Παλι για επενδυτες μιλατε?Εδω στο ποδοσφαιρο ΜΕ 13.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και με μεσο ορο 18.000 σε καθε ματς,με 30 χορηγους,και ακομα ερχεται ο επενδυτης.Να ερθει στο μπασκετ των 500 εισιτηριων -που και κακα τα ψεματα,ψιλοτελειωμενη φαση ειναι πλεον στην Ελλαδα,ο φαρμακοβιομηχανος και οι αγγελοπουλαιοι μονο τα χωνουν- να κανει τι?Εγω συμφωνω και θα αγορασω και εδω μετοχες.Ειναι το λιγοτερο χρεος μου απεναντι σε μια ομαδα που με εβγαλε στους δρομους και εκλαιγα για τιτλους.ΔΙΑΦΩΝΩ καθετα με ψωμιαδη-κατσαρη.Αυτους δεν επρεπε να τους αναφερει καν.Αλλα ακομα και αυτους στο χερι μας ειναι να τους σουταρουμε.ΑΠΛΑ κατσαρη ΔΡΟΜΟ απο τον ερασιτεχνη και απο την ζωη μας λαμογιο δουρειε ιππε,και ψωμιαδη μην τυχον και ασχοληθεις,ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ,τραβα στη λεσχη της καμπιας με τον αδερφο σου.Τα ποσα που ειπε ο Γαλατσοπουλος,ειναι ΓΕΛΟΙΑ για ΠΑΟΚ.Δυο ματς δουλεια ειναι.Εχεις ενα γηπεδο ΠΑΛΑΤΙ,και πελατεια -λαο- που απο μονος του ριχνει κυβερνησεις.Και θα καθομαι τωρα εγω να ασχολουμαι και να γλυφω το παπαρι του καθε απατεωνα -οσοι εχουν πολλα φραγκα στην Ελλαδα,ξερετε πως τα εχουν κανει,οχι με τον σταυρο στο χερι παντως- να ερθει,να γεμιζει τοτε το γηπεδο,και να λεμε "επενδυσε" ενω στην ουσια παλι εμεις θα πληρωνουμε,ειτε με φραγκα ειτε λογω της δυναμικης του κοσμου,παιρνοντας "δουλιτσες" απο το δημοσιο.Κυριλε.
Οταν ο Γαλατσοπουλος ειπε για κρατικη βοηθεια αδικο ειχε?Για δειτε λιγο τις αλλες κωλοομαδες τι εχουν.Ξεχνατε τι μας κανανε και στο ποδοσφαιρο?Δηλαδη τι αλλο να πει για να καταλαβουμε οτι ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ?Και εμεις οι ιδιοι τους βοηθαμε κιολας.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ,5.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και τοτε ξεκινας ανοιχτο πολεμο με τις γαλαζιες και πρασινες φατριες που μας εχουν γαμησει το συλλογο τοσα χρονια.Ρουφιανοι τους υπαρχουν πολλοι,παντου μεσα στον ΠΑΟΚ.Ηρθε ο καιρος να τους καθαρισουμε.