Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
ο νεος προεδρος της ΚΑΕ κ. Κανωτας ειναι στην πρωτη φωτο ο δεξια.

http://www.paokg4.org/black.asp?articleid=705

υγ εκτος απο τριανδρια και το κορδελιο πηρε θεση υπερ μπανε.

υγ2 το θεμα νασται σιγουροι οτι θα εχει αντικτυπο μελλοντικα οχι μονο στην καε, οχι μονο σε διοικησεις αλλα και μεσα στον λαο μας.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
εκπροσωπος της νεας διοικησης τωρα στον πετρουλακη ειπε οτι οι ερωτησεις που εγιναν για τον Μπανε, απαντηθηκαν ολες και δεν υπαρχει κατι αλλο να συζητησουν

Δεν γινετε ολη η λασπη που εφαγε ο Bane (.....) να αποτυπωθει σε ενα χαρτι ωστε να δουμε ποιος δουλευει ποιον??

Να δωσουνε ΣΤΟΙΧΕΙΑ γραπτος γιατι ο Bane δεν κανει για να διοικηση και κανουν ολα αυτα τα κουμασια που μαζευτηκαν και σημερα μας ζητανε στηριξη. Απο λογια και φιμες χωρτασαμε.

Offline tsag

• Αλλαγή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συντονιστική επιτροπή καλεί τους εκπροσώπους των συνδέσμων, την προσεχή Δευτέρα στις 8μμ, στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

ΥΓ. Παρακαλούνται οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ να μην προβούν σε ανακοινώσεις, πριν την επίσημη ενημέρωση που θα τους παρέχουμε.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Αυτό έπρεπε να γίνει την μέρα που ρίξανε "πόρτα" στον Μπάνε. Παρόλα αυτά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Αν και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δε θα μας αρέσει μάγκες! Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά μετά την γενική συνέλευση του Α.Σ. κάτι δεν μου κολλάει με κάποια άτομα. Ας περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από το τι θα ειπωθεί και ξανασυζητάμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Εγω εχω σχεδον σιγουρο το αποτελεσμα tsag... και οντως δεν μου αρεσει καθολου..
Αν εχουν σκοπο να μηδενισουν τον Bane για να στηριξουμε τον καποτα, καλο θα ειναι να υπαρχουν αποδεικτικα εγγραφα για την ανεπαρκεια του Bane να διοικησει και οχι μπλα μπλα και φιμες. Αν δεν υπαρχουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ, τοτε το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ θα ηταν, οπως θα ειστε εκει μαζεμενοι, να κανετε μια επισκεψη στον ΑΣ...

Αν εχω λαθος σε αυτα που λεω και προτρεχω, συνχωρεστε με, αλλα ο αλλος δηλωσε πως "ο ΠΑΟΚ σημερα πεθαινει, αν....", αρα βιαζομαι συνειδητα...

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
 "βάλαμε ανθρώπους για να ελέγχουμε την κατάσταση"

Μην τυχον και παει η"κατασταση" και ρωτησει για τα χρεη του Πανελουδη και το πως εγιναν.......
Ενω τωρα, υπαρχει η "σιγουρια" για την Β' εθνικη, και γλυτωνουΜΕ τα χρεη ΜΑΣ και τα φαγοποτια ΜΑΣ....
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Στ@@ μου αν βαθια μεσα μου το μπασκετ εχει πεθανει αν αν αν ..
Το θεμα αυτο θα διατηρειται στα πρωτα 12 μεχρι να βρεθει λυση.
Καντε οτι μπορειτε να κινητοποιησετε οσους πιο πολλους μπορειτε.
Περιμενω τη Δευτερα την ανακοινωση της συντονιστικης με αγωνια.
Μακαρι να φωτισει ο Θεος τα παιδια να βρουν μια καλη λυση.
Φορουμ , ραδιοφωνα, σε φιλους, μεσα σας καλο ειναι να σκεφτεστε ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ.

Αυτος τουλαχιστον ΕΚΑΝΕ πολυ κοσμο ΠΑΟΚ...σκεφτειτε μονο αυτο.

