Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
egoist,επειδη δουλευομαστε και μεταξυ μας.......ενα στοιχειο

για την ξεφτιλα στο προσωπο του ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ απο τον Α.Σ. γραφτηκαν κατι λιγοτερο απο 50 posts σε 20 ημερες(47 αν μετρησα καλα)........συγκρινε το με τα 73 της μεταγραφολογιας του ποδοσφαιρου σε 1,5 μερα..........

εκτος κι αν πρεπει να επιχειρηματολογησω για τα αυτονοητα.....δηλ.για το τι σημαινει ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ για τον ΠΑΟΚ!

ή μηπως ο παπαζογλου, ο τσιριλο και ο βιερινια  ειναι πιο σημαντικη ειδηση απο αυτο που εκαναν στον ΜΠΑΝΕ;

λοιπον,ειδαμε και οταν υπηρχαν ειδησεις στο μπασκετ..........αστο

εγω αυτα και sorry κιολας τα ονομαζω "ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ"

Υ.Γ. ελπιζω να μην χρειαστει να επανελθουμε γιατι δεν βγαζει πουθενα και ειναι κουραστικο.......οσοι μπορουμε και οσοι θελουμε και για οσο μπορουμε και για οσο θελουμε ας γραφουμε 5 αραδες να μας βγαινει η πικρα.........

SKAILS

• Guest
τι θα γινει αραγε με το μπασκετ?σε ποια κατηγορια θα παιζουμε του χρονου?καποιος πρεπει να δωσει λυση,εχω κουραστει πραγματικα παρα πολυ μ αυτην την κατσταση.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΣΤΑ ΚΙ ΑΣΤΑ?

ΝΑ  ΤΟ  ΞΕΡΟΥΜΕ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ  ΚΙΟΛΑΣ.

Ψοφο ρε πουστη κατσαρη
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
1ïí) Ùò ìÝëïò ôçò ÓõíôïíéóôéêÞò:
Ç ÓõíôïíéóôéêÞ ïíïìÜæåôáé "ÓõíôïíéóôéêÞ åðéôñïðÞ óõíäÝóìùí ößëùí ÐÁÏÊ".

Ç ÓõíôïíéóôéêÞ åßíáé õðüëïãç óôïõò óõíäÝóìïõò êáé Ý÷åé êáèÞêïí íá åíçìåñþíåé ôïõò åðéêåöáëåßò ôùí óõíäÝóìùí.

Ïé åðéêåöáëåßò ôùí óõíäÝóìùí Ý÷ïõí ùò êáèÞêïí íá åíçìåñþíïõí ôïõò óõíäåóìßôåò ôïõò.

Ç ÓõíôïíéóôéêÞ åðéôñïðÞ, åíçìÝñùóå ôïõò åðéêåöáëåßò ôùí óõíäÝóìùí êáé áõôïß ôïõò óõíäåóìßôåò ôïõò. Áí åóåßò ðïõ êñÜæåôå ôçí óõíôïíéóôéêÞ, äåí åßóôå óõíäåóìßôåò êáé äåí Ý÷åôå åíçìåñùèåß, äåí óáò öôáßåé ç óõíôïíéóôéêÞ, áëëÜ åóåßò ïé ßäéïé. ÅðåéäÞ äåí åíäéáöÝñåóôå ðñáãìáôéêÜ. Áí åíäéáöåñüóáóôáí, èá åßóáóôáí ìÝëç óå êÜðïéï óýíäåóìï êáé èá äßíáôå ôïí áãþíá ðïõ äßíïõìå åìåßò êáèçìåñéíÜ.

Ôþñá ãéá üóïõò ìáò êñÜæïõí ãéá áäéáöïñßá Þ ìáò áðïäßäïõí ßäéåò åõèýíåò ìå áõôïýò ðïõ äéïéêïýóáí, ôï ìüíï óßãïõñï åßíáé üôé äåí ìáò áðáó÷ïëïýí, åðåéäÞ Ý÷ïõìå ôçí óõíåßäçóç ìáò Þóõ÷ç áðÝíáíôé óôïí ÐÁÏÊ. Ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ ìáò åíäéáöÝñåé êáé ü÷é ôé ãñÜöåé ï ïðïéïóäÞðïôå áíþíõìïò êáé áìöéâüëïõ ïðáäéêÞò ôáõôüôçôáò óå êÜðïéï öüñïõì.

¼ôáí ç óõíôïíéóôéêÞ åðéôñïðÞ óõíäÝóìùí ößëùí ÐÁÏÊ áðïöáóßóåé üôé ðñÝðåé íá äçìïóéïðïéÞóåé áíáêïßíùóç ôçò, èá ôï êÜíåé. Ìå ëõðåß ðÜíôùò áöÜíôáóôá, ðüóï ãñÞãïñá îå÷íÜôå üóá êÜíáìå ôá ôåëåõôáßá äýï ÷ñüíéá êáé ìáò áíáèåìáôßæåôå, óáí íá åßìáóôå õðáßôéïé Þ óõíåñãïß üóùí êáêïõñãçìÜôùí Ýãéíáí óôïí óýëëïãï êáé åéäéêüôåñá óôï ôìÞìá ìðÜóêåô.

2ïí) Ùò Ãéþñãïò:
ÐñïóùðéêÜ ðñïóðÜèçóá åäþ êáé êáéñü íá óáò åíçìåñþíù ãéá üóá óõìâáßíïõí. Áõôü ü÷é ìüíï äåí åêôéìÞèçêå, áëëÜ áíôßèåôá Ýöáãá ëÜóðç ìå ôï ôóïõâÜëé. Äåí ÷ñåéÜæïìáé íá áðïäåßîù ôßðïôá óå êáíÝíáí. Ï êáèÝíáò Ý÷åé ôçí éóôïñßá ôïõ, Üëëïò ìéêñÞ, Üëëïò ìåãÜëç. Èá êñßíåé ç éóôïñßá êáé ôï ìÝëëïí ãéá ôïí ïðïéïäÞðïôå áðü åìÜò.
Íüìéæá üôé õðÞñ÷áí êáíüíåò óôï öüñïõì ðåñß ðñïóôáóßáò ìåëþí êáé åöáñìüæïíôáé óå üëïõò. Ðåñßìåíá íá ôéìùñçèåß êÜðïéïò ðïõ Ýãñáøå ãéá ìÝíá üôé "ðñÝðåé íá ìå ìáæÝøïõí" óáí íá åßìáé êÜðïéïò óêýëïò áäÝóðïôïò.
Åõ÷áñéóôþ ôïí ÄéêÝöáëï êáé ôïí Homo, ãéá ôçí âïÞèåéá ðïõ ìïõ Ýäùóáí, äéïñèþíïíôáò êÜðïéá êåßìåíá ìïõ, åðåéäÞ êÜðïéá óôéãìÞ "êáôÜëáâá" (üðùò ìïõ óöýñéîáí) üôé ìåñéêÜ áðü üóá Ýãñáøá ìðïñïýí íá ÷ñçóéìïðïéçèïýí åíáíôßïí ìïõ áêüìá êáé óå äéêáóôéêÝò áßèïõóåò. Ôüóç áëëçëïóôÞñéîç õðÜñ÷åé óôï öüñïõì, ðïõ êÜðïéïé ìå êáñöþóáí ãéá üóá Ýãñáøá. Åßíáé ôõ÷åñïß ðïõ äåí ôïõò îÝñù, áëëéþò ôçí áðÜíôçóç èá ôçí Ýðáéñíáí ðñïóùðéêÜ.

