Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37652 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Μια χαρά λέξεις χρησιμοποίησε. Καλά τα λες biggeorge. Κάποιοι εδω μέσα νομίζουν ασκούν το τρισμέγιστο λειτουργημα και θα σώσουν τον κόσμο απο ένα φόρουμ.

northeagle_4

• Guest
Θεωρω οτι αν δεν σας αρεσει δεν σας κραταει κανεις,ελευθερια εχουμε και ολες οι αποψεις αν εκφραζονται σωστα δημοσιευονται.εγω αλλη ενσταση εχω μην παραπλανητε την συζητηση εδω ειναι οπαδικο φορουμ καφενιακες συζητησεις στο καφενειο.

fatal_invasion

• Guest
Γιατί είναι χουντικοί;Επειδή τηρούνε τους κανόνες;Επειδή γενικά δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και πέφτει σβήστρα και warns;

Βρείτε που διαφωνείτε με κάποιο κανόνα να το συζητήσουμε.όχι έτσι αόριστα.Πλάκα κάνουμε εκεί που πρέπει.
Εντάξει για ελευθερία έχουμε,απλά πέφτουμε όλοι πάνω σε έναν να τον φάμε όταν έχει διαφορετική άποψη πάνω σε κάτι.

Άμα θέλετε παιδική χαρά φόρουμς πηγαίντε αλλού,χωρίς κανέναν υπαινιγμό για το paokmania διότι δεν το παρακολουθώ καν το φόρουμ του.

Και όπως είπε και ο north,καφενειακές συζητήσεις στα καφενεία,εδώ είναι για να ξεστραβωνόμαστε και να ακούμε και άλλες απόψεις,όχι αυτά που μας πλασάρουν τα ΜΜΕ.

Χρησιμοποιήστε το φόρουμ σωστά και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κάποιοι εδω μέσα νομίζουν ασκούν το τρισμέγιστο λειτουργημα και θα σώσουν τον κόσμο απο ένα φόρουμ.

Καποιοι κανονες εχουν θεσπιστει
Οταν πατας το κουμπι εγγραφη συμφωνεις με αυτους
Επισης υπαρχουν και καποια...πως τα λενε μωρε...μμμμ...ΝΕΥΡΑ μερικων ανθρωπων που στην κοινωνια που ζουμε ειναι λιγο ταραγμενα..δε χρειαζεται μερικοι χωρις λογο (η με λογο?) να τα τσιτωνουν ακομα πιο πολυ.
*αν βλεπεις να σε επαναφερουν ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ του φορουμ και οχι ΜΟΝΤΣ ε τοτε κουνατε λιγο και σεις το κεφαλι σας , σκεφτειτε

GeorgT

• Guest
Να ρωτήσω, στους κανονισμούς υπάρχει ο κανονας να μην γινεται παράθεση στο ακριβώς προηγούμενο ποστ, αλλα όταν θες να ρωτήσεις, απαντήσεις σε μια συγκεκριμένη πρόταση, να γινεται quote αυτή η πρόταση?

Offline Suicidal

• Βασικός
Ακριβώς έτσι Γκέοργκ !  :thumbok:

Οσο για το τρισμέγιστο λειτούργημα εδώ μέσα: υπάρχουν κι άλλες Ενορίες....
Και σταματάω εδώ καλύτερα γιατί αυτή τη μέρα ΔΕΝ θα με την χαλάσει κανείς. (για όσους με γνωρίζουν λίγο καλύτερα.)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το κιτρινο σπυρακι απο οτι διαβασα στους κανονες κραταει 4 μερες συνηθως.. εγω το τσιμπησα στις 7 του μηνα και τωρα εχουμε 16..

Σωστή παρατήρηση, λύθηκε το θέμα.

θελω να εκφρασω την αντιθεση μου σε κιτρινα σπυρια που δινονται σε μελη για χρηση γκρικλις που μπαινουν με το κινητο και δεν εχουν ευθηνη για αυτο.και μιλαμε για μελη τουλαχιστον 3-4 χρονια με τα καλα και τα ασχημα τους δεν εχει σημασια οταν μπαινεις με κινητο στο σιτε δεν εχεις επιλογη γλωσσας.
Θα επρπε να προβληματιστειτε ποσα πληρωνει καποιος για να συνδεθει μεσω wap  στο paokworld.

