χωρις να χρειαζεται να ψαξει στα τοπικ, ειδικα οταν ατομα οπως πχ. το poulen κανουν σε αυτο πολυ καλη δουλεια. Τα κλειδια του σαιτ προσωπικα εγω, δεν θελω να δωθουν σε κανενα.

Παντως το 99% του sui και το 100% club τα προσυπογραφω.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
το live ειναι ο ανθος του site!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Suicidal

• Βασικός
Τα κλειδια του σαιτ προσωπικα εγω, δεν θελω να δωθουν σε κανενα.

Για να μην πλατειάζω επειδή ξέρω μερικά πράγαματα λίγο ποιο καλά από σένα: (χωρίς υφάκι και μαγκιά, απλά τα έζησα από μέσα πολλά χρονια και έντονα). Μίλησα για αντικλείδια της αρχικής σελίδας, τίποτα παραπάνω. Και μάλιστα για να γίνει αυτό που λες με τα νέα από τα διαφορα site.... E ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑ! Δεν μπορώ να μπω σε ποιο λεπτομέρειες, όσοι κατάλαβαν πως τα γράφω και για ποιο ακριβώς πράμα μιλάω με ένιωσαν με την μια.

Όσο για να δοθούν τα κλειδιά ΕΝΤΕΛΩΣ.... θα ήταν ΚΑΙ αυτό μια λύση, αλλα πρέπει να εμφανιστεί δεύτερο φεγγάρι πρώτα και μετά. Είναι πολύ πράμα στην μέση....

Offline ved

• Αλλαγή
ειναι γνωστο οτι στο σαιτ υπαρχει σαπιλα και κλικα προερχομενη απο βολο

οσοι ειναι μεσα στα πραγματα γνωριζουν καλα οτι ο μπιβ τα τσεπωνει απο καθεναν που του χαριζει μπαν και το πουλεν αμοιβεται με 2 ευρω το copy

γνωστος φαλακρος πανκοιρλανδος κινει τα νηματα απο πισω και ο νανανας σιγονταρει υποχθονεια.

νεο παραρτημα της εν λογω παραγκας στηνεται και στην αθηνα απο γνωστη ψιλολιγνη ντεμεκ ανατρεπτικη φησιογνωμια με κωδικο ονομα cat αλλα μαδριλενος που προσωρινα εργαζεται στην κρητη αντιστεκεται σθεναρα και καταγγελει την συνομωσια,,,

αυτα.   ::)  O0 ( αμπου που χαθηκες ρε αλανι? - fatal γυρνα πισω! )

Offline Suicidal

• Βασικός
οσο και να γελασα με το ποστ σου βεντερ, το θεμα ειναι πολυ σοβαρό. νό όφενς.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ολα οσα λετε λαμβανονται υποψιν. Απαντησεις θα δοθουν σε καποια απο αυτα. Αλλαγες επισης αναμενονται, ακομα και στη συνθεση των ομαδων.  Καλο θα ηταν οι προτασεις να ειναι οσο το δυνατον πιο συγκεκριμενες, πχ εγω ο Α προτεινω το μελος Β να κανει την δουλεια Γ. Ακομα καλυτερα θα ηταν βεβαια εγω ο Α προτεινω τον εαυτο μου να κανει τη δουλεια Γ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
Όπως η reception είναι ο καθρέφτης κάποιου ξενοδοχείου, έτσι και οι αρχικές είναι ο καθρέφτης των site. Και το ΠΡΟΒΛΗΜΑ της αρχικής στο paokworld είναι αιώνιο, βασικά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του! Καλά τα λες βεβαια αδερφέ μου κλαμπ, κακή έως σχεδόν ανύπαρκτη διαχείριση, αλλα πρέπει επιτέλους να κοιτάξετε το γιατί. ολο το ΣΚ σκεφτόμουνα αν θα κάνω καλο η κακό με το που να γράψω 2 γραμμούλες εδώ πέρα, τελικά θα το κάνω κι οποιον πάρει ο χάρος!

