Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 128726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
paco • ìßá þñá ðñéí
åðßóçò Ýäåéñáí êïõöü ïðáäü ôùí Metallica åðåéäÞ óå óõíáõëßá áðïäïêéìÜóôçêå ï James Hatefield.

:')

Offline t.b

• Αλλαγή
Είπα να το βάλω στο θέμα του σημερινού αγώνα αλλά δεν υπάρχει λόγος να το έχουμε ανάμεσα μας όταν σχολιάζουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, γι αυτό ας μπει στη σωστή του θέση. Στους ρουφιανους.
Μόνο τον Βουκιτς είδε ο γνωστός βαζελος καζινακιας στελακης σήμερα, τίποτα άλλο. Και βρήκε το κουράγιο να γράψει ενα ολόκληρο κατεβατο για τον σημερινό πονοματο. Μπράβο του που έχει τόσα αντοχές.
Το άρθρο ειναι απο το sport24

Ο Στέλιος Γρηγοριάδης "κρατάει" μόνο τις "ζωγραφιές" του Σέρβου χαφ από το 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα και, στηριζόμενος στις καλές μεταγραφές που έγιναν, περιμένει ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας για να αυξηθούν οι ελπίδες της επίτευξης όλων των φετινών στόχων της.

Εάν εξαιρέσουμε τον "ζωγράφο" Ζβόνιμιρ Βούκιτς και τα δύο αριστουργηματικά γκολ που πέτυχε με φάουλ, δεν θα έχουμε να θυμόμαστε τίποτε άλλο από το χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα. Η, μάλλον, σχεδόν τίποτε.

Γιατί ήταν κι αυτή η πρωτότυπη αντίδραση του προπονητή του Απόλλωνα που παράτησε το ματς και κοίταζε ακίνητος επί πέντε λεπτά τον βοηθό διαιτητή, διαμαρτυρόμενος για τον καταλογισμό του έμμεσου από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.

Να θυμόμαστε, άλλωστε, τι; Τον υποτονικό ΠΑΟΚ των πρώτων 15 λεπτών που "τάχασε" επειδή ο Απόλλων τόλμησε να πιέσει ψηλά; Το αβίαστο λάθος που έκαναν όλοι οι παίκτες του;

Την αδυναμία τους να αναπτυχθούν, είτε κάθετα, είτε από τα πλάγια; Την τσαπατσουλιά του πάντα κινητού και ορεξάτου, αλλά πολύ συχνά απρόσεκτου Λούκας; Η μήπως την απέλπιδα προσπάθεια του Στοχ να αποδείξει ότι δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο;

Δεν είναι καθόλου συμπτωματικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόνο από "στημένα". Φάσεις της προκοπής έβγαλε ελάχιστες, γιατί ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που οι παίκτες του κατόρθωσαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Κινδύνευσαν βέβαια μόνο δύο φορές και έχασαν σαφώς περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους (κυρίως με τον Στοχ, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ούτε από τοπ ένα μέτρο), αλλά ούτε σ' αυτό το ματς ικανοποίησαν τους οπαδούς τους με την εμφάνισή τους.

Ο στόχος επετεύχθη, πάντως. Η πρόκριση, λογικά, θεωρείται δεδομένη από τώρα και θα ακολουθήσουν δύο συναρπαστικοί ημιτελικοί, είτε με τον Ατρόμητο, είτε με τον Ολυμπιακό. Για να λέμε την αλήθεια, στον ΠΑΟΚ άπαντες είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τους "ερυθρόλευκους".

Εξ ου και η απόκτηση του Νάτχο μόνο για ένα εξάμηνο, όπως εκείνος ήθελε και όχι για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο, όπως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επέμεναν.

Εξ ου επίσης και η επικείμενη απόκτηση του Χόεσεν, αλλά και απόκτηση του Μάρτενς,  παικτών δηλαδή που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, επομένως οι μεταγραφές τους δεν αποσκοπούν στο να βοηθηθεί ο ΠΑΟΚ να κάνει το "κόλπο γκρόσο" κόντρα στην Μπενφίκα.

