Πιστεύω πως θα ήταν πολύ σοφό κ χρήσιμο να υπάρχει κάποιο πιο προσεγμένο σύστημα αποδοχής αιτήσεων μελών και συχνότερες διαγραφές...
Εγώ καταρχήν θα κάνω 2 προτάσεις:
1ον) Στο πεδίο εγγραφής εκεί που βάζεις τα στοιχεία σου (Γενέθλια, μειλ, τόπος) αντι να έχουμε κρυμμένα γράμματα τα οποία απαιτείται να τα γράψουμε, να βάλουμε το νέο χρήστη να γράψει κάτι άλλο. ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ή ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ να το ξέρω ρε παιδί μου οτι το γαυρο που μπαίνει εδω μέσα να υπογράφει ο ίδιος τις φήμες για την μανα του..
2ον Να προτείνω και κάτι σοβαρό. Θεωρώ οτι είναι αρκετά ασχημο να γράφονται μέσα στο φόρουμ διάφορες πληροφορίες οι οποίες μπορει να διαβάζονται απο υποπτά μάτια ή οτιδήποτε άλλο σε κάποιο θέμα το οποίο αφορά την ομάδα μας και μπορεί να χρησιμοποιήθει εναντίον μας. Ακόμα να το τραβήξω λίγο , την οργάνωση μιας κίνησης μας οποιαδήποτε μορφής ή οποία μπορει να σαμποταριστεί απο συμπολ.... γκουχ απο οπαδούς ή αλλούς παραγοντές. Φυσικά και δεν μιλάω για συλλαλητήρια κλπ αλλά έχω παρατηρήσει πολλά μέλη εδώ μέσα να επικαλούνται αυτους τους λόγους πάνω σε προτάσεις και ιδεές που έχουν γραφτεί εδώ μέσα.Μην ξεχνάμε οτι οργανώνονται και άτομα εκτος Θεσ-νίκης για αυτό και το σάιτ το εκμεταλεύονται.
Επίσης τόσες και τόσες φορές έχουμε δει περιπτώσεις τόπικ και ποστς του στύλ
ΠΑΟΚΑΡΑΕΙΜΑΙΑΛΗΘΕΙΑΛΕΩ -4- αριθμός μνμ 1 Μνμ " Παιδιά εγω πιστεύω οτι ο ζαγοράκης μας κοροιδευει δειτε ο αρης με τον Σκόρδα τι ομάδαρα έχει κάνει και τι λαό έχει ο Ναο... εμ το σάπιο μύλο..." "
Θα ελεγα λοιπόν να γίνει ένας τομέας μέσα στο φόρουν που να επιτρέπει σε μέλη με 20 πόστ και πάνω πχ να συμμετέχουν σε συζητήσεις. Θα μου πείς θα πέφτει τρελλό σπαμ αλλα πιστευώ οτι στα πρώτα μνμ του κάθε νέου μέλους θα μπορύμε να σχηματίζουμε μια γνώμη. Και κυρίως θα ξέρουμε και ποιος μπαινοβγάινει στο φόρουμ και πότε (σε περιόδους χρονικές αναφέρομαι πριν απο ντέρμπυ κλπ.)
Βασικά δεν είμαι υπέρ αυτου του είδους τις πρακτικές που τις συνατάω σε αλλά φορουμια ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση οτι δεν θα χαλάσει καθόλου τους ανθρώπους που μπαίνουν απο κάθε μεριά του πλανήτη και θέλουν να κάνουν μια υγιή ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΥΓ το γεγονός φυσικά οτι οι συζητήσεις αυτές θα γίνονται χώρις περίεργους δεν σημαίνει απαράιτητα οτι μπορούμε να τα λέμε και όλα.