Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 36889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline lik4

• Αλλαγή
Οχι ακομα, μπηκε στην κεντρικη ως αρθρακι με λινκ. Θα γινει και ενα μπανερακι συντομα, αν μπορουσα θα το ειχα κανει ηδη. Κανας αρτιστας αν θελει ας φιλοτεχνησει κανα μπαννερ, κανα gifaκι ας πουμε η κατι τετοιο, να το εχουμε ετοιμο

http://img440.imageshack.us/img440/8987/gate4newspapaper.gif

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αψογο.  :thumbok: Τωρα λιγο υπομονη γιατι δυστυχως δεν ειναι στις δυνατοτητες μου να μπει κεντρικη

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Μπραβο ρε λικ.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΑΨΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΙΚ !
:headbang:

Αντε και καλα Χριστουγεννα τώρα στην αρχική !
απλά-διατηρώ-το-όνομα-μου-σαν-γκρίνιας-και-πιέζω-να-μπει-άμεσα-και-όσο-ποιο-γρήγορα-γίνετε-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
bravo για το σβησιμο του αλλοθρησκου. Και πιο γρηγορα αλλη φορα, εδω ειμαστε και μεις να βοηθαμε. Και μιας και ξεκινησαμε την καλη δουλεια με την κεντρικη μη την αφησουμε παλι να σκουριασει. Δεν ακουω εγω δικαιολογιες για 3μερα κρεπαλης και ρεμπετοκαταστασης. 8)

Μιας και εγραψα να ενημερωσω τα μελη του σαιτ οτι λειτουργει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανανεωση των νεων των συνδεσμων εκτος απο τα τοπικ βεβαια και στα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΝΕΑ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΑΡΘΡΑ .

Offline Suicidal

• Βασικός
KOYKOYYY !!!!

Συγχαρητήρια, αν και για τα αυτονόητα !
Ελπίζω να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια στα updates της κεντρικής !

Offline Suicidal

• Βασικός
:thumbok: :thumbok:
Και μιας και ξεκινησαμε την καλη δουλεια με την κεντρικη μη την αφησουμε παλι να σκουριασει.

Offline savage republic

• Βασικός
:thumbok: :thumbok:
Και μιας και ξεκινησαμε την καλη δουλεια με την κεντρικη μη την αφησουμε παλι να σκουριασει.

Offline Català

• Αλλαγή
Παιδιά, ξεκλειδώστε το τόπικ του επόμενου αγώνα σας παρακαλώ. Να πούμε στους παικταράδες μας πώς πρέπει να είναι την Πέμπτη, να τους ενθαρρύνουμε, μην είναι πεσμένα τα παιδιά, δεν κάνει

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Είστε έτοιμοι.............
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
3.1.3 σέβονται τα υπόλοιπα μέλη και τις απόψεις τους και εκφράζουν την όποια διαφωνία τους κόσμια, χωρίς προσβλητικά, ειρωνικά, προκλητικά, κτλ σχόλια.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

Κολλάμε στους τύπους και χάνουμε την ουσία.

Offline Català

• Αλλαγή
Είστε έτοιμοι.............

Ευχαριστώ, αρχίζω ευθύς αμέσως!   :thumbok:

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Οι κανόνες του  είναι ευαγγέλιο για εμένα, όσο θα υπάρχουν θα τους τηρώ, άσχετα αν συμφωνώ η όχι με τα γραφόμενα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
ΑΨΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΛΙΚ !
:headbang:

Αντε και καλα Χριστουγεννα τώρα στην αρχική !
απλά-διατηρώ-το-όνομα-μου-σαν-γκρίνιας-και-πιέζω-να-μπει-άμεσα-και-όσο-ποιο-γρήγορα-γίνετε-4

25 κι απόψε .... άιμ στίλ ιν τάιμ μάδερφάκερς.... 

Offline savage republic

• Βασικός
Θέλουμε νέα αρχική.  :04a: :04a:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Αν ειναι θεμα η εικονα περαστε μια βολτα απο το λαιβ ..τοσα παιδια ειναι εκει που κατεχουν καποια πραγματα πανω στο θεμα και ενημερωστε. πχ δασκαλε μασκαλε, κανε μια για το ΠΑΟΚ ατρομητος η το σαββατοκυριακο που περασε. Δεν ειναι θεμα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Προτείνω το τόπικ του καλύτερου Έλληνα κοντού να μετονομαστεί σε "Δημήτρης δενπρόλαβε Σαλπιγγίδης".

Φτάνει με τη μίρλα του κυπριακού, αυτόν έχουμε με αυτόν θα συνεχίσουμε. Πάμε παρακάτω. Ποιος ξέρει, μπορεί και να διαβάζει εδώ το φόρουμ και γι'αυτό να μην μπορεί να αποδώσει...  :P

Offline corrupt

• Αλλαγή
Προτείνω το τόπικ του καλύτερου Έλληνα κοντού να μετονομαστεί σε "Δημήτρης δενπρόλαβε Σαλπιγγίδης".

Offline diegito4

• Αλλαγή
δευτερον σαν προεδρος της παε ΠΑΟΚ  μια χαρα εκανε ο ζαγορακης και δεν πηρε εισητηρια.. αν επαιρνε με τους δικους μας εκει και τους σερβους παρεα θα γινοταν βιετναμ και ξεραν ολοι, μεχρι και η ουεφα για αυτο προειδοποιησε

σαν παε μια χαρα εκανε και προτιμησε να στερηθει τους φιλαθλους της σε ενα εκτος εδρας ματς απο το να εχει να αντιμετωπισει προστιμα, τιμωριες, τυχον θυματα και οτι αλλο στην συνεχεια..

βρισκεται εκει για το γενικο καλο του ΠΑΟΚ και οχι για να διυεκολυνει 500 ατομα να πανε και να παιξουν ξυλο με τα ζωα τους κροατες εις το ονομα της αδιαμφισβητητης μαγκιας του λαου του ΠΑΟΚ

έχουμε διαβάσει τα άπειρα εδώ μέσα και την πνιγούμε εδώ και καιρό.
7-8 πουθενάδες έχουν διώξει με τα γραφόμενα τους όλα τα καλά και γνωστά άτομα που forum.μου λένε διαφορα παιδιά τι να γράψω ρε?
με ποιον να μιλήσω?δεν βλέπεις πως αυτοί που "νοιώθούν" οπαδικά λακίζουν με τις μαλακίες που αφήνονται?
λοιπόν αγαπητοί και γνωστοί μου MODS..η παραπάνω παράθεση είναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ για του forum και περισσότερα για σας που δεν έχει σβηστεί ακόμα και δεν έχει φάει ο BAN ο συγκεκριμένος.
με τι θάρρος ζητάτε αναγέννηση του forum και του site όταν γράφονται τέτοια post.
αν θέλετε να κρατήσετε τον τίτλο του οπαδικού forum ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...μονο εσείς δεν το βλέπετε.
προσωπικά πλέον επειδή έχω "μεγαλώσει" εδώ..ΦΤΑΝΕΙ..δεν θα σεβαστό κανέναν και εγώ και πολλοί άλλοι.
αν δεν με "ενοιαζε" δεν θα έγραφα αλλα όλα μπορούν να γίνουν ΠΟΥΤΑΝΑ άνετα.