Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ειμαστε offtopic και ζητω συγνωμη.......κατι τελευταιο και δεν ξαναγραφω επ'αυτου........απο ποτε κωστα η μη ανταγωνιστικοτητα και γενικοτερα η μη προσπαθεια για το καλυτερο εκαναν καλο σε καποιο αθλημα;γιατι δημιουργωντας μια τετοια λιγκα δεν θα εχει ΚΑΝΕΝΑΣ το κινητρο να ανεβει επιπεδο ετσι ωστε να συμμετασχει σε μια διοργανωση......εφοσον θα υπαρχουν κλειστα συμβολαια γιατι τοτε ομαδες οπως ο πανιωνιος και το μαρουσι που παλεψαν και εγιναν καλυτεροι να προσπαθουν να κανουν καλυτερη ομαδα για να βγουν 3οι;αν ισχυε αυτο απο παλια θα ειχαμε μεινει στην μπενετον τρεβιζο,τη σκαβολινι,τη μπανταλονα και την λιμοζ.........δεν θα υπηρχε σιενα,ταου κτλ.δεν θα υπαρχει πλεον αγωνιστικο κινητρο να ανεβει επιπεδο μια ομαδα..........η αποψη μου αυτη ειναι και ειναι ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ...........

τελοσπαντων κωστα με εβαλες να εξηγω τα αυτονοητα.......αν για σενα δεν ειναι οκ............και παλι sorry για το offtopic............

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Θελω να κατσω να γραψω για το μπασκετ και καθε φορα που διαβαζω τα προηγουμενα ποστ ξενερωνω και το αφηνω η δεν εχω χρονο. Ενα πραγμα μονο θελω να πω τωρα, χειροπιαστο,και αφορα προσωπικη αποψη (αρα και ειμαι σιγουρος για αυτην, δεν κραταω δηλαδη πισινες αερολογωντας.)

Διαβαζω οτι υπολογιζουν κυριως στα εσοδα απο τα διαρκειας. Πανω σε ποιες βασεις ακριβως? "Αφουγκραζομενοι" τον κοσμο του ΠΑΟΚ καταλαβαινουν οτι θα εξαφανιστουν τα διαρκειας? Δηλαδη το σχεδιο ειναι ΘΑ(!) βαλουμε εμεις καποια λεφτα και περιμενουμε και την βοηθεια του κοσμου και το σωσαμε το μαγαζακι?

Ποιος μπορει απο ολους αυτους ρε εκει μεσα να ερθει και να μου πει, ελα δω ρε φιλε, αυτα τα 80 ευρω που θα δωσεις θα πανε εκει και εκει για τον ΠΑΟΚ. Δεν βρισκω αλλο τροπο να το γραψω και ξενερωνω γιατι θα θεωρηθει οτι ευλογω τα γενια μου και θα ακουσω καμμια μαλακια αλλα δεν γαμεις.

ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ (ΟΛΟΙ ΡΕ, ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΔΕΣ, ΚΑΤΣΑΡΗΔΕΣ, ΔΡΟΣΟΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΛΟΙ) ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ) ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ? Στην τελικη αναλυση! Στο ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. Να βγει καποιος απο αυτους και να μου πει ρε. Παπαρια βοηθησα! Αυτους συντηρουσα ρε τελικα. Αυτους και τον καθεναν τους! Και διαβαζω οτι δεν μας νοιαζει το μπασκετ επειδη δεν γραφουμε στο φορουμ και μου φευγει το καφασι.

ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ.
Λοιπον επειδη εγω βαρεθηκα να πληρωνω τον καθε μαλακα στην ΚΑΕ, διαρκειας δεν προκειται να παρω. Σε ολους οσους παρουν τους βγαζω το καπελο και μαγκια τους. Να ξηγιομαστε! Εγω δεν θεωρω οτι βοηθαω τον ΠΑΟΚ, θεωρω οτι διαιωνιζω μια κατασταση εδω και τοσα χρονια με την "στηριξη" μου.