Νόρθ το έχουμε απαντήσει το θέμα και εδώ:
Εάν το εργαλείο που χρησιμοποιεί κάποιος για να συνδεθεί στην ιστοσελίδα δεν υποστηρίζει την ιστοσελίδα ή κομμάτια της, είναι αναμενόμενο να μην μπορεί αυτό το μέλος να συμμετάσχει κανονικά στην συζήτηση ή στην περιήγηση...
Ανεξάρτητα όμως, ο μετατροπέας υποστηρίζεται από όσα κινητά μπορούν να διαβάσουν το forum.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Να ρωτησω κατι.Πως μπορω να βαλω ενα βιντεακι σε ενα τοπικ?Μεχρι τωρα μονο φωτο ξερω......

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Βάζεις απλά την διεύθυνση στην απάντηση
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

JamaicaN

• Guest
Αν το χεις στον υπολογιστη σου πρεπει πρωτα να το ανεβασεις σε καποιο σιτε, π.χ. YouTube

Αν το ειδες σε καποιο σιτε, βαζεις απλα την διευθυνση (htpp://www.........)

DimNaoussa

• Guest
Θεωρω οτι αν δεν σας αρεσει δεν σας κραταει κανεις,ελευθερια εχουμε και ολες οι αποψεις αν εκφραζονται σωστα δημοσιευονται.εγω αλλη ενσταση εχω μην παραπλανητε την συζητηση εδω ειναι οπαδικο φορουμ καφενιακες συζητησεις στο καφενειο.

north μην μιλας εσυ που κλαις για καφενιακες συζητησεις..  ;D  ;D  ;D  ;D

DimNaoussa

• Guest
θελω να εκφρασω την αντιθεση μου σε κιτρινα σπυρια που δινονται σε μελη για χρηση γκρικλις που μπαινουν με το κινητο και δεν εχουν ευθηνη για αυτο.και μιλαμε για μελη τουλαχιστον 3-4 χρονια με τα καλα και τα ασχημα τους δεν εχει σημασια οταν μπαινεις με κινητο στο σιτε δεν εχεις επιλογη γλωσσας.
Θα επρπε να προβληματιστειτε ποσα πληρωνει καποιος για να συνδεθει μεσω wap  στο paokworld.

Νόρθ το έχουμε απαντήσει το θέμα και εδώ:
Εάν το εργαλείο που χρησιμοποιεί κάποιος για να συνδεθεί στην ιστοσελίδα δεν υποστηρίζει την ιστοσελίδα ή κομμάτια της, είναι αναμενόμενο να μην μπορεί αυτό το μέλος να συμμετάσχει κανονικά στην συζήτηση ή στην περιήγηση...
Ανεξάρτητα όμως, ο μετατροπέας υποστηρίζεται από όσα κινητά μπορούν να διαβάσουν το forum.

[/quote]

dikefale οι συνδεσεις στα κινητα ειναι πολυ αργες για να χρησιμοποιεις και μετατροπεα..τεσπα πρεπει να κατανοησουμε καποιες καταστασεις.. φιλικα παντα...