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
Κατα τυχη(ή ατυχια οπως το παρει κανεις) σημερα ειχα την ευκαιρια να δω στη ΤV100 εκταταμενα αποσπασματα απ τη συνεντευξη-παρωδια των wanna-be διοικουντων του μεγαλου μπασκετικου ΠΑΟΚ.Του τμηματος που δημιουργησε γενιες ΠΑΟΚτσηδων κ εφερε ευρωπαικους τιτλους στον συλλογο.Πραγματικα εξαγριωθηκα βλεποντας τις φατσες αυτων των γατιων να ''επιχειρηματολογουν'' με επιχειρηματα της πλακας κατα του Μπανε κ να προσπαθουν να κοροιδεψουν τον ανωνυμο Παοκτση εν ψυχρω.
Ποιος εισαι συ ρε μαλακα Γαλατσοπουλε που θα μας πεις οτι αμα δε στηριξουμε θα πεθανει το μπασκετ του ΠΑΟΚ?
Εσυ ο κολλητος του παντελονατου πρεπει να ξεπλενεις το στομα σου οταν θα μιλας για τον Μπανε.
Μη μιλησω για τις αλλες γλαστρες που δα στο πανελ.Ο γνωστος κ μη εξαιρετεος κυριος ''τα-ξερω-ολα'' Ησαιαδης τωρα που εκατσε επιτελους στη καρεκλα του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ να πεταει κ αυτος τις μαλακιες του που δεν εχω ορεξη να αναπαραγω.
Κ φυσικα κ ο Δημοκρατης,αλλο προιστορικο καταλοιπο του ερασιτεχνη,να πεταει κ αυτος τα δικα του.
Κ απο κατω να ακουνε οι μαλακες οι δημοσιογραφοι κ να μη κανουν μια σοβαρη ερωτηση.
Αναρωτιεμαι που ειμαστε ως λαος οταν βλεπουμε μπροστα στη μουρη μας τετοια κοροιδια απο κατι τυπακια που θελουν να το παιξουν ΠΑΟΚαρχες χωρις να χουν να βαλουν μια.Απαιτειται αμεση ενεργοποιηση απ τους συνδεσμους κ απ ολους μας πριν ειναι πολυ αργα.
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

kostas4

• Guest
ο ανυπαρκτος "παραγοντας" γαλατσοπουλος καταφερνει για δευτερη φορα να μπει σε διοικηση της καε με τις πλατες του κατσαρη σαν να μην τρεχει τιποτα!
αφου δεν καθαρισε ο ΑΣ απο τον κατσαρη δεν προκειται να καθαρισει ποτε ο ΠΑΟΚ

το μεγαλυτερο εγκλημα για το μελλον του ΠΑΟΚ σε ολα τα αθληματα ηταν η στηριξη του βιολιδη στον κατσαρη.και ακομα μεγαλυτερο που δεν ημασταν εμεις εκει

ελπιζω οταν αποχωρησει ο ζαγορακης απο την παε να μην υπαρχει ακομα ο κατσαρης για να διορισει μια εντιμη και ΠΑΟΚτσηδικη διοικηση πρωτοδικειου

υγ.ισχυει οτι το 5% απο τα εσοδα των διαρκειας στις 5-6 θα παει για την σωτηρια του μπασκετ??

Offline agraf

• Αλλαγή
Ρε παιδιά, που πήγαν όλοι αυτοί που προεκλογικά «σκύλιαζαν» υπέρ του Κατσαρή;

Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα γιατί ο Κατσαρής όπου να ναι παραιτείται με ψηλά το κεφάλι και αναλαμβάνει πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Βιολίδης. Έτσι δε μας είπαν πριν τις εκλογές του ΑΣ; Αποκλείεται να μας είπαν ψέματα. Δεν μας έχουν πει ποτέ ψέματα. Τους νοιάζει μόνο το καλό του ΠΑΟΚ.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

υγ2 το θεμα νασται σιγουροι οτι θα εχει αντικτυπο μελλοντικα οχι μονο στην καε, οχι μονο σε διοικησεις αλλα και μεσα στον λαο μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συντονιστική επιτροπή καλεί τους εκπροσώπους των συνδέσμων, την προσεχή Δευτέρα στις 8μμ, στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

ΥΓ. Παρακαλούνται οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ να μην προβούν σε ανακοινώσεις, πριν την επίσημη ενημέρωση που θα τους παρέχουμε.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.