Ματωνω εγω για να τα τσεπωνει το καθε αρχιδι γαμω το σπιτι του. Γιατι αν αυτα που εχω δωσει εγω κι αλλοι τοσοι πηγαιναν στον ΠΑΟΚ και οχι στην εκαστοτε "ΚΑΕ", τωρα θα πλακωνομουν με τον παππου (παραδειγμα ειναι) για το αν ο Καλντερον αξιζει να φοραει τον Δικεφαλο.

Αει σιχτηρ παλι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι

Υ.Γ. Ρε dave με εκεινο το ποστ ειναι σαν να μπηκες στο κεφαλι μου και τα γραψες. Μπραβο αδερφε
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
γιατι ρε φιλαρακι κακος ειναι ο καλντερον;
τον προτεινανε στον σταυροπουλο αλλα αρνηθηκε......δεν ηθελε λεει ο κατσαρης τοσο φτηνους παικτες!αμα εισαι LARGE και τα χωνεις...........
 :lol: :lol: :lol:

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
το είδαμε κι αυτό ανακοίνωση έβγαλαν τα σκουλίκια για να ευχαριστήσουν το βασίλη οικονομίδη που τους έβγαλε στην ευρολίγκα από το παράθυρο. Αυτός δεν είναι μέλος στον Α.Σ. ΠΑΟΚ , δεν είναι ντεμέκ παοκτσης??? Δηλαδή ο δαμιανίδης θα έβαζε τον ΠΑΟΚ στην ευρολίγκα από το παράθυρο??? Τα κάστρα πάντα πέφτουν από μέσα. Αυτοί θέλουν μάπες και όχι κράξιμο δεν πρέπει να φύγουμε εμείς από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ αλλά αυτοί, οι ντεμέκ παοκτσήδες και αυτοί που διαφημίζουνται τζάμπα γράφοντας τα ονόματά τους στις εφημερίδες χωρίς φράγκο συστήνοντας μονίμως επιτροπές. Γαμώ τα σπίτια σας ξευτιλισμένοι λεζαντάκηδες. Αλλά τι λέω εδώ δεν πάνε στην μπάλα να βάλουν κανα φράγκο που η ομαδα αποπνεει υγεία, γιατί δεν θα διοικούν -διαφημίζονται- αυτοί!!! Βάλτε στον κώλο τα λεφτά σας ρε μουνόπανα και να τα φάτε όλα στους γιατρούς και στα φάρμακα όσοι τα έχετε και δεν δίνεται για να σώσετε ένα ιστορικό τμήμα, όταν κάποια παιδιά μαζεύουν ευρώ ευρώ , κέρμα κέρμα και πάνε να τα ακουμπήσουν στην ομάδα που αγαπάμε παθολογικά!!!!! Ψόφος σε όλους τους πρώην παράγοντες του ΠΑΟΚ που δεν δίνουν ούτε ένα χαρτζηλίκι τους για τον ΠΑΟΚ!!!! Αϊ σιχτίρ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

SKAILS

• Guest

ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ.
Λοιπον επειδη εγω βαρεθηκα να πληρωνω τον καθε μαλακα στην ΚΑΕ, διαρκειας δεν προκειται να παρω. Σε ολους οσους παρουν τους βγαζω το καπελο και μαγκια τους. Να ξηγιομαστε! Εγω δεν θεωρω οτι βοηθαω τον ΠΑΟΚ, θεωρω οτι διαιωνιζω μια κατασταση εδω και τοσα χρονια με την "στηριξη" μου.

πανω κατω κ εγω τα ιδια εγραψα,μ εκφραζει απολυτα αυτο το μικρο κειμενακι

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όλοι εσείς που κράζετε το Θανάση Κατσαρή και τον ΑΣ ως τον κύριο υπεύθυνο της κατάντιας του μπάσκετ, είστε μέλη στον ΑΣ; Ψηφίσατε στις εκλογές; Στους συνδέσμους που πάτε κάνετε λόγο για το μπάσκετ; Όταν η ομάδα αγωνιζόταν με 500-600 άτομα κοινό στην Πυλαία των 9.000 θέσεων ήσασταν στο γήπεδο;

ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΤΟΝ ΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΣΟ ΑΛΛΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ 2 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.

