Author Topic: ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρούσα κατάσταση(χρεη,δηλωσεις-συνεντευξεις παρωδια του πανελουδη,ξεπουλημα παιχτων,δηλωσεις μπανε,πιθανη μεταφορα απο το παλατακι κ αλλα  (Read 26132 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τάκη προεδράρα μας γύρνα πίσω στο λαό σου! Εσύ μονάχα μας αξίζεις!

Αλήθεια με το Βιτόλο τελικά τι γίνεται; Έκλεισε η ακόμα; Κάνα νέο για τον άρη; Έκανε καμιά μεταγραφή μετά το Γρατσιάν; Ο Ρικέλμε τελικά θα έρθει ή είναι παπάς του Ζαγοράκη μπας και πουλήσει κάνα διαρκείας παραπάνω...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Εκείνο βέβαια που προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο απ' όλα είναι η παρουσία Ζαγοράκη μέσω Βιολίδη στον ΑΣ. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος συναινεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές;

Κάπου αλλού έγραψα ότι διάγουμε το τέλος της εποχής της αθωότητας στον Π.Α.Ο.Κ.. Φαίνεται μάλιστα ότι περάσαμε από την εποχή της αθωότητας στην εποχή της αναξιοπρέπειας. Ανοιχτή αγκαλιά στο Γκαγκάτση, φτύσιμο στα μούτρα του Μπάνε.

ΗΜΑΡΤΟΝ

Πέραν του τεράστιου ΗΜΑΡΤΟΝ πές μου καρντάση που ακριβώς διαφωνείς;
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline agraf

• Αλλαγή
Αστο Γύπα, πλέον όπως γίνανε τα πράγματα καλύτερα να μην μιλάμε πολύ. Πλέον κουμάντο κάνει ο Γκαγκάτσης, ο Βιολίδης, ο Κατσαρής (από καιρό) με τις πλάτες του Ζαγοράκη. Χρόνια τώρα φωνάζουμε να ξεβρωμίσει ο ΠΑΟΚ και να περάσει επίσημα στα χέρια χιλιάδων οπαδών του και κάποιοι ανακαλύπτουν δικαιολογίες της πλάκας για να κρυφτούν από τις ευθύνες τους.

Όλα στο βωμό των τίτλων (;) και του Τσάμπιονς Λιγκ (;).....

Offline ved

• Αλλαγή
χθες βραδυ και αφου τον ορισαν προεδρο στην ψευτοδιοικηση εκανε δηλωσεις ο κανωτας που ειναι σημερα στα σπορ

==> η καε μου εκανε βολιδοσκοπηση,καθως ηταν σε αδιεξοδο. Στο ονομα του ΠΑΟΚ , το συζητησα. Και θα βοηθησω με ολες τις δυναμεις μου σε οτι μπορω να κανω. Περιμενω απλα τις αποφασεις της καε και τοτε θα μπορω να πω περισσοτερα. Δεν εχω συζητησει με τους αλλους. Ουτε εχουμε προγραμματισει καποια συναντηση, Μονο ο ΑΣ με ρωτησε αν θελω να συστρατευτω για να βγει η ομαδα απο το αδιεξοδο.////

το ατομο οπως καταλαβατε ειναι παντελως ασχετο!!!!

στον μπανε ζητουσαν 5ετη πλανα και προγραμματισμο και ο κανωτας δεν εχει καν μιλησει με τους αλλους που θα διοικει μαζι τους, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ!!!
 :smack: :smack:

ασε που δεν ξερει τι του γινεται...περιμενω λεει τις αποφασεις της καε!!! :smack: :smack: :smack: ποια καε ρε παλικαρι? ξερεις που πας και που βαδιζεις?

εχει και μια τεραστια φωτο του,,,σαν νυσταγμενη φωκια ειναι.....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ψψψψψττττ... Που στε μάγκες, ο Βιολίδης θα σώσει το μπάσκετ.