Μ' αυτά και μ' αυτά, το ζητούμενο, κατά την άποψή μου, είναι να αναμορφωθεί αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ και να γίνει πιο ανταγωνιστικός. Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν κι αυτό είναι σίγουρο γιατί δεν είναι χειρότεροι από αυτούς που υπήρχαν στο ρόστερ.

Ίσα - ίσα. Ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ αποτύχει να περάσει στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ακόμη και να δεν κατακτήσει το Κύπελλο, η χρονιά θα θεωρηθεί πετυχημένη εάν βγει δεύτερος στο Πρωτάθλημα και παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και αν πείσει ότι από φέτος έβαλε στέρεα θεμέλια για τη δημιουργία μιας ομάδας που από του χρόνου θα είναι πολύ πιο ποιοτική, με τις μεταγραφές φυσικά που θα χρειαστεί να γίνουν και το καλοκαίρι.

Άλλωστε, εάν ο ΠΑΟΚ μπορέσει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, όχι μόνο θα σιγουρέψει 100% την επίτευξη του στόχου το στο Πρωτάθλημα, αλλά θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες να σηκώσει την κούπα και να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο Γιουρόπα Λιγκ...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μαραθομουνι

https://www.youtube.com/watch?v=Fpl45M2TSS8&feature=player_detailpage#t=26

CLUB LARISA

• Guest
Καταπληκτικό Κείμενο - Όλη η φετινή αλήθεια. Υπομονή και επιμονή θέλει.

http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/12246-allo-o-karpouzas-ki-allo-o-kwnstantaras.html#.UvNIufvOSk0

Άλλο ο "καρπουζάς" κι άλλο ο "Κωνσταντάρας"

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι τα δύο κεντρικά μας χαφ έκανα τσιλικάκια και πασούλες λίγο πιο έξω από την μικρή περιοχή του αντιπάλου πριν μπει το δοκάρι και γκολ στο 85', ε;

Αυτά για κάποιους που αναρωτιούνται γιατί ο ΠΑΟΚ τρώει τόσα γκολ ή για το αν δίνει εντολές ο Στέφενς...

Παρεμπιπτόντως σκόραρε και ο άλλος χαφ και οι όλοι οι σέντερ φορ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο άλλες φορές θα σου βγει το ματς όπως στο δεύτερο ημίχρονο άλλες όχι όπως στο πρώτο.

Η επιθετική φιλοσοφία πάντως δεν έχει να κάνει πάντα μόνο με το αποτέλεσμα...Κάτι με το οποίο έχει να κάνει το ορθολογιστικό σύστημα του Σάντος το οποίο παίζει στην εθνική και το οποίο έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Αυτό στο τέλος ήταν και ο λόγος όπου έκανε τον κόσμο να  γεμίζει την Τούμπα. Η σιγουριά του ότι η ομάδα δεν πρόκειται να σε εκθέσει. Μπορεί να σου έσπαζε τα νεύρα για να κάνει μια φάση, μπορεί να σε έκανε να πανηγυρίζεις ακόμη και τα φάουλ ή τα κόρνερ αφού από αυτά προερχόταν παραπάνω από το 50% της παραγωγικότητας στην επίθεση, μπορεί να μην έβλεπες σουτ προς την εστία, αλλά δεν έβλεπες και σουτ προς την δική σου την εστία.

Και όπως έλεγε και ο Φερνάντο, επειδή το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, κερδίζει όποιος κάνει τα λιγότερα και εκμεταλλεύεται αυτά του αντιπάλου. Έτσι έμαθε η ομάδα να κερδίζει με μισό ΜΗΔΕΝ, ακόμα και από το παραμικρό "τσαφ". Αν θα γινόταν "τσαφ" αυτό θα ήταν στην μεριά του αντιπάλου κι όχι στη δική σου. Αν δε, ήταν και στα φεγγάρια τους ο Αντελίνο, ο Μούσλι, ο Πάμπλο και τα υπόλοιπα παιδιά εκείνης της περιόδου, τότε ο αρχικά για κάποιους "ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ από το Εστορίλ", γινόταν "Ελ Μεκάνικο"...