Καληνύχτα μας. Αυτοί είμαστε σαν λαός, αυτά μας αξίζουν. Πάμε τώρα να ακούσουμε κάνα ράδιο.

Υ.Γ. Άραγε χωρίς την μεγάλη ομάδα μπάσκετ στα 90's στα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαίρου, τι ποσοστά οπαδών θα είχαμε σα λαός;  ??? (κάτσε μαλάκα corrupt και λέγε τα αυτονόητα στο φόρουμ... :P)

ive4

• Guest
Ποιος έβαλε πάλι λεφτά στο μπλα μπλα σήμερα ; Εμφανίστηκε πάλι κανένας σωτήρας για να γεμίσει η μέρα μας;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
  30/06/2009 18:38  »  ΠΑΟΚ - Καλαφατάκης: "Να διασφαλίσω τα χρήματά μου"

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μέσω του «Extrasport» της Θεσσαλονίκης εξήγησε γιατί κατέθεσε προσφυγή κατά του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί αντέδρασε σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως δεν υπάρχει οφειλή της ΚΑΕ απέναντι του.

«Είμαι επαγγελματίας και οικογενειάρχης, περίμενα δυο μήνες τον ΠΑΟΚ για την εξόφληση των 54.000 ευρώ που μου οφείλει η ΚΑΕ. Δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά της ομάδας και γι' αυτό τον λόγο έκανα την προσφυγή κατά του ΠΑΟΚ. Έξι μήνες εργάστηκα στην ομάδα, σεβάστηκα τους ανθρώπους της διοίκησης, τους παίκτες και τους φιλάθλους, δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν, απλά έπρεπε να διασφαλίσω τα οικονομικά δεδομένα της συνεργασίας Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω, να μπω στη διαδικασία να εκβιάσω τον κύριο Κατσαρή και τον κύριο Παπαδόπουλο;», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχω υπογεγραμμένες αποδείξεις πληρωμής με μάρτυρες και δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως δεν υπάρχει συμβόλαιο ή ότι δεν μου οφείλει ο ΠΑΟΚ αυτά τα χρήματα. Από εκεί και πέρα, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η κίνηση μου δεν στρέφεται εναντίον της ομάδας. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που είχαν γίνει όλους αυτούς τους μήνες και ο πολύς κόσμος δεν τα γνωρίζει και δεν θα έπρεπε να τα γνωρίζει. Όταν όμως έρχεται ο ΠΑΟΚ μέσω δημοσιευμάτων και υποστηρίζει πως δεν μου οφείλονται χρήματα, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι έφτασε στιγμή τον χειμώνα που χρειάστηκε προσωπική παρέμβαση του κυρίου Κατσαρή για να έχω πετρέλαιο στο σπίτι για να ζεσταίνεται η οικογένεια μου».

Για να καταλήξει: «Είμαι καθόλα νομότυπος και δεν μπορώ να καταλάβω πως ο κύριος Μιλτιάδης Κανώτας δεν έχει βρει κανένα χρέος της ΚΑΕ σε εμένα. Υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας και αν η τότε διοίκηση της ΚΑΕ δεν το κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ, αυτό δεν με αφορά διότι δεν είναι δική μου ευθύνη η κατάθεση του συμβολαίου και η επικύρωση του. Η συμφωνία μου ήταν για αμοιβή 10.000 για τους δυο πρώτους μήνες της συνεργασίας και 15.000 ευρώ για καθέναν από τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες».

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=191882

30/06/2009 16:08  »  ΠΑΟΚ - Αναλαμβάνει ο Μαρκόπουλος

Θέμα ωρών είναι πλέον η λύση της συνεργασίας του Σούλη Μαρκόπουλου με το Μαρούσι. Ο Έλληνας τεχνικός βέβαια δεν θα μείνει χωρίς δουλειά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportnet ετοιμάζεται να μετακομίσει οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη. Ο Μαρκόπουλος έχει μιλήσει με το Νίκο Σταυρόπουλο και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Στη νέα αυτή σελίδα της καριέρας του, ο Μακεδόνας τεχνικός δεν θα είναι μόνος του, αφού στον πάγκο του «Δικεφάλου» θα έχει μαζί του και τον γιο του Χάρη, ο οποίος την περασμένη σαιζόν βρισκόταν στο τεχνικό τιμ του Αρη.