Καταρχήν 2 λογάκια για το forum. Έχουν αφεθεί ΕΝΤΕΛΩΣ μπόσικα τα λουριά από τους mods/admins ! Δεν μπορώ να γνωρίζω το πως και το γιατί αλλα φαίνεται η να έχουν παραδώσει πνεύμα η να βαριούνται! Αν συμβαίνουν ΚΑΙ τα δυο η έστω ένα από τα 2.... ρε αδέρφια, αφήστε το. Αλλα από την στιγμή που είσαστε ακόμα χρωματισμένοι τότε ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσετε να κόβετε κώλους. Ρίξτε άλλη μια ματια στους κανόνες του forum, βγάλτε τα λουριά και τις σβύστρες και θα στρώσει το forum μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ. Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο. Ωραία τα λέω, έτσι? Όμως αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρω δεν βοηθάνε και τα μέλη αλλα είναι πολύ λεπτή και η γραμμή ανάμεσα στην σβήστρα και στην σωστή αξιολόγηση των γραπτών. Οι mods επέζησαν καταστάσεις πολύ ποιο δύσκολες από τις σημερινές όμως, κι αν όχι ποιο δύσκολες τουλάχιστον ίσες (αν και από την έλευση του κοντού και μετά χάθηκε πολύ respect στους mods με φαίνεται). Για να συνοψίσω την γνώμη μου πάνω στο θέμα του forum, ειλικρινά πρέπει όλοι οι mods να κάτσετε κάτω να ξαναβγάλετε μια κοινή γραμμή και ATTACK συστηματικό! Στο άψε σβήσε έστρωσε η φάση, είμαι σίγουρος. Είναι κρίμα αλλιώς....