ÈÝëù íá åíçìåñþíù ôïí êÜèå ÐÁÏÊôóÞ, óáí Ãéþñãïò. ÁëëÜ äåí åìðéóôåýïìáé üóïõò ìðáßíïõí êáé äéáâÜæïõí ôï öüñïõì. ÆÞôçóá éäéùôéêü ÷þñï ãéá íá åíçìåñþíù êÜðïéïõò ðïõ áðïäåäåéãìÝíá áãáðïýí ôïí ÐÁÏÊ. Äåí îÝñù áí ãßíåôáé áõôü. ÌáêÜñé íá ãéíüôáí.
Ïðüôå ìðïñïýóá íá äéáëÝîù äýï ïäïýò. Ôçò ìéóÞò åíçìÝñùóçò, äçëáäÞ áõôÞò ðïõ åßíáé áêßíäõíç ãéá ìÝíá Þ ôçò êáèüëïõ åíçìÝñùóçò. ÅðÝëåîá ôçí äåýôåñç. Ïýôå ùò ôéìùñßá êáé "ëïýóéìï" üðùò Ýãñáøå ï Íôéåãêßôï, áëëÜ ãéá íá ìçí ðÜèù êáìéÜ æçìéÜ. ÂëÝðù üôé äåí Ý÷åé áðïôåëÝóìáôá. ÅðåéäÞ ðÜíù áðü üëá ìå åíäéáöÝñåé ï ÐÁÏÊ êáé åðåéäÞ âëÝðù üôé ëüãù Üãíïéáò ôóïõâáëéÜæåôáé ôïõò ðÜíôåò êáé ôá ðÜíôá.

¢ñá... ðñïò åíçìÝñùóç óáò:

¸ãéíáí äýï óõíáíôÞóåéò ôçò óõíôïíéóôéêÞò ìå ôïõò åðéêåöáëåßò ôùí óõíäÝóìùí.

Ç ðñþôç Ýãéíå ôçí ÄåõôÝñá 15/6 êáé åß÷å ùò èÝìá ôçí åíçìÝñùóç ìå üóá Ýãéíáí ôïí ôåëåõôáßï êáéñü óôï ôìÞìá ìðÜóêåô. Ç óõíôïíéóôéêÞ åíçìÝñùóå ôïõò óõíäÝóìïõò ãéá ôéò óõíáíôÞóåéò ðïõ Ýêáíå, ôá áðïôåëÝóìáôá êáé ôá óõìðåñÜóìáôá ðïõ Ýâãáëå.
Áíáêïßíùóå ôá óçìåßá (ôá ïðïßá åßíáé áäéáðñáãìÜôåõôá ãéá áõôÞí) êáé ðñÝðåé íá ôçñçèïýí áðü ïðïéáäÞðïôå ðñïóùñéíÞ äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ Ýðáéñíå ôï ÷ñÞóìá äéïßêçóçò ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ.

Ôá óçìåßá áõôÜ åßíáé:

1) Ðïëëïß ðÝñáóáí áðü ôïí ÐÁÏÊ, Ýãéíáí ãíùóôïß êáé êÜíáíå ôçí äéáöÞìéóç ôïõò, áðïêïìßæïíôáò ðñïóùðéêÜ ïöÝëç. Ãéá áõôüí ôïí ëüãï æçôÞóáìå óáí ðñïûðüèåóç åêëïãÞò ðñïóùñéíÞò äéïßêçóçò ðñùôïäéêåßïõ áðü ôïí ÁÓ, ôçí ïéêïíïìéêÞ óõíåéóöïñÜ ôùí ìåëþí ðïõ ôçí áðáñôßæïõí óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ.
2) Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áðü ìçäåíéêÜ ÷ñÝç ôï 2004, Ý÷åé óÞìåñá óõóóùñåõìÝíá ÷ñÝç ôçò ôÜîåùò ôùí +3.000.000€. ÆçôÞóáìå êáé ðÞñáìå äéáâåâáßùóç áðü ôïí ÁÓ üôé èá ãßíåé äéá÷åéñéóôéêüò Ýëåã÷ïò áðü ôçí äéïßêçóç ðïõ èá ðñïÝêõðôå. Áí ðñüêåéôáé áõôÜ ôá óôïé÷åßá íá öÝñïõí ðñïâëÞìáôá êáé ôïí ÓÄÏÅ óôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ íá ìçí äçìïóéïðïéçèïýí, áëëÜ áðáéôÞóáìå íá ìáò ãßíïõí ãíùóôÜ ôá áðïôåëÝóìáôá ôçò (ìå ôá Ýããñáöá), þóôå íá îÝñïõìå ðïéïò Þ ðïéïé êáôá÷ñÜóôçêáí ôá ëåöôÜ ôïõ ÐÁÏÊ.
3) Óôï äéÜóôçìá ðïõ äéåôÝëåóå ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ï ÄçìÞôñçò Äñüóïò, õðÜñ÷åé âåâáéüôçôá ãéá åíÝñãåéåò ôïõ, ðïõ ôïõ åðéóýñïõí ðïéíÝò êáêïõñãÞìáôïò áðü õðåîáßñåóç ÷ñçìÜôùí ôùí ôáìåßùí ôçò ÊÁÅ. ÌéëÜìå ãéá ôçí áýîçóç ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ðïõ êáëýöèçêå åéêïíéêÜ áðü ôïí ßäéï. Èåùñïýìå äåäïìÝíï ðùò ï Äñüóïò èá êõíçãçèåß ãéá áõôÝò ôéò åíÝñãåéåò óôéò äéêáóôéêÝò áßèïõóåò, êáèþò åîáðÜôçóå ôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí Ëáü ôïõ ðïõ ôïí óôÞñéîå ìå 3500 äéáñêåßáò. Äåí ìáò åíäéáöÝñåé áí ï Äñüóïò êáôçãïñåßôå Þäç ãéá Üëëåò ðñÜîåéò ôïõ ðïõ äåí Ý÷ïõí ó÷Ýóç ìå ôïí ÐÁÏÊ. ¼óï ðïéï âáèéÜ ôïí âÜëïõìå óôçí öõëáêÞ, ôüóï áãáëëßáóç èá íïéþóïõìå.
4) ÆçôÞóáìå äéáöÜíåéá óôá ïéêïíïìéêÜ ôçò ÊÁÅ áðü ôçí äéïßêçóç ðïõ ðñïêýøåé êáé ðáñÜäïóç ôùí ðåðñáãìÝíùí ôçò ìå åêèÝóåéò áíÜ ôáêôÜ ÷ñïíéêÜ äéáóôÞìáôá óôçí åðéôñïðÞ ôïõ ÁÓ. ÅðåéäÞ ï êüóìïò åßíáé êá÷ýðïðôïò êáé ü÷é Üäéêá ìå üóá åßäå áõôÜ ôá ÷ñüíéá, æçôÞóáìå áðü ôçí åðéôñïðÞ, áëëÜ êáé ôçí äéïßêçóç ôçò ÊÁÅ íá ãéíüìáóôå êáé åìåßò äÝêôåò áõôþí ôùí ðåðñáãìÝíùí. ÅããõçèÞêáìå üôé ôá óôïé÷åßá áõôÜ äåí èá âãáßíïõí óôá ÌÌÅ, åðåéäÞ ìðïñåß íá áðïöÝñïõí ìåãáëýôåñá ðñïâëÞìáôá êáé åìðëïêÞ ôïõ ÓÄÏÅ ìå áðïôÝëåóìá ðñüóôéìá óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ.
ÔÝëïò...
5) ÐÞñáìå õðïó÷Ýóåéò áðü ôïõò êýñéïõò Ãáëáôóüðïõëï, ÊáôóáñÞ, Áìïéñßäç êáé Âéïëßäç üôé èá óõíåéóöÝñïõí ïéêïíïìéêÜ óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ êáé üôé èá ðáãþóïõí ôá ïöåéëüìåíá ðïõ Ý÷ïõí íá ðáßñíïõí. Óå óõæÞôçóç ìáò, åðßóçò, ìå ôïí êýñéï Ðáôñßäá, õðïó÷Ýèçêå üôé êáé áõôüò èá óõíåéóöÝñåé ïéêïíïìéêÜ óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ.
Ïé ðáñáðÜíù êýñéïé, äåí èÝëïõí íá áíáêïéíùèïýí ôá ðïóÜ ìå ôá ïðïßá èá âïçèÞóïõí, áëëÜ áðáßôçóç ìáò åßíáé íá ãßíïõìå ãíþóôåéò áõôþí ôùí ðïóþí êáé íá óåâáóôïýìå ôçí åðéèõìßá ôïõò íá ìçí äçìïóéïðïéçèïýí, ðáñÜ ìüíï áí áõôü êáôáóôåß áíáãêáßï.

