Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37126 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
King,

εάν αρχίσουμε να εφαρμόζουμε κανονισμούς με δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε δεν θα έχουν νόημα οι κανόνες...
περισσότερη ενέργεια θα χάνουμε στο να συζητούμε εάν το μέλος "ξεχάστηκε" ή να ψάχνουμε να βρούμε έαν ήταν η πρώτη ή η τέταρτη φορά...
Αυτό με το κιτρίνισμα είναι άλλωστε προσωρινό, από 1/1/2009 τα ποστ με greeklish θα διαγράφονται και συνεπώς δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Για τον μετατροπέα δεν πρόλαβα ακόμη, σύντομα, stay tuned.

Εννοουσα να φτιαξουμε μια ενδιαμεση ποινη για τα πτεσματα... Κανα μπεζ δλδ πριν το κιτρινο ας πουμε :P Τεσπα, αν ειναι προσωρινο οπως λες, δεν οφελει να κανουμε κατι τετοιο τωρα, οποτε ακυρο..

Offline Vorious

• Αλλαγή
Πιστεύω πως θα ήταν πολύ σοφό κ χρήσιμο να υπάρχει κάποιο πιο προσεγμένο σύστημα αποδοχής αιτήσεων μελών και συχνότερες διαγραφές...

Εγώ καταρχήν θα κάνω 2 προτάσεις:

1ον) Στο πεδίο εγγραφής εκεί που βάζεις τα στοιχεία σου (Γενέθλια, μειλ, τόπος) αντι να έχουμε κρυμμένα γράμματα τα οποία απαιτείται να τα γράψουμε, να βάλουμε το νέο χρήστη να γράψει κάτι άλλο. ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ή ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ να το ξέρω ρε παιδί μου οτι το γαυρο που μπαίνει εδω μέσα να υπογράφει ο ίδιος τις φήμες για την μανα του..

συμφωνω απολυτα.
να πρεπει να tick-αρεις το "ναι" προκειμενου να μπορεις να γινεις μελος
αν tick-αρεις το "οχι" να παιρνεις μπουλο αμεσα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ενδιαφέρουσες προτάσεις...
Πάρα πολλές φορές οι συντονιστές έχουν επέμβει για να μη ξεφύγει μια συζήτηση και αναφερθούν προσωπικά στοιχεία (μέχρι και τηλέφωνα έχουν γράψει μερικοί!) ή οργανωμένες κινήσεις, ακριβώς για να μην γραφτούν/φανούν δημόσια. Δυστυχώς είναι δύσκολο να είσαι οπαδικό forum χωρίς να έχεις οπαδικό έλεγχο. Δυστυχώς και πάλι πολλά μέλη νοιώθουν τόσο άνετα που πιστεύουν ότι βρίσκονται σε ΠΑΟΚτσήδικο σύνδεσμο όταν μπαίνουν στο forum. Πόσες φορές θα το πούμε όμως... ΤΟ PAOKWORLD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, δεν έχουμε την δυνατότητα να προστατέψουμε τα μέλη μας από μάτια τρίτων... Συνεπώς να προσέχετε τί γράφετε. Μερικά πράγματα δεν είναι για εδώ... όσο και να μας στεναχωρεί αυτό....

Το θέμα με τον αριθμό των ποστ δεν είναι λύση. Θα γεμίσει το forum άχρηστα ποστ γιατί τα μέλη θα θέλουν να πιάσουν το όριο. Η συζήτηση είναι ανοικτή σε όλους, δεν έχει νόημα να δέχεσαι κάποιον στην κοινότητά σου και να μην τον αφήνεις να εκφραστεί, δημιουργεί εσωστρέφεια αυτό. Πίστεψέ με πριν έξι χρόνια (όταν ξεκινούσαμε) θα ήμουν ο πρώτος που θα υποστήριζε ένα τέτοιο μέτρο. Σήμερα όμως πιστεύω πως δεν είναι σωστό μέτρο.
Όπως σωστό μέτρο πιστεύω ότι δεν είναι να έχεις τίτλους ανάλογο με τον αριθμό των ποστ για τους ίδιους περίπου λόγους. Τέτοιο μέτρο το είχαμε στο παρελθόν και μετά από πολλές συζητήσεις το καταργήσαμε. Γιατί κάποιος να έχει 4 αστέρια και κάποιος άλλος μόνο ένα βάσει των αριθμό των ποστ; Έχει νόημα; Στη δική μας κοινότητα όχι...

