Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37233 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panagiotis4

• Guest
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κλειδώθηκε το topic.Κανένας από τους παραπάνω λόγους δεν με έπεισε.

Το ότι δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ το ξέρω πριν μπω από τη στιγμή που το βλέπω στα γενικά.
Το ότι θεωρείται δεδομένο πως με την πρώτη διαφωνία πρέπει να πλακωθούμε και να το κάνουμε μπου...λο,όσο σοβαρό κι αν είναι ένα θέμα, δεν το καταλαβαίνω, λες και είμαστε ούγκα μπούγκα και δεν μπορούμε να συζητήσουμε.Ναι όντως ίσως είναι επικίνδυνο θέμα(πράγμα που προσωπικά δεν το πιστεύω),αλλά με ένα κλικ ο οποιοσδήποτε μπορεί να βρει πληροφορίες από οπουδήποτε(ένας από τους κινδύνους του διαδικτύου γενικότερα).Στο topic επισημαίνονται και από τον δημιουργό του αλλά και από άλλα μέλη κάποιοι από τους κινδύνους-φόβους και αποτρέπουν τρίτους στο να το δοκιμάσουν.
Και αυτός που θέλει να χαλαρώσει δε διαβάζει κάτι που τον χαλάει,τουλάχιστον εγώ το αποφεύγω.

Πιστεύω ότι ήταν λάθος κίνηση.Προσπαθώ να είμαι ανοιχτόμυαλος, να συζητάω για θέματα που δεν καταλαβαίνω και δεν γνωρίζω, από το να τα απορρίπτω από φοβία και να κλείνω τα μάτια σε κάτι που υπάρχει γύρω μου. Μόνο με τη γνώση μπορείς να δεχτείς ή να απορρίψεις κάτι και αυτή αποκτάται και με τη συζήτηση...Αυτή στο κάτω κάτω είναι και ο λόγος ύπαρξης των forum.

Offline tool4a

• Αλλαγή
Στην ενότητα κόσμος-κοινωνία http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,43.0.html υπάρχουν 82 θέματα και τα 70 είναι κλειδωμένα!Μέσα σε αυτά τα κλειδωμένα υπάρχουν κατά την γνώμη μου 1002 βλακείες και θέματα που μπλέκουν τον ΠΑΟΚ με περίεργες καταστάσεις.Θα τα χαρακτήριζα και ως ένα βαθμό επικίνδυνα!Εφόσον είναι κλειδωμένα τι έχουν να προσφέρουν?(εκτός αν κάποια αποφασιστεί να ξεκλειδωθούν,το πολύ 1-2 δηλαδή) Για πιο λόγο δεν διαγράφονται?
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

northeagle_4

• Guest
μερικα τοπικ που ειναι ασχετα με ΠΑΟΚ και κλειδωμενα σαφως πρεπει να διαγραφουνε αλλα και καποια αλλα κλειδωμενα αποτελουν ενα ειδους αρχειου του σαιτ και μηνυματα απο ατομα που βιωσαν καποιες καταστασεις και ειναι κριμα να διαγραφουν.
  Εγω θα επιθυμουσαν στα γενικα να υπαρχουν 4-5 γενικες κατηγοριες (ταινιες-μουσικη-βιβλια-Ιντερνετ-κοινωνια) και οποιος θελει ας ποσταρει εκει μεσα παρα να ανοιγει καινουριο τοπικ που εινα οτι να ναι ή πολλες φορες παρομοιο με καποιο αλλο..Αντιθετα στα του ΠΑΟΚ ειδικα οπαδικα θελει καποιο συμμαζεμα για πιο γρηγορη ευρεση το φορουμ.
  τελος αν το προβλημα ειναι να μην ειναι πρωτα θεμα στην κεντρικη τα τοπικ αυτα που αφορουν διαφορα , δεν ξερω αν μπορει ο Δικεφαλος με καποιο τροπο να κανει να εμφανιζονται αυτα τα τοπικ μονο στα μη αναγνωσμενα και οχι στην κεντρικη.
« Last Edit: November 07, 2009, 02:01:37 by northeagle_4 »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Έλεγα να μην απαντήσω αλλά αν είναι δυνατόν...