Ο πρώτος μου καημός είναι ότι οι πένες με τα βυσσινί έχουν σιγήσει! Επειδή λείπω από τα εντός αρκετό καιρό πλέον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν γράφετε άλλο κείμενα, γράφετε και τα κόβουν οι ''μεγαλομέτοχοι'', γράφετε και τα κόβουν οι άλλοι απο την ArticlesTeam ? Γιατί τόση άπνοια ρε αδέρφια? Δεν υπάρχουν θέματα τους τελευταίους μήνες? Η έχετε παραδώσει κι εσείς πνεύμα? Τι γίνετε? 6 άτομα είσαστε, 6 βρωμοχερα, ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 ! Εκτος κι αν το πρόβλημα είναι πρώτον (οποιος και να είναι) να μην σας αφήνουν να τα γράφετε όπως θέλετε, ή να έχει άμεση σχέση με το πότε και πως (να/θα) ανεβαίνουν στην αρχική.  Η newsteam έχει ξεκωλωθεί (που λέει ο λόγος) να κάνει update ΕΣΤΩ και από αλλα site αθλητικά συνδεσμικά και πάει λέγοντας, και για να τα δει κάποιος ΞΕΝΟΣ πρέπει να του κόψει να πατήσει ένα άσημο πορτοκαλι χαμένο link που γραφει Παοκτσήδικα νέα, μα είναι δυνατόν κυριε διαχειριστά? ΠΑΕΙ που παει κατα διαολου η αρχικη, τουλαχιστον να μπαινουν τα νεα απο οπτικής πλευρας ΠΟΙΟ ευκολα οπτικά! Θυμάμαι statements του τύπου Και τι να βάζουμε στην αρχική κάθε μέρα? Να βάζουμε μονο για να λέμε ότι βάζουμε? Για να μην μπω τώρα σε αλλα λεπτομερειακά και αρχίζω να ξεκατινιάζω γιατί θα γίνει....τέλος πάντων.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, μέσα Αυγουστου να βλεπει ο αλλος πρωτο θεμα το φεστιβαλ του Μαιου, απλα δεν ειναι δυνατον! Το μεγάλο μεγάλο μεγάλο πρόβλημα ήταν είναι κι από ότι φαίνεται θα είναι τα κλειδιά της αρχικής! Από την στιγμή που δεν έγινε (και δεν βλέπω να γίνετε κιόλας) ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ η πρόσβαση στην αρχική και σε αλλα μελη που αποδεδιγμενα ειχαν (αν εχουν ακομα δεν ξερω) ορεξη να σηκωνουν στο φτερό καποια ανακοινωση σφ, καποιο κους κους συνδεσμητικο καποια εξελιξη δραματικη στα αθλητικα δρωμενα του συλλογου (χωρίς να χρειάζονται πρωτα ψηφοφορίες επί ψηφοφοριών και αν δεν φτάνουν αυτά να θέλουμε και ποσοστά σχετικά και αλλες σχετικες πουτσες) ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ που ναι μεν στήθηκε με μεγάλη όρεξη και μεράκι, αλλα από την άλλη να θέλει φροντιστήριο να ανεβάσω ένα γαμημένο κειμενάκι στα γρήγορα, ΑΝ θα έχω καν την τύχη να μπορώ να το κάνω χωρίς να έχω περάσει πρώτα την spanish inquisition.  Τι να το κανω το Designed and Integrated by Dikefalos απο την στιγμη που εμεινε στο design και μόνο; Επισης μαλιασε η γλωσσα μας να ρωταμε τι γινετε με την γκαλλερυ..... πρρρρρρτ ζαααααρτ, ασε μας ρε με την γκαλλερυ τωρα.....  Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκετε ο μεγαλομέτοχος γιατί έχω να δω σημαδι ζωης του εδώ και παρα πολύ καιρό, αλλα καλα θα κάνει να ξανά εμφανιστεί και να απεγκλωβίσει την αρχική! Με καθε κόστος! Αφου ειναι φως φαναρι οτι δεν μπορει/θελει αλλο, ας φτιαχτούν τουλάχιστον αντικλείδια για την αρχική και να δοθούν σε άτομα ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ , να ανεβάζουν καθημερινά ακόμα και μια ανακοίνωση σφ ΠΑΟΚ σκορδοπουτσοχωριου χωρις να πρεπει να περασει πρωτα απο ψηφοφορια! Ελεος δηλαδη ! Και στο κατω κατω, αφου το σάιτ (τρομαρα του) προς το παρον ειναι 99% μόνο το φόρουμ, βαλτε (μαλλον, βάλε!) ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΚΡΙΒΟΣ που να γραφει μόνο φόρουμ, πολυ ποιο καλα θα ηταν ετσι!  Το σάιτ (αν θελεις να λέγετε ετσι) απο την επομενη σεζον ΠΡΕΠΕΙ να γινει παλι ΠΡΟΤΥΠΟ, και η φαση ειναι οτι το ευκολο γινετε δυσκολο (να μην πω αδύνατο) χωρις λόγο !

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ! Όχι βεβαια ελαφρά την καρδια άντε πάρε κι ανέβασε, σαφώς πρέπει να είναι κοινής αποδοχής, αλλα ΞΕΣΦΙΞΤΕ αυτά τα κολλημένα κριτήρια για το ποιος πρέπει να πάρει τι πρόσβαση και γιατί! Η αρχικη του σαιτ θελει και λιγο καφριλικι και λιγο ποιο οπαδικο style, τι σκατα γαλλατικο χωριο το λέμε τοσο καιρο? Παμε να χυσουμε την χυτρα με τον μαγικο ζωμό μόνοι μας ! ! ! !  

ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΟΡΑΤΟ LINK του φορουμ, σημαδέψτε το ποιο χοντρά, βάλτε το πορτοκαλι, κάντε το ποιο μεγάλο, ξεχωρίστε το από τα άλλο links ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ τέλος πάντων κύριε designer & integrator !

