Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37044 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΤΟ φέραμε απο δω το φέραμε απο εκεί.

Είμαι μέλος στο paokworld.com απο το 2003 *Davids-4-* έπειτα Davids4. Δεν έχω γεμίσει σπυρια ούτε μπήκα υπο σιγή ποτέ ούτε (θέλω να πιστεύω) προκάλεσα ποτέ ή ειρωνευτικα άλλο μέλος κλπ.

Ζητάω σήμερα 28-1-2009 μια χάρη μια παράκληση πατώντας στην ηλεκτρονική έστω με τους περισσότερους φιλία μας, και ζητάω το εξής.

Απο το τόπικ ΕΝΟΤΗΤΑ μάλλον, Αλλόθρησκοι υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (πάλι) με θέμα τους συμπολίτες.

Σήμερα 28-1-2009 στο γήπεδο Χαριλάου για μένα γράφτηκε ο επίλογος της κόντρας μας με το συμπαθές ερπετό.

Σήμερα 28-1-2009 η ιδέα μας η ομάδα μας η καλύτερη μας γκόμενα η καλύτερη μας γυναίκα το παιδί μας η καύλα μας το ναρκωτικό μας η μοναδική αφορμή για να ταξιδεψουμε για να μαλώσουμε για να κλάψουμε για να στερήσουμε ποσο απο το πορτοφόλι μας για να καυλώσουμε ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ την ομάδα των (βαλε οτι  θες)  οπαδών την ομάδα που ΖΕΙ για να βγαίνει ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ εναντίον μας.

Σήμερα 28-1-2009 το ευγενες ερπετό στα μάτια των ελλήνων στα μάτια του κόσμου ολόκληρου ξεφτιλίστικε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και τον τελευταίο καιρό και ΟΠΑΔΙΚΑ (βλεπε πανο λαφυρα ομάδων ερασιτεχνικών με θέμα των ΠΑΟΚ για να μην αναλωθω σε ...άλλα)

Σήμερα 28-1-2009 Ενας μπαγάσας πιτσιρίκος τους έβαλε την τελευταία φτυαριά στην γεμάτη μπινιά και πουστια φετινη και περσινη (μεγαλη δικαίως) πορείας τους.

Σημερα 28-1-2009 Ζητάω σαν μέλος του πιο 100% σοβαρου και ακρως ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟ φόρουμ και όλοι καταβάθος το πιστευουμε αυτό απο τα παιδια που σίγουρα περνάνε ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ μπροστά στο ΑΝΤΜΙΝ του Φόρουμ:

ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ σκουλίκια ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ Αλλόθρησκοι και άλλοι (τουλάχιστον) η ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ!

Η Καζούρα ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΟΣΚΟΥΦΕΙΑ και (βάλε οτι θες) .
ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο αγώνα ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ μέχρι σήμερα 28-1-2009

Οι εντεκάδες πάνε και έρχονται. Η Σημερινή είναι τυχερή γιατι θα μπεί στην ΙΣΤΟΡΙΑ. Σήμερα 28-1-2009 ΠΕΘΑΝΕ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ.(Αγωνιστικά και Οπαδικά ΠΑΝΤΑ)

Συλληπήτηρια στον ΑΝΘΡΩΠΟ αρειανο που δεν αντεξε.

Bayern4

• Guest
RESPECT στον φιλο απο πανω.
εγω φιλε Davids4 το μοναδικο κιτρινο σπυρι που εχω παρει εδω μεσα, το πηρα επειδη μπηκα στο συγκεκριμενο τοπικ κ τους εκραξα ολους που ασχολουνται σε καθημερινο επιπεδο με αυτο το σωματειο. ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

θεωρω ΝΤΡΟΠΗ ο ΠΑΟΚτσης να πεφτει στο επιπεδο τους κ να ασχολειται με αυτους.
να εχουν καποιοι στα favorites τους τα site των συνδεσμων τους κ να γραφουν σε φορουμ, sites κ blogs συνεχεια για αυτους.
μια απλη καζουρα κ τιποτα περισσοτερο. Θεωρω οτι μειωνεται ο ΠΑΟΚ με την συνεχη ενασχοληση καποιων με αυτους. θα το λεω συνεχεια.