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι όλοι οι διαχειριστές συμφωνούμε με το κλείδωμα του τόπικ.
Τους λόγους τους εξηγεί ο toy.
Ακόμα έναν λόγο δίνει ο φάταλ.
Σημασία έχει ότι υπάρχουν λόγοι για να κλειδώσει το τόπικ.
Από εκεί και πέρα.
Πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο στο τί δημοσιεύουμε. Δεν είναι δυνατόν ένα οπαδικό φόρουμ να το κάνουμε γενικής κατανάλωσης. Τα μάγια και τα ξόρκια είναι καλά, αλλά παραφιλολογικές και επιστημονικές συζητήσεις δεν έχουν θέση εδώ γιατί θα επισκιάσουν την ταυτότητα του φόρουμ.
Παρακαλώ επί την ευκαιρία να ξαναδιαβάσετε τους κανόνες, ειδικά τον 4.2 και 4.3.

Πάμε παρακάτω.
Πάγια αρχή του PAOKWORLD Forum είναι πως δεν σβήνεται ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Ελάχιστα τόπικ μάλιστα κλειδώνονται κι αυτό γίνεται για να μη ξεθάβονται άσχετα με την επικαιρότητα τόπικ, και για αυτόν τον λόγο τα περισσότερα κλειδωμένα είναι στο Γενικό Φόρουμ (άσε που πολλά κλειδώθηκαν επειδή είχαν πολιτικό περιεχόμενο το οποίο ενώ στην αρχή επιτρέπονταν, τελικά λόγο του ότι είμαστε ακόμα έφηβοι, το βαφτίσαμε ακατάλληλο και το απαγορεύσαμε).
Η Γενική Ενότητα έχει στόχο να συζητούμε θέματα επικαιρότητας, όχι να κάνουμε αναλύσεις για το πώς μπορούμε να κάνουμε επαφές τρίτου τύπου. Το πιο εύκολο είναι να το κλειδώσουμε το κομμάτι αυτό, αλλά όταν πχ έχουμε εκλογές, είναι ΛΟΓΙΚΟ να θέλουμε να το συζητήσουμε μεταξύ μας και αυτόν ακριβώς τον σκοπό θέλουμε να υπηρετεί το συγκεκριμένο κομμάτι του forum. Τώρα εάν ανοίξω τόπικ με τίτλο "Νεφρό ή Σπλήνα: Πιο όργανο είναι πιο χρήσιμο;" είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσουμε ενδιαφέρουσες απαντήσεις, αλλά θα μας σπάσει όλων τα νεύρα.

Ακόμα παρακάτω, σε αυτό που προτείνει ο Νορθ.
Γίνεται να υπάρχει φίλτρο, θα χαθεί όμως το νόημα των 12 πιο πρόσφατων θεμάτων. Ο πίνακας με τα 12 πιο πρόσφατα θέματα ΠΡΕΠΕΙ να απεικονίζει τις 12 πιο πρόσφατες ανησυχίες της κοινότητάς μας.
Καλό είναι να έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτές.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Να γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου.

Προσωπικά, θέματα άσχετα με τον ΠΑΟΚ πχ αυτοκίνητα, γκόμενες, κινητά, ακίνητα, μπύρες, Μικυ Μάους, μυστήρια κλπ τα ψάχνω τα συζητάω σε άλλα φόρουμ ελληνικά και ξένα.

ΑΛΛΑ.

Κατανοώ απόλυτα (παρόλο που είμαι μέλος εδω και τόσες χιλιάδες χρόνια) οτι κάποιοι θεωρούν το PAOKworld καθημερινότητα κάτι δικό τους προσωπικό φόρουμ και έχουνε και μια συγκεκριμένη άνεση (πχ υπάρχουνε παρεες και τέτοια) με βάση τον ΠΑΟΚ.
Γι αυτο το λόγο είναι πολυ λογικό να συζητάνε πχ για Αυτοκίνητα ξερω εγώ διακοπές μεταφυσικά κλπ περιμένοντας μια συζήτηση με πιο "δικά" τους άτομα.
Δεν νομίζω οτι προσβάλουνε τον ΠΑΟΚ ή αδιαφορούν για το οπαδικό του φόρουμ.