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ARTICLES TEAM ! Δεν λεω να γραφει καποιος ''ζαγορακη γαμω την μανα σου, τον πουλο'', αλλα θα ηταν κρίμα να χανεται καποιο κειμενο μονο και μονο επειδη ''επιτίθεται'' στην οποια διοίκηση στα ματια των ''μεγαλομετοχων'' του σάιτ ή σε ''συναδελφων της articles team".  Οπως δεν κανει να υπαρχει και προβλημα αν καποιος γραψει την σχεση ερωτα του με την διοικηση. (παραδειγαμτα εγραψα μονο, ετσι; απλα πουλαει το θεμα πλεον ζαγορακης ναι ή οχι)

ADMINS / MODS σας εκλιπαρώ ! Βγάλτε τα μαστίγια και τις σβύστρες, τραβήξτε έναν κοινό παρονομαστή κι αρχίστε! Αφού το έχετε ρε το γαμημένο, το έχετε. να πω ότι δεν το έχετε....

Αντε σταδιαλα τα ειπα και ξέσκασα....! Καντε ολοι την αυτοκριτικη σας, ADMINISTRATOR/ForumAdmins/Mods/Teams/Απλά μελη του φορουμ ! Ειναι κρίμα !

.- (τελεία και παύλα)

Για τη News team απ όσα βλέπω, ζήτημα να μειναν 1-2 άτομα που να κάνουν αυτό που είπαν. όσο για την articles team αδερφέ μου και όσο αυτη αφορά εμένα, έχω ενημερώσει προ καιρού οτι επιθυμώ τη διαγραφή μου. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω πάντως. Τώρα για τους άλλους, ας απαντήσουν τα παιδιά που τα ξέρουν καλύτερα. Η κεντρική παραμένει ανευ βδομαδιαίας (τουλαχιστον ) ενημέρωσης. Όπως λέει ο euthemes είναι κρίμα που γραπτά απο το 02 μένουν παντελώς αναξιοποίητα σε ένα φορουμ που δεν κάνει το παραμικρό για να ανοίξει στους οπαδούς.

@@΄Ευτυχώς που εχεις τ αντερα να μιλάς γτ εγώ μάλλον πέρασα στη σφαίρα της γραφικότητας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
1)Ενα αντικλειδι στο πουλεν για τα μπαννερ-σοβαρα θεματα-ανακοινωσεις της κεντρικης. (χοσε-4)
 διπλανο σαιτ εχει μπαννερ το τουρνουα των σφ πχ και εμεις οχι.......

2)Συγκεντρωμενα τα νεα το ενα κατω απο το αλλο, ειτε αγωνιστικα ειτε συνδεσμιακα. Εστω και στη μορφη που ειναι τωρα στα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΝΕΑ και αρθρα, αλλα χωρις να πατησει καποιος εξτρα κλικ να ανοιξουν (αν το ξερει κιολας, η το βλεπει..)

Μη πω και σχολιασμο τυπου κατω απο τα νεα αυτα (αυτο ισως χαμηλωσει τα ποστ του φορουμ βεβαια αλλα..)

εδω ειμαστε

(edit) οχι εβδομαδιαια, ωριαια ενημερωση της κεντρικης..

