Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
για το κλείδωμα δεν εκφέρω γνώμη γιατί απλά σέβομε την απόφαση
του admin που το έκανε !

Μόνο ένα ακόμα: δεν νομίζω να έπεσε σε κάποια φάκα ο δικέφαλος corrupt, σίγουρα....  ;)

υγ: κλείδωμα δεν ισοδυναμεί με <αιώνια κλειδωμένο>

τέλος απο μένα προς το παρόν με το θέμα,
άλλωστε αρκετά "τρεχάματα" θα έχω μέσω ΠΜ.

edit: στο καλό σου ρε δικέφαλε, με πρόλαβες....  :)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
το τοπικ καθάρισε και ξανα-άνοιξε.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

ive4

• Guest
Επειδή εγώ έγραψα το <<μυθιστόρημα>> να πω μερικά πράγματα.

1. Το τόπικ <<καθάρισε>> σύμφωνα με τον φίλο. Από ότι κατάλαβα καθαρό είναι ένα τόπικ όταν παρουσιάζει τα (πολλά) μειονεκτήματα της αστυνομίας, του στρατού, ή του εθνικισμού. Οταν παρουσιάζει τα προβλήματα που δημιουργεί η μετανάστευση, <<ασχημένει>> το φόρουμ.

2. Αναγνωρίζω ότι το κείμενο είναι προκλητικό για μερικούς. Πιστεύω κάποια στιγμή να δείξετε το ίδιο ενδιαφέρον και για προκλητικά κείμενα εναντίον της χώρας που ζούμε, εναντίον των συμβόλων μας. Το γεγονός ότι αυτά τα κείμενα παραμένουν αναρτημένα, ενώ τα αντίθετα σβήνονται, πρέπει να σας προβληματίσει για το πόσο δημοκρατικά σκέφτεστε.

3. Στην ουσία δεν είναι το κείμενο προκλητικό, αλλά η πραγματικότητα. Εάν όσοι διαμαρτυρηθήκατε για το πόστ μου, σας φάνηκαν περίεργα ή εξωπραγματικά, οκ καταλαβαίνω ότι ίσως δεν έχετε προσωπική εμπειρία σχετικά με τους μετανάστες από τις μουσουλμανικές χώρες. Κι εγώ αν διάβαζα κάτι περίεργο για πρώτη φορά, ενώ είχα άλλη αντίληψη για την πραγματικότητα, θα φρίκαρα. Πάντως θα μπορούσαμε με όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να μιλήσουμε με αυτούς τους ανθρώπους, για να δούμε αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Για να δούμε πως περνούσαν στις χώρες τους, πως περνάνε στην Ελλάδα.

4. Ευχαριστώ για τον χαρακτηρισμό <<εθνίκι>> από τον κορράπτ. Τον βρίσκω πολύ τρέντι. Το <<εθνίκι>>, κατάγεται από οικογένεια μεταναστών. Ζει μαζί με αυτούς. Έχει φίλους μετανάστες. Έχει φέρει πολωνούς χαμουτζήδες στο γήπεδο να δούνε τον ΠΑΟΚ. Δεν λέω άλλα πχ βοήθειες που έχουμε δώσει σ αυτούς τους ανθρώπους. Κοινώς δεν υπάρχει ούτε ρατσισμός, ούτε απανθρωπιά. Αυτό δε με εμποδίζει όμως να βλέπω τα προβλήματα που δημιουργούν σαν σύνολο.

5. Φυσικά όλοι θα διάβασαν τους χαρακτηρισμούς εναντίον μου, αλλά ελάχιστοι θα πρόλαβαν να διαβάσουν το κείμενο στην 1-2 ώρες πριν σβηστεί.

6. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπαιζε περιφερειακό πρωτάθλημα. ξαφνικά σε μια νύχτα ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟΝΕ ή που σκατά έπαιζε. Τεράστια αλλαγή στη ζωή του, στα χρήματα που κέρδιζε, σε όλα. Σε ένα χρόνο διαμαρτυρόταν που δεν είχε θέση βασικού, που δε του φέρονται σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο κτλ. Όλοι τον κατακρίναμε και λέγαμε σιγά και ποιος είσαι, και δε σε φέραμε με το ζόρι στον ΠΑΟΚ, και δε σέβεσαι εδώ που τρως ψωμί και στην τελική <<άμα δε γουστάρεις οικοδόμε, τράβα στο Λίβερπουλ>>. Και στον κράζαμε 28000 άτομα και κρεμάγαμε και πανιά.

Lets play a game : Αντικαταστήστε τη λέξη
ΠΑΟΝΕ = Αυγανιστάν
ΠΑΟΚ = Ελλάδα
Λάζαρος = Μετανάστης
<<αμα δε γουστάρεις τράβα στο Λίβερπουλ>> = <<άμα δε γουστάρετε στην Ελλάδα, φύγετε>>.