Για μένα σαν παλιο μέλος δεν με ενοχλεί τόσο ούτε μειώνει ή χλευάζει τον σκοπό.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Ο πίνακας με τα 12 πιο πρόσφατα θέματα ΠΡΕΠΕΙ να απεικονίζει τις 12 πιο πρόσφατες ανησυχίες της κοινότητάς μας.

Της κοινοτητας των πολλων, οχι της καυ..ας και της μ....ιας του καθενος. Κανεις δεν φταιει να μπαινει στο φορουμ μετα τη δουλεια, η να πιει ενα καφε, η να ξεφυγει απο τη γυναικα του και να διαβαζει τις ανησυχιες του καθε να μη πω τι, που δεν νιωθει, η και να νιωθει , το κανει επιτηδες.
Αυτο περι δημοκρατιας στο φορουμ, το χω ξαναπει, το πε και ο Ζαγορακης. Οποιος δεν γουσταρει-θελει να συζητησει για την τιμη της μπανανας στο νοτιο Μεξικο ->Α.Λ.Λ.Ο.Υ . Και μη μου πει κανεις ναι ρε μεγαλε εγω θελω να πω για τη μπανανα οπως λες και συ πχ για ταινιες η ξερω γω τι. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ μετα ακριβως απο καθε ασχετο ποστ που ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 12 ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!ΤΥΧΑΙΟ?
ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΙΛΟΡΔΕΛΟΜΠΟΥ για καμια μερα το φορουμ. Βλεπεις 10 αποψεις και οι 5 τασσονται υπερ του να κλειδωθει και οι αλλες 5 να μη. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ!!

Καταντια για το μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ αντι να μαλωνουμε για το ποιος θα κουβαλησει τις σημαιες, να τσαντιζομαστε για κιτρινα σπυρια και να τα βαζουμε ο ενας με τον αλλον για ενα τοπικ.
Ουτε μοντ ειμαι ουτε @@@. Απλα δεν θελω τον καθε ενα να διαταρασσει την ησυχια μου. Οχι οτι το κατεφερνει αμεσα. Εμμεσα ναι, γιατι καταλαβαινω οτι τσαντιζονται αλλα αδερφια μου. Και τοτε θυμωνω, γιατι σε μια οικογενεια ολα τα μελη πρεπει να νιωθουν ενταξει σεβομενα παντα τους κανονες της οικογενειας.

(...)
 Ο πίνακας με τα 12 πιο πρόσφατα θέματα ΠΡΕΠΕΙ να απεικονίζει τις 12 πιο πρόσφατες ανησυχίες της κοινότητάς μας.
Καλό είναι να έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτές.

Και ακομα πιο πολυ, με το ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ!!!

Υγ) Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΣΑΝ ΤΟΥ ΟΛΙΒΑΡΕΖ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΝΑΒΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΝΛΑΙΝ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟΥ...

"Α να χαθειτε..απιθανοι."

GeorgT

• Guest
εγώ ξερω παντως οτι παλαιότερα ειχα ανοιξει μια φορά τελείως άσχετο τοπικ (φώτα ξενον για το αυτοκίνητο) γιατι ηθελα λιγη βοήθεια για να βαλω στο αυτοκίνητο κ αρκτετα μελοι του φόρουμ (ξέρουν αυτοί) με βοήθησαν να βρω!! Σε τέτοιες περιπτώσεις το φόρουμ ξεπερνάει το οπαδικο πλαισιο του ευτυχώς! Αν κ είχα φαει καξιμο που άνοιξα τέτοιο τοπικ απο μερικά μελοι!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