Όσο ο κόσμος δεν πάει στον ασ να μπουκάρει να αυτά θα ακούμε και θα διαβάζουμε. Ο μέλλοντας πρόεδρος της ανύπαρτκτης καε να λέει ότι θα περιμένει πρώτα τις αποφάσεις της καε για να δει τι θα κάνει...

Το σουρεαλιστικό μανιφέστο, 85 χρόνια μετά επίκαιρο όσο ποτέ...

Αυτοί είμαστε αυτά μας αξίζουν.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **

==> η καε μου εκανε βολιδοσκοπηση,καθως ηταν σε αδιεξοδο.

εδω ειναι ολο το ζουμι μαγκες...  ο λαος λεει οτι ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται...  η κατασταση δε δειχνει να συμμαζευεται και ο οποιοσδηποτε τυχαρπαστος τωρα με τις ευλογιες του ΑΣ και με το φοβο των συνεπειων της μη στηριξης αυτης της επιλογης δειχνει καλυτερη λυση απο το τιποτα...
ο κοσμος καλειτε παλι να στηριξει... ο ιδιος κοσμος που κατα την αποψη μου εχει μεριδιο ευθυνης...

κυριοι του ΑΣ και οπαδε του ΠΑΟΚ που ηταν προεκλογικα το σχεδιο σωτηριας του μπασκετ??? μηπως μας πιασαν στον υπνο??? γιατι οι εκλογες εγιναν κατα τη διαρκεια των play off ??

και φυσικα οσο παρερχεται ο χρονος τοσο λιγοτερα θα απαιτουμε απο αυτους που θα αναλαβουν...

προσωπικα συμφωνω με αυτο που ειπε καποιος πιο πριν... να απαιτησουμε σαν συνδεσμοι να δημοσιευσουν τις προθεσεις του κανωτα οχι αυριο.. χθες...  απο εκει και περα χρειαζεται η αμεση κινητοποιηση του κοσμου βαση αυτων που θα εχει να μας πει..

rounos

• Guest
Αλλο ενα φυτο στη θεση του προεδρου.Αυτο φαινεται θελανε να κανουνε,να βαλουν καποιον που δε ξερει που πανε τα τεσσερα,που οπου του λενε να υπογραφει,αυτος θα βαζει τσουφρες ανετα και φυσικα καποιον που ουτε κατα διαννοια θα ψαξει το αμαρτωλο παρελθον της ΚΑΕ.

Θα βαλουν λεει και 200.000 για αρχη.Γι'αυτο το ποσο ρε ξεφτιλισμενοι λεγατε οτι ο Μπανε δεν εχει λεφτα να βαλει? Την πρωτη εβδομαδα με Μπανε τοσα λεφτα θα βγαζαμε απο τα διαρκειας μονο.Τωρα αρχιστε τα γλυψιματα για τον "ανυπερβλητο" λαο,μηπως και φιλοτιμηθουν καμια 1000 και παρουν με το στανιο διαρκειας....

Callahan

• Guest
Είναι ντροπή να λοιδορείται έτσι ο μεγαλύτερος αθλητής του μπασκετίκού ΠΑΟΚ. Όσο καιρό θυμάμαι, ο ερασιτεχνης ΠΑΟΚ, συμπεριφέρεται "ερασιτεχνικά" προς όλους, και δεν διστάζει να φερθεί με τον ίδιο τροπο στον ΜΠΑΝΕ. ΑΙΣΧΟΣ. Πέραν της απαράδεκτης συμπεριφοράς του ερασιτέχνη στο πρόσωπο του Θρυλου του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, πιστεύω (και περιμένω) οτι ο Βιολιδης θα κάνει το καλύτερο για την ΚΑΕ. Το ελπίζω τουλάχιστον. Για αυτό και καλό είναι να μην βιαζόμαστε. Πάντως το ιδανικό θα ήταν να είχε βρεθεί κοινή λύση, από όλους.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άστο ρε Κάλαχαν, μην το παλεύεις άλλο, πραγματικά... Ο Βιολίδης λέει... Τι μη βιαζόμαστε ρε φίλε, θα μας τρελάνεις; Μπήκε το καλοκαίρι και δεν έχουμε καν διοίκηση, έχει εκπέσει η εγγυητική για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, και συ λες μη βιαζόμαστε;