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=191854

northeagle_4

• Guest
  Αγωνιστικα πολυ θετικη  η προσληψη του καλυτερου ελληνα προπονητη Μαρκοπουλου !!!
  Αγωνιστικα παρα πολυ θετικο βημα αλλα δυστυχως μας ταλανιζουν 1002 αλλα προβληματα.....

προς το παρον παντως τα 200000 του πατριδα και τα λεφτα σαν βοηθεια απο υπερΠαοκσηδες που τα βαζουν για την ψυχη της μανας τους μονο στα λογια ειναι.......
  οταν βαλουν αυτοι τοτε να εχουν τα μουτρα να κανουν εκκληση στον κοσμο,απο λεφτα στα λογια χορτασαμε.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Το μόνο που κρατάει αυτή την ομάδα αγωνιστικά ζωντανή είναι η φανέλα και η ιστορία της.. Αν λεγόμασταν ΜΕΝΤ πχ αντί για ΠΑΟΚ θα είχαμε εξαφανιστεί από τον μπασκετικό χάρτη...
Κι όμως ακόμα και τώρα που χρωστάμε σε όποιον μιλάει ελληνικά και δεν φαίνεται ούτε καν αχνά φως στην άκρη του τούνελ, ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και δεύτερος στην ψηφοφορία για τον καλύτερο φετινό προπονητή της Α1 (μετά τον τα πήρες όλα κι έφυγες Ομπράντοβιτς, τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης με διαφορά)  αποφασίζει να ανακατευτεί με τον βούρκο που λέγεται ΚΑΕ ΠΑΟΚ.. Το μόνο του κίνητρο, όπως το βλέπω εγώ, είναι το όνομα ΠΑΟΚ και η ιστορία αύτης της ομάδας.. Τίποτα άλλο δεν έχει να περιμένει φέτος.. Μαρκόπουλε, αν έρθεις αποδεικνύεις οτι εκτός από μεγάλος προπονητής είσαι και μεγάλος άνθρωπος..

ΥΓ Η αντιμετώπιση στον Καλαφατάκη είναι ο ορισμός της αχαριστίας.. Πέρυσι αυτός με 5 ακόμα ήρωες παίκτες κράτησε την ομάδα στην Α1 και μάλιστα με αξιοπρέπεια (π.χ. νίκη επί του Βάζελου μετά από τόσα χρόνια) και το ευχαριστώ της ΚΑΕ είναι να κάνει τον κινέζο για τα λεφτά που του οφείλονται... o tempora o mores..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
Το μόνο που κρατάει αυτή την ομάδα είναι ο κόσμος της και τίποτα άλλο.
Παρόλο που δεν ασχολείται.
Αν δεν υπήρχαμε εμείς εδω και καιρό θα είχαν διαλύσει την ομάδα για να σβηστούν και τα χρέη που έχει δημιουργήσει η περίφημη παρέα.
Φοβούνται όμως την οργή που θα ξεσπάσει αν γίνει κάτι πολύ κακό, γι' αυτό μας κρατάνε κοιμησμένους και παλεύουν μόνο για ιδίων όφελος και τίποτα άλλο.
Καλά να πάθουμε αφού μας έχει πάρει ύπνος βαθύς.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Την ίδια ώρα που διεξάγεται το 6ο Basketball Camp του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ διοργανώνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ Basketball Camp.

Ρε δε πηδιόμαστε λέω εγώ;

Από το camp του ΠΑΟΚ πέρασαν ο Μαυροκεφαλίδης, ο Βασιλειάδης και ο Βεργίνης. Ο κος Στογιάκοβιτς προτίμησε το camp των Ρετζιά-Αλβέτρη-Παπανικολάου (εκτός εάν έλθει στη δεύτερη περίοδο που δεν το βλέπω, όπως δεν έγινε και στα προηγούμενα που ήταν στην Ελλάδα).

