Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37208 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ.....
Πρέπει να αφήνουμε όλους να μπαίνουν κ να μας λένε για την επανένταξη του σαλπι-γίδι, τον ερχομό του πουρτουκαλάδα, την κάθοδο των K-pax στον πλανήτη γη (σύμφωνα πάντα με έγκυρότατες πληροφορίες μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), την αγορά του τριποτσέρη κ πάει λέγοντας....
ΠΡΕΠΕΙ 500 ΜΕΛΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Κ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ Α Κ Α Ι Ρ Ε Σ συζητήσεις επειδή πάντα σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΕΣ μεταφερόμενες ειδήσεις ΚΑΠΟΙΟς ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ κ γεμίζουν τα thread απο άλλες 300 σελίδες απαντήσεις στα ΑΝ μερικών.......
Υπάρχει κ το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ αμα λάχει, όπως επίσης και τα κομμωτήρια.....

νομίζω φίλε CLUB πως το κιτρίνισμα έγινε για τα greeklish και όχι γι αυτό που είπε το νέο μέλος. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι mods.

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ, εγώ δεν μιλάω για το νέο μέλος που σπυριάστηκε....

mpougatsas

• Guest
Μήπως θα ταν καλύτερα να μετανομαστεί το τόπικ που υπάρχει : Αlpha η νέα εκπομπή ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος δηλαδή πανούτσος-καρπετόπουλος και να μπαίνουν εκεί οι όποιες αναφορές σ αυτούς τους δυο, να είναι όλα μαζεμένα και να μη τα ψάχνουμε σκόρπια στα τόπικ του LIBERO, της sport day και οπουδήποτε αλλού;

*θα ήθελα να προτείνω επίσης το τελευταίο άρθρο του κινγκ που είναι στο τόπικ της  sport day να πήγαινε κι αυτό στην αρχική αφού είναι συνέχεια των δύο προηγουμένων ώστε να μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σ'αυτό και άτομα εκτός του φόρουμ.

eptalofitis

• Guest
Πιστεύω πως θα ήταν πολύ σοφό κ χρήσιμο να υπάρχει κάποιο πιο προσεγμένο σύστημα αποδοχής αιτήσεων μελών και συχνότερες διαγραφές...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
παιδια δεν ξερω αν εχω εγω προβλημα ή αν το εχουν κι αλλοι αλλα οταν παταω να δω το ιστορικο στο live μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα:
''Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 477 bytes) in /home/paokworl/public_html/paokworldboard/yshout/class.tail.php on line 228''

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν μπορω να δω ουτε εικονες, αλλα ουτε να κατεβασω αγωνες.Στα multimedia με βγαζει αυτο
Directory has no index file.
Browsing this site or directory without an index file is prohibited.

If you are the site's webmaster, you can remedy this problem by creating a default HTML page with one of the following names:

* index.html
    * index.htm
    * default.htm
    * Default.htm
    * home.html
    * Home.chtml

NOTE: Filenames are case sensitive, i.e., Home.html is not the same as home.html

μαζι με αυτη την εικονα δλδ...τι φταιει?Μηπως το pc μου?java κτλ?

Offline maria-mtb

• Βασικός
οταν καποιος δεν εχει τη δυνατοτητα να γραψει με ελληνικους χαρακτηρες, πρεπει να "αυτοφιμώνεται" δηλ να μην γραφει αυτο που εχει να πει? το σαιτ τι προτιμαει, μια γνωμη ενος μελους γραμμενη με αγγλικους χαρακτηρες (οταν δεν υπαρχει τροπος να γραψει με ελληνικα) ή να μην την γραψει καθόλου εφ'όσον δεν είναι στα ελληνικα?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
οταν καποιος δεν εχει τη δυνατοτητα να γραψει με ελληνικους χαρακτηρες, πρεπει να "αυτοφιμώνεται" δηλ να μην γραφει αυτο που εχει να πει?

