δευτερον σαν προεδρος της παε ΠΑΟΚ μια χαρα εκανε ο ζαγορακης και δεν πηρε εισητηρια.. αν επαιρνε με τους δικους μας εκει και τους σερβους παρεα θα γινοταν βιετναμ και ξεραν ολοι, μεχρι και η ουεφα για αυτο προειδοποιησε
σαν παε μια χαρα εκανε και προτιμησε να στερηθει τους φιλαθλους της σε ενα εκτος εδρας ματς απο το να εχει να αντιμετωπισει προστιμα, τιμωριες, τυχον θυματα και οτι αλλο στην συνεχεια..
βρισκεται εκει για το γενικο καλο του ΠΑΟΚ και οχι για να διυεκολυνει 500 ατομα να πανε και να παιξουν ξυλο με τα ζωα τους κροατες εις το ονομα της αδιαμφισβητητης μαγκιας του λαου του ΠΑΟΚ
έχουμε διαβάσει τα άπειρα εδώ μέσα και την πνιγούμε εδώ και καιρό.
7-8 πουθενάδες έχουν διώξει με τα γραφόμενα τους όλα τα καλά και γνωστά άτομα που forum.μου λένε διαφορα παιδιά τι να γράψω ρε?
με ποιον να μιλήσω?δεν βλέπεις πως αυτοί που "νοιώθούν" οπαδικά λακίζουν με τις μαλακίες που αφήνονται?
λοιπόν αγαπητοί και γνωστοί μου MODS..η παραπάνω παράθεση είναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ για του forum και περισσότερα για σας που δεν έχει σβηστεί ακόμα και δεν έχει φάει ο BAN ο συγκεκριμένος.
με τι θάρρος ζητάτε αναγέννηση του forum και του site όταν γράφονται τέτοια post.
αν θέλετε να κρατήσετε τον τίτλο του οπαδικού forum ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...μονο εσείς δεν το βλέπετε.
προσωπικά πλέον επειδή έχω "μεγαλώσει" εδώ..ΦΤΑΝΕΙ..δεν θα σεβαστό κανέναν και εγώ και πολλοί άλλοι.
αν δεν με "ενοιαζε" δεν θα έγραφα αλλα όλα μπορούν να γίνουν ΠΟΥΤΑΝΑ άνετα.