Αυτό έπρεπε να γίνει την μέρα που ρίξανε "πόρτα" στον Μπάνε. Παρόλα αυτά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Αν και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δε θα μας αρέσει μάγκες! Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά μετά την γενική συνέλευση του Α.Σ. κάτι δεν μου κολλάει με κάποια άτομα. Ας περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από το τι θα ειπωθεί και ξανασυζητάμε

Εγω εχω σχεδον σιγουρο το αποτελεσμα tsag... και οντως δεν μου αρεσει καθολου..

Μήπως μπορείτε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε ποιους αναφέρεστε;
Την επιτροπή που σύστησε ο ΑΣ από μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του, αποτελούσαν δύο (2) στελέχη της τάσης Κατσαρή, δύο (2) του Χρυσού Δικεφαλου και ο μοναδικός που εκλέχτηκε από το ΜΕΛΒΑ. Δηλαδή εκπρόσωποι των τριών τάσεων που διεκδικούν τα τελευταία χρόνια την διοίκηση του ΑΣ. Συνωμότησαν οι τρείς τάσεις μεταξύ τους και πήραν τις αποφάσεις που πήραν για την προωρινή διοίκηση πρωτοδικείου;
Αλλά μπορεί να παρενόησα και να μιλάτε για τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων...
Η συντονιστική αποτελείται από εκπροσώπους των Δυτικών Συνοικιών, της Νεάπολης, της Θύρα 4, των Μακεδόνων, της Τούμπας, των Βορείων και του Αμπαλαέα. Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων, θα διαπιστώσουν την Δευτέρα αν υπάρχει κοινή στάση των μελών της συντονιστικής ή διαφορετικές απόψεις. Το θέμα της συντονιστικής, έτσι κι αλλιώς, είναι καθαρά συνδεσμιακό και υπόλογοι είμαστε μόνο στους συνδεσμίτες μας.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι εννοείτε, επειδή δεν καταλαβαίνω;

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline tsag

• Αλλαγή
εγώ αναφερόμουν σε κάποια άτομα από δυτικά και μάλιστα και από Νεάπολη μεριά οι οποιοι στην γ.σ. σκύλιασαν υπέρ του Κατσαρή! Δεν ξέρω αν είναι κάποιοι από αυτούς στην συντονιστική των συνδέσμων. Αν όμως υπάρχει η πιθανότητα η υπερβολικη αυτή στάση υπέρ κατσαρή να εκφραστεί και όσον αφορά στις εξελίξεις στο μπάσκετ τότε κάνω κάποιες υποθέσεις προς τα που πηγαίνει η έκβαση της συνάντησης.

όλα αυτά τα αναφέρω σαν προσωπικές σκέψεις οι οποιες πιθανόν και να μην έχουν καμία βάση και αξία φυσικά. για αυτό λέω ότι περιμένω να δω ποια θα είναι η αντίδραση τη Δευτέρα και βλέπουμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Περιμενω τη Δευτερα την ανακοινωση της συντονιστικης με αγωνια.
Μακαρι να φωτισει ο Θεος τα παιδια να βρουν μια καλη λυση.

Offline ved

• Αλλαγή
παιδια δεν παιζει να υπαρξει καμια αλλαγη, μην περιμενετε κατι τετοιο,,οπως γραφτηκε απο την ανακοινωση θα γινει ενημερωση .

η διοικηση ειναι ο κανωτας και αυτο ειναι ενα δεδομενο.

στη συναντηση προφανως θα πουνε τα ιδια για τα χρεη και τις φημες για τον μπανε και θα αναπαραχθουν οσα δηλωσαν γαλατσοπουλος ησαιαδης για την επιλογη που εγινε κλπ..

οπως ειχε γραφτει η συντονιστικη αντιμετωπιζε με επιφυλαξη τον μπανε ( αναλυση του θεματος εχει γινει και ολοι γραψαμε την αποψη μας και εχει καταγραφει ) .