rounos

• Guest
Α και κατι που ξεχασα...σε 2 χρονια σταματαει το ΝΒΑ ο Πετζα και θα αναλαβει την ΚΑΕ.Ενας απ'τους λογους που μπηκε ΑΣ ο Βιολιδης ειναι και αυτος  :02: :02: :02: Καλα μας κανουν,αφου δε τους παιρνουμε με τις πετρες ΟΛΟΥΣ εκει μεσα.

baron

• Guest
Το μουνί της μάνας σας τρωκτικά.

Μου έχετε μαυρίση ην ψυχή.

Are ελλάδα ατέλειωτη. Αθλητισμός, πωlhtική , όπου να κοιτάξεις τα σκατά βλέπεις να επιπλέουν.

Την ρημάξατε την καε γαμημένοι. αλλα θα έρθει η στιγμή που δεν θα σας χωράει η πόλη.

BANE FOREVER. Να σας κοπούν τα χερια γαμιολες που ακουμπήσατε με τα βρωμοκουλα σας έναν ΠΑΟΚΤΣΗ ΗΡΩΑ

Callahan

• Guest
Άστο ρε Κάλαχαν, μην το παλεύεις άλλο, πραγματικά... Ο Βιολίδης λέει... Τι μη βιαζόμαστε ρε φίλε, θα μας τρελάνεις; Μπήκε το καλοκαίρι και δεν έχουμε καν διοίκηση, έχει εκπέσει η εγγυητική για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, και συ λες μη βιαζόμαστε;

Είδες να γράφω πουθενά ότι δεν έχουμε αργήσει; Λέω, να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε την απομάκρυνση του Μπάνε. Όσον αφορά το Βιολίδη, δεν βρήκα τίποτα άσχημο στη θητεία του στην ΠΑΕ. Γιατί να μην του έχω λίγη εμπιστοσύνη δηλαδή;

Offline corrupt

• Αλλαγή
πιστεύω (και περιμένω) οτι ο Βιολιδης θα κάνει το καλύτερο για την ΚΑΕ. Το ελπίζω τουλάχιστον. Για αυτό και καλό είναι να μην βιαζόμαστε.  

Βασικά δε γράφεις γενικότερα... Anyway.

Λες να μη βιαστούμε να κρίνουμε την απομάκρυνση του Μπάνε για όλους τους απίθανους λόγους που επικαλέστηκαν κατσαρίδα-ησαιάδης, και αποδέχεσαι το διορισμό κανώτα, με απολύτως αδιαφανείς διαδικασίες;

Και για πες μου πότε ακριβώς ο μεσσίας βιολίδης σκοπεύει να επέμβει για να σώσει το μπάσκετ, όταν θα έχουμε πέσει στη Β' εθνική;

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx  Δηλαδή τι ακριβώς έχει κάνει ο βιολίδης στην παε εδώ και 2 χρόνια που να τον καθιστά ιδανικό σωτήρα για την καε; Ή μήπως έχει καμμιά περιουσία εκατομμυρίων να χώσει αβέρτα στην καε και δεν το ξέρουμε...
« Last Edit: June 06, 2009, 19:33:58 by BillYpoglwssioS »

Callahan

• Guest
Κατ' αρχάς τα "φιλαράκο", τις ειρωνίες και τις ψευτομαγκιες σου αλλού. Ο Βιολίδης εδώ και δύο χρόνια βοήθησε (και αυτός) παραγοντικά την ΠΑΕ να μπει σε ένα σωστό δρόμο. Από εκεί τον έμαθα εγώ. Καφέ, δεν πίνω με το Βιολίδη για να ξέρω πότε θα επέμβει. Επίσης λεφτά δεν έχει καμία πλευρά που ενδιαφέρεται για να διοικήσει. Μόνο ο κόσμος χώνει λεφτά. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
« Last Edit: June 06, 2009, 19:34:29 by BillYpoglwssioS »

Offline corrupt

• Αλλαγή
Mωρέ ναι, αυτό το παραγοντικό έργο περιμένω να μάθω και γω ο αδαής... Αυτά πες μας. Γιατί και για τις περήφανες αποχωρήσεις είδαμε κατά πόσο επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής...