Είχαμε καλομάθει λοιπόν με τον Σάντος και το μηδέν στην άμυνα, όμως για να καλομάθουμε μας πήρε χρόνο, υπομονή και στήριξη. Το θέμα με την ομάδα του Φερνάντο είναι ότι το ποδόσφαιρο που έπαίζε, όσο θεμιτό κι αν είναι το αποτέλεσμα, δεν είναι αυτό με το οποίο θα κερδίσει η ομάδα που το εφαρμόζει, αν βάλεις δύο ισοδύναμες ομάδες στο γήπεδο. Αυτό συμβαίνει σε κάθε ομαδικό άθλημα εκτός από το American Football στο οποίο (και πάλι) ή άμυνα έχει τον ρόλο της επίθεσης πολλές φορές. Γενικώς η καλή επίθεση τις περισσότερες φορές υπερισχύει της καλύτερης άμυνας, αν γίνεται σε επίπεδο τέτοιο όπου δεν συνίσταται μόνο από την τύχη, αλλά από την στατιστική και την προσχεδιασμένη ανάπτυξη. Σίγουρα στον αθλητισμό κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία, όμως όταν τα ποσοστά αυτής, είναι εμφανώς μεγαλύτερα από αυτά της αποτυχίας, τότε αυτομάτως αυτό θεωρείται επίτευγμα.

Κάτι τέτοιο πέτυχε ο Σάντος μέσα από την άμυνα, όμως αυτό που δεν θα πετύχαινε ποτέ, παρά την αγάπη και τον σεβασμό που του είχαμε και του έχουμε, είναι να κάνει τον ΠΑΟΚ να μην έχει ταβάνι.

Ένα ταβάνι το οποίο θεωρώ προσωπικά ότι με τον Στέφενς, όλος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ, θέτει ως μακρόπνοο στόχο, να καταριφθεί. Ένα ταβάνι που είχε γίνει ταμπού με την 4η θέση τις δεκαετίες του 90' και 2000 και ένα ταβάνι που τείνει να γίνει ταμπού με την 2η θέση την δεκαετία του 10'...

Ο ΠΑΟΚ καλείται και καλεί πλέον τον Ολλανδό, να εφαρμόσει το ολοκληρωτικό, επιθετικό ποδόσφαιρο, το οποίο μπορεί στην αρχική του φάση (της φετινής χρονιάς) να φαίνεται "όσα πάνε κι όσα 'ρθούνε". Όμως ένα ποδόσφαιρο το οποίο, μετά την στήριξη και τον χρόνο που επιβάλλεται κάθε προπονητής να έχει, αφού έχει διαμορφώσει το ρόστερ της ομάδας του όπως αυτός επιθυμεί,  θα έχει περισσότερα "να πηγαίνουν παρά να έρχονται".

Ένα ποδόσφαιρο το οποίο δεν βασίζεται απλά σε ένα αδιαπέραστο κέντρο, το οποίο βγάζει μπαλιές στα εξτρέμ για πλαγαιοκοπούν ή κάθετες στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου για τα φορ, αλλά σε ένα κέντρο το οποίο κινείται σαν φορ και κινείται σαν εξτρέμ. Ένα κέντρο το οποίο έχει παίκτες όχι απλά κόφτες και μηχανάκια 8χτάρια και 6άρια για να τρέχουν στην άμυνα, αλλά παίκτες που έχουν τα πνευμόνια και την τεχνική κατάρτιση να μπορούν να πατάνε περιοχή και να τελειώνουν φάσεις.