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Πως προδικάζεις ότι μετά την ενημέρωση από τη συντονιστική, δεν θα υπάρξει κάποια απόφαση από τους συνδέσμους;
Πως προδικάζεις ότι θα συναινέσουν οι σύνδεσμοι, αλλά και η συντονιστική στο "δεδομένο" της διοίκησης Κανώτα;
Υπάρχουν 84 αναγνωρισμένοι σύνδεσμοι. Πως γνωρίζεις ποιές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, αν παρθούν;

Vedder, πες μου κάτι ειλικρινά...
Πιστεύεις ότι ακόμα και να είναι όπως εσύ πιστεύεις τα πράγματα, υπάρχει δόλος από τόσα άτομα και από τόσους συνδέσμους ή από την συντονιστική;
Με βάση όσα επέδειξε με έργο τα τελευταία 2 χρόνια η συντονιστική, για ποιο λόγο αφήνεις να πλανούνται κατηγορίες εναντίον της, θέλω να ελπίζω άθελα σου;
Ακόμα και ένας ή δύο άτομα που μπορεί να νομίζεις ότι εχουν συμφέροντα ή είναι κατευθυνόμενοι, με ποιο τρόπο νομίζεις ότι θα πείσουν τους υπόλοιπους που είναι η πλειοψηφία;
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ved

• Αλλαγή
εγω δεν εγραψα για δολο ουτε αφησα κανενα τετοιο υπονουμενο ειδικα για συνδεσμιτες και ειδικοτερα εδω  μεσα.

εγραψα επακριβως στο προηγουμενο ποστ μου οτι  εσυ ειχες πει παρα πολυ προσεκτικα μαλιστα,,οτι η συντονιστικη εμπιστευεται την κινηση των παραγοντων και εχει επιφυλαξεις για την προταση μπανε.

επισης εγραψα οτι θα γινει ενημερωση ( οπως γραφει και η ανακοινωση ) .

το αν θα παρθει αλλη αποφαση για να γινουν αλλαγες δεν εχουμε παρα να περιμενουμε την δευτερα. ;)

υγ 84 συνδεσμοι δευτεριατικα το βλεπω δυσκολο,μακαρι ομως θα ειναι πολυ θετικο.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Ρε παιδιά, που πήγαν όλοι αυτοί που προεκλογικά «σκύλιαζαν» υπέρ του Κατσαρή;

Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα γιατί ο Κατσαρής όπου να ναι παραιτείται με ψηλά το κεφάλι και αναλαμβάνει πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Βιολίδης. Έτσι δε μας είπαν πριν τις εκλογές του ΑΣ; Αποκλείεται να μας είπαν ψέματα. Δεν μας έχουν πει ποτέ ψέματα. Τους νοιάζει μόνο το καλό του ΠΑΟΚ.

έτσι σε είπαν;δεν άκουσες τι είπε ο βιολίδης στην ΓΣ;
να σου θυμησω λοιπον..αυτολεξη...
"η μόνη περίπτωση να αναλάβω τον Α.Σ κάποτε είναι ΜΟΝΟ μέσα απο εκλογικές διαδικασίες και αν το θελήσει ο κόσμος"..

λες οτι θες..λασπολογείς συνεχώς την διοίκηση ζαγοράκη και ειδικότερα τον Βιολίδη.
τα χουμε πει και αλλη φορά,είσαι πάντα στην γωνία και το περιμένεις.εδω θα είμαστε ομως να σε "βαζούμε" στην θέση σου..στάμπα σε έχω.

Δεν πάει αλλο με τα ΨΕΜΜΑΤΑ σας,και μην με κάνεις να ανατρέξω σε παλιότερα ποστ σου.
Πλέον ονομαστικα..AGRAF είσαι λασπολόγος

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@vedder

Ç âåâáéüôçôá ìå ôçí ïðïßá Ýãñáøåò ãéá ôï ôé èá ãßíåé ôçí ÄåõôÝñá êáé åéäéêÜ ç öñÜóç óïõ "ðáéäéá äåí ðáéæåé íá õðáñîåé êáìéá áëëáãç, ìçí ðåñéìåíåôå êáôé ôåôïéï", ìå ïäÞãçóå óôï óõìðÝñáóìá üôé âëÝðåéò íá ãßíåôáé ìéá óõíÜíôçóç ìå ðñïêáèïñéóìÝíï áðïôÝëåóìá.
Áõôü èßãåé ôá ìÝëç ôçò óõíôïíéóôéêÞò, áëëÜ êáé ôïõò åêðñüóùðïõò ôùí óõíäÝóìùí, êáèþò ïäçãåß êÜðïéïí ìç ìõçìÝíï óôá óõíäåóìéáêÜ óå óõìðåñÜóìáôá áðáîéùôéêÜ.
×áßñïìáé ðïõ äéåõêñßíçóåò üóá Ýãñáøåò êáé êõñßùò üôé äåí äéáêñßíåéò äüëï.

