Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26291 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
+1 corrupt αν και εγω ειμαι ποδοσφαιρικος, αυτα που λες φιλε shogoon για το μπασκετ ειναι φελαδες εκανες κοσμο απο το αθλημα αυτο.
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
shogoon σε έχω διαβάσει στο φόρουμ και απο διάφορα ποστ που κατα καιρούς κάνεις δε θα υποψιαζόμουν με τιποτα ότι θα έλεγες τα παραπάνω. Εκπλήσσομαι που λες τέτοια πράματα.
Αν όντως τα εννοείς και τα πιστέυεις τότε καλύτερα να τα κράταγες για τον εαυτό σου και να μη τα δημοσίευες, όχι γιατί καποιος το απαγορεύει, αλλά είναι προκλητικότατα για όσους πονάει η ψυχή τους για ένα τμήμα που εσένα δε θα σου λείψει όπως είπες ποτέ...
Ρε φίλε...ως παράδειγμα, δε πας σε μια κηδεία όπου όλοι οι συγγενείς θρηνούν το χαμό του δικού τους ανθρώπου να τους πεις ... ξερετε ο δικός σας δε θα μου λείψει εμενα ποτε. Κι αν πράγματι αυτό συμβαίνει, που δε στο απαγορέυει κανένας,τουλάχιστον δε τους το λες στα μουτρα...
-----

υγ. Για τον μπασκετικό μας ΠΑΟΚ δε ξέρω αν φετος, ή πότε θα βρεθεί γιατρειά... Απο πλευράς μου ντρέπομαι να πώ πως πλέον μόνο ευχές και προσευχές κάνουμε...

nosferatu

• Guest
Καλησπέρα παιδια καινούργιος στο φορουμ ,σας διαβαζω εδω και λιγο καιρο ... Ειπα λοιπον το πρωτο μου ποστ να αφιερωθει στο αγαπημενο μου Μπάσκετ .
Γεννημενος το 83 εγινα ΠΑΟΚ απο το μπασκετ μας ...Απο το 89 και μετα που αρχισα να καταλαβαινω και κυριως μετα απο ημιτελικους με Κνορ και τελικους σε Γενευη ,Ναντ κτλ και οντας μεσα στο ΠΑΛΕ την θρυλικη χρονια με Μπαρλοου -Λεβινγκστον και φυσικα Κορφα -Μπανε και προδοτη δεν ηθελε και πολυ ...Φανατικός υποστηρικτης ακομα και στα πετρινα χρονια με Πανελουδη(παντα διαρκειας)
Πλεον παρατηρω οτι εχω κουραστει ,βαρεθεί και σπαστει απο την όλη κατασταση και πιστευω οτι αυτό ειναι το κερδος όλων οσων δεν γουσταρουν το μπασκετ του ΠΑΟΚ να σηκωσει κεφαλι

Στα επόμενα ποστς  θα τα πουμε καλυτερα ,αλλα λιγο γενικα μιλώντας ειμαι κάτα της υπάρχουσας λυσης ,κατα της λύσης Μπανε και κατά κάθε λυσης που δεν περιεχει μεγαλομετοχο... Το μπασκετ λειτουργει διαφορετικα απο το ποδοσφαιρο

Ιδεες και μαλιστα ιδεες απο την καρδια λογω αγαπης για την ομαδα βγαλμενες  εχουμε και εμεις ...MBA και διπλωματα μαρκετινγκ και μανατζμεντ εχουμε επισης ... Η ομαδα θελει λεφτα και οχι ιδεες ...Ειλικρινα εχω βαρεθει να ακουω το " Ο κοσμος πρεπει να στηριξει "
Ο κόσμος εχει κουραστει να τρωει κουτοχορτο ...Ο περισσοτερος απο αυτους το εφαγε τελευταια φορα με τον δροσο και τωρα εχει αηδιασει εντελως .Η ομαδα εχει απαξιωθει ακομα και απο αυτους που την λατρευαν παθολογικα οπως εγω και πιστεψτε με ,βγαινει απο μεσα μου το συναισθημα αυτο .δεν ειναι συναισθημα οργης  ,αλλα θλιψης πονου και κατι βαθυτερο .
Αυτα για αρχη
« Last Edit: June 15, 2009, 19:17:22 by nosferatu »