Ç äåýôåñç óõíÜíôçóç ôçò óõíôïíéóôéêÞò ìå ôïõò åðéêåöáëåßò ôùí óõíäÝóìùí, Ýãéíå ôçí ÄåõôÝñá 22/6 êáé êáôáôÝèçêáí ðñïôÜóåéò áðü ôïõò óõíäÝóìïõò. ÁõôÝò ïé ðñïôÜóåéò êáôáôÝèçêáí ôçí ÐÝìðôç 25/6 óôçí óõíÜíôçóç ìáò ìå ôçí ðñïóùñéíÞ äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ ôçò ÊÁÅ.
Ôï áíáëõôéêü êåßìåíï ðïõ ôïõò ðáñáäüèåé êáé óõæçôÞèçêå åßíáé ôï ðáñáêÜôù:

ÄÉÅÕÊÑÉÍÇÓÅÉÓ

1)   Ðïëëïß ðÝñáóáí áðü ôïí ÐÁÏÊ, Ýãéíáí ãíùóôïß, áðïêïìßæïíôáò ðñïóùðéêÜ ïöÝëç. Ãéá áõôüí ôïí ëüãï åß÷áìå æçôÞóåé óáí ðñïûðüèåóç åêëïãÞò ðñïóùñéíÞò äéïßêçóçò ðñùôïäéêåßïõ áðü ôïí ÁÓ, ôçí ïéêïíïìéêÞ óõíåéóöïñÜ ôùí ìåëþí ðïõ ôçí áðáñôßæïõí óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ. Ìå ôé ðïóü èá óõíåéóöÝñåé ôï êÜèå ìÝëïò ôçò äéïßêçóçò óáò, óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ;
2)   Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áðü ìçäåíéêÜ ÷ñÝç ôï 2004, Ý÷åé óÞìåñá óõóóùñåõìÝíá ÷ñÝç ôçò ôÜîåùò ôùí 3.000.000€. ÐÞñáìå äéáâåâáßùóç áðü ôïí ÁÓ üôé èá ãßíåé äéá÷åéñéóôéêüò Ýëåã÷ïò áðü ôçí äéïßêçóç ðïõ èá ðñïÝêõðôå, äçëáäÞ ôçí äéêéÜ óáò. ¸÷åôå åíçìåñùèåß áðü ôïí ÁÓ ãéá ôï áßôçìá ìáò; Èá ãßíåé ï Ýëåã÷ïò áðü áíåîÜñôçôç áñ÷Þ êáé èá ìáò ãßíïõí ãíùóôÜ ôá áðïôåëÝóìáôá ôçò;
3)   Óå óõíÝíôåõîç ôýðïõ ðïõ äþóáôå, ìéëÞóáôå ãéá äéáöÜíåéá óôá ïéêïíïìéêÜ ôçò ÊÁÅ áðü ôçí äéïßêçóç óáò êáé ðáñÜäïóç ôùí ðåðñáãìÝíùí óáò ìå åêèÝóåéò áíÜ ôáêôÜ ÷ñïíéêÜ äéáóôÞìáôá óôçí åðéôñïðÞ ôïõ ÁÓ. ÅðåéäÞ ï êüóìïò åßíáé êá÷ýðïðôïò êáé ü÷é Üäéêá ìå üóá åßäå áõôÜ ôá ÷ñüíéá, æçôïýìå áðü åóÜò íá ãéíüìáóôå êáé åìåßò äÝêôåò áõôþí ôùí ðåðñáãìÝíùí. Åããõüìáóôå üôé ôá óôïé÷åßá áõôÜ äåí èá âãáßíïõí óôá ÌÌÅ.
4)   Óôï äéÜóôçìá ðïõ äéåôÝëåóå ðñüåäñïò ôçò ÊÁÅ ï ÄçìÞôñçò Äñüóïò, õðÜñ÷åé âåâáéüôçôá ãéá åíÝñãåéåò ôïõ, ðïõ ôïõ åðéóýñïõí ðïéíÝò êáêïõñãÞìáôïò áðü õðåîáßñåóç ÷ñçìÜôùí ôùí ôáìåßùí ôçò ÊÁÅ. ÌéëÜìå ãéá ôçí áýîçóç ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ðïõ êáëýöèçêå åéêïíéêÜ áðü ôïí ßäéï. Èåùñïýìå äåäïìÝíï ðùò ï Äñüóïò èá êõíçãçèåß ãéá áõôÝò ôéò åíÝñãåéåò óôéò äéêáóôéêÝò áßèïõóåò, êáèþò åîáðÜôçóå ôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí Ëáü ôïõ ðïõ ôïí óôÞñéîå ìå 3500 äéáñêåßáò.
5)   ÐÞñáìå õðïó÷Ýóåéò áðü ôïõò êýñéïõò Ãáëáôóüðïõëï, ÊáôóáñÞ, Áìïéñßäç êáé Âéïëßäç üôé èá óõíåéóöÝñïõí ïéêïíïìéêÜ óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ êáé üôé èá ðáãþóïõí ôá ïöåéëüìåíá ðïõ Ý÷ïõí íá ðáßñíïõí. Óå óõæÞôçóç ìáò, åðßóçò, ìå ôïí êýñéï Ðáôñßäá, õðïó÷Ýèçêå üôé êáé áõôüò èá óõíåéóöÝñåé ïéêïíïìéêÜ óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ. ¸÷åôå ðÜñåé ôéò ßäéåò õðïó÷Ýóåéò êáé Ý÷åôå ôçí âåâáéüôçôá üôé èá õðÜñîåé ðñÜãìáôé áõôÞ ç ïéêïíïìéêÞ óõíåéóöïñÜ;