ÊáôÜ ôá Üëëá óå üôé ìå áöïñÜ, óå ðñïóùðéêü åðßðåäï, åðåéäÞ ìéëÞóáìå ðñïóùðéêÜ...
1) Åß÷á êáé Ý÷ù ôéò åðéöõëÜîåéò ìïõ óå üôé áöïñÜ ôçí åðéëïãÞ ÐñÝëåâéôò ùò ðñïÝäñïõ Þ äéåõèýíïíôá óõìâïýëïõ. Äåí Þìïõí êáé äåí åßìáé áíôßèåôïò óå åìðëïêÞ ôïõ ßäéïõ óå äéïéêçôéêü ó÷Þìá óáí ìÝëïò. Äõóôõ÷þò ôïõ ßäéïõ äåí ôïõ áñêåß. ÈÝëåé íá Ý÷åé ôçí èÝóç ôïõ åðéêåöáëÞ.
2) Êáô' éäßáí óïõ äÞëùóá îåêÜèáñá, üôé èÝëù óôïí ÐÁÏÊ êáéíïýñãéïõò ðáñÜãïíôåò ðïõ üôáí Ýñ÷ïíôáé óôï ðñïóêÞíéï, íá ðëçñþíïõí áðü ôçí ôóÝðç ôïõò, áëëéþò èåùñþ üôé êåñäßæïõí ôóÜìðá äéáöÞìéóç êáé ðñïâïëÞ óôï üíïìá ôïõò.
Áõôüò åßíáé ï ëüãïò ðïõ ÷áéñÝôçóá ìéá ðéèáíÞ Ýëåõóç Ðáôñßäá, ×áôæçóðýñïõ Þ ïðïéïäÞðïôå Üëëïõ ðïõ èÝëåé íá âïçèÞóåé êáé íá äùñßóåé ÷ñÞìáôá óôçí ïìÜäá.
ÌáêÜñé íá õðÞñ÷áí 100 Ðáôñßäåò êáé ×áôæçóðýñïõ êáé íá äùñßæåé ï êáèÝíáò áðü 100.000 óôçí ÊÁÅ. Áí ôá âÜëåéò êÜôù, ìáæåýïíôáé 10.000.000€. ÐïôÝ äåí ðñÝðåé íá îå÷íÜìå üôé ôï ðñüâëçìá ôïõ ÐÁÏÊ ðÝñá áðü äéïéêçôéêü, åßíáé êõñßùò ïéêïíïìéêü.
3) ÐñÝðåé íá óôáìáôÞóïõìå íá âëÝðïõìå óáí ëáìüãéï ôïí ïðïéïäÞðïôå åðé÷åéñçìáôßá ðïõ èÝëåé íá åìðëáêåß ìå äéïéêÞóåéò ôïõ ÐÁÏÊ. ÐñÝðåé íá åñåõíïýìå ôï ðïéüí ôïõ êáé áí ôïõ áîßæåé íá ôïõ äßíïõìå åìðéóôïóýíç êáé óôÞñéîç. Áí ôï êÜíïõìå áõôü, ôüôå ðïëý ðéèáíü íá óðåýóïõí êáé Üëëïé ðïõ óÞìåñá öïâïýíôáé íá ðëçóéÜóïõí. ¸÷ïõìå êõíçãÞóåé ôïõò ðÜíôåò êáé ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò äßêáéá. ÁëëÜ áò ìçí ôï Ý÷ïõìå ùò êáíüíá.
4) Ôþñá ôï ðùò ðñïÝêõøå ï Êáíþôáò, äåí ôï ãíùñßæù. ÖáíôÜæïìáé üôé ç åðéôñïðÞ ðïõ ôïõ Ýäùóå ôï ÷ñßóìá, èá åß÷å äéáâåâáéþóåéò áðü ðáñÜãïíôåò üôé èá ôïí óôçñßîïõí ïéêïíïìéêÜ êáé ìÜëëïí ôïõ Ý÷ïõí åìðéóôïóýíç ùò áêÝñáéï Üíèñùðï.
Åßíáé ôÝôïéá ç óýíèåóç ôçò åðéôñïðÞò (ÊáôóáñÞò, ×ñõóüò ÄéêÝöáëïò, ÌÅËÂÁ) ðïõ Þôáí õðåýèõíç ãéá íá äþóåé ôï ÷ñßóìá, ðïõ äåí ìðïñþ íá äù óêïðéìüôçôåò. ÁëëÜ åéëéêñéíÜ äåí ãíùñßæù êáé óïõ õðüó÷ïìáé üôé êáé åãþ, áëëÜ êáé ôá õðüëïéðá ìÝëç ôçò óõíôïíéóôéêÞò èá ôï øÜîïõìå. ÖáíôÜæïìáé üôé ç áíÜãêç ýðáñîçò ìéáò äéïßêçóçò ðñéí ôçí 30 Éïõíßïõ ôïõò ïäÞãçóå óå áõôÞ ôçí áðüöáóç.
Èõìßæù... ÐñÝðåé íá ðáñáäþóåé ôéò ìåôï÷Ýò ï Äñüóïò êáé íá îåêáèáñßóåé ôï ôïðßï (ìå äéðëÜ óõìâüëáéá êáé ôçí õðïôéèÝìåíç êÜëõøç ôçò áýîçóçò êåöáëáßïõ) ðñéí ôçí Ýãêñéóç ôïõ éóïëïãéóìïý. Áëëéþò èá ðñÝðåé ç äéïßêçóç íá ôïí êõíçãÞóåé ãéá õðåîáßñåóç ðïõ öôÜíåé óôçí ðåñßðôùóç ôïõ óôá åðßðåäá ôïõ êáêïõñãÞìáôïò.
5) Ç ÷áñÜ ìïõ üìùò åßíáé ìåãÜëç ìå ôçí åìðëïêÞ Óôáõñüðïõëïõ óôï áãùíéóôéêü ôìÞìá. Ðéóôåýù ðÜñá ðïëý óôïí ôå÷íéêÜ êáôáñôéóìÝíï ðåñß ôïõ ìðÜóêåô ÐÁÏÊôóÞ Íßêïõ Óôáõñüðïõëïõ.