για μενα αλλοι ειναι εχθροι. δε χρειαζεται να νιωθω κομπλεξ για τους κιτρινιαριδες, επειδη νιωθω αυτοι κομπλεξ για τον ΠΑΟΚ.

αδιαφορια=ανυπαρξια

chiltsid

• Guest
συμφωνω και με τους δυο :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:!!!!!!

Offline dave

• Αλλαγή
δε μπορω να διαβασω το ποστ του PAOKCURE στο τοπικ του γκαρσια. οι χαρακτηρες δε βγαινουν κανονικα, το ιδιο συνεβη με αλλο ενα ποστ νωριτερα σημερα

καμια ιδεα η συμβουλη μοντς?

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
πατα στο προφιλ σου και διαλεξε εκει που λεει γλωσσα το "Greek"

αν δεν γινει η δουλεια παλι (που δε νομιζω),κανε δεξι κλικ πανω στο κειμενο και πηγαινε στο "encoding" και διαλεξε Greek ISO η' Greek Windows
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

GENTLESOS

• Guest
Το πρόβλημα ήτανε στο ποστ.
Δεν έχεις εσύ πρόβλημα αδερφέ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Προτείνω να μεταφερθεί το τόπικ του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη στο "Αδέρφια Ζείτε"...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει πρόεδρε, σε ευχαριστώ για όλες τις ιστορίες που μου διηγούνταν ο πατέρας μου μικρός για τον μεγαλο Π.Α.Ο.Κ. και για τα όνειρα που η ομάδα εκείνης της εποχής έχει εμπνεύσει σε μας τους νεότερους...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
2 Πραγματάκια

1) Ξεθάβοντας κάτι παλιά τόπικ βρήκα αυτό
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1718.0.html

Ραδιόφωνο Παοκγουορλντ. Θα ήταν γαμώ να φτιαχνότανε ένα προγραμματάκι να κάνει καθένας καμιά εκπομπούλα με νέα, μουσικούλα ακόμα και περιγραφή αγώνα?  Δεν το λέω οτι θέλω να πιάσω μικρόφωνο αλλά βλέποντας από το τόπικ μουσικές κλπ νομίζω οτι θα χει γέλιο και θα είναι ενδιαφέρον.

2) Ο λόγος για τον οποίο σπαμαρω πάλι είναι το τόπικ τραυματισμοί κλπ με το οποίο έφαγα σκάλωμα σήμερα. Ευχαριστώ το τσακαλάκι που άκουσε και να ρωτήσω φυσικά και την ΚΑΤΙΣΙ μήπως είναι καλύτερα να σβήνουμε αυτούς που επιστρέφουνε για να μην ξεχειλίσει το αρχικό και να μην υπάρχουν 2πλοι τραυματισμοί?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το πρώτο φυσικά και γίνεται, είχε γίνει και παλαιότερα αλλά κράτησε λίγο :)
Μπορείς να το κάνεις και από το πισί σου εάν θες. Εάν είναι να κάνουμε επίσημο ραδιόφωνο χρειάζονται και κάποια φράγκα (περίπου 500 ευρώ/χρόνο για 50 χρήστες το μήνα εάν θυμάμαι καλά). Δεν είναι πολλά τα λεφτά αλλά πρέπει να μαζευτούν και να υπάρχει θέληση να προχωρήσει το θέμα.
Προς το παρόν αυτοί που ασχολούμαστε με τη δημιουργία της σελίδας τρέχουμε και δε φτάνουμε οπότε οποιαδήποτε νέα προσθήκη απαιτεί και "νέο αίμα".
Εάν πάντως βρεθεί το "νέο αίμα" τότε με χαρά να κάνουμε ό,τι θέλει ο λαός :)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

mpougatsas

• Guest
Πολλά μπράβο στους συντελεστές του σαιτ για την ''νέα'' αρχική σελίδα.
Πολύ πιο  πλούσια και πιο ευχρηστη  απο πριν. Καλή συνέχεια και με τις υπόλοιπες αλλαγές!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
2 Πραγματάκια

1) Ξεθάβοντας κάτι παλιά τόπικ βρήκα αυτό
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1718.0.html

Ραδιόφωνο Παοκγουορλντ. Θα ήταν γαμώ να φτιαχνότανε ένα προγραμματάκι να κάνει καθένας καμιά εκπομπούλα με νέα, μουσικούλα ακόμα και περιγραφή αγώνα?  Δεν το λέω οτι θέλω να πιάσω μικρόφωνο αλλά βλέποντας από το τόπικ μουσικές κλπ νομίζω οτι θα χει γέλιο και θα είναι ενδιαφέρον.