ÐÑÏÔÁÓÅÉÓ ÌÁÓ

1)   Ôï «ÐáëáôÜêé» Ý÷åé ìåßíåé áíáîéïðïßçôï áðü ôçí çìÝñá áíÝãåñóçò ôïõ óå ôÝôïéï âáèìü ðïõ äåí êáëýðôïíôáé ïýôå ôá ëåéôïõñãéêÜ ôïõ Ýîïäá. Ðñïôåßíïõìå ôçí åêìåôÜëëåõóç ôùí ãçðåäéêþí åãêáôáóôÜóåùí áðü ôïí ÁÓ êáé ôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ ìå åêäçëþóåéò (óõíáõëßåò) ðïõ èá áðïöÝñïõí óçìáíôéêÜ ïéêïíïìéêÜ Ýóïäá óôá ôáìåßá ôçò ÊÁÅ.
2)   Ôá ôìÞìáôá åêìÜèçóçò ìðÜóêåô (áêáäçìßåò) ôïõ ÁÓ ÐÁÏÊ, öÝñíïõí óçìáíôéêÜ Ýóïäá óôá ôáìåßá. ¸÷åôå æçôÞóåé áðü ôïí ÁÓ íá ðåñÜóïõí ïé áêáäçìßåò óôçí äéêáéïäïóßá ôçò ÊÁÅ; ¸÷åôå óêïðü íá ôá åìðëïõôßóåôå Ýôóé þóôå íá õðÜñ÷åé ðñïïðôéêÞ åîÝëéîçò êÜðïéùí áèëçôþí óôçí åðáããåëìáôéêÞ ïìÜäá ìåôÜ áðü ìåñéêÜ ÷ñüíéá;
3)   ¼ðùò êÜèå áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï èá åêäïèïýí åéóéôÞñéá äéáñêåßáò ãéá ôïõò ÐÁÏÊôóÞäåò. Äåí èÝëïõìå íá áêïýóïõìå, ïýôå êõñßùò íá äïýìå áíèñþðïõò íá ìðáßíïõí äùñåÜí óôéò êåñêßäåò, åíþ êÜðïéïé Üëëïé üðùò Üíåñãïé, óõíôáîéïý÷ïé, ìáèçôÝò, öïéôçôÝò, åñãáæüìåíïé ôùí 600€ ðëçñþíïõí ôçí åßóïäï ôïõò. ¼ëïé ìçäåíüò åîáéñïõìÝíïõ ðñÝðåé íá ðëçñþíïõí åéóéôÞñéï ãéá ôçí åßóïäï ôïõò, Üó÷åôá áí Ý÷ïõí äéáôåëÝóåé óôï ðáñåëèüí áèëçôÝò, äéïéêïýíôåò Þ ðáñÜãïíôåò ôïõ ÐÁÏÊ óôï ôìÞìá ìðÜóêåô Þ óå êÜðïéï Üëëï Üèëçìá.
4)   Ðñïôåßíïõìå åìðïñéêïýò öéëéêïýò áãþíåò ìå ïìÜäåò ðïõ èá «áíáãêÜóïõí» ôïí ÐÁÏÊôóÞäéêï Ëáü íá Ýñèåé êáé íá ðëçñþóåé ãéá íá äåé ôïí áãþíá ìå ãåíéêÞ åßóïäï 10 €. ÔÝôïéïé áãþíåò ìðïñåß íá åßíáé áõôïß ìå ÐáñôéæÜí Âåëéãñáäßïõ, ¢ñç, Ïëõìðéáêü êáé Ðáíáèçíáúêü.
5)   Ôï êÜèå ìÝëïò ôçò äéïßêçóçò óå êÜèå óõíÝíôåõîç ðïõ äßíåé, äåí åêðñïóùðåß ôïí åáõôü ôïõ, áëëÜ ôïí ÐÁÏÊ. ÅðåéäÞ äåí èÝëïõìå íá ãßíåôå êáôáíáëþóéìïé ìå óõíå÷åßò óõíåíôåýîåéò óôá ÌÌÅ, åðéèõìïýìå íá áêïýìå äçëþóåéò êáé óõíåíôåýîåéò óáò, ìüíï üôáí Ý÷åôå íá ðåßôå êÜôé óõãêåêñéìÝíï êáé áíáãêáßï íá åéðùèåß ãéá ôá ðåðñáãìÝíá ôçò äéïßêçóçò óáò.

