Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
λαθος το τοπικ αλλα τα λεω ανοιχτα και ας πειραχτουν και καποιοι.εχει απολυτο δικιο ο diego.εχει γινει το φορουμ παιδικη χαρα και ο καθε μεχρι προτινος καναπεδακιας γραφει οτι του κατεβει.
εχει αφησει μερικους να διαλυουν το φορουμ γραφοντας το κοντο και το μακρυ τους εκνευριζοντας τους παντες και διωχνεται αλλους που δινουν νοημα στο φορουμ.

διωξατε τον Diego και μειναμε με τον metrostar.αυτο τα λεει ολα για την κατρακυλα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
θα το πω και γω ανοιχτά και όποιος θέλει καταλαβαίνει.

Σε αυτό το φόρουμ κανένας δεν διώχνει κανέναν ούτε και κανείς περνάει γραμμές. Είμαστε εδώ για να εκφράζουμε την άποψη μας και όχι για να προβάλλουμε το εγώ μας.

Και κάτι τελευταίο.

Καλό θα ναι ορισμένοι να μάθουν να φέρονται και να ανοιχτοί στον διάλογο.
Τις μπρίζες να τις αφήσουν για τα σπίτια τους
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
Καλα ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ οι μοντς απλος τους κανόνες εφαρμόζουν κ οταν λενε αυτοι οχι ειρωνια ισχύει για όλους μας! Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να σπανέ τα νεύρα των αλλων απλώς μην τους διαβάζετε! Τίποτα πιο απλό!

Τωρα για την περιπτωση του ντιεγκο καλα κανει κ προσπαθει να την πει σε αυτους που μονο κραζουν αλλα αυτο πρεπει να γινει μεσα στους κανονες του φορουμ! Κ εφοσον ξεφυγε, θα του γινει μια υποδειξει να σταματησει! Απλα κ ωραια!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
κριμα.ο diego ειναι απο τους πιο μαχημους οπαδους εδω μεσα και περασε μια αδικια-δοκιμασια στη ζωη του που μας εκανε ολους να τον σεβομαστε περισσοτερο.
ειλικρινα κι εγω οταν ειδα να χρησιμοποιει την ειρωνια μα την παναγια τον ευχαριστηθηκα για ολους αυτους τους ξερολες που παντα μετα απο καθε στραβη κανουν ρδελομπου το forum με την αδικη κριτικη τους.
anyway εγινε οτι εγινε αλλα κι εγω πιστευω οτι η παρουσια του εδω μεσα ειναι ακρως απαραιτητη.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μαλακία, προσωπικά γούσταρα το ύφος και το στιλάκι του Diego, αν και δεν έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά... Ελπίζω να μετανοιώσει για την απόφαση που πήρε (ως γνωστών οι άνθρωποι εν θερμώ παίρνουν βεβιασμένες αποφάσεις) και όπως ένα άλλο δυνατό μέλος του φόρουμ έπραξε παλιότερα, να επανέλθει δριμύτερος...

Εξάλλου δεν αξίζει τον κόπο να χαλιόμαστε για διαφωνίες και διαπληκτισμούς μέσα από πληκτρολόγια και οθόνες... ;)

JamaicaN

• Guest
Πολυ σωστη η τελευταια προταση σου corrupt,

αλλα εν θερμω παιρνει η μπαλα και ατομα που δεν θα πρεπε...Οποτε εν θερμω καλυτερα να μη γραφουμε καθολου ή να τα σκεφτομαστε 2 φορες....

Στην τελικη ολοι αδερφια ειμαστε, peace my brothers  :rasta:

makptol

• Guest
Μαλακία, προσωπικά γούσταρα το ύφος και το στιλάκι του Diego, αν και δεν έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά... Ελπίζω να μετανοιώσει για την απόφαση που πήρε (ως γνωστών οι άνθρωποι εν θερμώ παίρνουν βεβιασμένες αποφάσεις) και όπως ένα άλλο δυνατό μέλος του φόρουμ έπραξε παλιότερα, να επανέλθει δριμύτερος...