Ãéá üëá ôá ðáñáðÜíù üìùò äåí ðñÝðåé íá îå÷íÜò... Ïðáäüò åßìáé êáé äåí áðïöáóßæù åãþ, áëëÜ êÜðïéïé Üëëïé. Áõôïß ðÞñáí ôéò áðïöÜóåéò. Ôï ìüíï ðïõ ìðïñþ íá êÜíù åãþ Þ Üëëï ìÝëïò ôçò óõíôïíéóôéêÞò áí äù ïôéäÞðïôå ýðïðôï óå áðïöÜóåéò, åßíáé íá ôïõò êáôáããåßëù óôïõò óõíäÝóìïõò.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline ved

• Αλλαγή
στα ποστ πριν απο το δικο μου ==>'' παιδια δεν παιζει να υπαρξει καμια αλλαγη, μην περιμενετε κατι τετοιο ''

υπηρχε η εντυπωση οτι τη δευτερα θα υπαρχουν αλλαγες και δεν ξερω τι αλλο,,εγω λοιπον ενθυμουμενος την δικη σου αποψη (που ανελυσες και σημερα ) και μαλιστα ειχες πει οτι ειναι ολης της συντονιστικης αλλα και οτι θα γινει ενημερωση την δευτερα ,,νομιζω ειναι λογικο να γραψω ==>

''παιδια δεν παιζει να υπαρξει καμια αλλαγη, μην περιμενετε κατι τετοιο''

παρα να γραψω==>παιδια τη δευτερα θα γινει επανασταση ερχεται ο μπανε κλπ.,, βεβαια ποτε δεν ξερεις  :P

επαναλαμβανω βαση λογικης αναλυσης.

για την πραγματικη ουσια του θεματος και την νεα διοικηση (ποιοι την επελεξαν,ποιοι την στηριζουν,ποιοι την απαρτιζουν,τι βλεπω για το μελλον) θα περιμενω λιγο .

northeagle_4

• Guest
εγω περιμενω την δευτερα και την ενημερωση που θα γινει και οποια αποφαση ή μη(πιο πιθανο_) παρθει.Θελω λογια σταρατα και ΠΑΟΚσιδικα οχι φημες και εικασιες οπως και επιθυμω ξεκαθαρη θεση για τον κανωτα και ειδικα Ησαιαδη......
Αν δεν γινουν τα παραπανω νομιζω ακομα και η προτροπη για ησυχια θα πεσει στο κενο.....