Και τελικά αυτή είναι η ουσία.
Κάθε κοινότητα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Εξήμισι χρόνια τώρα προσπαθούμε να εφαρμόζουμε κανόνες με δυναμικό τρόπο, δηλαδή ανάλογα με το στυλ που αποκτά η κοινότητα. Εάν αύριο δούμε ότι κάτι που έχουμε αποφασίσει δεν είναι σωστό θα το αλλάξουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσον αφορά τώρα τη δημιουργία κρυφού κομματιού, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει κρυφό κομμάτι βάσει του πόσο ΠΑΟΚτσής κρίνεσαι από τον... Δικέφαλο ή οποιονδήποτε άλλο συντονιστή.

Πιστεύουμε ότι η σωστή λύση στο πρόβλημα δεν είναι το να χωρίζουμε τα μέλη σε ομάδες πρόσβασης (εξαίρεση αποτελούν τα λειτουργικά θέματα) αλλά το να προλαβαίνουμε/διορθώνουμε τα λάθος ποστ. Για τον λόγο αυτόν δυναμώσαμε την ομάδα των συντονιστών πρόσφατα (άσχετα εάν μερικές συγκυρίες αποδυνάμωσαν την ενίσχυση), και για το λόγο αυτόν θα την ξανα-ενισχύσουμε στο μέλλον...

Ακόμα ένα παιδί 6,5 χρονών είναι το PAOKWORLD.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

mpougatsas

• Guest
μιας που πιαστήκατε με τα θέματα του φόρουμ να υπενθυμίσω κι εγώ μια πρόταση που είχα κάνει και δεν εισακούσθηκε..  8)

Μήπως θα ταν καλύτερα να μετανομαστεί το τόπικ που υπάρχει : Αlpha η νέα εκπομπή ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος δηλαδή πανούτσος-καρπετόπουλος και να μπαίνουν εκεί οι όποιες αναφορές σ αυτούς τους δυο, να είναι όλα μαζεμένα και να μη τα ψάχνουμε σκόρπια στα τόπικ του LIBERO, της sport day και οπουδήποτε αλλού;

JamaicaN

• Guest
μιας που πιαστήκατε με τα θέματα του φόρουμ να υπενθυμίσω κι εγώ μια πρόταση που είχα κάνει και δεν εισακούσθηκε..  8)

To kserw oti exete poio sobara problimata na asxolithite, apla to anaferw....

De boroume to smile me to glop  :b348: na to kanoume na baraei ton batso --->  :police:

e?

Επαναφερω το μειζον ζητημα που ξεχαστηκε απο τους μοντς!!!!
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ
 O0 O0

Ειναι και επικαιρο.... 8)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ενδιαφέρουσες προτάσεις...
Πάρα πολλές φορές οι συντονιστές έχουν επέμβει για να μη ξεφύγει μια συζήτηση και αναφερθούν προσωπικά στοιχεία (μέχρι και τηλέφωνα έχουν γράψει μερικοί!) ή οργανωμένες κινήσεις, ακριβώς για να μην γραφτούν/φανούν δημόσια. Δυστυχώς είναι δύσκολο να είσαι οπαδικό forum χωρίς να έχεις οπαδικό έλεγχο. Δυστυχώς και πάλι πολλά μέλη νοιώθουν τόσο άνετα που πιστεύουν ότι βρίσκονται σε ΠΑΟΚτσήδικο σύνδεσμο όταν μπαίνουν στο forum. Πόσες φορές θα το πούμε όμως... ΤΟ PAOKWORLD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, δεν έχουμε την δυνατότητα να προστατέψουμε τα μέλη μας από μάτια τρίτων... Συνεπώς να προσέχετε τί γράφετε. Μερικά πράγματα δεν είναι για εδώ... όσο και να μας στεναχωρεί αυτό....