Callahan

• Guest
Α, εντάξει κατάλαβα. Αποτυχημένη η διοικηση της ΠΑΕ... Μάλιστα.

Υ.Γ. Να υποθέσω πως δεν ήσουν και στη συνελευση των μετόχων στο παλατάκι; Γιατί καπου 4.000 Ποκτσήδες επιδοκιμάσαμε το σχέδιασμό για την ΠΑΕ που παρουσίασε ο "μεσσίας", όπως τον αποκαλείς.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε μην τρώγεστε μεταξύ σας τώρα. Αλλού πρέπει να εστιάσουμε. Να βγουν και να πουν γιατί τορπίλισαν την λύση Μπάνε και μάλιστα με αυτόν τον αισχρό τρόπο.

Αν γίνει κανένα τρελό και πέσουμε αλλάξτε πόλη μουνόπανα!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Tι σχέση έχει η παε xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx; Δεν είχες τι να πεις και μου το παίζεις μέτοχος και καλά; Τι σχέση έχει η συνέλευση των μετόχων της παε στο παλατάκι; Έγραψα εγώ ότι είναι αποτυχημένο το δσ της παε xxxxxxxxxxxxxxxx ;  

:extralaugh:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ....θα μας πεις σε λίγο ότι είσαι ικανοποιημένος με Κανώτα και Σαλτσίδη στην καε ΠΑΟΚ!!! Ένα ποστ δεν έκανες για το μπάσκετ όλη τη χρονιά και βγαίνεις και λες να μη βιαστούμε να κρίνουμε την απομάκρυνση Μπάνε όταν στη διοίκηση μιας ανύπαρκτης εταιρίας, μιας ανύπαρκτης ομάδας μπήκε ο κάθε τυχαρπαστος δημοσιογράφος συνεργάτης του Βασιλόπουλου και του Κατσαρή!!!

Όποιος εξακολουθεί να πιστεύει σε μεσσίες εξουρανού είναι τουλάχιστον ανόητος... Τελευταία φορά είδαμε τι πάθαμε με το Δρόσο... Πέρσι όλοι τσιμπήσαμε με το πατρινό λαμόγιο και ακόμα πληρώνουμε τα λάθη μας.

Απορώ ο Μάτζικ τι δουλειά έχει εκέι μέσα. Επιβεβαιώνονται οι φόβοι μου εδώ και τόσους μήνες ότι οι γνωστοί καρχαρίες ΠΑΟΚάρχες εκμεταλεύονται την αγάπη ορισμένων ανθρώπων για την ομάδα για να καλύψουν τα τομάρια τους... Κρίμα να καεί άλλη μια σημαία του μεγάλου ΠΑΟΚ όπως ο Μάτζικ.

ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ! ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ! ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!

Να το ξέρετε ορισμένοι πως αν συμβεί το παραμικρό και η ομάδα πέσει κατηγορία δεν σας γλιτώνει ούτε ο στρατός!
« Last Edit: June 06, 2009, 19:36:11 by BillYpoglwssioS »

Callahan

• Guest
« Last Edit: June 06, 2009, 19:37:02 by BillYpoglwssioS »

Offline t.b

• Αλλαγή
Αν γίνει καμία στραβή και πέσουμε....
ουέ και αλίμονό σας...
θα χαθείτε από προσώπου γης, τσάτσοι, παπαγαλάκια βιολίδες,κατσαρίδες, χρυσοδικέφαλοι και αχόρταγοι νεοσυνδεσμίτες!