Ïé áðáíôÞóåéò ðïõ ðÞñáìå Þôáí éêáíïðïéçôéêÝò, áëëÜ äåí ðáñáìÝíïõí íá åßíáé ëüãéá. ÐåñéìÝíïõìå ôéò ðñÜîåéò ôïõò ãéá íá ôïõò êñßíïõìå êáé êõñßùò ôá Ýããñáöá ðïõ ôï áðïäåéêíýïõí.
Óôçí ðñþôç åíçìÝñùóç ðïõ ìáò ðáñåß÷áí, åßðáí üôé ôá áðïôåëÝóìáôá ôùí ìÝ÷ñé óÞìåñá åëÝã÷ùí ðïõ äéåíåñãïýíôáé åßíáé áðïãïçôåõôéêÜ êáé ÷åéñüôåñá áðü üóá öáíôáæüìáóôáí, åíþ äåí ìðïñåß íá õðÜñîåé óáöÞ åéêüíá, åðåéäÞ Ýããñáöá Ýêáíáí öôåñÜ áðü ôá ãñáöåßá ôçò ÊÁÅ. Ï êýñéïò Êáíþôáò ìáò ìßëçóå ãéá ðëéÜôóéêï óôá ôáìåßá ôïõ ÐÁÏÊ. Ôáõôü÷ñïíá ï Íßêïò Óôáõñüðïõëïò ìáò åßðå ãéá ôéò äõóêïëßåò ðïõ áíôéìåôùðßæåé óôï èÝìá äçìéïõñãßáò ôçò ïìÜäáò, êáèþò üëïé æçôïýí åããõÞóåéò ãéá íá Ýñèïõí óôïí ÐÁÏÊ. ÕðÜñ÷ïõí ðñï÷ùñçìÝíåò óõæçôÞóåéò ìå ôïõò ðéóôùôÝò ôçò ÊÁÅ ãéá äéáêáíïíéóìïýò êáé óõìöÝñïíôåò ëýóåéò, þóôå íá ìçí áíôéìåôùðßóïõìå ðñïâëÞìáôá ìå ôçí óõììåôï÷Þ ìáò óôï ðñùôÜèëçìá. ÌáêÜñé áõôÝò íá åõïäùèïýí ìå åðéôõ÷ßá.
Åßíáé ôåñÜóôéá ôá ðñïâëÞìáôá ðïõ âñÞêáí êáé ÷ñåéÜæåôáé ÷ñüíïò êáé ÷ñÞìáôá ãéá íá ëõèïýí.

ÁõôÜ ùò åíçìÝñùóç óáò.
« Last Edit: June 27, 2009, 11:14:26 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
χειμαρος ο αλαμανας... ;D κατι προς μερικους, χωρις να ξερετε μην κρινετε. Η συντονιστικη λοιπον υπαρχει και κανει οτι καλυτερο περναει απο το χερι της για το καλο του ΠΑΟΚ μας (μπασκετ,μπαλα) με συμμαχους ολους εμας. οποιος λοιπον θελει να βοηθησει  και να μη κρινει μονο ας ερθει να μπλεχτει με ενα σφ να δει τη γλυκα. υ.γ, για να μαθει κανεις να οδηγει πρεπει πρωτα να μαθει να ακολουθει.
« Last Edit: June 27, 2009, 16:39:11 by Capricorn »
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline tsag

• Αλλαγή
Alamana επέτρεψέ μου να κάνω μια παρατήρηση όσον αφορά στο πρώτο σκέλος του ποστ. Διαφωνώ με την προσέγγισή σου ότι η συντονιστική πρέπει μόνο για ενημερώνει τους συνδεσμίτες. Και το λέω αυτό διότι όταν χρειάστηκαν αγώνες, καταλήψεις, πορείες κλπ η συντονιστική απευθυνόταν σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ οργανωμένο και μη. Και μη μου πεις ότι εκεί έτρεχαν μόνο συνδεσμίτες γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει  Συνεπώς πιστεύω ότι το σωστό θα ήταν να προσφέρει ενημέρωση σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τώρα εάν για τον α ή β λόγο ειπώθηκαν πράγματα τα οποια δεν μπορούν ή δεν πρέπει να βγουν προς τα έξω το καταλαβαίνω. Αλλά και πάλι θα μπορούσε ως επιτροπή να βγει και να πει κάτι σε όλους αυτούς που ανησυχούν και δεν βλέπουν να κινείται φύλλο. Να δείξει με κάποιον τρόπο ότι βρίσκεται στις επάλξεις και δεν κοιμάται. Να ξέρουμε ρε παιδί μου ότι κατι γίνεται τελοσπάντων.  Πολλοί από εμάς δεν αναθεματίσαμε την επιτροπή όπως λες αλλά απλά εκφράσαμε έντοες ανησυχίες για το ότι δεν φαίνεται να κινείται τίποτα.

Τώρα για αυτό που λες ότι υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να φτάνουν σε σημείο να κατηγορούν τα παιδιά και να τους παραλληλίζουν με διοικήσεις κλπ το μόνο που έχω να πω είναι ότι δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι αχάριστοι άνθρωποι. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι μία ελαχιστότατη μειοψηφία

Επί της ουσίας τώρα αυτό που εισπράτω είναι ότι η κατάσταση στην ΚΑΕ είναι ένα ατελείωτο μπουρδελο και δυστυχώς δε βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή. Πραγματικά δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα έχουμε το κουράγιο ακόμα και να συζητάμε για το μπάσκετ ( πόσο μάλλον να κάνουμε κάτι στην πράξη!)

Αυτά και τελείως φιλικά φυσικά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αν εσείς που κράζετε την συντονιστική, δεν είστε συνδεσμίτες και δεν έχετε ενημερωθεί, δεν σας φταίει η συντονιστική, αλλά εσείς οι ίδιοι. Επειδή δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά. Αν ενδιαφερόσασταν, θα είσασταν μέλη σε κάποιο σύνδεσμο και θα δίνατε τον αγώνα που δίνουμε εμείς καθημερινά.

Αδικεις τον εαυτο σου με αυτα που γραφεις. Οποιος δεν ειναι συνδεσμιτης ειναι αναξιος λογου? Μπα? Και ποιος εισαι εσυ που το καθοριζεις αυτο?

ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ Α ΤΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

Επειδη βρισκεσαι εν βρασμω ψυχης δεν σχολιαζω τιπτα παραπανω για αυτο το θεμα .

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το αν αδικώ τον εαυτό μου, θα το κρίνω μόνος μου.
Αλλά, όσο και να σε ενοχλεί, αυτή είναι η αλήθεια:
Η συντονιστική επιτροπή συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, εκπροσωπεί τους οργανωμένους συνδέσμους και όχι ολόκληρο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό. Αυτούς οφείλει να ενημερώνει.
Όσο για "Και ποιος εισαι εσυ που το καθοριζεις αυτο?"...
Εγώ δεν είμαι τίποτα, παρά μόνο ένας οργανωμένος ΠΑΟΚτσής, που ξέρω τα όρια στα οποία πρέπει να κινούμαι. Ξέρω ότι για κάθε κακό που συμβεί στον ΠΑΟΚ θα φταίω εγώ επειδή είμαι συνδεσμίτης. Χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και έπαψε να με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Πες μου όμως κάτι, Gkaz4. Πόσο καλά ενημερωμένος είσαι για τις ενέργειες που κάνουμε και πετάς τόσο βιαστικά και πρόστυχα λάσπη σε ανθρώπους και έναν φορέα που δεν ξέρεις, όπως σε αυτήν την παράθεση παρακάτω;

ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΣΤΑ ΚΙ ΑΣΤΑ?