apostolos

• Guest
Δεν διαφωνώ με την προσέγγιση Δάσκαλου παραπάνω στο επι της ουσιάς κομμάτι, αλλά στο τυπικό και βάσει κανόνων κομμάτι δεν νομίζω οτι απαγορεύεται πουθενά ο καθένας να ανοίγει ό,τι τόπικ νομίζει και να συζητάει για ό,τι γουστάρει. Άρα το κλείδωμα ορισμένων τόπικ δεν γίνεται βάσει κανόνων αλλά υποκειμένικής κρίσης και αίσθησης που δεν διαφωνώ οτι τις περισσότερες φορές είναι σωστή. Δεν παύει όμως να είναι καθαρά υποκειμενική και να ΜΗΝ στηρίζεται στους κανόνες. Οπότε εδώ υπάρει κενό και μάλιστα σοβαρό. Όταν μπαίνει ο μετρο που είναι αυτός που είναι τελοσπάντων και ανοίγει ενα Χ κουφό τόπικ, το να κλειδωθεί αυτό το τόπικ δεν προσφέρεται ούτε σε στοιχηματζίδικα στο Μονκ Κοκ στην καρδιά του Χονγκ Κονγκ, είναι βέβαιο. Αν όμως ένα μέλος πιο ας το πω φερέγγυο ανοίξει ένα τόπικ πάλι με μη ΠΑΟΚτσήδικο περιεχόμενο αλλά κάπως πιο νορμάλ αυτό το τόπικ θα μείνει ανοικτό. Δεν παύουν όμως και οι δυο περιπτώσεις κάτω από τους κανόνες να είναι ολόιδιες. Είναι η υποκειμενικότητα που οδηγεί στις εκάστοτε αποφάσεις. Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι πρέπει να αποσαφηνιστεί από τους κανόνες τι ανοίγει και τι όχι κι όχι απλά να εξαρτάται από τη γνώμη των διαχειριστών η οποία σε κάποιες περιπτώσεις παίζει να μην είναι και η ίδια.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αλλαξτε την ωρα του φορουμ   ::)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
-Αν όμως ένα μέλος πιο ας το πω φερέγγυο ανοίξει ένα τόπικ πάλι με μη ΠΑΟΚτσήδικο περιεχόμενο αλλά κάπως πιο νορμάλ αυτό το τόπικ θα μείνει ανοικτό-

1)Ενα ατομο, οχι πολλα απο το ιδιο ατομο..δηλαδη αν ανοιξει το φερεγγυο μελος που λες 6 γενικα τοπικ, ποσο αποδοση θα δινει να μη κλεισει ουτε ενα..? Αρα?
2)Τα ασχετα ποστ που τα πας? Για μενα ειναι χειροτερο αυτο. Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος ειναι τοσο..να μη πω τι , που πιστευει αυτα που γραφει! ΥΠΑΡΧΟΥΝ δηλωσεις εξαλλου" κανω την πλακα μου για να ασχολουνται με μενα.
3)Τα προκλητικα-εμπρηστικα?
4)Το "flooding" αν μπορω να το πω ετσι. Το μπαινω και ποσταρω σε ολα τα τοπικ, ενεργα η μη, θαμμενα η φρεσκα, γιατι θελω να κανω high score?
Ενοχλει σε διαφορα θεματα καποιος, μακαρι να ηταν ενα, χαλαλι.

ΔΕΝ μιλαμε για ενα τοπικ, ενα ποστ, ενα τελος παντων. Μιλαμε για επαναλαμβανομενη συμπεριφορα.
Και στην τελικη ΤΟ ΠΗΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΡΟ, κακως ισως, ξεφυγα λιγο απο το θεμα για το οποιο συζηταμε.

Πηρατε αφορμη απο ενα γκλανγκ και γκλουνγκ και ειπατε αυτα που ειχατε να πειτε μερικοι αλλα δε βρισκατε ευκαιρια. Εγω ετσι το βλεπω
Και στην τελικη στο θεμα ΜΟΥΝ αυτοι οι φερεγγυοι που λες αδερφε μου Αποστολε τα ακουσαν θα ελεγα απο καποιους ας μου επιτραπει αφερεγγυους. Τι επρεπε να κανουμε, να χωριστουμε σε στρατοπεδα και να παρουμε τα οπλα? Πηρανε μερικοι κατι σπυρια και κατι εγινε τωρα..
Ριξτε μου ρε μοντς εμενα 4 κιτρινα, να σωσω καναν αδερφο.
Ελα μουνι στον τοπο σου
Με καθε σεβασμο ετσι?