28000 που κράζαμε, είμαστε κοινωνικά ρατσιστές κατά βάθος...

Ξέρω είναι πρόκληση αυτό. Τα πάντα είναι θέμα αντίληψης και σύνδεσης της εικόνας με μία λέξη. Αν συνδέσεις την λάθος εικόνα, πιστεύεις και χτυπίεσαι ότι το άσπρο είναι μαύρο. Σχετική είναι η κλασική σκηνή που περιγράφει ο Πλάτωνας με τους τύπους που έβλεπαν σκιές, αλλά νόμιζαν ότι αυτή είναι η αλήθεια.
(Πιθανότατα, κι εγώ να έχω λάθος εικόνες)

6. Αν όλα αυτά που έγραψα σας φάνηκαν τόσο απίθανα, μακάρι ο κόσμος σας να είναι τόσο αγνός που να μη τα χωράει ο νους σας.

Offline tsag

• Αλλαγή
Προφανώς οι περισσότεροι δεν έχουμε άποψη γιατί δεν διαβάσαμε το κείμενο. Παρόλα αυτά να τονίσω κάτι που έχουνε πει και πολλοί άλλοι στο παρελθόν. Εδώ είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ και κακώς υπάρχουν topics και συζητήσεις που δεν έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ, από πολιτική μέχρι τα ανέκδοτα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απλα να προσθέσω οτι ο Χριστοδουλόπουλος είχε δηλώσει

~Καλύτερα στην οικοδομή παρά στον ΠΑΟΚ~

και ο ΠΑΟΚ τον ξαναδέχτηκε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
corrupt,
οι ανακοινώσεις ενός ΣΦ ΠΑΟΚ και οι βουλγάρικες σημαίες που κρεμιούνται μέσα σε ένα γήπεδο του ΠΑΟΚ έχουνε άμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ και είναι θέμα προς συζήτηση. Αντίθετα, η πολιτική διάσταση της μετανάστευσης και λαθρο-μετανάστευσης δεν είναι θέμα προς συζήτηση στο φόρουμ μας.

Να μου επιτρεψετε να διαφωνησω. Η πολιτικη διασταση της μεταναστευσης θα πρεπει να ειναι απο τα πιο σημαντικα θεματα σε ενα φορουμ που φτιαχτηκε για τον ΠΑΟΚ. Καποιοι δεθηκαν μ'αυτη την ομαδα γιατι ειναι η ομαδα της περιοχης τους. Πολλοι περισσοτεροι ομως (και γω μεσα) αγαπησαν τον ΠΑΟΚ γιατι εχουν κοινες ριζες. Οτι αισθανομαι για την γιαγια μου, αισθανομαι και για τους συντοπιτες της στο Περα που φτιαξανε αυτο το σωματειο, με μονο σκοπο για να μην ξεχασουμε ποτε εμεις το δραμα τους.

Αυτα που εγραψε ο perseas4 δεν προσβαλλουν τους μεταναστες, τον ιδιο προσβαλλουν.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
perseas4,

1- το τόπικ καθάρισε από διάφορα σχόλια και βρισιές, όχι από απόψεις και "απόψεις" που συμβαδίζουν με τους κανόνες.
2- Προκλητικά κείμενα πολιτικού και πολιτιστικού περιεχομένου δεν επιτρέπονται. Διάβασε τους κανόνες.
3- Μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση θέλεις εδώ μέσα αρκεί να μην ξεφεύγει από τους κανονισμούς.
4- Ο χαρακτηρισμός του corrupt είναι απαράδεκτος και γι αυτό του έγινε επισήμανση. Το να ρίχνεις λάδι στη φωτιά με ειρωνικές ευχαριστίες δεν βοηθάει την κοινότητά μας σε τίποτα.

Εάν κάτι σε προσβάλει σε προσωπικό ή ιδεολογικό επίπεδο και ταυτόχρονα δε συμβαδίζει με τους κανονισμούς του forum και δεν το διορθώνει ένας συντονιστής, μπορείς να το αναφέρεις.

Οποιοδήποτε ποστ δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ και δε σέβεται τον Έλληνα και την Ελλάδα αλλά και άλλους πολιτισμούς έθνη κτλ είναι κατακριτέο και θα σβήνεται, αυτό δεν είναι νέο.  