Το θέμα με τον αριθμό των ποστ δεν είναι λύση. Θα γεμίσει το forum άχρηστα ποστ γιατί τα μέλη θα θέλουν να πιάσουν το όριο. Η συζήτηση είναι ανοικτή σε όλους, δεν έχει νόημα να δέχεσαι κάποιον στην κοινότητά σου και να μην τον αφήνεις να εκφραστεί, δημιουργεί εσωστρέφεια αυτό. Πίστεψέ με πριν έξι χρόνια (όταν ξεκινούσαμε) θα ήμουν ο πρώτος που θα υποστήριζε ένα τέτοιο μέτρο. Σήμερα όμως πιστεύω πως δεν είναι σωστό μέτρο.
Όπως σωστό μέτρο πιστεύω ότι δεν είναι να έχεις τίτλους ανάλογο με τον αριθμό των ποστ για τους ίδιους περίπου λόγους. Τέτοιο μέτρο το είχαμε στο παρελθόν και μετά από πολλές συζητήσεις το καταργήσαμε. Γιατί κάποιος να έχει 4 αστέρια και κάποιος άλλος μόνο ένα βάσει των αριθμό των ποστ; Έχει νόημα; Στη δική μας κοινότητα όχι...

Και τελικά αυτή είναι η ουσία.
Κάθε κοινότητα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Εξήμισι χρόνια τώρα προσπαθούμε να εφαρμόζουμε κανόνες με δυναμικό τρόπο, δηλαδή ανάλογα με το στυλ που αποκτά η κοινότητα. Εάν αύριο δούμε ότι κάτι που έχουμε αποφασίσει δεν είναι σωστό θα το αλλάξουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όσον αφορά τώρα τη δημιουργία κρυφού κομματιού, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να γίνει κρυφό κομμάτι βάσει του πόσο ΠΑΟΚτσής κρίνεσαι από τον... Δικέφαλο ή οποιονδήποτε άλλο συντονιστή.

Πιστεύουμε ότι η σωστή λύση στο πρόβλημα δεν είναι το να χωρίζουμε τα μέλη σε ομάδες πρόσβασης (εξαίρεση αποτελούν τα λειτουργικά θέματα) αλλά το να προλαβαίνουμε/διορθώνουμε τα λάθος ποστ. Για τον λόγο αυτόν δυναμώσαμε την ομάδα των συντονιστών πρόσφατα (άσχετα εάν μερικές συγκυρίες αποδυνάμωσαν την ενίσχυση), και για το λόγο αυτόν θα την ξανα-ενισχύσουμε στο μέλλον...

Ακόμα ένα παιδί 6,5 χρονών είναι το PAOKWORLD.

Καλα ΦΥΣΙΚΑ και δεν το είδα έτσι όπως τα βλέπεις εσύ.

Βασικά είναι κάτι που είχα αντιμετωπίσει σε άλλο φόρουμ

Δεν θα χώριζα ομάδες ούτως η άλλως δεν πρότεινα να μπαίνουμε απο 1000 πόστς και πάνω αλλά απο ένα φυσιολογικό όριο πχ 5 ξέρω εγώ.
Αλλλα  τεσπα αφορμή πήρα απο τον επταλοφίτη στην ερώτηση του και πρότεινα κάτι που έχω δει να εφαρμόζεται μου φτάνει και το ανενεργος διαγραφή.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Η δικια μου προταση ειναι εδω και αρκετο καιρο γνωστη και προχθες την ξαναεριξα στο τραπεζι.

Ειμαι υπερ της αδειοδοτησεως απο τους mods στο ανοιγμα νεων τοπικς. Αφου πλεον υπαρχει ενας ικανοποιητικος αριθμος απο mods και τα μελη αυξανουν και πληθαινουν, νομιζω πως ειναι πολυ καλο μετρο 1) Για την αισθητικη και την λειτουργικοτητα του φορουμ.. 2) Λιγοτερη δουλεια για τους mods, αφου δεν θα χρειαζεται να κανουν τις κοπτοραπτουδες ;D 3) Δεν θα πονανε τα μυαλα μας, βλεποντας ασχετα, μα τελειως ασχετα topics.

DimNaoussa

• Guest
παιδια ενταξει κανει ο αλλος το λαθος να γραψει σε greeklish και του δινετe το warn.. Νομιζω ομως απο κει και περα δεν πρεπει να σβηνετε και αυτα που εχει γραψει ηδη οπως κανετε τωρα τελευταια. σεβαστειτε τουλαχιστον την αποψη του αλλου..επισης ενα warn για τα greeklish ειναι too much..πιστευω πως ολα αυτα εχουν ως αποτελεσμα εκνευρισμο και ισως και απομακρυνση απο το φορουμ..