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **

Ο πρώτος μου καημός είναι ότι οι πένες με τα βυσσινί έχουν σιγήσει! Επειδή λείπω από τα εντός αρκετό καιρό πλέον, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν γράφετε άλλο κείμενα, γράφετε και τα κόβουν οι ''μεγαλομέτοχοι'', γράφετε και τα κόβουν οι άλλοι απο την ArticlesTeam ? Γιατί τόση άπνοια ρε αδέρφια? Δεν υπάρχουν θέματα τους τελευταίους μήνες? Η έχετε παραδώσει κι εσείς πνεύμα? Τι γίνετε? 6 άτομα είσαστε, 6 βρωμοχερα, ούτε 1 ούτε 2 ούτε 3 ! Εκτος κι αν το πρόβλημα είναι πρώτον (οποιος και να είναι) να μην σας αφήνουν να τα γράφετε όπως θέλετε, ή να έχει άμεση σχέση με το πότε και πως (να/θα) ανεβαίνουν στην αρχική.  Η newsteam έχει ξεκωλωθεί (που λέει ο λόγος) να κάνει update ΕΣΤΩ και από αλλα site αθλητικά συνδεσμικά και πάει λέγοντας, και για να τα δει κάποιος ΞΕΝΟΣ πρέπει να του κόψει να πατήσει ένα άσημο πορτοκαλι χαμένο link που γραφει Παοκτσήδικα νέα, μα είναι δυνατόν κυριε διαχειριστά? ΠΑΕΙ που παει κατα διαολου η αρχικη, τουλαχιστον να μπαινουν τα νεα απο οπτικής πλευρας ΠΟΙΟ ευκολα οπτικά! Θυμάμαι statements του τύπου Και τι να βάζουμε στην αρχική κάθε μέρα? Να βάζουμε μονο για να λέμε ότι βάζουμε? Για να μην μπω τώρα σε αλλα λεπτομερειακά και αρχίζω να ξεκατινιάζω γιατί θα γίνει....τέλος πάντων.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, μέσα Αυγουστου να βλεπει ο αλλος πρωτο θεμα το φεστιβαλ του Μαιου, απλα δεν ειναι δυνατον! Το μεγάλο μεγάλο μεγάλο πρόβλημα ήταν είναι κι από ότι φαίνεται θα είναι τα κλειδιά της αρχικής! Από την στιγμή που δεν έγινε (και δεν βλέπω να γίνετε κιόλας) ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΗ η πρόσβαση στην αρχική και σε αλλα μελη που αποδεδιγμενα ειχαν (αν εχουν ακομα δεν ξερω) ορεξη να σηκωνουν στο φτερό καποια ανακοινωση σφ, καποιο κους κους συνδεσμητικο καποια εξελιξη δραματικη στα αθλητικα δρωμενα του συλλογου (χωρίς να χρειάζονται πρωτα ψηφοφορίες επί ψηφοφοριών και αν δεν φτάνουν αυτά να θέλουμε και ποσοστά σχετικά και αλλες σχετικες πουτσες) ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ που ναι μεν στήθηκε με μεγάλη όρεξη και μεράκι, αλλα από την άλλη να θέλει φροντιστήριο να ανεβάσω ένα γαμημένο κειμενάκι στα γρήγορα, ΑΝ θα έχω καν την τύχη να μπορώ να το κάνω χωρίς να έχω περάσει πρώτα την spanish inquisition.  Τι να το κανω το Designed and Integrated by Dikefalos απο την στιγμη που εμεινε στο design και μόνο; Επισης μαλιασε η γλωσσα μας να ρωταμε τι γινετε με την γκαλλερυ..... πρρρρρρτ ζαααααρτ, ασε μας ρε με την γκαλλερυ τωρα.....  Δεν ξέρω που ακριβώς βρίσκετε ο μεγαλομέτοχος γιατί έχω να δω σημαδι ζωης του εδώ και παρα πολύ καιρό, αλλα καλα θα κάνει να ξανά εμφανιστεί και να απεγκλωβίσει την αρχική! Με καθε κόστος! Αφου ειναι φως φαναρι οτι δεν μπορει/θελει αλλο, ας φτιαχτούν τουλάχιστον αντικλείδια για την αρχική και να δοθούν σε άτομα ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ , να ανεβάζουν καθημερινά ακόμα και μια ανακοίνωση σφ ΠΑΟΚ σκορδοπουτσοχωριου χωρις να πρεπει να περασει πρωτα απο ψηφοφορια! Ελεος δηλαδη ! Και στο κατω κατω, αφου το σάιτ (τρομαρα του) προς το παρον ειναι 99% μόνο το φόρουμ, βαλτε (μαλλον, βάλε!) ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΚΡΙΒΟΣ που να γραφει μόνο φόρουμ, πολυ ποιο καλα θα ηταν ετσι!  Το σάιτ (αν θελεις να λέγετε ετσι) απο την επομενη σεζον ΠΡΕΠΕΙ να γινει παλι ΠΡΟΤΥΠΟ, και η φαση ειναι οτι το ευκολο γινετε δυσκολο (να μην πω αδύνατο) χωρις λόγο !