Αντί λοιπόν να σχολιάζουμε τέτοια ποστ, παρακαλώ:
α- να αντιστεκόμαστε στον πειρασμό και να μην απαντούμε, και
β- να τα αναφέρουμε στους συντονιστές για να τα σβήνουν άμεσα

υγ1/ Εγώ που διάβασα το ποστ σου να πω πως το ίδιο νόημα μπορούσες να το γράψεις χωρίς την παραμικρή ειρωνεία και ασέβεια προς άλλους πολιτισμούς. Με την ειρωνεία πολλοί προσπέρασαν το νόημα...
υγ2/ Οι Ιρανοί δεν είναι Άραβες και δε μιλούν Αραβικά.
υγ3/ scyclad4, αναφέρεσαι σε πολιτιστική διάσταση του προβλήματος και όχι στην πολιτική. Αυτά που έγραψε ο perseas4 χαρακτηρίζουν τον ίδιο. Αν τον προσβάλλουν είναι άλλο θέμα το οποίο δεν θα επιτραπεί να συζητηθεί δημόσια σε ένα forum. Λαϊκά δικαστήρια δε θα κάνουμε.

Offline corrupt

• Αλλαγή

Ποινή για οφ-τόπικ δεν υπάρχει.

Υπάρχει σβήστρα όμως, και γι'αυτό το λόγο άλλωστε το έθιξα εξαρχής.

Επίσης οι άδικες συλλήψεις, τα χαμένα τσαντάκια, οι τρομονόμοι ορφανού-ξανθού, το ξύλο και οι αναίτιες προκλήσεις, καθιστούν άμεσα το τόπικ για την αστυνομία ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΟ με τα οπαδικά του ΠΑΟΚ.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Και καλά έκανες και το έθιξες, δεν έγινε απολύτως καμία ένσταση περί αυτού.

ive4

• Guest
corrupt,
οι ανακοινώσεις ενός ΣΦ ΠΑΟΚ και οι βουλγάρικες σημαίες που κρεμιούνται μέσα σε ένα γήπεδο του ΠΑΟΚ έχουνε άμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ και είναι θέμα προς συζήτηση. Αντίθετα, η πολιτική διάσταση της μετανάστευσης και λαθρο-μετανάστευσης δεν είναι θέμα προς συζήτηση στο φόρουμ μας.

Να μου επιτρεψετε να διαφωνησω. Η πολιτικη διασταση της μεταναστευσης θα πρεπει να ειναι απο τα πιο σημαντικα θεματα σε ενα φορουμ που φτιαχτηκε για τον ΠΑΟΚ. Καποιοι δεθηκαν μ'αυτη την ομαδα γιατι ειναι η ομαδα της περιοχης τους. Πολλοι περισσοτεροι ομως (και γω μεσα) αγαπησαν τον ΠΑΟΚ γιατι εχουν κοινες ριζες. Οτι αισθανομαι για την γιαγια μου, αισθανομαι και για τους συντοπιτες της στο Περα που φτιαξανε αυτο το σωματειο, με μονο σκοπο για να μην ξεχασουμε ποτε εμεις το δραμα τους.

Αυτα που εγραψε ο perseas4 δεν προσβαλλουν τους μεταναστες, τον ιδιο προσβαλλουν.

Το να περιγράφεις την πραγματικότητα δεν προσβάλλει αυτόν που την διαπιστώνει.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να σχολιάσει την ουσία. Μπήκε ο χαρακτηρισμός <<ψέμα / ρατσισμός / προσβολή>> και σας κάλυψε.

Με τον κορράπτ δεν το πήρα στραβά το <<εθνίκι>>, γιατί για μένα ο εθνικισμός είναι ένας όρος χωρίς θετική ή αρνητική έννοια.

Με κορράπτ ή σκάιλάντ δεν έχω πρόβλημα φυσικά, απλά διαφωνούμε σε πολλά από ότι κατάλαβα, αλλά δεν είναι ανάγκη να πιστεύουμε τα ίδια. Ένας λόγος περισσότερο ότι τους κόβω πολύ μαχητικά ΠΑΟΚια και αυτό το γουστάρω.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αδερφε αν θες πραγματικα να δεις το θεμα απο την αλλη πλευρα ειλικρινα σε προσκαλω να παμε μια βολτα στο κυριακατικο σχολειο μεταναστων ή στο παλιο εφετειο οπου μενουν εκατονταδες αστεγοι μεταναστες και να σου μιλησουν αυτοι για την καθημερινοτητα τους. Θα ανακαλυψεις πλευρες τις οποιες δεν σκεφτηκες ποτε. Πραγματικα ειναι κριμα, ειδικα απο Ελληνες, να μιλανε ετσι για τους μεταναστες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline diegito4

• Αλλαγή
τους είδαμε στον τβ προχθές,πολύ πάει και από κοντά..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
παιδιά εάν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε αυτή τη συζήτηση όπως πολιτισμένα την κάνετε τώρα, παρακαλώ να την κάνετε σε άλλο τόπικ και όχι εδώ...

apostolos

• Guest
τους είδαμε στον τβ προχθές,πολύ πάει και από κοντά..