φιλικα παντα

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν θα μιλήσω σαν moderator αλλά σαν απλό μέλος που του αρέσει η ομορφιά και η τάξη εδώ μέσα.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να λειτουργεί ομαλά το φόρουμ και όταν είσαι μέλος οφείλεις να τους σέβεσαι.

Έχουν βγει τόσες ανακοινώσεις http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg234631.html#top, η τελευταία έλεγε ότι όσοι δεν συμμορφώνονται θα σβήνονται τα ποστ τους, δηλαδή σε λίγο καιρό που θα διαγράφονται τα ποστ τι θα πεις;

Οι moderator και οι admin να σεβαστούν αυτούς που δεν δίνουν σημασία στις οδηγίες, αυτούς ποιος θα τους σεβαστεί;

Κάποιοι τρώνε τόσες ώρες απο την προσωπική τους ζωή για να είναι αυτο το φόρουμ αλλα και η σελίδα γενικότερα ''κόσμημα'' για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Αυτά τα λίγα δεν νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα, όσοι θέλουν ''άλλες'' καταστάσεις υπάρχουν και άλλα φόρουμ να το κάνουν.

Και αυτά που γράφω τώρα τα έχω συζητήσει με δεκάδες μέλη που γνωρίζω απο εδώ μέσα και ξέρω πως συμφωνούν με αυτά που γράφω.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline surfer

• Αποστολή
  • **
To kserw oti exete poio sobara problimata na asxolithite, apla to anaferw....

De boroume to smile me to glop  :b348: na to kanoume na baraei ton batso --->  :police:

e?

Επαναφερω το μειζον ζητημα που ξεχαστηκε απο τους μοντς!!!!
Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ
 O0 O0

Ειναι και επικαιρο.... 8)

Κατόπιν λαϊκής απαίτησης:

Και μια έκδοση για τους λάτρεις των splatter:

Sorry για το off-topic, το έβαλα εδώ για να μπορούν να το βρουν εύκολα τα αδέρφια που το ζητάνε..
Enjoy!  O0
P.A.O.K.

JamaicaN

• Guest

Ωωω..τι εκανες ρε τρελλε?? (ωχ, σορυ για το τρελε, την τελευταια φορα που χαρακτηρισα εναν εδω μεσα ετσι τα βαλε με το σοι μου  :) )
13 μηνες το περιμενω....Εισαι αρχοντας και ελπιζω οι μοντς να το προσθεσουν στα σμαιλις...

:prosk: :tsigaro: :handshake: :thumbok:

Offline ved

• Αλλαγή
εγω λεω για να μπορει ο λαος του φορουμ να ξεδωσει μετα απο τοση καταπιεση απο τους μοντς να καθιερωσουμε ενα τοπικ που να μην υπαρχει κανενας κανενας μα κανενας κανονας ,,,να μπανει καποιος και να γραφει π.χ.
\

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ

και να μην του λεει κανεις οτι ειναι οφ τοπικ και οτι γραφει με κεφαλαια  ;D

εκει να μπορουμε να βριζομαστε ανετα να απαιτουμε εστω και για πλακα απο τον ζαγορακη να φυγει,,,να βριζουμε ολοι μαζι τον μετροσταρ και ομετροσταρ να βριζει λελευθερα ολους εμας  :P και φυσικα να ποσταρουμε οτι ναναι απο τον μαγγελανο μεχρι τις τσοντες του κινγκι.

το απογορευμενο τοπικ  :headbang: :tikitaka: O0 επισης μονο σε αυτο το τοπικ να υπαρχει προσωπακι που να ειναι μοντ το  ενα προσωπακι και το αλλο προσωπακι να το γιαουρτωνει  :P  και ετσι να ξεδινουμε για ολα τα σβυσιματα.

εναλλακτικα μπορουμε αντι για ενα τοπικ να ορισουμε μια μερα τον χρονο στη οποια μπορουμε να γραφουμε σε ολα τα τοπικ παλι χωρις κανεναν κανονα!!!