Ψοφο ρε πουστη κατσαρη
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αφηστε ρε τον ανθρωπο να μας πει τι εγινε, κρατηστε και μια φορα την αποψη σας για τη παρτι σας
δεν ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να γραφετε επειδη θελετε κατι να γραψετε
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
το να αραζεις στον καναπε σου κ να αγοραζεις κ κανενα διαρκειας σε κανει κριτη των παντων στην Ελλαδα. δεν φτανει που δεν εχουν ιδεα τι σημαινει συντονιστικη επιτροπη και ποια η "δουλεια" του συνδεσμου κ του συνδεσμιτη, κρινουν κ απο πανω.

"Η συντονιστική επιτροπή συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, εκπροσωπεί τους οργανωμένους συνδέσμους και όχι ολόκληρο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό. Αυτούς οφείλει να ενημερώνει.
Όσο για "Και ποιος εισαι εσυ που το καθοριζεις αυτο?"..."

αν μπορειτε να κανετε εναν καταλογο απο τηλεφωνα και μετα απο καθε ενεργεια να ενημερωνετε ολους τους μετοχους της παε, ολους τους κατοχους διαρκειας σε ολα τα αθληματα, καθως κ ολους οσους δεν εχουν περασει ουτε εξω απο συνδεσμο κ καθημερινα απο εδω κ απο εκει κατηγορουν τους συνδεσμους του για ολα τα δεινα..για να τους πεισετε φυσικα για τα αυτονοητα. οτι προσπαθειτε να υπηρετησετε αυτο που αγαπατε,αφιερωνοντας στην ομαδα πολυ περισσοτερο χρονο απο οτι αυτοι..

αυτη εξαλλου ειναι η ευκολη λυση, η ευκολη κριση κ η ευκολη κατηγορια οταν πανω απο ολα φταιει ο καθενας ατομικα..εξαιτιας της αδιαφοριας του (για το μπασκετ).
τι να πω..

οποιος διαφωνει μπορει να δημιουργησει την δικη του ομαδα ανθρωπων(συνδεσμο-λεσχη-καφενε-παρεα) και να την εκπροσωπει με οποιον τροπο αυτος θελει..επισης πριν κατηγορησει δημοσια μπορει να περασει μια βολτα απο εναν συνδεσμο,να ρωτησει πως λειτουργουν αυτοι κ πως η συντονιστικη επιτροπη,η οποια ανα τακτα χρονικα διαστηματα ενημερωνει αυτους τους οποιους εκπροσωπει.

ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μια Κυριακη,ουτε ενα ή δυο φορουμ για μερικους, κ οφειλουμε το λιγοτερο να τους σεβομαστε.

κ μη μου πειτε για το παρελθον των συνδεσμων.εδω κ 5 χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα στους συνδεσμους κ οποιος δεν το βλεπει αυτο,μαλλον εθελοτυφλει.

εκτος θεματος,το ξερω..

Keratsini4

• Guest
Το μπάσκετ είναι σημαντικότατο για τον ΠΑΟΚ.Το Α και το Ω. Θέλει τεράστια προσπάθεια και δουλειά, σωστό συντονισμό και απαλλαγη απο μικροεγωισμούς και έριδες για να βρει τον δρόμο του ξανά...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αλαμανα ευχαριστω για την ενημερωση που δεν πηραμε εδω και ενα εξαμηνο απο κανεναν...

Τι να πω ρε παιδες, εγω πραγματικα εχω ολη την διαθεση να παω στο παλατακι με διαρκειας και να στηριζω την ομαδα μας, αλλα με αυτα που βλεπω ... απλα δεν μπορω... το ομολογω απο το μπασκετ εχω παραιτηθει και πικραινομαι για αυτο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
καταρχην θελω για μια ακομη φορα να ευχαριστησω τον alamana για την ενημερωση......

επειδη σεβομαι τον αγωνα αυτων των παιδιων τα οποια θελω να πιστευω πως παρακινουμενα απο την αγαπη τους για τον ΠΑΟΚ κανουν οτι κανουν..........δεν μπορω εγω απο την πατρα,απο το πληκτρολογιο και απο τον καναπε μου να τους κρινω.......θεωρω οτι αν υπαρχει ΕΣΤΩ μια ελπιδα για αυτην την ομαδα αυτη ειναι ο ΛΑΟΣ του οργανωμενος και μη.............

αλοιμονο αν θεωρησουμε υπευθυνους για αυτην την κατασταση αυτα τα παιδια.......και μαλιστα αυτοι που δεν κανουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.......πολλα θα μπορουσες να πεις ως κριτικη αλλα ΔΕΝ το κανεις γιατι αυτοι τουλαχιστον κανουν ΚΑΤΙ......για καποιους λειψο ή δεν ξερω τι αλλο αλλα κανουν ΚΑΤΙ.......για μενα οι ευθυνες εχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Α.Σ.(οχι κατσαρης πλεον αλλα ΑΣ γιατι αυτος τον ΞΑΝΑ-ΕΞΕΛΕΞΕ για προεδρο και εχουν ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ αυτοι που το ψηφισαν και βεβαιως οχι αυτοι που δεν το εκαναν) και ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ και δευτερευοντως ο δροσος ο οποιος εβαλε κι αυτος το ΛΙΘΑΡΑΚΙ του στην ηδη διαλυμενη κατασταση......

προσωπικα και παρολο που ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ για την κατασταση θα προσπαθησω να βγαζω οσο λιγοτερο μπορω την πικρα μου μονο και μονο γιατι αυτα τα παιδια που προσπαθουν αυτο το ΚΑΤΙ δεν χρειαζονται να βλεπουν μια ΜΑΥΡΙΛΑ να βγαινει γιατι πολυ απλα με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να μπορεσουν να δωσουν τον αγωνα τους........

συνεχιστε παιδια να κανετε οτι μπορειτε με γνωμονα παντα το καλο του ΠΑΟΚ και την αγαπη σας για αυτον......ελπιζω να λειτουργειτε ετσι και μονο ετσι(και δεν ειναι "σποντα" απλως δεν εχω αποψη και εικονα για αυτα που κανετε)

sorry αν κουρασα........