Ό,τι ακρβώς γίνεται με τα χαφ στο γερμανικό ποδόσφαιρο, γεγονός το οποίο έκανε τους Μπάλακ, Κεντίρα, Σβάινστάιγκερ (η λίστα είναι μακροσκελής) να είναι περιζήτητοι σε πρωταθλήματα όπως το αγγλικό και το ισπανικό. Η εντύπωση λοιπόν που μου έδωσε η απομάκρυνση του (πάντα στην καρδιά μας) Πάμπλο αλλά και η ελαφρά τη καρδία απομάκρυνση του Τζιόλη και η επιμονή του ερχομού του Νάτχο (έστω και αρχικά, για έξι μήνες), είναι η έναρξη της εφαρμογής αυτού που ήθελε να κάνει εξ' αρχής ο Στέφενς. Πράγμα το οποίο δεν μπόρεσε να κάνει από το καλοκαίρι, γιατί η διοίκηση επέλεξε να επαναφέρει τον Πάμπλο, να μεταγράψει τον Τζιόλη να δώσει ευκαιρία στον Τζανδάρη και γιατί ο Κάτσε "είδε όνειρο" και είπε να το παίξει "ιστορία" στους συμπατριώτες του -κάνοντας την γκάφα της ζωής του- κοστίζοντάς του παρολίγο, την εξέλιξη της καριέρας του στον ΠΑΟΚ.

Πρόσεξε με, δεν είναι ότι είδα τον ΠΑΟΚ να κερδίζει τον ΟΦΗ και ενθουσιάστηκα. Τουναντίον, ξέρω καλά ότι την επόμενη αγωνιστική κινδυνεύω , όσα γράφω να έχουν γίνει ρημαδιό, γιατί ο ΠΑΟΚ θα δεχθεί κι άλλο παιδαριώδες γκολ ή γιατί για ένα ακόμη παιχνίδι μπορεί να θέλεις να κοιμηθείς παρά να το δεις... Το θέμα είναι πως και τότε τα χαφ του Στέφενς θα έχουν πάρει εντολή από τον Ολλανδό, να είναι ψηλά και να "παίζουν" μπάλα, παρά να την καταστρέφουν.

Όταν λοιπόν τα χαφ, αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό και συνεννόηση με τα εξτρέμ και τους επιθετικούς, αλλάζοντας μπαλιές, θέσεις και κυρίως γίνουν όλοι ικανοί να αλάζουν ρόλους, τότε ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να αλλάζει και τον τρόπο παιχνιδιού του. Όλα τα χρόνια μετά Σάντος εποχής - ναι ακόμα και με τον Μπόλονι- ο ΠΑΟΚ έπαιζε το ποδόσφαιρο του Πορτογάλου. Αυτό προσπαθεί να αλλάξει ο Στέφενς και ουσιαστικά αυτό είναι το τίμημα που πληρώνει.

Όσο πιο σύντομα το καταφέρει, τόσο πιο σύντομα θα γεμίσει το γήπεδο ξανά. Με την διαφορά πως η ομάδα του "Κωνσταντάρα" δεν θα έχει ταβάνι όπως αυτή του "Ελ Μεκάνικο".

Υ.Γ. Τα δύο κεντρικά χαφ να κάνουν ένα-δύο μπροστά από τον τερματοφύλακα, στην Ελλάδα δεν το έχει δει κανείς ούτε στο Ολυμπιακός - Προοδευτική.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
δηλαδή για να έχει νόημα όλο αυτό πρέπει να έχουμε χαφ τύπου Κεντίρα Σβαιστάιγκερ ή ο Μαντούρο είναι Κεντίρα και ο Κάτσε Σβαισνστάιγκερ;

:'( :'( :'( :'(

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω λεω να μην γραψω για το ποσο αμπαλος ειναι ο απο πανω

αλλα για να εχει νοημα αυτο το ποδοσφαιρο θα πρεπει ολη η εντεκαδα να επιτιθεται.μερικες αποριες του στυλ γιατι παιζει εκεινος και οχι ο αλλος απαντιουνται μονο απο αυτο.και αυτο το γαμημενο ποδοσφαιρο που απαιτει κατοχη μπαλας κινηση χωρις αυτη και διαρκης εναλλαγη θεσεων ειναι το ολλανδικο μοντελο που η μονη ομαδα που το εφαρμοσε τελεια ηταν η μπαρτσελονα

