Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37773 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Κάθε φορά που προσπαθώ να ανοίξω σελίδα, μου βγάζει το παρακάτω και να μην ανοίγει την σελίδα. Με νέο refresh, την ανοίγει κανονικά.
: User 'paokworl_board9' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 50000)
/home/paokworl/public_html/paokworldboard/Sources/Load.php
2064

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε σήμερα, ξαφνικά.

kai se mena exi 2 meres.....x8es den mporesa sxedon ka8oulou na mpo sto forum......

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
kai egw to epatha simera kai xthes.. katafairnw kai mpainw telika alla kamia fora xreizontai 2-3 prospatheies ..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
paidia epidi gia MENA exei para ginei to kako me to forum kai pleon ta perisotera themata den mporo na ta parakolouthiso kan.  gia na pareis mia ousiodis pliroforia pou psaxneis prepei na diavaseis 50 selides chatarismatos kai anousion post. gia auto proteino toulaxiston gia tous agones ton omadon mas na anoigei kai ena thema pou tha periexei mono fotografies kai video kai oxi sxolia.

me alla logia den ginete na psaxneis 50 selides me sxolia gia ton an einai kalos o mpalafas i oxi kai to an epekse kalo sistima o santos gia na vreis mia fotografia ή ena video pou exei anevasei kapoios.

PAOK didaskoume leei pano pano oxi proponitiki oute paragontiliki.

sorry gia tin epithetikotita alla exei paraginei to kako.

Offline Suicidal

• Βασικός
en merh exeis dikio, alla oxi kai na anoigoume 3exwristo topic gia foto kai video.......
eipame.

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
@ asiniditos Νομίζω ότι τουλάχιστον φωτογραφίες από κερκίδες κλπ υπάρχουν σχεδόν σε κάθε ματς και μάλιστα στην πρώτη σελίδα τώρα για κριτικές(δημοσιογραφικές) υπάρχουν επίσεις στην πρώτη σελίδα που σε παραπέμπουν στα site που αρθογραφούν για τα παιχνίδια και όχι μόνο
Η ουσία του φόρουμ είναι όμως να λέει ελεύθερα ο καθένας την γνώμη του προσέχοντας απλά κάποιους κανόνες δεοντολογίας περισσότερο για ορθή χρήση του μέσου(φόρουμ), τό ότι θα διαβάσεις από τις πιό έξυπνες μέχρι και τις πιό χαζές ίσως (κατά κρίσην) είναι η πεμπτουσία της έκφρασης και της δημοκρατίας γιατι άλλωστε δεν είμαστε σκουλήκια  ;)

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Scorpion4

• Guest
paidia epidi gia MENA exei para ginei to kako me to forum kai pleon ta perisotera themata den mporo na ta parakolouthiso kan.  gia na pareis mia ousiodis pliroforia pou psaxneis prepei na diavaseis 50 selides chatarismatos kai anousion post. gia auto proteino toulaxiston gia tous agones ton omadon mas na anoigei kai ena thema pou tha periexei mono fotografies kai video kai oxi sxolia.

me alla logia den ginete na psaxneis 50 selides me sxolia gia ton an einai kalos o mpalafas i oxi kai to an epekse kalo sistima o santos gia na vreis mia fotografia ή ena video pou exei anevasei kapoios.

Oi photo kai ta video apo kathe mats tis omadas entos i ektos einai stin photogallery i opoia ananeonete kathe evdomada...

thomas

• Guest

Κάτι άλλο που θα ήθελα να προτείνω είναι το να γράφουμε τουλάχιστον 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση ενός αγώνα.Ίσως θα μπορούσε να κλειδώνετε το τόπικ για 12 ώρες από τα παιδιά και να ανοίγει την επομένη το πρωί.Ξέρω ότι είναι ακραίο και θα διαφωνείτε οι περισσότεροι όμως είναι κρίμα να αναλωνόμαστε σε ατελείωτους καυγάδες μεταξύ μας στους οποίους οδηγεί το θολωμένο μας μυαλό εκείνη τη στιγμή και η μη καθαρή σκέψη

Σου διόρθωσα λίγο την παράθεση
« Last Edit: February 04, 2008, 14:41:29 by tsakalaki »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Η παραπάνω ιδέα δεν είναι κακή αλλά δεν είναι και καλή.
Η μοναδικά πραγματική λύση είναι η συμμόρφωση στα εξής:

1- Πριν δημοσιεύσουμε κάτι παίρνουμε βαθιά ανάσα και μετά ξαναδιαβάζουμε τί γράψαμε. Μόνο τότε πατάμε το κουμπάκι "αποστολή"
2- Εάν πιστεύουμε ότι κάποιος είναι "βαλτός" απλά δεν απαντούμε σε αυτά που γράφει. Θα βαρεθεί και θα φύγει. Απαντήσεις του στυλ "είναι βαλτός. είναι σκουλήκι, σβήστε αυτά που γράφει ρε μοντς" το μόνο που κάνουν είναι να γεμίζουν τις σελίδες με άχρηστα ποστ του στυλ "δεν είμαι εγώ σκουλήκι, εσύ είσαι το βατράχι".
3- Οι moderators διαγράφουν χωρίς δεύτερη σκέψη τα ποστ που προκαλούν πρόβλημα.

Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουμε σωστή αναλογία "δημοκρατίας" και σοβαρότητας. Πρόσφατα δημιουργήθηκε  μια ομάδα moderator και το forum δουλεύει ακόμα καλύτερα από τότε. Στο χέρι όλων μας να μην "τσιμπάμε" και να έχουμε εμπιστοσύνη στους mods. Τίποτα δεν τους ξεφεύγει, κι αν πάλι μας ξεφύγει κάτι, υπάρχει το "Αναφορά στον συντονιστή" σε κάθε ποστ...

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline petrov

• Αλλαγή
Όλες αυτές οι προτάσεις είναι πολύ καλές σαν προσωπικές πρακτικές αλλά δεν είναι  δυνατόν να επιβληθούν υποχρεωτικά.
Δηλαδή το να προσέχει ο καθένας να μην ποστάρει εν βρασμώ ψυχής, να μην προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις κλπ, είναι ούτως ή άλλως θέμα του καθενός μας και για τις παρεκτροπές νομίζω πως υπάρχουν κυρώσεις.
Το να κλειδώνουμε αβέρτα τόπικ δεν νομίζω πως θα βοηθήσει σε κάτι...

MetroStar

• Guest
Με αφορμή ένα πρόσφατο κλείδωμα θέματός μου χιουμοριστικού περιεχομένου γράφω εδώ αν και ξέρω πως η ΓΕΡΟΥΣΙΑ και οι ΣΟΦΟΙ του φορουμ πιθανως θα το κλειδωσουν αμεσως ή θα με κάνουν και μπαν ή τιμωρίες και τετοια.Ομως θα πω οτι έχω να πω.

Ποιος αποφασίζει το κάνει και τι δεν κάνει για το φόρουμ?Θα ήταν κακό να βάλω μερικές φανέλες με διάφορους χορηγούς και σχέδια?Ποιον  θα ενοχλούσε?Τα μεγάλια κεφάλια μαλλον.

Διαμαρτύρεστε για νομους ορφανου και για μπατσους και ματ και μαλακιες αλλα μαλλον δεν καταλαβαίνετε οτι ο νομος ορφανου ειναι ΕΔΩ.Και τα ματ που δέρνουν προολιπτικα εδώ είναι και πετάνε τα καπνογόνα.Αλλάξτε μυαλά κάποιοι και συμορφωθείτε.Ότι άδικο κάνεις το παθαίνεις κι εσύ.Σεβαστείτε τα παιδιά που έχουν φάει άπειρες ώρες εδω μεσα και έκανα το φόρουμ μεγάλο.Μην κάνετε κατάχρηση της τιμής που σας έκαναν να είστε μοντερέητορς.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Φίλε σοβαρέψου...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Τι λε ρε φίλε παραλληλίζεις τους οπαδούς που πάνε ΦΥΛΑΚΗ για τον ΠΑΟΚ με ένα τοπικ που άνοιξες για το μπιτς βόλευ και την παραλλαγμένη φανέλα; Τι άλλο θα ακούσουμε. "Μπατσούς και ματ και Μαλακίες"?? Πλάκα κάνεις ρε? Ντροπή λίγο...

LoGotHeTiS

• Guest
Δηλαδή τι δεν καταλαβαίνεις?Οτι στην τιμημένη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν χωράνε περιθώρια χιούμορ και ειρωνείας?

MetroStar

• Guest
Ειρωνία δεν ήτανε πρώτον. Όσο για το χιούμορ χωράει και παραχωράει. Αλλά αν το χωράει δε θα το κρίνουμε ούτε εγώ ούτε εσύ.Δεν μπορούμε να το κάνουμε άλλωστε.Κάποιοι έχουν τη δύναμη να αποφασίσουν για μας.

LoGotHeTiS

• Guest
Μερικά πράγματα είναι αυτονόητα..Και αυτός o mod και ο κάθε mod που στο λέει γνωρίζει ότι αυτή είναι η απαίτηση της πλειοψηφίας των μελών του paokworld..