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ARTICLES TEAM ! Δεν λεω να γραφει καποιος ''ζαγορακη γαμω την μανα σου, τον πουλο'', αλλα θα ηταν κρίμα να χανεται καποιο κειμενο μονο και μονο επειδη ''επιτίθεται'' στην οποια διοίκηση στα ματια των ''μεγαλομετοχων'' του σάιτ ή σε ''συναδελφων της articles team".  Οπως δεν κανει να υπαρχει και προβλημα αν καποιος γραψει την σχεση ερωτα του με την διοικηση. (παραδειγαμτα εγραψα μονο, ετσι; απλα πουλαει το θεμα πλεον ζαγορακης ναι ή οχι)

.- (τελεία και παύλα)

συμφωνω και επαυξανω.οντως το αστειο παρατραβηξε και το ΠΙΟ ΟΠΑΔΙΚΟ σαιτ βρισκεται σε τελμα.Ειμαι περηφανος που ειμαι μελος του αλλα εχω μεγαλες απαιτησεις απο οπαδους του ΠΑΟΚ.Ειμαστε οι καλυτεροι οπαδοι του κοσμου -χωρις ΚΑΜΜΙΑ υπερβολη-οταν ομως θελουμε και οταν ειμαστε μονιασμενοι.
Δυστυχως τον τελευταιο χρονο το σαιτ διαρειται σε προβατα και ξυπνιους,σε προεδρικους και αντι ,πολλοι γνωστοι και σεβασμιοι αδερφοι την καναν λογω του κλιματος και εκμεταλλευομενοι ολα τα παραπανω παρεισφρυσαν και αλλοθρησκοι και τα κανουν ακομη πιο πουτανα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
Ολα οσα λετε λαμβανονται υποψιν. Απαντησεις θα δοθουν σε καποια απο αυτα. Αλλαγες επισης αναμενονται, ακομα και στη συνθεση των ομαδων.  Καλο θα ηταν οι προτασεις να ειναι οσο το δυνατον πιο συγκεκριμενες, πχ εγω ο Α προτεινω το μελος Β να κανει την δουλεια Γ. Ακομα καλυτερα θα ηταν βεβαια εγω ο Α προτεινω τον εαυτο μου να κανει τη δουλεια Γ.

Κοίτα να γίνει η δουλειά με την αρχική αδερφέ, και τα A B Γ αστα.... αλλωστε τα μέλη υπαρχουν (βυσσινι μπλε κοκκινοι καφε και τι σκατα αλλο)! Τι στον κόρακα δηλαδή; ΟΛΟΙ θα κόψουν; Αν ειναι ετσι.... ρίξτε το.

Κάποιος συγκεκριμένος A δεν πρόκειται να προτείνει τον εαυτό του να κάνει την δουλειά Γ ποτέ!

club, με στενοχώρησες πάρα πολύ που θέλεις να διαγραφτείς από την articles ! Αυτό για μένα και το φτωχό μου καμμένο μυαλό σημαίνει μονο ένα πράμα, το ανάφερα και στο post μου που παράθεσες.

(edit) οχι εβδομαδιαια, ωριαια ενημερωση της κεντρικης..
οχι διμηνιαία, ωριαια ενημερωση της κεντρικης..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Τα κλειδια του σαιτ προσωπικα εγω, δεν θελω να δωθουν σε κανενα.

Για να μην πλατειάζω επειδή ξέρω μερικά πράγαματα λίγο ποιο καλά από σένα: (χωρίς υφάκι και μαγκιά, απλά τα έζησα από μέσα πολλά χρονια και έντονα). Μίλησα για αντικλείδια της αρχικής σελίδας, τίποτα παραπάνω. Και μάλιστα για να γίνει αυτό που λες με τα νέα από τα διαφορα site.... E ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑ! Δεν μπορώ να μπω σε ποιο λεπτομέρειες, όσοι κατάλαβαν πως τα γράφω και για ποιο ακριβώς πράμα μιλάω με ένιωσαν με την μια.

Όσο για να δοθούν τα κλειδιά ΕΝΤΕΛΩΣ.... θα ήταν ΚΑΙ αυτό μια λύση, αλλα πρέπει να εμφανιστεί δεύτερο φεγγάρι πρώτα και μετά. Είναι πολύ πράμα στην μέση....