Ρε δε ξαναμαναπηδιόμαστε λέω εγώ;
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Από το Μαρούσι στον ΠΑΟΚ ο Μαρκόπουλος

Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος
Δημοσίευση: 01 Ιουλίου 2009 16:03

Ο Σούλης Μαρκόπουλος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Αμαρουσίου και... ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μακεδόνας τεχνικός συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τη διοίκηση των "κιτρινόμαυρων", που λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων του πρότειναν συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων θέλησε να κρατήσει τον έμπειρο προπονητή, που είχε κάνει δύο εξαιρετικές χρονιές, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι ο Μαρκόπουλος είχε δεχτεί μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από τον ΠΑΟΚ, που του προσφέρει -εκτός των άλλων- την ευκαιρία να επιστρέψει και... σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, που πέρσι είχε αναδειχτεί "προπονητής της χρονιάς", έδωσε την οριστική του απάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης. Ακόμη βέβαια δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Η διοίκηση του Αμαρουσίου αναμένεται να κινηθεί άμεσα για να βρει τον διάδοχο του. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το μεγάλο φαβορί είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας που έχει συνδέσει το όνομα του με τη συγκεκριμένη ομάδα ως παίκτης και προπονητής.

Τα τρία τελευταία χρόνια κάθισε στον πάγκο της Ολύμπια Λάρισας, ενώ από το 2004 ως το 2006 εργάστηκε ως ασίσταντ κόουτς δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη στους "κιτρινόμαυρους".

Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι ο Μαρκόπουλος απάντησε αρνητικά στο Μαρούσι (και θετικά στον ΠΑΟΚ), ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση από τον "δικέφαλο του Βορρά" που αναφέρει ότι: "H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Σούλης Μαρκόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2+1 χρόνια".

http://www.sport24.gr/html/ent/196/ent.301196.asp

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ!

εκανε ο ΠΑΟΚ καλυτερη προσφορα απο το μαρουσι;

δεν πηδιομαστε (που λεει και ο φιλος μου ο γυπας);

SKAILS

• Guest
παντως παππου για να τα λεμε ολα,πολυ καλη η κινηση του Μαρκοπουλου,κτα τ αλλα ειναι ολα στο μηδεν για να μην πω στο μειον.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Συγχαρητήρια στον Νίκο Σταυρόπουλο για την επιλογή του και στα άτομα που υλοποίησαν τις υποσχέσεις τους και έδωσαν τις οικονομικές εγγυήσεις που ζητούσε ο Σούλης Μαρκόπουλος για να έρθει.
Περιμένουμε το δευτερο βήμα...
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline gagas

• Αλλαγή
alamana μια και σε βρηκα εδω καμια ενημερωση για το πως θα κοινηθουν οι συνδεσμοι στο μπασκετ μπορεις να κανεις?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
alamana ìéá êáé óå âñçêá åäù êáìéá åíçìåñùóç ãéá ôï ðùò èá êïéíçèïõí ïé óõíäåóìïé óôï ìðáóêåô ìðïñåéò íá êáíåéò?

gagas, åßìáóôå åêôüò topic, áëëÜ ìéáò êáé ôï Ýèåóåò...
Õðïó÷åèÞêáìå íá âïçèÞóïõìå åöüóïí õëïðïéÞóïõí êÜðïéåò õðïó÷Ýóåéò ôïõò óå áãùíéóôéêü êáé äéïéêçôéêü åðßðåäï. Óå áãùíéóôéêü åðßðåäï, Ýêáíáí óÞìåñá Ýíá óðïõäáßï âÞìá åíßó÷õóçò ôçò ïìÜäáò, ìå ôçí ðñüóëçøç ôïõ Óïýëç Ìáñêüðïõëïõ êáé áîßæïõí óõã÷áñçôÞñéá ïé Óôáõñüðïõëïò êáé áõôïé ðïõ åããõÞèçêáí ãéá ôá ÷ñçìÜôá ðïõ èá ðÜñåé ï ðñïðïíçôÞò. ÌáêÜñé êáé ïé õðüëïéðåò êéíÞóåéò íá åßíáé ðñïò ôçí óùóôÞ êáôåýèõíóç.