Εξάλλου δεν αξίζει τον κόπο να χαλιόμαστε για διαφωνίες και διαπληκτισμούς μέσα από πληκτρολόγια και οθόνες... ;)

δεν ξερω αν εννοεις εμενα αλλα ετσι ειναι οπως τα λες ειναι τσατιστικα και εγω με ενα mod πιστευω οτι ειχα δικαιο αλλα
δεν επρεπε να φυγω γιατι γουσταρα το forum γιαυτο λεω diego 4 αν διαβαζεις γυρνα γιατι και ωραιο ατομο εισαι αν και
γνωριζω μονο απο αυτα που γραφεις εχεις ΜΑΤΩΣΕΙ για τον ΠΑΟΚ και εισαι νομιζω και εσυ απαραιτητος εδω ΟΙ MODS ΑΔΕΡΦΕ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ
ΝΑ ΜΑΝΟΥΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ  ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ρε παιδιά, τι λογοκρισία είναι αυτή; Γιατί διαγράφηκε το ποστ μου; Παρέβηκα κάποιον κανόνα μήπως;

Εδώ οι άλλοι κάθονται και διασύρουν πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή τους άτομα που δεν γνωρίζουν καν, άτομα που έχουν βγάλει χτικιό και έχουν φάει πάρα πολλά άδικα στη μάπα για τον ΠΑΟΚ, και εσείς διαγράψατε την προσπάθεια μου να αποκαταστήσω την αλήθεια; Γιατί δεν λογόκρινε κανείς τα ποστς των άλλων; Δεν προσβάλλουν τον ΠΑΟΚ και το λαό του τα άλλα ποστς; Δεν αντίκεινται στους κανόνες;

Ποιοί είναι ρε σεις αλήτες, πλέμπα, κάφροι, οι οργανωμένοι οπαδοί; Αυτοί που κάθε μέρα παλεύουν για τον ΠΑΟΚ, αυτοί που τρέχουν να εξασφαλίσουν τα χρήματα των παιχτών, αυτοί που τρέχουν να εξασφαλίσουν την παράδοση εγγυητικών, αυτοί που έτρωγαν ξύλο από τους μπράβους του κάθε λακέ του αθηναικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου; Αυτοί που έχουν δικαστήρια σε εκκρεμότητα για μια φωτοβολίδα και ένα χαμένο τσαντάκι; Αυτοί που έτρεχαν στο Ωραιόκαστρο να σταματήσουν την ομηρία της ομάδας μας; ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;;;;;;;;;;;;;

Ο wildshark και ο Εύβοια έγραψαν τι δουλειά είχε μέσα ο δικός μας, ήθελε φανέλες, είναι αγάμητος κομπλεξικός, καλά τον κάνανε οι σεκιούριτι κλπ. ενώ το παιδί έτρεξε να σταματήσει το αρχίδι το σεκιουριτά που την είδε Τσαρλς Μπρόνσον... 'Ημαρτον ρε πούστη μου!!! Μια ζωή τα ίδια από τους κυριλέδες νοικοκυραίους φιλάθλους, μια ζωή στο διχασμό και τη διάσπαση, στις Σέρρες, στη Ξάνθη, χθες στην Τούμπα και δεν ξέρω γω που...

Α ΡΕ ΠΟΤΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...
« Last Edit: February 22, 2009, 15:15:23 by corrupt »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν παραβίασες κανένα κανόνα, αλλά ζητήσαμε απο όλους σας να μη γράψετε τίποτα για να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ μας.

Να ασχοληθείτε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.

Δημοσιοποίηση παραπάνω δεν χρειάζεται για τον απλούστατο λόγο ότι κατά λάθος μπορούμε να δώσουμε άτομα.

Θέλεις να το πεις λογοκρισία;  έχεις κάθε δικαίωμα.
Σβήστηκαν ποστ και από τις ''δυο πλευρές'' αλλά είναι φυσικό κάποιοι να βγούνε παραπονεμένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά
Μέσα στην ανακατωσούρα μπορεί να ξέφυγε και τίποτα θα το κοιτάξω και πάλι  και θα διορθωθεί.