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Χχμμμμμ......
 Γιατί δεν μπορώ να βρω φωτογραφία του Πατρίδα στο νετ;  ??? (ενώ υπάρχουν τόσες συνεντεύξεις του...)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Καλησπέρα παιδια καινούργιος στο φορουμ ,σας διαβαζω εδω και λιγο καιρο ... Ειπα λοιπον το πρωτο μου ποστ να αφιερωθει στο αγαπημενο μου Μπάσκετ .
Γεννημενος το 83 εγινα ΠΑΟΚ απο το μπασκετ μας ...Απο το 89 και μετα που αρχισα να καταλαβαινω και κυριως μετα απο ημιτελικους με Κνορ και τελικους σε Γενευη ,Ναντ κτλ και οντας μεσα στο ΠΑΛΕ την θρυλικη χρονια με Μπαρλοου -Λεβινγκστον και φυσικα Κορφα -Μπανε και προδοτη δεν ηθελε και πολυ ...Φανατικός υποστηρικτης ακομα και στα πετρινα χρονια με Πανελουδη(παντα διαρκειας)
Πλεον παρατηρω οτι εχω κουραστει ,βαρεθεί και σπαστει απο την όλη κατασταση και πιστευω οτι αυτό ειναι το κερδος όλων οσων δεν γουσταρουν το μπασκετ του ΠΑΟΚ να σηκωσει κεφαλι

Στα επόμενα ποστς  θα τα πουμε καλυτερα ,αλλα λιγο γενικα μιλώντας ειμαι κάτα της υπάρχουσας λυσης ,κατα της λύσης Μπανε και κατά κάθε λυσης που δεν περιεχει μεγαλομετοχο... Το μπασκετ λειτουργει διαφορετικα απο το ποδοσφαιρο

Ιδεες και μαλιστα ιδεες απο την καρδια λογω αγαπης για την ομαδα βγαλμενες  εχουμε και εμεις ...MBA και διπλωματα μαρκετινγκ και μανατζμεντ εχουμε επισης ... Η ομαδα θελει λεφτα και οχι ιδεες ...Ειλικρινα εχω βαρεθει να ακουω το " Ο κοσμος πρεπει να στηριξει "
Ο κόσμος εχει κουραστει να τρωει κουτοχορτο ...Ο περισσοτερος απο αυτους το εφαγε τελευταια φορα με τον δροσο και τωρα εχει αηδιασει εντελως .Η ομαδα εχει απαξιωθει ακομα και απο αυτους που την λατρευαν παθολογικα οπως εγω και πιστεψτε με ,βγαινει απο μεσα μου το συναισθημα αυτο .δεν ειναι συναισθημα οργης  ,αλλα θλιψης πονου και κατι βαθυτερο .
Αυτα για αρχη

Αδερφε καλως ηρθες. Σε λιγες γραμμες περιεγραψες το πως νιωθει η πλειοψηφια του κοσμου.

Που ναι τα χρονια του παλε μωρεεεεεεεεεε..που ναι ο βαγκνερ...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline agraf

• Αλλαγή

ive4

• Guest
Τον Κανώτα δε τον ξέρω. Από ότι φαίνεται δεν έχει ευρώ ο τύπος.
Τον Σταυρόπουλο τον πιστεύω και αγωνιστικά μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Αλλά, δε ξέρω αν εκφράζω κι άλλους, εγώ μετά από τόσα χρόνια παραμύθι, μετά τα περσυνά κόλπα του Δρόσου και έτσι όπως έπεσε ο Κανώτας από τον ουρανό, δεν είμαι πρόθυμος να πάρω διαρκείας και φέτος. Ειδικά τη στιγμή που μεγαλομέτοχος είναι ο Δρόσος ακόμα!
Μου θυμίζει λίγο το σκηνικό με τους 3 που ανέλαβαν διοίκηση στην ΠΑΕ, μας κάλεσαν να δώσουμε λεφτά για να κρατήσουμε Φερνάντεζ και Σαλπιγγίδη και μετά από λίγους μήνες εμφανίστηκε πάλι ο μεγαλομέτοχος Γούμενος και έστειλε τον Σαλπιγγίδη στον βάζελο και πήρε όλα τα λεφτά.
Προς θεού δε συνδέω τον Σταυρόπουλο με τέτοια σενάρια, αλλά, λαμόγια τυπου Γούμενου και Δρόσου, έχουν τον τρόπο να χρησιμοποιούν ακόμα και τη μάνα τους.
Αν έχουν πρόβλημα οικονομικό ας ψάξουν στις τσέπες των Πανελούδηδων και θα βρούν τα χρέη του ΠΑΟΚ.

