Ρε παιδιά, τι λογοκρισία είναι αυτή; Γιατί διαγράφηκε το ποστ μου; Παρέβηκα κάποιον κανόνα μήπως;
Εδώ οι άλλοι κάθονται και διασύρουν πίσω από την ασφάλεια του υπολογιστή τους άτομα που δεν γνωρίζουν καν, άτομα που έχουν βγάλει χτικιό και έχουν φάει πάρα πολλά άδικα στη μάπα για τον ΠΑΟΚ, και εσείς διαγράψατε την προσπάθεια μου να αποκαταστήσω την αλήθεια; Γιατί δεν λογόκρινε κανείς τα ποστς των άλλων; Δεν προσβάλλουν τον ΠΑΟΚ και το λαό του τα άλλα ποστς; Δεν αντίκεινται στους κανόνες;
Ποιοί είναι ρε σεις αλήτες, πλέμπα, κάφροι, οι οργανωμένοι οπαδοί; Αυτοί που κάθε μέρα παλεύουν για τον ΠΑΟΚ, αυτοί που τρέχουν να εξασφαλίσουν τα χρήματα των παιχτών, αυτοί που τρέχουν να εξασφαλίσουν την παράδοση εγγυητικών, αυτοί που έτρωγαν ξύλο από τους μπράβους του κάθε λακέ του αθηναικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου; Αυτοί που έχουν δικαστήρια σε εκκρεμότητα για μια φωτοβολίδα και ένα χαμένο τσαντάκι; Αυτοί που έτρεχαν στο Ωραιόκαστρο να σταματήσουν την ομηρία της ομάδας μας; ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ;;;;;;;;;;;;;
Ο wildshark και ο Εύβοια έγραψαν τι δουλειά είχε μέσα ο δικός μας, ήθελε φανέλες, είναι αγάμητος κομπλεξικός, καλά τον κάνανε οι σεκιούριτι κλπ. ενώ το παιδί έτρεξε να σταματήσει το αρχίδι το σεκιουριτά που την είδε Τσαρλς Μπρόνσον... 'Ημαρτον ρε πούστη μου!!! Μια ζωή τα ίδια από τους κυριλέδες νοικοκυραίους φιλάθλους, μια ζωή στο διχασμό και τη διάσπαση, στις Σέρρες, στη Ξάνθη, χθες στην Τούμπα και δεν ξέρω γω που...