το να εχω απαιτησεις ειναι λογικο γιατι για ΠΑΟΚ μιλαμε.το να μην ξερω μπαλα ειναι επισης λογικο γιατι οπαδος ειμαι.αλλα επειδη ειμαι οπαδος και επειδη πρεπει να ξερω και 5 πραματα για την ιστορια της ομαδας μου ο μονος τροπος για να σηκωσω μαστραπα ειναι να εμπιστευτω εναν προπονητη.φυσικα δεν μπορω να εμπιστευτω τον δωνη...θα διαλεξω καποιον που εχει στο βιογραφικο του καποιες διακρισεις και που για να παιξει κατι που κερδιζει επιβεβαιωμενα θα πρεπει να εχει σχεση με αυτο το ποδοσφαιρο

θεωρω την χρονια μεταβατικη λογω στεφενς και οχι λογω σαββιδη.μια ομαδα αυτου του στυλ δεν φτιαχνεται απο την μια μερα στην αλλη.της μπαρτσελονα της πηρε καιρο γιατι ηθελε να βασιστει στις ακαδημιες της.απλα για να ξερουμε τι λεμε.φυσικα δεν θα βγει κανεις να σου πει θελω να παιξω ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο γιατι σημερα ειναι αυριο δεν ειναι και περα απο αυτο μπορει και να μην σου βγει.επισης μαγκια του να μην βγει και να πει οτι με τα λιμα που εχω δεν μπορω να παιξω τιποτα.αν το κανει το μπουρδελο που λεγεται ΠΑΟΚ θα γινει τριοροφος οικος ανοχης που θα μπαινουν μεσα μεχρι και οι νεκροφιλοι

υ.γ το μεγαλυτερο λαθος ειναι οι δανεικοι και τα 6μηνα.ετσι δεν χτιζεις ομαδα και κορμο

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δεν ειναι προβλημα οι δανεικοι, αν εχεις σκοπο και μπορεις να αγορασεις αυτον που θα σου βγει.
Αν τους παιρνεις για ξεπετες, ναι ειναι προβλημα.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω και με τους δυο προλαλησαντες.Δανεικος τυπου βιερινια ή χουσεν ειναι Θεου δωρο.Εξαμηνο τυπου νατκχο επισης.μην με βαλετε να εξηγω τα αυτονοητα.(αν ειναι αληθεια τα 2 μυρια για χουσεν ειναι τσαμπα.χθες εδειξε πως τετοιος επιθετικος κοντρολαρισμενος και γρηγορος δεν περασε ουτε με αεροπλανο πανω απ την τουμπα-οπως και παικτης αξιας του νατκχο,12 μυρια συμφωνα με transfermarkt,δεν υπηρξε στο ελληνικο ποδοσφαιρο.ο μητρογλου που πηγε φουλαμ με 15 κοστιζει συμφωνα με το παραπανω σαιτ 7.2).
Απ την αλλη οπως εγραψα και παλαιοτερα μονο με 3-4 χρονια παραμονης του χουμπ θα δουμε τα ονειρα μας να πραγματοποιουνται.Γιατι ξερει τη δουλεια του αποδεδειγμενα,δεν υποκειται σε εγχωρια συμφεροντα -αρδ,μανατζερ- και φυσικα εχει την υποστηριξη του χρηματοδοτη.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Μη βιαζεστε ρε να βγαλετε συμπερασματα με τη μια. Θυμηθείτε λιγο το πολυ προσφατο παραδειγμα του Στοχ. Μετα τα πρωτα 5 ματς κοβαμε τις φλεβες μας να σκασει ο Σαββιδης τα 5 μυρια για να τον κρατησει. Ποσοι πιστευουν σημερα οτι ο Στοχ αξιζει τα 5 μυρια?