Offline Suicidal

• Βασικός
Σήμερα δεν ήταν η συνάντηση των συνδέσμων; Έχουμε κάποιο νέο;

Χθές δεν ήταν η συνάντηση των συνδέσμων;
Έχουμε
κάποιο
νέο;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ειχα πει δεν ξαναποσταρω μεχρι την δευτερα...περιμενα να δω τι θα γινει στην συναντηση...τωρα περιμενω να μαθω...δεν λεω τιποτα
ακομα αν δεν μαθω/ουμε...απλα θα πω ενα πραγμα.την ωρα που εγινε η συναντηση ηδη ειχε εκλεγει στο πρωτοδικειο ο κανωτας(χθες)...

Offline t.b

• Αλλαγή
ρε σεις κανένα νέο από την συνάντηση ( των ΣΦ )?
24 ώρες περάσανε!
Τι γίνετε, μούγγα στην στρούγγα;

zagorakis

• Guest
ÁÐÏÊËÅÉÓÔÉÊÇ ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÓÔÁÕÑÏÐÏÕËÏÕ !!!

Ï Íúêïò Óôáõñüðïõëïò ìßëçóå óôïí Extrasport êáé óôçí åêðïìðÞ PÁÏÊ Supporters óå áðüêëåéóôéêÞ óõíÝíôåõîç ãéá üëïõò êáé ãéá üëá êáé ãéá ôçí êáôÜóôáóç ðïõ âñÞêå óôçí ïìÜäá ìðÜóêåô ôïõ ÐÁÏÊ. ¸íáò ÷áñáêôçñéóìüò ôïõ åßíáé áñêåôüò : áíáîéïðéóôßá.

‘’Ç êáôÜóôáóç åßíáé ðñáãìáôéêÜ äýóêïëç. Ç áíáîéïðéóôßá ðïõ Ý÷åé ï ÐÁÏÊ åßíáé ôñïìåñÞ. Óáí ïìÜäá, ôï üíïìá ôçò åßíáé ðïëý ÷áìçëÜ óôçí áãïñÜ. ¸÷ù ìéëÞóåé ìå ðáßêôåò êáé ðñïðïíçôÝò êáé ïé áðáíôÞóåéò ðïõ ðÞñá Þôáí ‘’êüïõôò, ìå üóá áêïýãïíôáé ãéá ôïí ÐÁÏÊ, åßíáé êáëýôåñá ãéá ôçí êáñéÝñá ìáò íá ðÜìå óå ìéá ìéêñüôåñç ïìÜäá ðïõ èá ìáò ðëçñþíåé êáé èá Ý÷ïõìå ÷ñüíï óõììåôï÷Þò’’. Åßíáé êßíçôñï ôï üíïìá êáé ç éóôïñßá ôïõ óõëëüãïõ, áëëÜ ðëÝïí ôá ðñÜãìáôá åßíáé áðüëõôá åðáããåëìáôéêÜ. Ìå áõôÜ ôá äåäïìÝíá, ï óôü÷ïò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé íá äçìéïõñãÞóåé ìéá ïìÜäá áíôáãùíéóôéêÞ, ìå ðáßêôåò ðïõ èá áãùíßæïíôáé ãéá ôç öáíÝëá êáé ãéá ìåñéêÜ ÷ñÞìáôá äéüôé äåí ìðïñåß íá ãßíåé áëëéþò. Äåí ëÝìå üôé ðñÝðåé íá äçìéïõñãçèåß ìéá ïìÜäá ðïõ èá êéíäõíåýóåé íá õðïâéâáóôåß óôçí Á2. ¸ôóé üðùò åßíáé ç êáôÜóôáóç, ï ÐÁÏÊ èá êéíçèåß óå áîéïðñåðÝò åðßðåäï ìÝ÷ñé ôç óôéãìÞ ðïõ èá áñ÷ßóåé ç áíïäéêÞ ðïñåßá. Áõôü ðïõ èÝëù íá ðù óôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé üôé áí áíôéëçöèþ üôé ç êáôÜóôáóç óôïí óýëëïãï öèåßñåôáé åê ôùí Ýóù êáé õðïóêÜðôåôáé, èá ôá ðù êáé èá ðÜù óðßôé ìïõ. ÁõôÞ ôç óôéãìÞ, ðïõ êáíåßò äåí ìðïñåß íá äåóìåõèåß ðùò ôï ìðÜôæåô ôïõ åíüò Þ äõï åêáôïììõñßùí åõñþ èá ôçñçèåß, ôüôå áíáãêáóôéêÜ èá êéíçèåß ÷áìçëüôåñá Ýôóé þóôå íá ìðïñÝóåé ðïëý ãñÞãïñá íá áíÝâåé êáé íá îáíáðÜñåé ôç èÝóç ðïõ ôïõ áñìüæåé´´.