northeagle_4

• Guest
Για να μην μιλαμε γυρω γυρω απο την κατσαρολα , 2 πραγματα για να ξεκαθαρισει τι ακριβως θελω να πω.
 1. Ασφαλως και οσα μελη δεν συμμορφονωνται με την υποδειξη για χρηση ελληνικης γραμματοσειρας πρεπει να εχουν επιπτωσεις για να το παρουν σοβαρα και να μην επαναλαμβανεται το φαινομενο αλλα επειδη εγω προσωπικα για 2 περιπτωσεις εχω ενστασεις για το κινητο και για μεγαλη αναγκαστικη απουσια απο το σιτε πιστευω οτι καποιες περιπτωσεις πρεπει να αντιμετωπιζωνται με κατανοηση και διαφορετικο τροπο.
 Θεωρω τιμη για το σιτε να συνδεεται μελος ακομα και μεσω κινητου ή οταν κανει την στρατιωτικη του θητεια και αναγκαστικα δεν εχει προλαβει τις εξελιξεις.καταλαβατε ποιες περιπτωσεις λεω δεν χρειαζονται ονοματα.
 2.Βλεπουμε αντιθετα μελη να ποσταρουν υποτιμιτικα για τον ΠΑΟΚ σχολια και εικονες και περα απο το σβησιμο να μην κουνιεται φυλλο.Αυτο για μενα ειναι λαθος εκτιμηση και βαρυτητα πιο πολυ θα με ενοχλησει ενα υποτιμιτικο σχολιο ή ενα τσιροπουλι στην θεση του δικεφαλου αετου παρα ενα ποστ στα 100 με γκρικλις.
  Δεν λεω για δικαιο και αδικο ουτε για 2 μετρα και σταθμα,ηθελα απλα να το βγαλω απο μεσα μου και τελος.Για μενα το θεμα κλεινει εδω.

apaoki13

• Guest
Στο σημείο 2 πιστεύω ότι ταιριάζει η μεταχείριση τύπου Αλητικής Μακεδονίας Θράκης. Την ίδια λογική κουβαλάνε. Με το να ασχολείσαι προσφέρεις απλώς μεγαλύτερο κίνητρο. Αν έπιασα το υπονοούμενο.  ;)

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
+1

το πιασαμε και οι 2 ;)

northeagle_4

• Guest
Ναι αλλα αν μπινελικωσω τον "ψευδω"-σαραντη στην καλυτερη θα φαω απο σβησιμο ως σπυρι ενω με τον "ριαλ γουαν" εκτονωνομαι τουλαχιστον και ουτε γατα ουτε ζημια ;D
 αλλωστε παντοτε ημουν τις αποψης οτι δεν εχεις σημασια ποιος λεει ,αλλα τι λεει.

biggeorge

• Guest
εγω αρχικα οταν αρχισα να μπενω στο ιντερνετ πηγα σε αλλο site του Π.Α.Ο.Κ. αλλα εφυγα γιατι απλως οι κανονες ηταν πολυ αυστηροι...ηρθα εδω και αγαπησα το site την παρεα τα παντα....απλως με ενοχλει ο κανονας για greeklish...γραφω με greeklish...κουσουρι το ξερω αλλα τη να κανω ντρεπομαι ναι το παραδεχομαι ντρεπομαι να γραφω ελληνικα γιατι κανω ορθογραφικα λαθη και ο μετατροπεας τα κανει χειροτερα...μπορει να βγουν παιδια και να πουν δεν εγινε τπτ αλλα εγω δεν νιωθω ωραια...απο τοτε που θεσπιστικε ο κανονας μειωθηκαν τα post μου δραματικα.....οπως και να εχει αυτο αποφασιστικε και αυτο θα το τηρησω γιατι οπως ειπα λατρευω το paokworld...για εμενα εχει σημασια να επιτρεπεται σε ολους να λενε την αποψη τους οποια και να ειναι αυτη αλλα με ωραιο και πρεπον τροπο...οσο για το καφενιακη Συζήτηση ενοω το θεμα με την πλακα που σπαμε σε καποια ποστ.....οπως και να εχει ειπα την αποψη μου αλλα θα σεβαστο οποιονδιποτε κανονα που βαζουν οι moderators...απο εμενα τα παραπονα τελειωνουν...τελος με τα παραπονα συνεχιζω κανονικα...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Επειδή μιλάτε πολλοί για ορθογραφικά, η πλειοψηφία των χρηστών δουλεύει  firefox αν δεν κάνω λάθος.
Διαβάστε το παρακάτω πόστ του Δικέφαλου, θα σας βοηθήσει.