Αυτα που λεω εκπροσωπουν τον εαυτο μου και μονο.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αλλαξτε την ωρα του φορουμ   ::)

Την ώρα την αλλάζει ο καθένας μόνος του ρίξε μια ματιά εδώ, διαφορά ώρα 0

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2804.0.html#lastPost
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Παντως καλο θα ηταν αυτοι οι -ας τους πω- αφερεγγυοι να προσεξουν πολυ καλα πλεον την συμπεριφορα τους. Γιατι φυσικα οχι μονο εκνευριζουν τα μελη αλλα εκνευριζουν πολυ και τους μοντς, οι οποιοι εδειξαν καποια ανοχη (ισως και κακως αλλα και οι μοντς ειναι ανθρωποι με ατελειες και ελαττωματα) στους αφερεγγυους εχουν ομως και νευρα και υπομονη η οποια εξαντλειται. Και δεν ειναι δυνατον να μας πετυχαινουν αδερφια και να ακουμε συνεχεια παραπονα για αφερεγγυους και να μας λενε και μαλακες που τους ανεχομαστε. Γι αυτο οσοι -ας τους πω- αφερεγγυοι νομιζουν οτι εδω μεσα ειναι παιδικη χαρα και οτι μπορουν εσαει να τρελλαν πουλιτσα, ας παρουν τα κουβαδακια τους και να ψαξουν γι αλλη παραλια. Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ. Άλλη λυση δεν υπαρχει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
Μπαίνοντας στο σάιτ υπάρχει γκρίνια και μιζέρια. Είμαι από αυτούς που δε περιμένουν και πολλά από τον Σάντος αλλά αυτό είναι ένα θέμα μέσα στην γενικότερη συζήτηση. Δεν είναι δυνατόν να το κάνουμε πρώτο θέμα. Προτίνω να αλλάξει και να γυρίσουμε στον διαχρονικό αστερισμό του +35.

northeagle_4

• Guest
Αυτο ειναι κυριως θεμα των μελων που γραφουν και ο τροπος που ασκουν την κριτικη τους.Δεν μπορεις να περιορισεις ή να κατευθηνεις τα αδερφια να γραψουν οτι θες εσυ και οχι αυτο που αισθανονται.Το θεμα ειναι να γινετε με σεβασμο στον συλλογο και τον Δικεφαλο παντα και αντικειμενικα.Υποτιμιτικες εκφρασεις δεν αρεσουν σε κανεναν και δεν νομιζω να αξιζουν σε κανεναν ασχετα αν για παραδειγμα μας αρεσει ή οχι η κερκιδα,η παε,ο σαντος,ο μουσλι,ο αραμπ κτλ.
  Κριτικη μπορει να γινει και χωρις χαρακτηρισμους.

ive4

• Guest
για μένα το πρώτο θέμα είναι ότι μειώσαμε τη διαφορά με τον από πάνω. Οχι η κακή εμφάνιση.
Ξέρουμε ότι έχουμε μέτριο προπονητή, δε χρειάζεται πιστέυω και να το διαλαλούμε.
ΥΓ : Δεν κατευθύνω, προτείνω είπα.

Offline gagas

• Αλλαγή
συμφωνω απολυτα με τον perseas..

mpougatsas

• Guest
+18 χαμένα δελτία κι απο μένα στον περσέα..

αν και είμαστε σε λάθος τόπικ
Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς άλλα μέλη έπρεπε να πάει το ποστ..

Offline lik4

• Αλλαγή
ενα προβλημα μεγαλο που βλεπω εγω ειναι πως το φορουμ ειναι μεγαλο και αχανες
και δυκολα μπορεις να βρεις κατι που ψαχνεις(τοπικ κτλ)
αυτο δυσκολα το καταλαβενει καποιος που ειναι χρονια γραμμενος εδω γιατι το εχει συνηθισει το φορουμ
αλλα για καποιο νεο μελος του φενεται ζουγκλα το φορουμ
εγω προτεινω οι υποκατηγοριες να γινουνε λιγοτερες να σβηστουνε πραγματικα αχρηστα τοπικ και γενικοτερα να συμμαζευτει το φορουμ

fatal_invasion

• Guest
Προτείνω να αναλάβει την δουλειά ο North.