Ο πίνακας με τα 12 πιο πρόσφατα θέματα ΠΡΕΠΕΙ να απεικονίζει τις 12 πιο πρόσφατες ανησυχίες της κοινότητάς μας.
Της κοινοτητας των πολλων, οχι της καυ..ας και της μ....ιας του καθενος. Κανεις δεν φταιει να μπαινει στο φορουμ μετα τη δουλεια, η να πιει ενα καφε, η να ξεφυγει απο τη γυναικα του και να διαβαζει τις ανησυχιες του καθε να μη πω τι, που δεν νιωθει, η και να νιωθει , το κανει
επιτηδες.
Αυτο περι δημοκρατιας στο φορουμ, το χω ξαναπει, το πε και ο Ζαγορακης. Οποιος δεν γουσταρει-θελει να συζητησει για την τιμη της μπανανας στο νοτιο Μεξικο ->Α.Λ.Λ.Ο.Υ . Και μη μου πει κανεις ναι ρε μεγαλε εγω θελω να πω για τη μπανανα οπως λες και συ πχ για ταινιες η ξερω γω τι. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ μετα ακριβως απο καθε ασχετο ποστ που ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 12 ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ!!!ΤΥΧΑΙΟ?
ΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΙΛΟΡΔΕΛΟΜΠΟΥ για καμια μερα το φορουμ. Βλεπεις 10 αποψεις και οι 5 τασσονται υπερ του να κλειδωθει και οι αλλες 5 να μη. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ!!
Καταντια για το μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ αντι να μαλωνουμε για το ποιος θα κουβαλησει τις σημαιες, να τσαντιζομαστε για κιτρινα σπυρια και να τα βαζουμε ο ενας με τον αλλον για ενα τοπικ.
Ουτε μοντ ειμαι ουτε @@@. Απλα δεν θελω τον καθε ενα να διαταρασσει την ησυχια μου. Οχι οτι το κατεφερνει αμεσα. Εμμεσα ναι, γιατι καταλαβαινω οτι τσαντιζονται αλλα αδερφια μου. Και τοτε θυμωνω, γιατι σε μια οικογενεια ολα τα μελη πρεπει να νιωθουν ενταξει σεβομενα παντα τους κανονες της οικογενειας.
(...)
Ο πίνακας με τα 12 πιο πρόσφατα θέματα ΠΡΕΠΕΙ να απεικονίζει τις 12 πιο πρόσφατες ανησυχίες της κοινότητάς μας.
Καλό είναι να έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ αυτές.
Και ακομα πιο πολυ, με το ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ!!!
Υγ) Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΣΑΝ ΤΟΥ ΟΛΙΒΑΡΕΖ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΝΑΒΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΝΛΑΙΝ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟΥ...
"Α να χαθειτε..απιθανοι."