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνει θα είναι να διαβάσει αυτό: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg235370.html#new
Εκεί, θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορεί να γράψει στα ελληνικά.
Μετά μπορεί να ρωτήσει εάν έχει ακόμα απορίες.

το σαιτ τι προτιμαει, μια γνωμη ενος μελους γραμμενη με αγγλικους χαρακτηρες (οταν δεν υπαρχει τροπος να γραψει με ελληνικα) ή να μην την γραψει καθόλου εφ'όσον δεν είναι στα ελληνικα?

Το σάιτ δεν προτιμάει, καθώς υπάρχει τρόπος να την γράψει στα ελληνικά.
Η ερώτησή σου είναι χωρίς αντικείμενο.

Offline maria-mtb

• Βασικός
εισαι τοσο σιγουρος για αυτο? οτι δηλ υπαρχει παντα η δυνατοτητα να γραψεις στα ελληνικα? μεσα απο ενα κινητο πχ που δεν υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες κ εχει σχεδον μηδενικη ταχυτητα, αρα δεν μπορει ουτε το μετατροπεα να χρησιμοποιησει αφου δεν τον υποστηριζει καν?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και ποτε "κοψαμε" καποιον οταν μας ανεφερε κατι τετοιο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός
γιατι ερωτηθηκε ποτε κανεις τον λογο για τον οποιο καποιες φορες χρησιμοποιει αγγλικους χαρακτηρες? εγω ανοιξα το σαιτ κ βρεθηκα κιτρινισμενη, με ρωτησε πρωτα κανεις γιατι δεν εγραψα ελληνικα? υπαρχει παντα τοση σιγουρια οτι 100% μπορουμε να γραφουμε παντου κ παντα με ελληνικους χαρακτηρες? κ αν ναι, τοτε με συγχωρειτε αλλα ειδικα με τον συγκεκριμενο κανονα, προσωπικα δεν δυναμαι παντα να συμμορφοθω για τεχνικους λογους, οποτε ειμαι αναγκασμενη να αποχωρησω απο το σαιτ, απο τη στιγμη που θελω να ρωτησω πως θα παμε στη μικρα, αλλα δεν μπορω να γραψω, επειδη ειναι στα αγγλικα...οποτε ποιος κ ο λογος να μπαινω μεσα...κ τελικα ενδιαφερομαστε τοσο πολυ για την εικονα του σαιτ ή για να μπορουμε μεσω του σαιτ να προσφερουμε στον ΠΑΟΚ?
« Last Edit: December 11, 2008, 16:13:33 by maria-mtb »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μαρία,
Εάν το εργαλείο που χρησιμοποιεί κάποιος για να συνδεθεί στην ιστοσελίδα δεν υποστηρίζει την ιστοσελίδα ή κομμάτια της, είναι αναμενόμενο να μην μπορεί αυτό το μέλος να συμμετάσχει κανονικά στην συζήτηση ή στην περιήγηση...
Ανεξάρτητα όμως, ο μετατροπέας υποστηρίζεται από όσα κινητά μπορούν να διαβάσουν το forum.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
παιδιά με το live που ρετάρει τι γίνεται?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
το live! ρετάρει πού και πού δυστυχώς αυτό το πρόβλημα ενώ το έχουμε περιορίσει, δεν είναι δυνατό να λυθεί 100%...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
γιατι ερωτηθηκε ποτε κανεις τον λογο για τον οποιο καποιες φορες χρησιμοποιει αγγλικους χαρακτηρες? εγω ανοιξα το σαιτ κ βρεθηκα κιτρινισμενη, με ρωτησε πρωτα κανεις γιατι δεν εγραψα ελληνικα? υπαρχει παντα τοση σιγουρια οτι 100% μπορουμε να γραφουμε παντου κ παντα με ελληνικους χαρακτηρες? κ αν ναι, τοτε με συγχωρειτε αλλα ειδικα με τον συγκεκριμενο κανονα, προσωπικα δεν δυναμαι παντα να συμμορφοθω για τεχνικους λογους, οποτε ειμαι αναγκασμενη να αποχωρησω απο το σαιτ, απο τη στιγμη που θελω να ρωτησω πως θα παμε στη μικρα, αλλα δεν μπορω να γραψω, επειδη ειναι στα αγγλικα...οποτε ποιος κ ο λογος να μπαινω μεσα...κ τελικα ενδιαφερομαστε τοσο πολυ για την εικονα του σαιτ ή για να μπορουμε μεσω του σαιτ να προσφερουμε στον ΠΑΟΚ?