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
το ξερετε πως δε θελω ν αναπαραγω μαλακιες αλλα χτες που βγηκα με μια παρεα ετυχε να γνωρισω ενα τυπο που κανει ρεπορταζ στην εξεδρα για καποιες ομαδες της α1.τον ρωτησα πως ακριβως θα χει η κατασταση για την ομαδα μας του χρονου.μου ειπε συγκεκριμενα οτι πραγματι ο ΠΑΟΚ θα παρει πιστοποιητικο για του χρονου και οτι ο ιδιος πηρε τηλεφωνο χτες το πρωι το γκαγκαλουδη και αυτος του ειπε οτι εχει προτασεις απο ΠΑΟΚ και περιστερι.
τωρα τι συμπερασμα να βγαλεις???απο κει που η καταστροφη φανταζει δεδομενη πως γινεται καποιοι δημοσιογραφοι και παιχτες να μιλανε για μεταγραφες στον ΠΑΟΚ???? ???δε ξερω αν εκανα καλα απλα θεωρησα σωστο να το αναφερω.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Το αν αδικώ τον εαυτό μου, θα το κρίνω μόνος μου.
Αλλά, όσο και να σε ενοχλεί, αυτή είναι η αλήθεια:
Η συντονιστική επιτροπή συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, εκπροσωπεί τους οργανωμένους συνδέσμους και όχι ολόκληρο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό. Αυτούς οφείλει να ενημερώνει.
Όσο για "Και ποιος εισαι εσυ που το καθοριζεις αυτο?"...
Εγώ δεν είμαι τίποτα, παρά μόνο ένας οργανωμένος ΠΑΟΚτσής, που ξέρω τα όρια στα οποία πρέπει να κινούμαι. Ξέρω ότι για κάθε κακό που συμβεί στον ΠΑΟΚ θα φταίω εγώ επειδή είμαι συνδεσμίτης. Χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και έπαψε να με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Πες μου όμως κάτι, Gkaz4. Πόσο καλά ενημερωμένος είσαι για τις ενέργειες που κάνουμε και πετάς τόσο βιαστικά και πρόστυχα λάσπη σε ανθρώπους και έναν φορέα που δεν ξέρεις, όπως σε αυτήν την παράθεση παρακάτω;

Ψοφο ρε πουστη κατσαρη

Δεν προκειται να αποδειξω τα οπαδικο μου και συνδεσμιακο μου παρελθον σε κανεναν. Αλλα σου διαφευγει μια ουσιωδης διαφορα και σε εσενα και στους υπολοιπους που ακολουθησαν. Εγω δεν ειμαι Ελλαδα. Γι αυτο γραφτηκα σε αυτο το φορουμ για να ενημερωνομαι για ολα τα τρεχοντα ζητηματα του ΠΑΟΚ.

Εφοσον θεωρεις οτι σου πεταω λασπη, καθως και ολους τουσ συνδεσμιτες, και οτι δεν εχω δικαιωμα να ενημερωνομαι για την καψουρα που με ειχε καθε Σ/Κ στους δρομους με αυτοκινητο οταν ημουνα ελλαδα τοτε ζητω συγνωμη και αποχωρω.

Για μενα αυτο το φορουμ υπηρξε η πηγη για να ενημερωνομαι και να μου αντικαθιστα ολιγον το συναισθημα του να βρισκομαι με αδερφια και να 'μυριζω' λιγο απο γηπεδο. Κομμενη η ενημερωση κομμενο και το φορουμ.

Καληνυχτα σας
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
καταλαβαινω φιλε ποσο δυσκολο ειναι για σενα γιατι κ εγω για μερικους μηνες ειμαι εκτος ελλαδας..αλλα θα μπορουσες αντι για αυτο:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΣΤΑ ΚΙ ΑΣΤΑ?

να ρωτησεις απλα κ ομορφα αν υπαρχει ενημερωση απο τη συντονιστικη κ ποιες ειναι οι κινησεις της.ο τροπος που το ειπες δημιουργησε το προβλημα κ τις εντυπωσεις..

χαιρετισμους απο εναν ακομα ξενιτεμενο παοκτση..

καληνυχτα..

fatal_invasion

• Guest
Παρ'ότι διάβασα το κείμενο του Αλαμάνα,ομολογώ πως ικανοποιήθηκα στο ελάχιστο.
Μάλιστα μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα και όλας.

Πουθενά δεν διάβασα το όνομα Πανελούδης,παρά μόνο δικαστικούς αγώνες εναντίον του Δρόσου ο οποίος μπήκε μέσα στα σκατά και τα διατήρησε στην Α1 για ένα χρόνο,υπογράφοντας μάλιστα μερικά συμβόλαια παικτών με την δική του εταιρεία.

Να υπενθυμήσω ότι το ίδιο έργο επιτέλεσε και ο Γαλατσόπουλος για λιγότερους μήνες.

Αντίθετα βλέπουμε τον έναν να είναι στην νέα προσπάθεια και τον άλλον να κηνυγείται δικαστικά.
Ο Πανελούδης πού είναι;Δηλαδή ο Δρόσος δημιούργησε και τα 3εκ Ευρώ;

Γαμήστε το παίδες.

Διαρκείας θα πάρω,καθαρά για προσωπικούς λόγους.Αλλά κουτόχορτο δε τρώω,τα πράγματα είναι πολύ περίεργα,έχω στο μυαλό μου διάφορα αλλά προτιμώ να τα κρατήσω για μένα.

Λέγαμε για ξέμπλεγμα του ΠΑΟΚ στη μπάλα ,από τα πολιτικά.Λέγαμε αλήτες ρουφιάνοι πολιτικοί.Λέγαμε λέγαμε λέγαμε..Και ξάφνικα έχουμε στη διοίκηση έναν κύριο ο οποίος ήταν κάτι της Νέας Δημοκρατίας στη Κατερίνη και έναν άσχετο με το μπάσκετ κατά δική του ομολογία..

Άιντε ας τα ρίξουμε στον Δρόσο,να ξεχαστεί ο Πανελούδης.

Και όπως πάμπολλες φορές έχω πει μπράβο στη συντονιστική ακόμα και αν δεν το 'χω δημοσιεύσει στο φόρουμ ,έτσι και τώρα διακρίνω,χοντρό φάουλ και ανέλπιστο θα έλεγα.

Καλό σας βράδυ.