αδερφε απο την εξωτικη Στουτγκαρδη δεν σε παρεξηγω, οποτε αχρειαστες οι παρανθεσεις ;)
Απλα θεωρω οτι ειναι πολυ λεπτο το ζητημα αντικλείδια/κλειδια.

1. για να προσθεσω στην προταση του διδασκαλου, να εχουμε δυο διαφορετικες στυλες(στυλ paokmania). Μια για τα ΜΜΕ και μια για τα συνδεσμιτικα νεα, αλλα χωρις σχολιασμο..γιατι αυτη ειναι η ουσια του φορουμ.

2. επισης καλο ειναι να μπουνε και poll, τα οποια θα δημιουργουνται μονο απο αντμινς/μοντερατορς και οχι απο καθε μελος..και θα ειναι σοβαρα κυριως και οχι μπουρδες.

3. απευθειας λινκ/ μπανερ στην κεντρικη στα επισημα σαιτ των ομαδων μας και του paokwebtv

4. σεβασμος στους κανονισμους του φορουμ απο μοντερατορ και μελη.

5. διαγραφη οσων δεν εχουν πληρη στοιχεια λογαριασμου

@konkamp :thumbok:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μερικες απαντησεις στα πεταχτα λοιπον:
Daskalos, θα μπορουσε ενα οποιοδηποτε μελος να μας ζητησει να βαλουμε το μπαννερ και 8α ειχε γινει ηδη.Ξαναθυμιζω οτι υπαρχει τοπικ που μπορει να προτεινει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.
Sui, προσβαση στην κεντρικη αυτη τη στιγμη εχουν οι 6 κοκκινοι Admin. Ποσους ακομα να βαλουμε? Πρακτικα οι 3 ξερουν να ανεβαζουν, παντως δεν ειναι και τιποτα εκπληκτικα δυσκολο το "φροντιστηριο" που λες.
Club, τελευταια φορα ενημερωσα τον Δικεφαλο πριν 4 μερες για το αιτημα σου και για αλλη  μια παρομοια εκκρεμοτητα.
Sui, συμφωνω στο κομματι που λες για το φορουμ, το φορουμ εχει τα χαλια του και καλο θα ηταν ολοι να κανουμε την αυτοκριτικη μας. Υπαρχουν σκεψεις, εγιναν καποιες συζητησεις μεταξυ μας θα γινουν και λιγες ακομα. Για μενα το θεμα ειναι ο ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ που δυστυχως εχει εκλειψει. Το ζητημα μπορει να ειμαστε και εμεις οι Αντμιν και Μοντς που δεν τραβαμε αυτια αλλα μηπως το πρωταρχικο  ζητημα ειναι οσοι εκμεταλλευονται αυτην την κατασταση? Δηλαδη μηπως το προβλημα ειναι οτι καποιοι πανε γυρευοντας να τους τραβηξουμε τα αυτια και ουσιαστικα δημιουργουν αυτην την κατασταση? Και δεν μιλαω για νεα μελη ουτε για μελη κομητες, μιλαω για ατομα με προιστορια εδω μεσα.{Μαθαινω απο τριτους παντως οτι καποιοι ηδη αναγνωρισαν την ευθυνη τους και θα αλλαξουν σταση. Αυτο ειναι αισιοδοξο.}

Ε, οκ λοιπον αμα θελουν τον μπατσο πανω απο κεφαλι τους θα αναγκασταουμε να το παιξουμε μπατσοι, κατι που οπως ξερεις πολυ καλα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΤΣ ΚΑΙ ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ. Αλλα δυστυχως δε γινεται αλλιως. Λιγο υπομονη λοιπον.
Για gallerie που ειναι σπουδαιο θεμα δεν ξερω τιποτα. Υποσχομαι να το θεσω αμεσα στον Δικεφαλο.
Για τα αλλα τεχνικα θεματα επισης οπως πχ για αλλαγη του ντηζαιν με ενα κλικ κλπ δεν εχω αποψη αλλα ουτε και αντιρρηση.Υποσχομαι να τα προωθησω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