Åðßóçò... óÞìåñá ìå ôçí åõêáéñßá ôçò ðñþôçò ôçò ðïäïóöáéñéêÞò ïìÜäáò, åß÷áìå ìéá óõíÜíôçóç ìåôáîý óõíôïíéóôéêÞò êáé óõíäÝóìùí. èÝìá ìáò Þôáí ç êáëýôåñç óõííåíüçóç ìåôáîý ôùí óõíäÝóìùí êáé ç ìåãáëýôåñç ìáò âïÞèåéá ðñïò üëá ôá ôìÞìáôá ôïõ ÐÁÏÊ. Ï Óýíäåóìïò äåí åßíáé ìüíï ãéá íá êñåìÜåé ôï ðáíß ôïõ, áëëÜ ãéá íá óõìâÜëåé áõôüò êáé ôá ìÝëç ôïõ óôçí êáëýôåñç ïñãÜíùóç ôçò êåñêßäáò êáé óôçí ðáñïõóßá ôùí óõíäåóìéôþí óå êÜèå ãÞðåäï ðïõ áãùíßæåôáé ôï êÜèå ôìÞìá ôïõ ÐÁÏÊ.
Èá ãßíåé íÝá óõíÜíôçóç ôçí ÊõñéáêÞ 26 Éïõëßïõ óôéò 7ìì ìå ðáñïõóßá óõíäÝóìùí áðü üëç ôçí ÅëëÜäá. Èá ðñÝðåé ïé óýíäåóìïé íá öÝñïõí óå ðñïôÜóåéò ôéò óêÝøåéò ôïõò ãéá íá äïýìå ðüóá ìðïñïýí íá õëïðïéçèïýí êáé íá ðñïôáèïýí óå ÐÁÅ, ÊÁÅ êáé ÁÓ. Åðßóçò êÜèå óýíäåóìïò ðñÝðåé íá öÝñåé ôï ðïóü ôùí 30€ ðïõ áöïñÜ åíßó÷õóç êÜðïéïõ öïñÝá, áëëÜ äåí èÝëù íá ãñÜøù êÜôé áí äåí ðÜñïõìå ôçí ïñéóôéêÞ áðüöáóç êáé ôçí Üäåéá íá ôï äçìïóéïðïéÞóù. Ôá ðáéäéÜ áðü ôïí ÐáíåëëÞíéï, ãíùñßæïõí...
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline gagas

• Αλλαγή
το οτι τα εγραψες εδω ειναι μια καλη ευκαιρια να ενημερωθει ο κοσμος για το μπασκετ..
ολοι λοιπον στηριζουμε..αρκει να συνεχισουν ετσι.σε ενα μηνα θα φανει πιστευω..
σε ευχαριστω!

Offline diegito4

• Αλλαγή
και όταν ανακοινωθεί η ενέργεια τότε θα καταλάβουν κάποιοι άπιστοι τι προσφέρουν οι σύνδεσμοι και ειδικότερα οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ.

οφ τόπικ μπηχτή

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ÅÓÁÊÅ, Á1 ÐÁÏÊ
Ïéêïíïìßäçò: "Ìçí... êïéìÜóôå Þóõ÷ïé"

Äçìïóßåõóç: 10 Éïõëßïõ 2009 20:37

Ï Âáóßëçò Ïéêïíïìßäçò ìßëçóå ãéá ôçí ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôçò ÐÝìðôçò êáé ôéò áðïöÜóåéò ðïõ ðÜñèçêáí åíþ áíáöÝñèçêå êáé óôïí ÐÁÏÊ.

Ìéëþíôáò óôï "Áèëçôéêü Metropolis", ï ðñüåäñïò ôïõ ÅÓÁÊÅ, áíáöÝñèçêå óôï èÝìá ôïõ êáôþôáôïõ ÷ñçìáôéêïý ðïóïý óôá óõìâüëáéá ôùí ðáéêôþí åßðå: "Äåí ìðïñåß íá åìöáíßæïíôáé ìçäåíéêÜ óõìâüëáéá, üðùò ãéá ðáñÜäåéãìá ðÝñõóé ìå ôïí ×áñéôüðïõëï óôá Ôñßêáëá. ÐñÝðåé íá óôáìáôÞóåé áõôü".