2) Ο λόγος για τον οποίο σπαμαρω πάλι είναι το τόπικ τραυματισμοί κλπ με το οποίο έφαγα σκάλωμα σήμερα. Ευχαριστώ το τσακαλάκι που άκουσε και να ρωτήσω φυσικά και την ΚΑΤΙΣΙ μήπως είναι καλύτερα να σβήνουμε αυτούς που επιστρέφουνε για να μην ξεχειλίσει το αρχικό και να μην υπάρχουν 2πλοι τραυματισμοί?

Davids εγω μετα απο καποιοα ωρα δεν μπορω να κανω τροποποιηση στα ποστ μου ουτε να σβυσω ουτε να διορθωσω κατι....

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ναι το ξέρω μπορεί ο μοντ όμως όπως έγινε τσεκαρε λίγο το τόπικ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ενταξει αλανι το ειδα εγραψα κιολας σε ευχαριστω παντως

bobirasRE4

• Guest
Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση.Είχα αρκετά pm στο προφίλ μου τα οποια (χωρίς να ξέρω το πως) διαγράφτηκαν. Δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα που να αφορά αυτό το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε απλώς θα ήθελα να μάθω αν έχει κάποιος κάποια εξήγηση για το πως μπορεί να έγινε αυτό.Δεν με ενδιαφέρουν και πολύ τα pm που έχασα απλώς θα ήθελα να μάθω πως έγινε ούτως ώστε να προσέχω(αν ευθύνομαι εγώ)για να μην ξαναγίνει κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ (Εαν μπορεί να μου απαντίσει κάποιος μέσω pm θα ηταν καλύτερο)

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω θα πάρεις την απάντηση
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Diego-4

• Guest
Θέλω να ευχαριστήσω  όλους εσάς απο τα βάθη της καρδιάς μου για την πολύτιμη στήριξη και βοηθεία που μου είχατε προσφέρει πρίν δύο χρόνια.Πραγματικά είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου.Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους και εύχομαι να μην υπάρξει αντίστοιχο γεγονός ποτέ ξανα σε οπαδό μας.
Απο το 2004 που είμαι εδώ μέσα , έκανα κάποια πολλή καλά φιλαράκια και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης.Το ξέρω οτι έκανα και αρκετούς να μην με γουστάρουν ,με τα ειρωνικά ή επιθετικά ποστς μου , όμως δεν το έκανα επειδή είχα προσωπικά με τον οποιοδήποτε , αλλά η προσπάθεια μου να υπερασπιστώ  αυτήν την ομάδα (ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια που γίνεται κάτι ξεχωριστό και αξίζει υπομονή)που τόσο αγαπάμε όλοι μας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο εδώ μέσα γιατι μου κάνει κακό.Εύχομαι σε όλους σας , να συνεχίσεται να αγαπάτε τον ΠΑΟΚ ακομή πιο δυνατά και να μην τα βάφετε σκούρα με την πρώτη στραβή...Γι'αυτό είμαστε ΠΑΟΚ ,γιατί αντέξαμε στον χρόνο μέσα απο κακοτοπιές και άσχημες στιγμές και θα συνεχίσουμε να αντέχουμε ..να είστε σίγουροι οτι τα χρόνια που έρχονται είναι δικά μας..Ποτέ να μην ξεχνάτε το παρελθόν , πάντα να γυρνάτε λίγο πίσω και να βλέπετε απο που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε .
Αυτά τα λίγα απο μένα ... πλεόν θα είστε πιο χαλαροί χωρις την παρουσία μου.
Να είστε ολοι καλά , υγιείς και πάνω απο όλα στα τσιμέντα κάθε Κυριακή.Είναι μεγάλο πράγμα κάθε Κυριακή να είσαι στο γήπεδο και να βλέπεις την ΠΑΟΚΑΡΑ , αμα το χάσεις το εκτιμάς.