Offline petrov

• Αλλαγή
Metrostar άδειασε τα PM σου

Offline savage republic

• Βασικός
Φίλε Μέτροσταρ, το φόρουμ έχει ένα πολύ καλό επίπεδο, χάρη στους πολλούς, σοβαρούς και ισορροπημένους χρήστες του, χάρη στην πραγματική αγάπη που έχουν όλοι τους για την ομάδα, η οποία εμπεριέχει το σεβασμό για την ιστορία της ομάδας, τα σύμβολά της, αλλά και της προσωπικότητας των υπόλοιπων χρηστών. Επίσης έχει ως σκοπό την υποστήριξη σε κάθε μήκος και πλάτος της γης των ομάδων και της ιδέας (ναι, για τους οπαδούς, δεν είναι απλά μία ομάδα) του ΠΑΟΚ, αλλά και την ενημέρωση και την οργάνωση κάθε μορφής στοιχείων για τους αγώνες όχι μόνο της ομάδας, αλλά και των οπαδών της. Για τους μοντ, το να αναλαμβάνουν τον συντονισμό όλων αυτών των απόψεων από τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, προσβλέποντας πάντοτε στους άνωθεν σκοπούς, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Προσωπικά, παρότι έχω κατακτήσει ένα σημαντικό πολιτιστικό κεφάλαιο, το οποίο θα έπρεπε να μου απαγορεύει να μπαίνω σε συζητήσεις με τόση ένταση, πόσο δε μάλλον να προκαλώ τους συνοπαδούς μου, έχω ο ίδιος παρεκτραπεί και προκαλέσει εκνευρισμό σε πολλούς χρήστες του φόρουμ με διαφορετικές απόψεις. Μάλιστα, έχουν διαγραφεί ποστ μου, έχω λάβει "ποινές" στα πλαίσια της συμμετοχής μου σε τέτοιους καυγάδες, αλλά δεν μπήκα ποτέ στο τρυπάκι του αδικημένου, του καταδιωκόμενου. Γιατί ξέρω ότι ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από την ύπαρξή μου.

Πάμε στα δικά σου. Κανείς δεν σε ξέρει από πριν, πέρα από τον χρήστη fatal_invasion. Οπότε, κανείς δεν μπορεί να έχει προηγούμενα μαζί σου. Ό,τι άποψη κερδίζει αποκομίζει κανείς για τον άλλον, γίνεται με βάση το πρόσωπο που δείχνει ο καθένας μας, πίσω από τα γραπτά του. Γι' αυτό και είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αλλά με καλή διάθεση, πολλά προβλήματα λύνονται. Αν πάλι, θεωρείς ότι το δίκιο είναι 100% με το μέρος σου και ότι υπάρχει έλλειψη χιούμορ από τα μέλη του φόρουμ, θα σου πρότεινα - πάντα με την καλύτερη δυνατή διάθεση - να προχωρήσεις σε άλλες διαδικτυακές κοινότητες, οι οποίες θα μπορέσουν να αποδεχτούν την προσωπική σου αίσθηση του χιούμορ. Αν και, αν κρίνω από το αβατάρ σου (Νταλί), η ισχυρή αίσθηση της προσωπικότητάς σου, της ιδιαιτερότητάς σου, σου απαγορεύει να κάνεις συμβιβασμούς, προτιμώντας να θεωρείσαι εκκεντρικός από το να κάνεις υποχωρήσεις, που θα σου αποφέρουν τον σεβασμό των άλλων. Να διευκρινήσω ότι δεν κάνω κανένα ψυχογράφημα (δεν είμαι άλλωστε ειδικός), αλλά προσπαθώ να διατυπώσω τις εντυπώσεις μου από την παρουσία σου στο φόρουμ. Αντιλαμβανόμενος λοιπόν όλα τα παραπάνω, καλό θα ήταν να μην χαλιέσαι ούτε εσύ, ούτε να προκαλείται εκνευρισμός γύρω από αμφιλεγόμενα - το λιγότερο - ζητήματα. Όταν δε, μάλιστα, έχουν υπάρξει τόσοι αγώνες γύρω από αυτήν τη φανέλα (μπλοκάρισμα δρόμων επί χούντας για να γυρίσει ο Κούδας π.χ., συλαλλητήρια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, νεκροί σε εκδρομές υποστήριξης αυτής της φανέλας κ.ά.), θα πρότεινα τη σκέψη από την αυθόρμητη πράξη. Γιατί, για τους περισσότερους εδώ μέσα, υπάρχουν αξίες στη ζωή μας.

Ευχαριστώ.

MetroStar

• Guest
Ωραίος είσαι φίλε. Σ ευχαριστώ για τον κόπο σου να γράψεις έναν τέτοιο κείμενο.Με κέρδισες πραγματικά. :)

Offline dave

• Αλλαγή
φιλοι mods για ποιο λογο το υπο σιγη στο damned???

fatal_invasion

• Guest
Με πρόλαβε ο dave..Επειδή είχε αντίθετη άποψη τον βάλαμε υπό σιγή;;