Οταν εγινε το σαιτ και λογω Windows και λογω πολλων μελων απο εξωτερικο κλπ ειχε συζητηθει και συμφωνηθει να γραφουμε γκρικλισ. Υστερα απο χρονια τα προβληματα αυτα ξεπεραστηκαν σχεδον απο ολους.Σαφως η εμφανιση μας ενδιαφερει.Σε λογικα πλαισια βεβαια. Αν ενας εχει χαλασμενο CapsLock kai γραφει κεφαλαια ή το spacebar και αντι κενο βαζει . (τελεια) δειχνουμε μια κατανοηση. Και για τα κινητα, οπως και το δικο μου.Εμενα δεν δειχνει καν εικονιδιο μεταροπεα Δικεφαλε, οπως και γενικα κανενα αλλο εικονιδιο.Για αυτο το εχω ηδη πει Μαρια.
Αλλα αυτες ειναι οι εξαιρεσεις, οχι ο κανονας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
τα εικονίδια δε τα δείχνει γιατί κάπου έχεις μια επιλογή να μην κατεβάζει εικόνες για να μην χρεώνεσαι πολλά kb μεταφοράς δεδομένων... Εάν την απενεργοποιήσεις θα τα βλέπεις. Κανονικά πρέπει να σε εμφανίζει απλό link τώρα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δικεφαλε, ο καινουργιος μετατροπέας gleeklish σε ελληνικα είναι πολύ χάλια... Οι μισές λέξεις που μεταφράζει είναι λάθος. Θα πρότεινα να ξαναβάλουμε τον παλιό και ας μετατρέπει πίο λίγους χαρακτήρες. Τουλάχιστον τα μετατρέπει σωστά! Η' εστω να βαλουμε και τους 2, ωστε να ανοιγει ο καθενας οποιον θελει   ;D

Αυτο λυθηκε τελικα?

υγ. Μου φαινεται καπως υπερβολικο να κιτρινιζονται ατομα επειδη μπορει και να ξεχαστηκαν (που λεει ο λογος) και να ποσταραν κατι σε greeklish. Το κιτρινισμα πεφτει ακομα και αν βρισω καποιο μελος, οποτε μου φαινεται ψιλοπαράλογο η ιδια ποινη να ισχύει και για κατι (συνήθως) αφελες.. Δεν μιλαω για οποιον τα greeklish τα εχει κανει συνήθειά, (ακομα και τωρα που υπαρχει ειδικος κανονας), και που σπαει τα νευρα στους mods να τον διορθωνουν ολη την ωρα επειδη δεν λεει να αλλαξει, αλλα γιαυτους που θα το κανουν 1 φορα πχ επειδη ξεχαστηκαν... Γνωμη μου παντα και χωρις να θελω να προκαλεσω αντιδρασεις..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
King,

εάν αρχίσουμε να εφαρμόζουμε κανονισμούς με δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε δεν θα έχουν νόημα οι κανόνες...
περισσότερη ενέργεια θα χάνουμε στο να συζητούμε εάν το μέλος "ξεχάστηκε" ή να ψάχνουμε να βρούμε έαν ήταν η πρώτη ή η τέταρτη φορά...
Αυτό με το κιτρίνισμα είναι άλλωστε προσωρινό, από 1/1/2009 τα ποστ με greeklish θα διαγράφονται και συνεπώς δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Για τον μετατροπέα δεν πρόλαβα ακόμη, σύντομα, stay tuned.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Πιστεύω πως θα ήταν πολύ σοφό κ χρήσιμο να υπάρχει κάποιο πιο προσεγμένο σύστημα αποδοχής αιτήσεων μελών και συχνότερες διαγραφές...