"Σε γνωρίζω απο την φανέλα , την ασπρόμαυρη στολή
 σ'αγαπώ με τόση τρέλα , όσο τίποτα στη γή ,
 σε όποιο γήπεδο και άν παίζεις , πάντα θα σε ακολουθώ
 μια ζωή θα το φωνάζω ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ"

Καληνύχτα σας.

Υ.Γ. Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου , γνωρίζεις που θα με βρείς...Ξέρεις εσύ μαγκάκο.

makptol

• Guest

re φιλε γιατι το κανεις αυτο δεν καταλαβαινω ας τα παρατησουμε τοτε ολοι και να αφησουμε τους ξερολες των ραδιοφωνων να κανουν οτι
γουσταρουν .......Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ......
« Last Edit: February 15, 2009, 08:22:11 by BillYpoglwssioS »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ξέρει παρα πολυ καλά τι λέει.

Προσέχετε κάποιοι οταν γράφετε σε δημόσιο χώρο κάποιες κουβέντες οτι υπάρχει και το ιστορικό. Φυσικά και μπορείτε να λέτε οτι σας κατεβαίνει. Αλλά χάνετε το "βάρος" του γραπτού σας στο μέλλον.

+1 στον Διεγκο -1 για τις κόντρες ανάμεσα στα μέλη.

Φαίνεστε και οι δύο αξιόλογα άτομα είναι κρίμα να ανταλάσσετε τέτοιες εκφράσεις.

mazur-4

• Guest
Σε διαβάσαμε σε όλα τα τόπικ, κόψε την ειρωνία γιατί κουράζεις.
Ποιος κουραζει ρε μαγκα πλακα μας κανεις??? Ο Diego η τα "αλανια" που πριν 6 μερες βγαλανε παικτες πουλημενους, διοικηση τρυπημενη και προπονητη αχρηστο?
Στο φιναλε ποιος εισαι εσυ να μιλας στην προστακτικη? Που ηταν η ευαισθησια σου μετα την τριαρα απο τη ζελα που ο καθε πικραμενος και παντοφλακιας εβγαζε τη μιρλα και τα απωθημενα του λες και μιλουσε στο ζαγορα και το ραπτοπουλο?
Ενα οπαδικο site με αρχιδια εχουμε και πατε να το κανετε political correct -oπως ειχε πει και ο Βaron-.
Πατρις-θρησκεια-ταξις-ασφαλεια-τηλεοραση
Diego δε σε ξερω δε σε εχω δει...για μας που την ακουμε καπως αλλιως να ξερεις πως ολα οσα εγραψες σημερα ηταν ΓΚΑΥΛΑ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Είσαι παλικάρι Αντώνη, δεν μπορώ να φανταστώ το forum χωρίς εσένα.
Κοίτα εγώ είμαι ήδη πολύ ξενερωμένος από το site και τις κατά καιρούς "γραμμές" του αλλά προσπαθώ να μείνω, για αυτό και θα ήθελα τα καλά άτομα (και μη παρεξηγείς τον όρο) να κάνουν το ίδιο. Έχω κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων πάνω στο θέμα με διάφορα μέλη του site πάνω σε αυτά ζητήματα και είναι πραγματικά κρίμα να αποχωρήσεις εσύ από το PAOKworld. Δεν στο λέω με την πεποίθηση ότι χάρη σε αυτά μου τα λόγια θα αλλάξεις γνώμη, απλά για να ξέρεις ότι οι πιο πολλοί εδώ μέσα και, το βασικότερο, αυτή των οποίων η γνώμη θα πρέπει να σε ενδιαφέρει εκτιμούν πολύ την άποψή σου όπως και αν την εκφράζεις.

Το γράφω εδώ ξεδιάντροπα γιατί πήγα να το στείλω σε pm αλλά λέει ότι "δε βρέθηκε το μέλος"... Ελπίζω να το δεις εσύ και όλοι.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.