π.χ. την πρωταπριλια... :o :o :o :o

νομιζω δυσκολα θα συμφωνισουν οι εχοντες την εξουσια αλλα αν βαλουμε τις  σοβαροτατες προτασεις μου σε δημοψιφησμα εχω ελπιδα...ειδικα με τις τσοντες του κινγκ!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

τα smilies προστέθηκαν.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μόλις το πρόσεξα, εντελώς τυχαία και σκέφτηκα να το θίξω:

Στο θέμα με τους συνδέσμους, έχω να προτείνω το τόπικ για το σ.φ. ΠΑΟΚ Κύπρου να μεταφερθεί από τους συνδέσμους του εξωτερικού, στους υπόλοιπης Ελλάδας. Απλά δεν μου κολλάει ρε παιδί μου ανάμεσα στις Γερμανίες, τις Αυστραλίες και τις Σουηδίες να υπάρχει και το τόπικ του συνδέσμου μας στην Κύπρο...

Καμμιά σχέση με πολιτικά ζητήματα η πρότασή μου, νομίζω καταλαβαίνουν όλοι ότι κάτι τέτοιο με μένα... δεν παίζει( ;D) απλά πιστεύω πως το τόπικ αυτό πρέπει να μεταφερθεί.

Simple as that, που λένε και οι αγγλοσάξονες. :)

JamaicaN

• Guest

τα smilies προστέθηκαν.

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ...
Οι κοποι και οι αγωνες μας δικαιωθηκαν!!!
Τιμη και δοξα στον Σιλβερ Σερφερ
 :101:

Offline surfer

• Αποστολή
  • **
Thanks Jam, δεν κάνει τπτ man!
Μπορείς να τα περάσεις και σε instant messengers (νομίζω σχετικά εύκολα), για να πέσει ακόμα περισσότερο ξύλο :P :D

Άντε τώρα που μάθαμε το κόλπο, θα κάνουμε κι άλλα - σε 16 αγωνιστικές θα'ναι μια καλή περίσταση.. ;)

P.A.O.K.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Το κιτρινο σπυρακι απο οτι διαβασα στους κανονες κραταει 4 μερες συνηθως.. εγω το τσιμπησα στις 7 του μηνα και τωρα εχουμε 16..

northeagle_4

• Guest
θελω να εκφρασω την αντιθεση μου σε κιτρινα σπυρια που δινονται σε μελη για χρηση γκρικλις που μπαινουν με το κινητο και δεν εχουν ευθηνη για αυτο.και μιλαμε για μελη τουλαχιστον 3-4 χρονια με τα καλα και τα ασχημα τους δεν εχει σημασια οταν μπαινεις με κινητο στο σιτε δεν εχεις επιλογη γλωσσας.
Θα επρπε να προβληματιστειτε ποσα πληρωνει καποιος για να συνδεθει μεσω wap  στο paokworld.

biggeorge

• Guest
Πριν κάποιο κάιρο το αγαπημένο μου site είχε πρόβλημά και δεν άνοιγε( paokworld).... αναγκαστικά λοιπόν να πάω στο paokmania γιατί ήταν σημαντικες μέρες και έπρεπέ κάπου να γράψω... τότε το paokworld ήταν ποίο ελεύθερο άλλα το paokmania ήταν όπως είναι το paokworld τώρα... αυστηρότατο... πήγα καταναγκιν εκεί και δεν ξαναπατήσα.. όχι γιατί δεν εκτιμαω την δουλειά τους η το site τους απλός δεν μπορώ να είμαι σε Μία ομάδα( γιατί έτσι νιώθω το paokworld σάς νιώθω όλους φίλους μου ακόμα και αν είστε μεγάλοι η δεν σάς ξέρω καθόλου) που λειτουργούν λες και είμαστε στο κατηχητικό... είναι πόλι χουντικό..... το φόρουμ είναι ένα μέρος για συζητήσεις καφενιακες η σοβαρές εξαρτάται το θέμα... θα προτιμούσα να φτιαχνόταν καλητερα το home του site πάρα να κοιτάμε τόσο το φόρουμ που είμαστε Πίο πόλι εμείς και εμείς.... άποψή μου... και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ΤΟ PAOKMANIA ΕΊΝΑΙ ΙΣΌΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΑΟKΤΣΊΔΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΈΓΙΝΕ ΛΌΓΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ...( θυμίζω... paoktv... το radio τους και πολλά άλλα.....) ελπίζω να ακουστικά...

LoGotHeTiS

• Guest
Κατηχητικό σημαίνει κατήχηση,χουντικό σημαίνει ότι σε απαγορεύουν να εκφράζεις συγκεκριμένες απόψεις.
Ατυχείς και οι δύο λέξεις που χρησιμοποίησες

Αυστηρό ως προς την τήρηση κάποιον κανόνων , ναι.