Μπορείτε επίσης να πείτε,ότι όντως έχεις δίκιο,κακώς το παραλείψαμε,παρά να αρχίσετε τα πάτα τα κουμπιά περί συντονιστών.Και επίσης το παρόν τόπικ υπάρχει και για αυτό το λόγο.
Πες ότι ναι ρε φίλε,απερισκεψία μας,παράληψη μας,μας διέφυγε.Όχι έτσι.
Ούτε διέκρινα δόλο,ούτε το είπα ειρωνικά.Μπορεί ασυναίσθητα και γω επειδή είναι φιλαράκι μου και μένα να μην έριχνα ποινή και να τον έλεγα ρε μλκ κόψε λίγο.Αλλά αν μου τη λέγαν δεν θα έλεγα πάτα το κουμπί.
Σαν διακιολογία νηπιαγωγίου μου φέρνει αυτό.
Για το ίδιο σκηνικό ο άλλος έφαγε σπυρί.Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος μοντ ήταν παρών στη συζήτηση.
Και γω.
Όταν θα λέει κάποιος μαλακίες δημόσια να περιμένει και την ανάλογη αντιμετώπιση...
δεν εχω προβλημα.
οταν χανεις εχεις τοσα προβληματα και αλλος σε λεει οοτι τρυπθηκες τον λεω και μαλακα στα ισια.
δεν διαφωνώ ότι ήταν ατυχές αυτό που είπε,και δεν συζητάω το όλο θέμα πάνω σε αυτή τη βάση.
Φάταλ, αν και είναι αυτονόητο πως καλά κάνεις και το αναφέρεις,δεν νομίζω ότι κανένας μοντ έχει δώσει δικαιώματα να σκέφτεσαι πως οι όποιες προσωπικές φιλίες μπορούν να να έχουν να κάνουν κάτι με τις ίσες αποστάσεις που κρατάμε απέναντι στα μέλη.
Επειδή δε μου 'χει δώσει δικαίωμα,γιαυτό το ανέφερα.Αν υπήρχε αφορμή θα το 'χα γράψει προπολού.Ακόμα και αν στη θέση του Νορθ υπήρχε το φάταλ.