Να καταθεσω την προσωπικη μου αποψη και γνωμη οτι δευτερα βραδυ απο τους 84 σφ που ειναι αναγνωρισμενοι εκ των οποιον οι μισοι και παραπανω επαρχιακοι πολυ δυσκολα να παραβρεθουν ολοι ή εστω με πλειοψηφια.Οι περισσοτεροι ειναι εργαζομενοι ανθρωποι και ισως εχουν και οικογενια  θεωρω την κυριακη πολυ πιο καταλληλη μερα(βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να την κανουν ολοι παραλια αλλα εφοσον θα τονιζοταν η κρισημοτητα της καταστασης πιστευω οτι ο αριθμος των σφ που θα συμμετειχαν θα ηταν κατα πολυ μεγαλυτερος.)
  Να προσθεσω και κατι τελευταιο ..... αυτη η διοικηση πρεπει να κερδισει τον κοσμο αφου στα λογια η επιλογη τους εγινε επειδη μπορουσαν να βαλουν φραγκα(και δεν μιλαω για το 1 εκ. εσοδα περιπου που εχει η ομαδα να μας τα παρουσιασουν ως επενδυση δικη τους) πρεπει να περασουν και στην πραξη για να δειξουν στον κοσμο αν ειναι ειλικρινεις ή ανακολουθοι.Αλλωστε αυτος ηταν ο λογος που απερριψαν τον Μπανε επισημα......Πραξεις λοιπον και βλεπουμε.
  Θεωρω την στηριξη σε ατομα αφερεγγυα Κακη για τον ΠΑΟΚ και ειδικα μελλοντικα.Πρεπει να περασουμε μεχρι την αλλαγη και ανασταση σε αυτο το τμημα επιτελους στην φαση της απαιτησης και της σκληρης κριτικης.
  Δεν θελω να συγχαιω το θεμα καε με την διοικηση του Σκυλου αλλα ελοχευει ο κινδυνος σε περιπτωση αποτυχιας να χρεωθει αυτη(μεντορας σε τετοια παιχνιδια ο κατσαρης και το παχυδερμο) για αυτο σας καλω ολους να ζυγισετε καλα και προσεκτικα το ολο θεμα σε καθε πτυχη του.

Offline agraf

• Αλλαγή

έτσι σε είπαν;δεν άκουσες τι είπε ο βιολίδης στην ΓΣ;
να σου θυμησω λοιπον..αυτολεξη...
"η μόνη περίπτωση να αναλάβω τον Α.Σ κάποτε είναι ΜΟΝΟ μέσα απο εκλογικές διαδικασίες και αν το θελήσει ο κόσμος"..

λες οτι θες..λασπολογείς συνεχώς την διοίκηση ζαγοράκη και ειδικότερα τον Βιολίδη.
τα χουμε πει και αλλη φορά,είσαι πάντα στην γωνία και το περιμένεις.εδω θα είμαστε ομως να σε "βαζούμε" στην θέση σου..στάμπα σε έχω.

Δεν πάει αλλο με τα ΨΕΜΜΑΤΑ σας,και μην με κάνεις να ανατρέξω σε παλιότερα ποστ σου.
Πλέον ονομαστικα..AGRAF είσαι λασπολόγος

Αγαπητέ diegito4, δε λασπολογώ κανέναν. Δεν είπα ότι το είπε ο Βιολίδης, (πώς θα μπορούσε άλλωστε;) αλλά ότι ακουγόταν από πολλές μεριές πριν τις εκλογές ώστε να καθησυχάσουν τον κόσμο και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ο Βιολίδης είπε στη ΓΣ αυτό που έπρεπε να πει και το  πανηγύρι τελείωσε.
Μέχρι να κάνει την κίνηση να στηρίξει τον Κατσαρή ο Βιολίδης δεν είχα γράψει ούτε μία κακή κουβέντα. Από τότε όμως έχω χαλαστεί πολύ μαζί του και λέω τη γνώμη μου τεκμηριωμένα.
Τη διοίκηση Ζαγοράκη την έχουμε στηρίξει όσο καμία και συνεχίζουμε. Ακριβώς επειδή την στηρίζουμε έμπρακτα έχουμε όλοι μας το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας όταν  διαφωνούμε και με κάποιες επιλογές της.

....και όχι Ντιέγκο4
 ;)
« Last Edit: June 11, 2009, 12:10:25 by BillYpoglwssioS »