Επίσης, για αυτούς που σκέφτονται και την ορθογραφία, προτείνουμε τον firefox από εδώ: http://www.getfirefox.com και την εγκατάσταση των Ελληνικών λεξικών από εδώ: https://addons.mozilla.org/fr/firefox/addon/3439 και εδώ: https://addons.mozilla.org/fr/firefox/addon/3451

Μη ξεχνάτε ότι οι σελίδες του PAOKWORLD φαίνονται ούτως ή άλλως καλύτερα με τον firefox ;)

Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω, πιστεύω ότι τηρούμε όσο καλύτερα γίνεται τους κανόνες.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Νορθ,
Αυτά που λες είναι κατανοητά και τα έχουμε λάβει υπόψιν.
Για τα κινητά απάντησα, μην επαναλαμβάνομαι.
Για αυτούς που είναι σε θητεία φαντάροι δεν μπορώ παρά να δεχτώ ότι δεν προλαβαίνουν τις εξελίξεις. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για να προσαρμοστεί η κοινότητα στην εξαίρεση, όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Θα κοιτάξουμε όμως να βρούμε τρόπο να το λύσουμε σωστά, δηλαδή με κανονισμό, το θέμα με τους φαντάρους.
Μέχρι όμως να βρεθεί σωστότερος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος τα μέλη υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους τώρα κανόνες.
Θυμίζω απλά ότι ο κανονισμός με την κίτρινη κουκίδα ισχύει μέχρι 31/12/2008. Από 1/1/2009 τα greeklsih θα σβήνονται, τα μέλη δε θα κιτρινίζονται, αυτό το μέτρο ήταν προσωρινό για να υπογραμμίσουμε τη σοβαρότητα του θέματος.

Για το σημείο 2 που αναφέρεις, κάθε γαλατικό χωριό έχει και τον Κακοφωνίξ του. Το ότι κάποιος θεωρεί τον εαυτό του καλλιτέχνη δεν σημαίνει ότι έτσι τον βλέπει και το υπόλοιπο χωριό. Το να τον φιμώσεις -προσωρινά- για να μη σε σπάει τα αυτιά είναι αποδεδειγμένα η σωστή λύση. Στο χέρι του κάθε Κακοφωνίξ είναι το πόσο συχνά θα είναι φιμωμένος και κρεμασμένος για να τον βλέπει όλο το χωριό.

Προσωπικά χαίρομαι που γίνεται συζήτηση σε σοβαρό και -γιατί όχι- έντονο ύφος. Αυτό δείχνει ότι νοιαζόμαστε για την κοινότητα και το μέλλον της. Να ξέρετε ότι ΟΛΑ όσα συζητούμε και σημειώνετε τα λαμβάνουμε υπόψιν μας, αλλά κάποια στιγμή έρχεται η ώρα της επιλογής και της απόφασης, και καμιά απόφαση δεν αφήνει όλον τον κόσμο ευχαριστημένο.

biggeorge,
κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μιλήσει για τα ορθογραφικά άλλων και δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθη. Ντροπή είναι αυτό που πάνε να μας περάσουν σαν γλώσσα, καταντήσαμε ο Έλληνας να ντρέπεται να γράψει στη γλώσσα του, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, για αλλού. Αυτό που μπορώ να σε προτείνω είναι να κατεβάσεις τον Firefox από εδώ: http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.0.5&os=win&lang=el και να κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το δωρεάν ορθογράφο από εδώ: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/3451. Οποιαδήποτε βοήθεια θελήσεις, μη διστάσεις να ρωτήσεις.

Με πρόλαβε ο τσάκαλος ;)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

northeagle_4

• Guest
Ενταξει κατανοητος Δικεφαλε,ευχαριστω για τις διευκρινισεις.
Δεν ειπα ποτε παντως να προσαρμοστει η κοινοτητα στην εξαιρεση,καθε αλλο.απλα λεω οτι καποιες περιπτωσεις ειναι ιδιαιτερες αν γραψω εγω γκρικλις ας φαω 4 σπυρια 1000 δικια θα εχεις.
  Αυτα και οβερ  :thumbok: θανκς (σε ελλη-nish)  ;D