Ãéá ôï èÝìá ôçò åããõçôéêÞò åðéóôïëÞò åßðå: "Áõôü Ýãéíå äåêôü ìå åðéöýëáîç áðü ôéò ïìÜäåò. Åßðá üôé èá öÝñù ïëïêëçñùìÝíï ôï ðñüãñáììá. Ãéáôß õðÜñ÷åé ï êßíäõíïò äéÜëõóçò ìßáò ïìÜäáò, íá îÝñåé ï ðáßêôçò üôé èá ðÜñåé ôïõëÜ÷éóôïí ôï ìéóü óõìâüëáéï".

Ãéá ôçí êåíôñéêÞ äéá÷åßñéóç ôùí ôçëåïðôéêþí äéêáéùìÜôùí åßðå: "Áõôü Ýãéíå êáôáñ÷Þí áðïäåêôü. Åãþ äåóìåýôçêá íá âïçèÞóù, äåí åßíáé äéêÞ ìïõ äïõëåéÜ áëëÜ ôùí åðáããåëìáôéþí. Åßíáé ìïíüäñïìïò ãéá ìÝíá ç êåíôñéêÞ äéá÷åßñéóç. Èá äõíáìþóåé ôï ðñùôÜèëçìá, ôïõò ìéêñïìåóáßïõò êáé áõôïýò ìå ôçí ëïãéêÞ üôé èá äïõëÝøïõí ü÷é üôé èá ðÜñïõí ôá ÷ñÞìáôá êáé èá… êÜôóïõí ðÜíù óå áõôÜ".

Ãéá ôçí áðüöáóç ôùí ôñéþí Áìåñéêáíþí êáé ôùí ôñéþí êïéíïôéêþí áðü ôï íÝï ðñùôÜèëçìá åßðå: "Áõôü ôÝèçêå êáé ðÝñõóé, êáôáôÝèçêå áñ÷éêÜ áðü ôïí Ïëõìðéáêü. ¸ãéíå äåêôÞ ðåñéóóüôåñï áðü ôéò ìéêñÝò ïìÜäåò ðïõ åß÷áí êÜðïéåò ðåñéðôþóåéò Áìåñéêáíþí êáëþí êáé öèçíþí áëëÜ Ýðñåðå íá ðÜñïõí êïéíïôéêïýò.
Óêïðüò åßíáé íá âïçèÞóïõìå ôï ìðÜóêåô, áëëÜ ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå êáé ôçí åõåëéîßá íá äéïñèþóïõìå áõôü, áí êÜíåé äåí ìðïñåß íá ðÜåé êáëÜ.

Äåí ÷ñåéÜæåôáé íá ðÜñïõí ôïí áêñéâü Áìåñéêáíü. Ìðïñåß êáìßá ïìÜäá ôçò Èåóóáëïíßêçò íá ðÜñåé ôïí Ãéáóéêåâßôóéïõò; Ôá äåäïìÝíá Ý÷ïõí áëëÜîåé, üðïéá áãïñÜ êáé íá õðÜñ÷åé èá êÜíïõí ôçí êáëýôåñç åðéëïãÞ ãéáôß Ý÷ïõí äåêáðëÜóéï ìðÜóêåô ï Ðáíáèçíáéêüò êáé ï Ïëõìðéáêüò.

Äåí åßìáé áðüëõôïò. Ï Êïëïóóüò ðÞñå ôïí Óìéè ðïõ Þñèå óå åîáéñåôéêÞ ôéìÞ. Ãéáôß äåí èá ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå áõôÝò ôéò åíáëëáêôéêÝò ëýóåéò; Äåí áëëÜæåé ï áñéèìüò ôùí îÝíùí, ðáñáìÝíïõí Ýîé. Ãéá ôçí áðüöáóç áõôÞ ç ÅÏÊ Ý÷åé ôïí ôåëåõôáßï ëüãï, áõôÞ èá êñßíåé áí åßíáé óùóôÞ Þ ü÷é.

