Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37303 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Γιατι ρε Δασκαλε...ωραιο αβαταρ εχεις  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οκ θα το αφησω ακομα λιγο καιρο
σοβαροτης μηδεν λεμε
νεο λουκ ονοματος και αβαταρ
(εαν εχει καποιος προβλημα με το αβαταρ να μου το πει, να με στειλει πμ)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Χα, να και το πρώτο μου σπυρί για απρεπή συμπεριφορά!

Παλαλέ οδήγα το δρόμο για την αποκαθήλωση του μιάσματος που ακούει στο όνομα Θοδωρής Ζαγοράκης, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου! Αρκεί να συμπεριφέρεσαι κοσμίως βεβαίως-βεβαίως...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Χαλάρωσε φίλε.
Τη γνώμη του γράφει και μάλιστα σας απαντάει σε κάθετί του λέτε.
Από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει συμπεράσματα.
Με βρισίδια και χαρακτηρισμούς δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα άλλο από το να διαφημίσεις κάτι με το οποίο ουσιαστικά διαφωνείς.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

fatal_invasion

• Guest
Περίμενα συγκεκριμένα να περάσει μια μέρα από το θέμα.

Θεωρώ την ισότητα των μελών πολύ βασικό ζήτημα στο φόρουμ και την αντιμετώπιση τους εξίσου σημαντική.

Και νομίζω ότι εδώ δεν εφαρμόσθηκε.Τώρα γιατί;Επειδή τον ξέρουμε;Επειδή είναι φιλος μας;Πάντως το σκηνικό υπέπεσε στην αντίληψη των μοντερεητορς.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11100.msg290713.html#msg290713

''εχουμε την πικρα μας εχουμε και τον στορμι με τις εξυπναδες του να μας σαπει τα αρχιδια.αντε τραβα ρε.''

Θεωρώ περιττό και ηλίθιο να τονίσω ότι φυσικά και δεν έχω κάτι με το νορθ.Το ξέρει και ο ίδιος θαρρώ.Απλά είμαι λίγο ''ευαισθητος'' σε θέματα ισότητας.

northeagle_4

• Guest
δεν εχω προβλημα.
οταν χανεις εχεις τοσα προβληματα και αλλος σε λεει οοτι τρυπθηκες τον λεω και μαλακα στα ισια.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Και γω.  ;) Όταν θα λέει κάποιος μαλακίες δημόσια να περιμένει και την ανάλογη αντιμετώπιση...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Φάταλ, αν και είναι αυτονόητο πως καλά κάνεις και το αναφέρεις,δεν νομίζω ότι κανένας μοντ έχει δώσει δικαιώματα να σκέφτεσαι πως οι όποιες προσωπικές φιλίες μπορούν να να έχουν να κάνουν κάτι με τις ίσες αποστάσεις που κρατάμε απέναντι στα μέλη.

Σε μία μέρα σαν την χθεσινή θα μπορούσες πολύ απλά να πατήσεις το κουμπάκι ..."αναφορά στον συντονιστή".
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ρε συ Φάταλ,
σε μια τέτοια μέρα ξέρεις πόσες ποινές έπεσαν; Ξέρεις πόσα πμ έφυγαν; Μην τρελαίνεσαι τώρα...
Καλά σε λέει ο Κάπρι.
Κάνε αναφορά στον συντονιστή και τέλος.
Ξέρεις πόσα άτομα που τα ξέρουμε και που είναι φίλοι μας έχουν φάει σπυριά;
Μην ψάχνεις δόλο, αντίθετα βοήθα με το εργαλείο που έχεις, την αναφορά στον συντονιστή!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Παντως για να ξερουμε και το μεγεθος της παρεξηγησης σε καθε ποστ που τρωει σβήστρα θα προτεινα να δημιουργηθεί ενα νεο thread με ολα τα σβησμενα ποστ. Ετσι νομιζω οτι θα μπορουσε κανεις να εχει 100% αποψη για καθε ιερεσια....

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Αυτά που σβήνονται είναι σε αρχείο των συντονιστών. Εάν θέλαμε να τα βλέπει ο κόσμος δε θα τα σβήναμε και προφανώς τα σβήνουμε γιατί υπάρχει λόγος.
Εάν κάποιο μέλος έχει παράπονα μπορεί να τα εκφράσει σύμφωνα με τους Κανόνες του Forum.

fatal_invasion

• Guest
Μπορείτε επίσης να πείτε,ότι όντως έχεις δίκιο,κακώς το παραλείψαμε,παρά να αρχίσετε τα πάτα τα κουμπιά περί συντονιστών.Και επίσης το παρόν τόπικ υπάρχει και για αυτό το λόγο.

Πες ότι ναι ρε φίλε,απερισκεψία μας,παράληψη μας,μας διέφυγε.Όχι έτσι.

Ούτε διέκρινα δόλο,ούτε το είπα ειρωνικά.Μπορεί ασυναίσθητα και γω επειδή είναι φιλαράκι μου και μένα να μην έριχνα ποινή και να τον έλεγα ρε μλκ κόψε λίγο.Αλλά αν μου τη λέγαν δεν θα έλεγα πάτα το κουμπί.