rounos

• Guest
Ο Αλαμανα χονδρικα,φανταζομαι,εγραψε καποια πραγματα απο τις δυο συναντησεις που γινανε.Δε γινετε να κατσει και να γραψει οτι ειπανε,ειναι αδυνατο,και απλα εγραψε το "ζουμι".Εγω σε οτι ειπανε δε βρισκω ακυρο,λαθος η' εστω παραληψη.Ξεκινας απο το κοντινο παρελθον,κοιτας το τωρα και το κοντινο μελλον,και σταδιακα οσο μπορεις προσπαθεις να αλλαξεις τις καταστασεις.Εφοσον Φαταλ εσυ και εγω και χιλιαδες αλλοι δε ξεχναμε τον πανελουδη και τη παρεα του,και φυσικα τα φερεφωνα-ραδιοφωνατζηδες τους,να εισαι σιγουρος οτι ετσι στον αφρο,δε θα γλυτωσουν.Και στη τελικη στο χερι μας ειναι,μη τα ριχνουμε ολα στη Συντονιστικη,γιατι ετσι οπως παει η συζητηση τωρα τελευταια,βλεπω στο τελος να τους κατηγορουμε ακομα και για τα χρεη....και ας τελειωνουμε με τις παρεξηγησεις εδω μεσα.Για τη καψουρα μας γραφουμε,τις ιντριγκες ας τις αφησουμε απ'εξω.Τωρα στα πολυ δυσκολα θα μετρηθουμε,και οχι οταν σηκωναμε τους τιτλους και το μπασκετ ηταν μοδα.Ολοι καναμε λαθη με τον Μπασκετικο ΠΑΟΚ,κραταμε το κεφαλι ψηλα και παμε να αλλαξουμε τις καταστασεις,οπως μπορει θα βοηθησει ο καθενας μας.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ðáñ'üôé äéÜâáóá ôï êåßìåíï ôïõ ÁëáìÜíá,ïìïëïãþ ðùò éêáíïðïéÞèçêá óôï åëÜ÷éóôï.
ÌÜëéóôá ìðïñþ íá ðù üôé áðïãïçôåýôçêá êáé üëáò.

ÐïõèåíÜ äåí äéÜâáóá ôï üíïìá Ðáíåëïýäçò,ðáñÜ ìüíï äéêáóôéêïýò áãþíåò åíáíôßïí ôïõ Äñüóïõ ï ïðïßïò ìðÞêå ìÝóá óôá óêáôÜ êáé ôá äéáôÞñçóå óôçí Á1 ãéá Ýíá ÷ñüíï,õðïãñÜöïíôáò ìÜëéóôá ìåñéêÜ óõìâüëáéá ðáéêôþí ìå ôçí äéêÞ ôïõ åôáéñåßá.

Íá õðåíèõìÞóù üôé ôï ßäéï Ýñãï åðéôÝëåóå êáé ï Ãáëáôóüðïõëïò ãéá ëéãüôåñïõò ìÞíåò.

Áíôßèåôá âëÝðïõìå ôïí Ýíáí íá åßíáé óôçí íÝá ðñïóðÜèåéá êáé ôïí Üëëïí íá êçíõãåßôáé äéêáóôéêÜ.
Ï Ðáíåëïýäçò ðïý åßíáé;ÄçëáäÞ ï Äñüóïò äçìéïýñãçóå êáé ôá 3åê Åõñþ;

ÃáìÞóôå ôï ðáßäåò.

2)   Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áðü ìçäåíéêÜ ÷ñÝç ôï 2004, Ý÷åé óÞìåñá óõóóùñåõìÝíá ÷ñÝç ôçò ôÜîåùò ôùí 3.000.000€. ÐÞñáìå äéáâåâáßùóç áðü ôïí ÁÓ üôé èá ãßíåé äéá÷åéñéóôéêüò Ýëåã÷ïò áðü ôçí äéïßêçóç ðïõ èá ðñïÝêõðôå, äçëáäÞ ôçí äéêéÜ óáò. ¸÷åôå åíçìåñùèåß áðü ôïí ÁÓ ãéá ôï áßôçìá ìáò; Èá ãßíåé ï Ýëåã÷ïò áðü áíåîÜñôçôç áñ÷Þ êáé èá ìáò ãßíïõí ãíùóôÜ ôá áðïôåëÝóìáôá ôçò;

Íïìßæù ìáò áäéêåßò. ÆçôÞóáìå Äéá÷åéñéóôéêü Ýëåã÷ï áðü ôï 2004 ìÝ÷ñé óÞìåñá.
Ãéá ðïéïí ëüãï æçôÞóáìå íá ãßíåé äéá÷åéñéóôéêüò Ýëåã÷ïò êáé ü÷é Ýëåã÷ïò áðü êÜðïéïí ïñêùôü (ðïõ Üëëùóôå åß÷å ãßíåé ðÝñóé ôÝôïéï êáéñü). Óôïí äéá÷åéñéóôéêü Ýëåã÷ï, äéáóôáõñþíåôáé ç ðñáãìáôéêÞ åéêüíá ôùí åóüäùí êáé åîüäùí êáé ü÷é ìüíï ôá ðáñáóôáôéêÜ (üðùò êÜíåé ï ïñêùôüò).
Íá äþóù Ýíá ðáñÜäåéãìá: ¸íá ìðïõêÜëé íåñü ÷ñåþèçêå ìå 20 åõñþ, åíþ üëïé ãíùñßæïõìå üôé óôïé÷ßæåé 1 åõñþ. Ï Ïñêùôüò âëÝðåé ôá ðáñáóôáôéêÜ áãïñÜò êáé ðþëçóçò êáé èåùñåß üôé üëá åßíáé Üøïãá. Óôïí äéá÷åéñéóôéêü Ýëåã÷ï, âëÝðïõìå üôé áðïêëåßåôáé Ýíá ìðïõêÜëé íåñü íá êïóôïëïãÞèçêå ìå ôï ðïóü ôùí 20€.
Áí áðü ôïí Ýëåã÷ï, ðñïêýøïõí óôïé÷åßá ðïõ äéêáéïëïãïýí äéêáóôéêïýò áãþíåò åíáíôßïí ôùí Ðáíåëïýäç Þ Ãáëáôóüðïõëïõ, èá áðáéôÞóïõìå íá êõíçãçèïýí.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
προσεξτε τα λογια του alamana........εχουν μεγαλη σημασια.....

ο Α.Σ. τους διαβεβαιωσε(την επιτροπη δηλαδη) οτι θα διενεργουσε διαχειριστικο ελεγχο η διοικηση που θα προεκυπτε.........

ΝΑ λοιπον γιατι προεκυψε η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διοικηση που ηθελαν ΑΥΤΟΙ(κατσαρης και η συμμορια του) και ξεφτιλισαν τον ΜΠΑΝΕ.........θα κανουν εναν "ελεγχο" δεν θα βρουν τιποτα που να ειναι επιληψιμο και τελος......ή μαλλον θα βρουν......οτι χρωστα η ΚΑΕ 200 χιλ.στον πανελουδη............

και πολυ σωστα γραφει ο alamana.........ΑΝ απο τον ελεγχο προκυψουν στοιχεια εναντιον του πανελουδη ή του γαλατσοπουλου........

δηλαδη για ποσο μαλακες μας εχουν εκει στον ΑΣ;Θα βρει στοιχεια η διοικηση που εβαλε ο κατσαρης και ο γαλατσοπουλος εναντιον των ιδιων και των φιλων τους............μου θυμιζει τις εξεταστικες επιτροπες που κανουν στην βουλη για σκανδαλα για να δουν αν θα δικαστουν οι συναδελφοι,συντροφοι απο το ιδιο κομμα βουλευτες και δεν εχουν δικασει βεβαιως κανεναν.............

ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!