Φίλε Μέτροσταρ, το φόρουμ έχει ένα πολύ καλό επίπεδο, χάρη στους πολλούς, σοβαρούς και ισορροπημένους χρήστες του, χάρη στην πραγματική αγάπη που έχουν όλοι τους για την ομάδα, η οποία εμπεριέχει το σεβασμό για την ιστορία της ομάδας, τα σύμβολά της, αλλά και της προσωπικότητας των υπόλοιπων χρηστών. Επίσης έχει ως σκοπό την υποστήριξη σε κάθε μήκος και πλάτος της γης των ομάδων και της ιδέας (ναι, για τους οπαδούς, δεν είναι απλά μία ομάδα) του ΠΑΟΚ, αλλά και την ενημέρωση και την οργάνωση κάθε μορφής στοιχείων για τους αγώνες όχι μόνο της ομάδας, αλλά και των οπαδών της. Για τους μοντ, το να αναλαμβάνουν τον συντονισμό όλων αυτών των απόψεων από τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, προσβλέποντας πάντοτε στους άνωθεν σκοπούς, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προσωπικά, παρότι έχω κατακτήσει ένα σημαντικό πολιτιστικό κεφάλαιο, το οποίο θα έπρεπε να μου απαγορεύει να μπαίνω σε συζητήσεις με τόση ένταση, πόσο δε μάλλον να προκαλώ τους συνοπαδούς μου, έχω ο ίδιος παρεκτραπεί και προκαλέσει εκνευρισμό σε πολλούς χρήστες του φόρουμ με διαφορετικές απόψεις. Μάλιστα, έχουν διαγραφεί ποστ μου, έχω λάβει "ποινές" στα πλαίσια της συμμετοχής μου σε τέτοιους καυγάδες, αλλά δεν μπήκα ποτέ στο τρυπάκι του αδικημένου, του καταδιωκόμενου. Γιατί ξέρω ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από την ύπαρξή μου.
Πάμε στα δικά σου. Κανείς δεν σε ξέρει από πριν, πέρα από τον χρήστη fatal_invasion. Οπότε, κανείς δεν μπορεί να έχει προηγούμενα μαζί σου. Ό,τι άποψη κερδίζει αποκομίζει κανείς για τον άλλον, γίνεται με βάση το πρόσωπο που δείχνει ο καθένας μας, πίσω από τα γραπτά του. Γι' αυτό και είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αλλά με καλή διάθεση, πολλά προβλήματα λύνονται. Αν πάλι, θεωρείς ότι το δίκιο είναι 100% με το μέρος σου και ότι υπάρχει έλλειψη χιούμορ από τα μέλη του φόρουμ, θα σου πρότεινα - πάντα με την καλύτερη δυνατή διάθεση - να προχωρήσεις σε άλλες διαδικτυακές κοινότητες, οι οποίες θα μπορέσουν να αποδεχτούν την προσωπική σου αίσθηση του χιούμορ. Αν και, αν κρίνω από το αβατάρ σου (Νταλί), η ισχυρή αίσθηση της προσωπικότητάς σου, της ιδιαιτερότητάς σου, σου απαγορεύει να κάνεις συμβιβασμούς, προτιμώντας να θεωρείσαι εκκεντρικός από το να κάνεις υποχωρήσεις, που θα σου αποφέρουν τον σεβασμό των άλλων. Να διευκρινήσω ότι δεν κάνω κανένα ψυχογράφημα (δεν είμαι άλλωστε ειδικός), αλλά προσπαθώ να διατυπώσω τις εντυπώσεις μου από την παρουσία σου στο φόρουμ. Αντιλαμβανόμενος λοιπόν όλα τα παραπάνω, καλό θα ήταν να μην χαλιέσαι ούτε εσύ, ούτε να προκαλείται εκνευρισμός γύρω από αμφιλεγόμενα - το λιγότερο - ζητήματα. Όταν δε, μάλιστα, έχουν υπάρξει τόσοι αγώνες γύρω από αυτήν τη φανέλα (μπλοκάρισμα δρόμων επί χούντας για να γυρίσει ο Κούδας π.χ., συλαλλητήρια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, νεκροί σε εκδρομές υποστήριξης αυτής της φανέλας κ.ά.), θα πρότεινα τη σκέψη από την αυθόρμητη πράξη. Γιατί, για τους περισσότερους εδώ μέσα, υπάρχουν αξίες στη ζωή μας.
Ευχαριστώ.