Αν αυτό δεν είναι ρατσιστικό σχόλιο του κερατά τότε δεν ξέρω τι είναι. Να μην πας diegito μην σε μαγαρίσουν τα μιάσματα...

Ντροπή....

Τέλοσπαντων, είναι το γνωστό αιώνιο πρόβλημα σε αυτό το φόρουμ αλλά καμιά φορά γράφονται πράγματα εδώ μέσα που αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι στο σωστό μέρος ειδικά όταν κι ο ίδιος ζεις στο εξωτερικό.... Τι PAOKWORLD και μαλακίες, για μας όλα οκ οι Έλληνες του εξωτερικού τα μεγαλύτερα αλάνια, οι ξένοι στην Ελλάδα, βρωμιάρηδες, άπλυτοι, άπιστοι κλπ. Αποφασίστε, όσο για το σχόλιο του Περσέα επειδή πρόλαβα και το διάβασα, τι να σου πω ρε φίλε, άσχετα με τις ανακρίβειες που έγραψες, έκανες κάτι γενικεύσεις αλλ'αντάλλων, και φυσικά ούτε με μουσουλμάνους έχεις γνωριστεί και συναναστραφεί ούτε ξέρεις τι καπνό φουμάρουν, 1 δισ και βάλε άνθρωποι και τους έβαλες σε ένα καζάνι,ενώ οι ίδιοι μεταξύ τους προερχόμενοι απο διαφορετικές χώρες και κουλτούρες έχουν τεράστιες διαφορές....τι ψάχνω να βρω κι εγώ τώρα, για ακόμα μια φορά απογοήτευση εδώ μέσα...

Offline savage republic

• Βασικός
Σωστός ο Απόστολος. Για όποιον έχει ζήσει έξω (και μάλιστα δεν είναι γεννημένος εκεί), καταλαβαίνει ακόμα καλύτερα το σχόλιό του. Όσο και να θέλω να καταλάβω τον diegito, εδώ ομολογώ την αδυναμία μου να το κάνω αυτό. Λυπάμαι.

Offline diegito4

• Αλλαγή
φιλε απόστολε πάρτο όπως θες,δεν παρεξηγιέμαι.αν
 είμαι ρατσιστής άσε να το ξέρω εγώ και αυτοί που με γνωρίζουν

αλλα ρε φιλε να σε πω κάτι όπως μιλάω σαν να πίνουμε καφεδάκι..
e γάμησε με τώρα με τους ξένους,έχω αλλα προβλήματα ρε φιλε στην ζωή μου και ως άνθρωπος προσωπικα και ως ΠΑΟΚτσης.
με το ζόρι μερικοί να μας κάνετε να τους συμπονέσουμε (όχι εσύ).εμενα με σκέφτηκε κανεις ξένος και πως την βγάζω?..ούτε ας πούμε τους κυνήγησα ποτε αλλα ούτε τους υποστήριξα με πορεία στο δρόμο.
αδιάφοροι μου είναι όλοι.εδώ θέλω να διαβάζω ΠΑΟΚ και όχι ντεμέκ ιδεολογίες και από τις 2 πλευρές.
e χέστε με όλοι με τις αναλύσεις σας και τους πόνους σας.

υγ:θες να με βοηθήσεις να μάθω πως θα πάω τον αύγουστο στο μπιλμπαο η στο αμβούργο μιας που είσαι και κοσμογυρισμένος;..δώστε ΠΑΟΚ στον λαό να μιλήσουμε με ώρες ρε..τα αλλα είναι για εντυπώσεις και για το ποιος γραφει καλύτερα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
παιδιά εάν θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε αυτή τη συζήτηση όπως πολιτισμένα την κάνετε τώρα, παρακαλώ να την κάνετε σε άλλο τόπικ και όχι εδώ...

peja_4

• Guest
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10659.0.html

Σβηστε ρε αυτο το τοπικ.
Ο αλλος 1η δημοσιευση και ζηταει ψηφους
για τηλεπαιχνιδι... Ελεος...

GeorgT

• Guest
Δικέφαλε μπιλ θα το εχετε προσέξει οτι τελευταια υπαρχoυν σποραδικά κάποια προβλήματα στην κωδικοποίηση των κειμένων (μάλλον) η  ειναι μλκια στο δικό μου pc??

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
ÍÝá: Ã�åíôñéÃ�Ã� ÓåëÃ�äá
�áíüíåò Forum Rules

ÐñÜãìáôé õðÜñ÷åé êÜðïéï ðñüâëçìá óôéò óåëßäåò. Ôï ðáñáðÜíù åìöáíßæåôáé øçëÜ, äßðëá óôçí áíáæÞôçóç êáé ìÜëëïí åßíáé ôï "Êáíüíåò Forum Rules"
gdaou
"γάβροι=κότες"