Ïé Ýîé ðáßêôåò ðïõ Ý÷ïõìå åßíáé ìßá óõìöùíßá… êõñßùí ìå ôçí Ïìïóðïíäßá ãéá íá âïçèÞóïõìå ôï åëëçíéêü ìðÜóêåô, ôçí ÅèíéêÞ ïìÜäá. Äåí ìðïñþ íá êáôáëÜâù ãéáôß ôüóïò íôüñïò. Ç ÅÏÊ åßðå üôé èá ôï óõæçôÞóåé, äåí èÝëù íá ðñïäéêÜóù áñíçôéêÞ áðÜíôçóç. Ãéá ôïí ÐÓÁÊ äåí Ý÷ù áêïýóåé êáíÝíá åðé÷åßñçìá ãéá íá âëÜðôåôáé ï Óýíäåóìïò ôùí ðáéêôþí".

ÁíáöïñéêÜ ìå ôçí êáôÜóôáóç óôïí ÐÁÏÊ åßðå: "ÈÝëù íá ðù êÜôé ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ìå åõ÷ïëüãéá êáé åíüôçôá, åíþ óôçí ðñáãìáôéêüôçôá áöÞíïõìå ôñåéò-ôÝóóåñéò íá ôñÝ÷ïõí äåí ãßíåôáé ôßðïôá. Áõôïß ðïõ ìðÞêáí íá âïçèÞóïõí, äßíïõí ôçí øõ÷Þ ôïõò êáé ôá ëåöôÜ ôïõò áëëÜ äåí öôÜíåé. Ï ÐÁÏÊ êéíäõíåýåé íá ìçí ðÜñåé Üäåéá ãéá íá ðáßîåé óôï ðñùôÜèëçìá, ôá ðñïâëÞìáôá åßíáé ðïëëÜ.

Áí êïéìïýíôáé ìåñéêïß Þóõ÷ïé ðëáíïýíôáé, ìðïñåß áõôïß ðïõ ôñÝ÷ïõí íá öýãïõí üôáí äïõí üôé ôßðïôá äåí ãßíåôáé. ÐñÝðåé íá âïçèÞóåé ï ÅñáóéôÝ÷íçò êáé ç ÐÁÅ, äéáöïñåôéêÜ äåí õðÜñ÷åé óùôçñßá. Áõôïß ðïõ åßíáé åêåß Ý÷ïõí ôçí åêôßìçóç ìïõ êáé ôçí óõìðÜèåéá ìïõ, áëëÜ èá êáôáóôñÝøïõìå áíèñþðïõò; ÌðÞêáí êÜðïéïé ðïõ äåí åßíáé ïýôå óôï Ä.Ó. ôçò ÊÁÅ êáé âÜæïõí áðü ôï õóôÝñçìá ôïõò. ÁëëÜ äåí öôÜíåé.

ÐñÝðåé üëåò ïé ðôÝñõãåò ôçò ïéêïãÝíåéáò ôïõ ÐÁÏÊ íá âïçèÞóïõí. Ôá Ý÷ù æÞóåé êé åãþ. Ç ëýóç Äñüóïõ ðñïôéìÞèçêå ãéáôß üëá êáé ðÝñõóé Þôáí äýóêïëá. ¸÷ïõí ôåëåóéäéêÞóåé áðïöÜóåéò õðÝñ ôïõ ìÜíáôæåñ ÐáðáäÜêç êáé üëïé íïìßæïõí üôé åßíáé åýêïëï íá ðÜñåé ðéóôïðïéçôéêü óõììåôï÷Þò. Äåí åßíáé ôüóï åýêïëï üóï íïìßæïõí êÜðïéïé. Èá åßíáé íôñïðÞ ãéá ôïí ÐÁÏÊ íá ìçí ðÜñåé ðéóôïðïéçôéêü".

http://www.sport24.gr/html/ent/295/ent.303295.asp

äåí çîåñá ðïõ íá ôï âáëù êáé åéðá ïôé ìáëëïí ôáéñéáæåé åäù........