‘’Åßìáóôå ç ðëÝïí áíáîéüðéóôç ïìÜäá óôçí ìðáóêåôéêÞ áãïñÜ êáé ôï ðïëý êáëü üíïìá ðïõ åß÷å óôï åõñùðáúêü ìðÜóêåô, äåí õðÜñ÷åé. ºóùò áõôÜ íá áêïýãïíôáé óêëçñÜ, áëëÜ îÝñåôå üôé åãþ ðñïôéìþ íá ëåù áëÞèåéåò ðáñÜ íá îåãåëÜù áíèñþðïõò. Áõôü ðïõ ìðïñþ íá äéáóöáëßóù åßíáé üôé áí ìðïõí óôïí ÐÁÏÊ 900.000 åõñþ ãéá ðáñÜäåéãìá, èá ðÜíå óôçí ïìÜäá êáé áí åßíáé ðåñéóóüôåñá, èá äïèïýí ãéá íá åîïöëçèïýí ëßãá ÷ñÝç.

‘’Ìå áõôÞ ôç öáíÝëá Ý÷ù ðáëÝøåé, Ý÷ù êåñäßóåé, Ý÷ù ÷Üóåé, Ý÷ù ðïíÝóåé, Ý÷ù ÷áñåß. Ìå üëá áõôÜ ðïõ Ý÷ù æÞóåé ìå ôïí ÐÁÏÊ, áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ ï óýëëïãïò ìå êÜëåóå äåí õðÞñ÷å ðåñßðôùóç íá áñíçèþ. Ôï ßäéï ëåù åãþ ôþñá óå üëïõò ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ : åëÜôå üëïé ìáæß íá âïçèÞóïõìå ôçí ïìÜäá, íá ðáôÞóåé óôá ðüäéá ôçò, íá óôáèåß ðÜëé üñèéá êáé íá åßíáé áíôÜîéá ôïõ ðáñåëèüíôïò ôçò. Åßíáé ãåãïíüò üôé ï ÐÁÏÊ ìáò Ý÷åé ðëçãþóåé üëïõò åäþ êáé ðïëëÜ ÷ñüíéá. Äåí ðÞãáéíá óôï ãÞðåäï ðáñÜ ìüíï ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá êé áõôü ìüíï üôáí ìïõ ôï æçôïýóå ï ãéïò ìïõ. Åßíáé äýóêïëï íá êáôáëÜâåé êáíåßò ðüóï åíï÷ëåß üëïõò åìÜò ðïõ æÞóáìå ôá ÷ñüíéá ôçò äüîáò íá âëÝðïõìå áõôÞ ôçí êáôÜíôéá. Áò ìçí îåãåëéÝôáé üìùò êáíåßò. Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôï ðáñåëèüí ðïõ Ý÷åé ü÷é åðåéäÞ ðñïóðáèÞóáìå åìåßò, áëëÜ åðåéäÞ åß÷å äßðëá ôïõ ÷éëéÜäåò áíèñþðùí ðïõ ðëÞñùóáí, ðïëÝìçóáí, ÷Üñçêáí, ôáîßäåøáí ÷éëéÜäåò ÷éëéüìåôñá êáé ôåëéêÜ, Ý÷ôéóáí áõôÞ ôçí éóôïñßá ðïõ Ýãñáøå ï ÐÁÏÊ óôï åëëçíéêü ìðÜóêåô’’

http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1074&Itemid=9

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Τι γίνεται με αυτήν την συνάντηση - ενημέρωση των συνδέσμων;;; Κατέληξε κάπου ή ακόμα διαβουλεύονται;;; Τελικά, το συνδεσμιακό μας κίνημα έχει άποψη για τα τεκταινόμενα στο πιο επιτυχημένο τμήμα του συλλόγου ever κι αν ναι ποια είναι αυτή;; Τουλάχιστον να την ξέρουμε...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
Σήμερα δεν ήταν η συνάντηση των συνδέσμων; Έχουμε κάποιο νέο;

