Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς απο τα βάθη της καρδιάς μου για την πολύτιμη στήριξη και βοηθεία που μου είχατε προσφέρει πρίν δύο χρόνια.Πραγματικά είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου.Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους και εύχομαι να μην υπάρξει αντίστοιχο γεγονός ποτέ ξανα σε οπαδό μας.
Απο το 2004 που είμαι εδώ μέσα , έκανα κάποια πολλή καλά φιλαράκια και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης.Το ξέρω οτι έκανα και αρκετούς να μην με γουστάρουν ,με τα ειρωνικά ή επιθετικά ποστς μου , όμως δεν το έκανα επειδή είχα προσωπικά με τον οποιοδήποτε , αλλά η προσπάθεια μου να υπερασπιστώ αυτήν την ομάδα (ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια που γίνεται κάτι ξεχωριστό και αξίζει υπομονή)που τόσο αγαπάμε όλοι μας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο εδώ μέσα γιατι μου κάνει κακό.Εύχομαι σε όλους σας , να συνεχίσεται να αγαπάτε τον ΠΑΟΚ ακομή πιο δυνατά και να μην τα βάφετε σκούρα με την πρώτη στραβή...Γι'αυτό είμαστε ΠΑΟΚ ,γιατί αντέξαμε στον χρόνο μέσα απο κακοτοπιές και άσχημες στιγμές και θα συνεχίσουμε να αντέχουμε ..να είστε σίγουροι οτι τα χρόνια που έρχονται είναι δικά μας..Ποτέ να μην ξεχνάτε το παρελθόν , πάντα να γυρνάτε λίγο πίσω και να βλέπετε απο που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε .
Αυτά τα λίγα απο μένα ... πλεόν θα είστε πιο χαλαροί χωρις την παρουσία μου.
Να είστε ολοι καλά , υγιείς και πάνω απο όλα στα τσιμέντα κάθε Κυριακή.Είναι μεγάλο πράγμα κάθε Κυριακή να είσαι στο γήπεδο και να βλέπεις την ΠΑΟΚΑΡΑ , αμα το χάσεις το εκτιμάς.
"Σε γνωρίζω απο την φανέλα , την ασπρόμαυρη στολή
σ'αγαπώ με τόση τρέλα , όσο τίποτα στη γή ,
σε όποιο γήπεδο και άν παίζεις , πάντα θα σε ακολουθώ
μια ζωή θα το φωνάζω ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ"
Καληνύχτα σας.
Υ.Γ. Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου , γνωρίζεις που θα με βρείς...Ξέρεις εσύ μαγκάκο.