παιδια σας καταλαβαινω και σας νοιωθω (γιατι για εσας ξερω οτι ειστε αγνοι ) που θα παρετε διαρκειας και καλα θα κανετε.
εγω ομως εχω τις εξης σκεψεις. ως κοσμος οπως καταλαβατε ολοι δεν προκειται να εχουμε παρουσια αντιδραστικη στο γηπεδο εναντια σαυτην την φαρσοκωμωδια .
αν με ολα αυτα που εκανε και αυτο το καλοκαιρι η συμμορια του κατσαρη παρουμε παλι διαρκειας αυτοι θα το εκλαβουν σαν λευκη επιταγη, σαν συγχωροχαρτι,
θα αποθρασυνθουν εντελως,,θα μας εχουν για εντελως προβατα. και στο μελλον θα δρουν ακομα χειροτερα απεναντι στην ομαδα.
το να παρω διαρκειας σημαινει οτι συνενω στη συντηρηση μιας αρρωστης καταστασης στον συλογο.
εφοσον δεν διαβλεπετε κινηση αντιδρασης ας μιλησει η σιωπηλη αποχη απο το γηπεδο..ας μιλησουν οι αδειες κερκιδες και ας παρουν το μηνυμα οτι ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο.
ευλογα θα πειτε,,μα αν αφησουμε την ομαδα μονη θα πεσει και θα διαλυθει. συμφωνω οτι υπαρχει ρισκο γιαυτο κιεγω ειμαι σε διλλημα.
μπορουμε να πραξουμε ομως το εξης,,να μην παρουμε εξαρχης διαρκειας να τη σακουλευτουν αρχικα (δεν μπορω να ακουω τους γελοιους να μιλανε για κοσμο στο πλευρο τους,,ναι εσας θα εννουν ) και στην διαρκεια της χρονιας πρατουμε αναλογως με τα αγωνιστικα .
συνεχιση της μετριοτητας? αποχη
κινδυνος για την ομαδα? παρων στο γηπεδο οπως οφειλει ο καθε οπαδος και το επομενο καλοκαιρι ωριμοτερα αντιδραμε στο καθεστως.
στην τελικη οι ιδιοι κυριοι ειπαν οτι επελεξαν αυτη τη διοικηση γιατι εχει πλανο και πακετα να χωσει και οικονομικη επιφανεια,,,οπως ειπε και ο κ.βιολιδης το παραγοντιλικι πρεπει να πληρωνεται. τον κ. πατριδα ουτε η μανα του δεν τον ηξερε και τωρα τον διαβαζουμε και τον ακουμε καθε μερα.
ας χωσουν πρωτα τα τσακαλια τα λεφτα τους που υποσχεθηκαν για την διαφημιση που κανουν στο ονομα του ΠΑΟΚ και μετα βλεπουμε .
αντι γιαυτο εγω βλεπω προς το παρων μονο εκκλησεις στον κοσμο ΠΑΛΙ για διαρκειας.......
υγ. καθαρα σαν φιλαθλος ισως μαρεσει το μπασκετ περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο και πιθανη αποχη θα με πειραξει περισσοτερο. πρεπει ομως να ειμαστε σκληροι και με τον εαυτο μας και τις αδυναμιες μας αν θελουμε να αλλαξει επιτελους κατι. γιαυτο ας προσεξουμε μηπως με την αδυναμια μας στην ομαδα κανουμε μεγαλυτερο κακο.
υγ2 επιχειρηματα του στυλ ==> τα λεφτα σας θα πανε στα ουισκακια του πανελουδη δεν χρειαζεται να χρησημοποιησω ολοι τα ξερουμε.