Όλα τα παρακάτω απλά θα τα προσπεράσω που ξέρεις ίσως να θέλω παραπάνω πότισμα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Δεν ξερω ποιος mod σβηνει οτιδηποτε γραφεται σε σχεση με αυτα που εγιναν μετα το τελος του αγωνα, αλλα οποιος το κανει ειναι απλα ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Αυτες τις σκουλικοτακτικες δεν τις γουσταρω καθολου και ειλικρινα δεν περιμενα να τις δω ποτε εδω μεσα.
Εγιναν σκηνικα που μας ντροπιαζουν ολους, αλλα το να προσποιουμαστε οτι δεν εγινε τιποτα και να απογορευουμε με το ετσι θελω οποιαδηποτε αναφορα σε αυτα, εμενα μου θυμιζει αυλικους του σκορδογιατρου, οχι ΠΑΟΚσηδες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Νομίζω πως τα πιο πάνω μπορεί να σε κατατοπίσουν. Δεν προσποιηθήκαμε πως δεν έγινε κάτι ζητήσαμε να μην υπάρξει ένταση.

Να προσέχεις πως μιλάς και πως χαρακτηρίζεις άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

northeagle_4

• Guest
το σκεπτικο ειναι νομιζω οτι πολλοι δεν ειναι σε θεση να συζητησουν,κατηγορουν,βριζονται και θα γινει της πουτανας οπου οι μισοι θα βριζζουν τους αλλους μισους.Αδικηθηκαν πολλοι που γραφανε ηραμα και προσεκτικα αλλα οπως παντα και εδω οι πολλοι την πληρωνουν για τα λαθη των λιγων που πανω στην ενταση βεβαια δικαιολογουντε.
  δεν νομιζω να θαβετε το θεμα ολοι ξερουμε ή θα ξερουμε τι εγινε.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Δεν ξερω ποιος mod σβηνει οτιδηποτε γραφεται σε σχεση με αυτα που εγιναν μετα το τελος του αγωνα, αλλα οποιος το κανει ειναι απλα ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ. Αυτες τις σκουλικοτακτικες δεν τις γουσταρω καθολου και ειλικρινα δεν περιμενα να τις δω ποτε εδω μεσα.
Εγιναν σκηνικα που μας ντροπιαζουν ολους, αλλα το να προσποιουμαστε οτι δεν εγινε τιποτα και να απογορευουμε με το ετσι θελω οποιαδηποτε αναφορα σε αυτα, εμενα μου θυμιζει αυλικους του σκορδογιατρου, οχι ΠΑΟΚσηδες.

+1000.Δεν καταλαβαινω γιατι να μην γινει συζητηση για τι θεμα...Αυτο σας πειραξε ξαφνικα?Οταν κραζουμε τους ''αδελφους μας'' που μπαινουν κουτρα,που κανουν μανουρες,που πλακωνονται μεταξυ τους τοτε γιατι υπαρχει το ελευθερο να γραψουμε τι εγινε?Ξαφνικα σας πειραξε αυτο το σκηνικο και δεν μπορουμε να πουμε την γνωμη μας?
Δεν νομιζω να παραβαινουμε κανεναν κανονισμο του φορουμ το να κατακρινουμε καποιους που κανουν κακο στον ΠΑΟΚ....και απο την στιγμη που δεν παραβαινουμε αυτους τους κανονισμους κανεις δεν εχει δικαιωμα να κλεινει το στομα κανενος και να σβηνονται ποστ...Αν αγαπαμε τον ΠΑΟΚ θα πρεπει να γραφουμε και τα καλα και κακα...μεσα απο τα λαθη μας μαθαινουμε ...

GeorgT

• Guest
Πιστεύω θα ήταν πιο σωστό αλλα κ πιο δύσκολα για τους μοντς βέβαια αν επιτρεπόταν να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα αλλα με την λεπτή παρέμβαση σε περίπτωση που κινδυνεύουμε να ξεφύγουμε (βρισιές ανακρίβειες κλπ).

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δεν παραβίασες κανένα κανόνα, αλλά ζητήσαμε απο όλους σας να μη γράψετε τίποτα για να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ μας.

Να ασχοληθείτε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι.

Δημοσιοποίηση παραπάνω δεν χρειάζεται για τον απλούστατο λόγο ότι κατά λάθος μπορούμε να δώσουμε άτομα.