Χθές δεν ήταν η συνάντηση των συνδέσμων;
Έχουμε
κάποιο
νέο;

Προχθές δεν ήταν η συνάντηση των συνδέσμων;
Έχουμε
κάποιο
νέο;

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
"Goal" 08:01 16/6
Συνάντηση του Κατσαρή με τους οργανωμένους
Εκπρόσωποι συνδέσμων του ΠΑΟΚ είχαν χθες συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, τα λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, τα προβλήματα του συλλόγου και το μέλλον που μπορεί να έχει η νέα διοίκηση. Ο κ. Κατσαρής κατέθεσε το σκεπτικό με το οποίο έλαβε τις αποφάσεις του και προσπάθησε να δώσει μια σαφή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί σήμερα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7759&pubid=3013390

"Goal" 07:51 17/6
Στο μεταξύ, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ φέρεται να έχει δεσμευτεί απέναντι στους οργανωμένους οπαδούς πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να διευκολύνει τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΚΑΕ προκειμένου μελλοντικά το καλαθοσφαιρικό τμήμα να πορευτεί σε καθεστώς διαφάνειας, κάτι που έτσι κι αλλιώς τονίστηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η επιτροπή του Ερασιτέχνη. «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο μέγεθος και δεν θα έχει πρόβλημα, θα κατέβει στο πρωτάθλημα παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν» δήλωσε χθες ο κ. Κανώτας.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7759&pubid=3027372

Εγινε η συνάντηση των συνδέσμων;
Κατέληξαν σε κάτι κοινό;
Συναντήθηκαν όντως με Κατσαρή;
Αν ναι, τι ζητήθηκε στη συνάντηση αυτή από πλευράς των συνδέσμων;
Αν ναι, τι ειπώθηκε από τον κατσαρή;
Αν ναι, δώθηκαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις;
Θα απαντήσει κάποιος;

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline tsag

• Αλλαγή
Θα κυνηγήσει κανείς αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη στην ΚΑΕ?

Τα χρέη στην ΚΑΕ, ακριβώς όπως και στην ΠΑΕ, έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, δεν δημιουργήθηκαν από μόνα τους!!!!

Περιμένουμε όλοι μας κάποια ενημέρωση από την συντονιστική. Άντε να δούμε

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μπαινω βραδι και δεν βλεπω στα πρωτα 10 τοπικ του φορουμ την ΚΑΕ.....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΣΑΙΤ, Α.Σ., ΕΣΤΩ ΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ? ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?
ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Και Αυτη η αναμονη γιατι μου θυμιζει κατασταση που κανουνε υπομονη ολοι για να γινει κατι...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ?

Κατα τα αλλα συμφωνα με εγκυρες πηγες θα γινει το μπαμ στο ποδοσφαιρο ..και η ζωη συνεχιζεται στην Βιλαριμπα...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
Θα κυνηγήσει κανείς αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη στην ΚΑΕ?

Τα χρέη στην ΚΑΕ, ακριβώς όπως και στην ΠΑΕ, έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, δεν δημιουργήθηκαν από μόνα τους!!!!

Περιμένουμε όλοι μας κάποια ενημέρωση από την συντονιστική. Άντε να δούμε

+1

CLUB LARISA

• Guest
Μπαινω βραδι και δεν βλεπω στα πρωτα 10 τοπικ του φορουμ την ΚΑΕ.....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΣΑΙΤ, Α.Σ., ΕΣΤΩ ΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ? ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?
ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Και Αυτη η αναμονη γιατι μου θυμιζει κατασταση που κανουνε υπομονη ολοι για να γινει κατι...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ?

Κατα τα αλλα συμφωνα με εγκυρες πηγες θα γινει το μπαμ στο ποδοσφαιρο ..και η ζωη συνεχιζεται στην Βιλαριμπα...

Περιμένετε μέχρι την Τρίτη, τότε θα τοποθετηθεί η Συντονιστική.....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δευτερα βραδυ θα ξαναγινει συναντηση συντονιστικης...οποτε οπως λεει και ο Club Larisa περιμενετε μεχρι την Τριτη.....

fatal_invasion

• Guest
Και μετά περιμένετε μέχρι την επόμενη Τετάρτη. :12:

Άντε ας μη γίνομαι κακός.Οφείλω να περιμένω.Αλλά ομολογουμένως έχουν ήδη αργήσει.