Σαν διακιολογία νηπιαγωγίου μου φέρνει αυτό.

Για το ίδιο σκηνικό ο άλλος έφαγε σπυρί.Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος μοντ ήταν παρών στη συζήτηση.

Και γω.  ;) Όταν θα λέει κάποιος μαλακίες δημόσια να περιμένει και την ανάλογη αντιμετώπιση...

δεν εχω προβλημα.
οταν χανεις εχεις τοσα προβληματα και αλλος σε λεει οοτι τρυπθηκες τον λεω και μαλακα στα ισια.

δεν διαφωνώ ότι ήταν ατυχές  αυτό που είπε,και δεν συζητάω το όλο θέμα πάνω σε αυτή τη βάση.

Φάταλ, αν και είναι αυτονόητο πως καλά κάνεις και το αναφέρεις,δεν νομίζω ότι κανένας μοντ έχει δώσει δικαιώματα να σκέφτεσαι πως οι όποιες προσωπικές φιλίες μπορούν να να έχουν να κάνουν κάτι με τις ίσες αποστάσεις που κρατάμε απέναντι στα μέλη.
Επειδή δε μου 'χει δώσει δικαίωμα,γιαυτό το ανέφερα.Αν υπήρχε αφορμή θα το 'χα γράψει προπολού.Ακόμα και αν στη θέση του Νορθ υπήρχε το φάταλ.

northeagle_4

• Guest
το εφαγα το σπυρι τελικα  O0 O0 O0

fatal_invasion

• Guest
 :19: Τα κατάφερα :19:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εννοείται ρε συ fatal ότι "μας ξέφυγε" και φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο, ο Κάπρι το έγραψε ξεκάθαρα.
Απλά το να το συζητάς το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα (κακό ποστ) είναι πιο χρονοβόρο από το να κάνεις αναφορά στον συντονιστή.
Με το που κάνεις αναφορά ΟΛΟΙ οι mods ενημερώνονται μέσω email.
Εάν και τότε δεν επέμβει κανείς τότε κάνε όσα παράπονα θες σε αυτό εδώ το τόπικ ;)
Αυτό είναι όλο.
Άσε που με την αναφορά αναγκάζεις τους mod να ξαναδιαβάσουν κάτι που ίσως δεν το θεώρησαν προσβλητικό καθώς μπορείς να δικαιολογήσεις με την αναφορά σου ΓΙΑΤΙ σε ενοχλεί το ποστ και έτσι να δουνε και οι συντονιστές μια άλλη όψη του ποστ...

Ξαναλέω ότι έχεις δίκιο, μακάρι να μην μας ξέφευγε τίποτα, μακάρι βασικά να μην ανεχόμασταν και να μην μας ξέφευγαν  πολλά...

Δεν δικαιολογώ, εξηγώ.

fatal_invasion

• Guest
Καλύφθηκα.Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε. ;)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε παιδια να πουμε τι ειναι αυτο? Εχει γεμισει το φορουμ με κιτρινα σπυρια...

ΑΛΛΑΧΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...μπλε, μωβ, πορτοκαλι.

Ειδα 9-10 μαζεμενα ποστς που ολοι ειχανε σπυρι και νομιζα οτι ημουνα σε αλλο φορουμ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Σιγά να μην το κάνουμε κι ασπρόμαυρο, όλοι θα θέλουν από 2-3  :P
κίτρινο για να σκέφτεσαι διπλά εάν θα γράψεις χαζομάρες.  ;D

stormi

• Guest
Με την ευκαιρία, μια ερωτηση στους Mods ...

Με ποια κριτηρια ακριβως διαγράφετε τις αποψεις του οποιουδηποτε και με ποιο δικαιωμα χαρακτηριζεται ενα ποστ καλο/κακο απο τη στιγμη που δενμ περιλαμβανει απαγορευμενες λέξεις / εκφρασεις ;

Εγω μπορει να πιστευω οτι θελω, τα φορουμ δημιουργουνται για να λεει ο καθενας την αποψη του κοσμια ...

Το να διαγραφεις ή εστω να χαρακτηρίζεις ενα ποστ ενος συνοπαδου σου και να το(ν) απαξιωνεις αφηνοντας να ακουγονται μονο οσα οι mods συμφωνουν,  ειναι οσο βαρυ κι αν ακουγεται φασισμος.

Καθενας εχει α π ο ψ η ... και υποθέτω οτι εχει δικαιωμα να την εκφραζει ... αν αυτο δεν ισχυει μπορειτε να το αναφερετε καπου και οποιος δεν συμφωνει να "μενει σπιτι του" (ειναι και της μοδας) και να γραφετε μονο οι mods και οσοι λενε τα ιδια μ' αυτους ...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Κάθε γνώμη είναι σεβαστή και πιο σεβαστή από όλες είναι η γνώμη που μειοψηφεί.
Διάβασε τους κανόνες του Forum.
Εάν δεν σε καλύψουν κάνε συγκεκριμένη ερώτηση με συγκεκριμένο παράδειγμα ενός ποστ για να συζητήσουμε επί της ουσίας και όχι φιλολογικά.