Εγώ καταρχήν θα κάνω 2 προτάσεις:

1ον) Στο πεδίο εγγραφής εκεί που βάζεις τα στοιχεία σου (Γενέθλια, μειλ, τόπος) αντι να έχουμε κρυμμένα γράμματα τα οποία απαιτείται να τα γράψουμε, να βάλουμε το νέο χρήστη να γράψει κάτι άλλο. ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ή ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ να το ξέρω ρε παιδί μου οτι το γαυρο που μπαίνει εδω μέσα να υπογράφει ο ίδιος τις φήμες για την μανα του..

2ον Να προτείνω και κάτι σοβαρό. Θεωρώ οτι είναι αρκετά ασχημο να γράφονται μέσα στο φόρουμ διάφορες πληροφορίες οι οποίες μπορει να διαβάζονται απο υποπτά μάτια ή οτιδήποτε άλλο σε κάποιο θέμα το οποίο αφορά την ομάδα μας και μπορεί να χρησιμοποιήθει εναντίον μας. Ακόμα να το τραβήξω λίγο , την οργάνωση μιας κίνησης μας οποιαδήποτε μορφής ή οποία μπορει να σαμποταριστεί απο συμπολ.... γκουχ απο οπαδούς ή αλλούς παραγοντές. Φυσικά και δεν μιλάω για συλλαλητήρια κλπ αλλά έχω παρατηρήσει πολλά μέλη εδώ μέσα να επικαλούνται αυτους τους λόγους πάνω σε προτάσεις και ιδεές που έχουν γραφτεί εδώ μέσα.Μην ξεχνάμε οτι οργανώνονται και άτομα εκτος Θεσ-νίκης για αυτό και το σάιτ το εκμεταλεύονται.
Επίσης τόσες και τόσες φορές έχουμε δει περιπτώσεις τόπικ και ποστς του στύλ

ΠΑΟΚΑΡΑΕΙΜΑΙΑΛΗΘΕΙΑΛΕΩ -4-  αριθμός μνμ 1    Μνμ " Παιδιά εγω πιστεύω οτι ο ζαγοράκης μας κοροιδευει δειτε ο αρης με τον Σκόρδα τι ομάδαρα έχει κάνει και τι λαό έχει ο Ναο... εμ το σάπιο μύλο..." "

Θα ελεγα λοιπόν να γίνει ένας τομέας μέσα στο φόρουν που να επιτρέπει σε μέλη με 20 πόστ και πάνω πχ να συμμετέχουν σε συζητήσεις. Θα μου πείς θα πέφτει τρελλό σπαμ αλλα πιστευώ οτι στα πρώτα μνμ του κάθε νέου μέλους θα μπορύμε να σχηματίζουμε μια γνώμη. Και κυρίως θα ξέρουμε και ποιος μπαινοβγάινει στο φόρουμ και πότε (σε περιόδους χρονικές αναφέρομαι πριν απο ντέρμπυ κλπ.)

Βασικά δεν είμαι υπέρ αυτου του είδους τις πρακτικές που τις συνατάω σε αλλά φορουμια ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση οτι δεν θα χαλάσει καθόλου τους ανθρώπους που μπαίνουν απο κάθε μεριά του πλανήτη και θέλουν να κάνουν μια υγιή ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΥΓ το γεγονός φυσικά οτι οι συζητήσεις αυτές θα γίνονται χώρις περίεργους δεν σημαίνει απαράιτητα οτι μπορούμε να τα λέμε και όλα.