Θέλεις να το πεις λογοκρισία;  έχεις κάθε δικαίωμα.
Σβήστηκαν ποστ και από τις ''δυο πλευρές'' αλλά είναι φυσικό κάποιοι να βγούνε παραπονεμένοι. Δεν είναι η πρώτη φορά
Μέσα στην ανακατωσούρα μπορεί να ξέφυγε και τίποτα θα το κοιτάξω και πάλι  και θα διορθωθεί.

Όλα τα παρακάτω απλά θα τα προσπεράσω που ξέρεις ίσως να θέλω παραπάνω πότισμα.

Για τα αγωνιστικά της ομάδας υπήρξαν πάμπολλες εντάσεις στο παρελθόν, αλλά εκεί δεν έπεσε λογοκρισία... Από τη στιγμή που με τα γραφόμενά μου ούτε προσέβαλλα κάποιον συνομιλητή, ούτε παραβίασα τους κανόνες του φόρουμ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ! Γιατί εγώ έτσι το βλέπω, ότι λογοκρίθηκα, και χέστηκα και για τη μανούρα, ούτε πρόκειται να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτά που γράφουν ορισμένοι... Αυτοί εκτίθενται.

Εσύ όμως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λογοκρίνεις και να ακυρώνεις την άποψή μου. Δεν με ενδιαφέρει άν έσβησες και άλλα ποστς, της "άλλης" άποψης... Εμένα με πειράζει που δίχως καν μια πρόφαση έσβησες το ποστ μου... Προσωπικά ούτε συναίνεσα για να αποσιωπηθεί το περιστατικό, ούτε συμφώνησα με τη λογική να μην το συζητήσουμε στο φόρουμ... Δεν κατάλαβα με ποιο δικαίωμα αποφασίζεις να μου απαγορεύσεις να εκφράσω τη γνώμη μου; Γι'αυτό το λόγο άλλωστε δεν δημιουργήθηκε το φόρουμ; Άμα είναι να τι κλείσουμε το μαγαζί...
« Last Edit: February 23, 2009, 01:28:48 by corrupt »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Πες τα ρε corrupt..ειδικα για το ποστ της Μαριας .....Απαραδεκτο..

fatal_invasion

• Guest
δεν ξέρω τι έγινε στο γήπεδο γιατί δεν ήμουν και ούτε θα πάρω θέση.Πρόλαβα όμως να διαβάσω το ποστ της Μαρίας.γιατί;

Offline Suicidal

• Βασικός
Σχετικά με το πόστ της Μαρίας, και για το πόσο απαράδεκτο ήταν να σβιστεί:

Μας ζητήθηκε από ΔΥΟ μέλη (ο ένας μάλιστα σαν υπεύθυνος του ΣΦ),
να σβιστεί και το πόστ της Μαρίας, και όλα τα υπόλοιπα πόστς.
Ειδικά για το πόστ της Μαρίας, υπήρξε και επαφή παιδιού του πανελληνίου και της Μαρίας
κι επειδή δεν μπορουσε να το σβίσει η ίδια, ζητήθηκε το σβίσιμο απο μόντ.

Αυτά τα ολίγα, κι αν θέλουν και τα παιδιά του ΣΦ, ας προσθέσουν τίποτα στην απολογία μας.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Αδέρφια, τα ποστ στο τελευταίο (ανύπαρκτο) θέμα που προέκυψε με τον Πανελλήνιο ΣΦ Αθηνών, ζητήθηκαν να σβηστούνε απο τους mod απο μέλος του Δ.Σ. του Σ.Φ. για συγκεκριμένους λόγους. Νομίζω οτι οι περισσότεροι που είναι μέλη ή ασχολούνται με τον συνδεσμιακό ΠΑΟΚ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καταλαβαίνουν. Οι mod ευγενικά δέχθηκαν το αίτημα του Σ.Φ. , όπως αυτός εκφράζεται. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ οτι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ ηταν, είναι κ θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΘΙΚΤΟΣ.......

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στη Μαρία που έθιξε ενα τέτοιο θέμα.Συμβαίνουν τέτοια σε όλες τις οικογένειες,και θα συμβαίνουν πάντα. Σεβαστή ομως και απόλυτα κατανοητή η απόφαση να σβηστεί.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...