http://paokland.blogspot.com/2009/07/blog-post_2770.htmlΕμείς φταίμε για όλα στο μπάσκετ.
Είμαι πεπεισμένος ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι δικό μας.
Του λαού του ΠΑΟΚ.
Εδώ και τόσα χρόνια δεν κάνουμε τίποτα για να βοηθήσουμε το ρημάδι το τμήμα.
Πρώτοι στις χαρές και στα γούστα που βγάλαμε αλλά στα δύσκολα εξαφανισμένοι.
Όλο το κακό ξεκίνησε από εκείνη την κίνηση πραξικοπήματος κατά του Απόστολου ( Λάκη ) Οικονομίδη από την γνωστή τετρανδία που αποτελούνταν από τους κυρίους Αθανάσιο Κατσαρή, Τάκη Πανελούδη, Απόστολου Αλεξόπουλου και Βασίλη Οικονομίδη.
Η γνωστή παρέα, που ήταν είναι και θα είναι μία παρέα μια ζωή, όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.
Έγινε το πραξικόπημα και δεν κάναμε τίποτα, το αποδεχτήκαμε..
Αποδεχτήκαμε τον Αλεξόπουλο που το μόνο που έκανε ήταν να καρφώνει ΠΑΟΚτσάκια στην ασφάλεια. Πούλησε εντέλει την ομάδα στον Μπάτμαν με 1 δις και εξαφανίστηκε. Ένας Μπάτμαν που δεν είχε 10 χιλιάρικα να δώσει για την ΔΕΗ που λέει ο λόγος. Βρομούσε η πώληση και συνεχίζει να βρωμάει. Δεν κάναμε τίποτα.
Αποδεχτήκαμε τον Πανελούδη που ξεπούλησε την ομάδα και την φόρτωσε με νέα χρέη αφού πριν είχε καθαρίσει με τον νόμο Βενιζέλου. Εδώ κάναμε κάτι απαξιώσαμε την ομάδα μας, την παρατήσαμε στο έλεος του Θεού ή μάλλον στο έλεος της παρέας. Φύγαμε από το γήπεδο και τους αφήσαμε να αλωνίζουν πάνω στις σάρκες του ΠΑΟΚ. Μέσα στις τσέπες του ΠΑΟΚ.
Εποχή Δρόσου, σαν καλοί πανηγυρτζήδες τρέξαμε κοντά στην ομάδα και φωνάξαμε σωθήκαμε.
Αμ δε!!
Η υπόθεση Δρόσου ήταν ένα καλό άλλοθι για την παρέα, να βγάλουν τον εαυτούλη τους λάδι.
Για όλα φταίει ο Δρόσος.
Δεν κάναμε τίποτα....
Ξεφτίλισαν τον τελευταίο ηγέτη του ΠΑΟΚ που το μόνο που έκανε στη καριέρα του ήταν να γεννάει ΠΑΟΚτσάκια από αλλόθρησκες μάνες.
Δεν κάναμε τίποτα..
Και τώρα έρχονται και ζητάνε από τον κόσμο να πλερώσει τα δικά τους σπασμένα.
Χωρίς να μας πουν που είναι οι μετοχές.
Ποιος τις έχει, ο Πανελούδης, ο Δρόσος, είναι πουθενά με πληρεξούσιο, είναι αμετάκλητο το πληρεξούσιο, υπάρχει αμετάκλητο πληρεξούσιο,μπορεί οποιαδήποτε στιγμή ο Πανελούδης να πάρει πίσω τις ονομαστικές του μετοχές;
Πόσα χρέη έχουμε, που χρωστάμε και σε ποιον;
Στην εφορία, στο ΙΚΑ, σε παίκτες, σε προπονητές, σε προμηθευτές, σε όποιον μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, ισπανικά, σε ποιους χρωστάμε και πόσα;;;;
Ποιοι έκαναν τα χρέη;;
Ποσά είναι ρε παιδί μου!
Χωρίς καμία διαφάνεια μας ζητάνε να πληρώσουμε.
Πάλι δεν θα κάνουμε τίποτα...
Μας θεωρούν μαλάκες και το ξέρουν ότι στο τέλος θα μας τα πάρουν.
Γιατί έχουμε μία αδυναμία, την αγαπάμε αυτή την ομάδα.
Ποτέ δεν κάναμε και ούτε θα κάνουμε τίποτα γι' αυτή την ομάδα.
Εμείς φταίμε για την κατάντια της ομάδας, αφήνουμε κάποιους ανθρώπους να παίζουν με την ιστορία του ΠΑΟΚ και το μόνο που τους νοιάζει είναι η προβολή και τίποτα άλλο( για να μην πω τίποτα άλλο ).
Αυτή η ομάδα είναι η μεγαλύτερη ήττα του οπαδικού μας κινήματος.
υγ Συγχαρητήρια!
Βοηθάτε την ομάδα πίσω από τι κουρτίνες χωρίς ποτέ να ακούγετε το όνομά σας κύριε Ισαιάδη. Μπράβο, ποτέ δεν θα δούμε ανακοίνωση γι' αυτά που κάνετε....
Αλήθεια τώρα που αναφέρθηκα σε σας, τελικά ο οικονομικός εμπλουτισμός και αυτών των γλαστρών στην ΚΑΕ δεν είναι μεγάλος, έτσι;
Ότι και να πω είναι λίγο, μια χαρά σωσίβιο είστε.
υγ 2 Δεν προτρέπω από κανέναν να μην αγοράσει εισιτήριο, ο καθένας ας κάνει ότι καταλαβαίνει η ψυχούλα του, έτσι και αλλιώς και εγώ που γράφω αυτές τις δέκα αράδες στο τέλος θα τα δώσω σαν καλό κορόιδο στην παρέα.
Τι να κάνεις όταν σε φέρνουν μπροστά στην απόλυτη ξεφτίλα τις μη συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Πάντως αν τα καταφέρω και δεν τους δώσω φράγκο θα είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου. Θα αρχίσω να γίνομαι λιγότερο μαλάκας και κορόιδο.