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ρε αδερφε διαβαζε αυτα που γραφω και μετα αν θες πες και το δικο σου.εγραψα πουθενα για στοχ?μου γραφεις για του χουσεν να μην προτρεχω αλλα στο topic του παικτη γραφεις οτι ουτε στο γηπεδο ησουν ουτε το ματς το ειδες στην τηλεοραση.
πρεπει σωνει και καλα να γραψει κατι?αφου δεν εχεις αποψη.
εγω που ημουν στο γηπεδο αυτα παρατηρησα.

μην γραφετε μονο για να γραφετε.ή τουλαχιστο τεκμηριωνεται την αποψη σας .

φιλικα παντα mgm
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Ο mgm τονίζει να μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, είτε θετικά είτε αρνητικά...
Ας τους δούμε όλους παραπάνω από ένα 15λεπτο για να κρίνουμε γιατί είναι πολύ νωπό το πρόσφατο παράδειγμα με Στοχ.
Γιατί δεν αρκεί να ξέρει μόνο κιλά μπάλα κάποιος αλλά να έχει και όρεξη να παίξει αυτή τη μπάλα που ξέρει

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
ρε αδερφε διαβαζε αυτα που γραφω και μετα αν θες πες και το δικο σου.εγραψα πουθενα για στοχ?μου γραφεις για του χουσεν να μην προτρεχω αλλα στο topic του παικτη γραφεις οτι ουτε στο γηπεδο ησουν ουτε το ματς το ειδες στην τηλεοραση.
πρεπει σωνει και καλα να γραψει κατι?αφου δεν εχεις αποψη.
εγω που ημουν στο γηπεδο αυτα παρατηρησα.

μην γραφετε μονο για να γραφετε.ή τουλαχιστο τεκμηριωνεται την αποψη σας .

φιλικα παντα mgm

Το υφος δεν ειναι καθολου φιλικο και θα σου ελεγα να το προσεχεις γιατι δεν γνωριζομαστε κι απο χθες. Σε αντιθεση, το δικο μου το υφος δεν ειχε τιποτα εχθρικο. Φιλικα παντα.
Παμε παρακατω.
Το οτι δεν το ειδα το ματς και κατ'επεκταση τον Χουσεν, δεν βλεπω που κολλαει με αυτο που γραφω. Δεν τον έκρινα πουθενα. Για τον κοσμο μιλαω και το κακο συνηθειο που εχει (και γω μεσα) να ενθουσιαζεται ή να ξενερωνει με τη μια. Επισης τι σχεση εχει το γεγονος οτι δεν εγραψες για τον Στοχ? Ο Στοχ ειναι το πιο προσφατο παραδειγμα με το οποιο τουλαχιστον τεκμηριωνω την απομη μου.

ρε αδερφε διαβαζε αυτα που γραφω και μετα αν θες πες και το δικο σου...

Offline bozik

• Αλλαγή
σωστος ο mgm

κατι ασχετο..αδερφε mgm, γιατι εβαλες χρωματα..πρωτη προπονηση της χρονιας?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
 ;D

@bozik...δεν ειναι πιο πιασαρικο ετσι? ασε που προλαμβανει την αναγκη εκδοσης διευκρινιστικης εγκυκλιου... ;)

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγω λεω να μην γραψω για το ποσο αμπαλος ειναι ο απο πανω

αλλα για να εχει νοημα αυτο το ποδοσφαιρο θα πρεπει ολη η εντεκαδα να επιτιθεται.μερικες αποριες του στυλ γιατι παιζει εκεινος και οχι ο αλλος απαντιουνται μονο απο αυτο.και αυτο το γαμημενο ποδοσφαιρο που απαιτει κατοχη μπαλας κινηση χωρις αυτη και διαρκης εναλλαγη θεσεων ειναι το ολλανδικο μοντελο που η μονη ομαδα που το εφαρμοσε τελεια ηταν η μπαρτσελονα

το να εχω απαιτησεις ειναι λογικο γιατι για ΠΑΟΚ μιλαμε.το να μην ξερω μπαλα ειναι επισης λογικο γιατι οπαδος ειμαι.αλλα επειδη ειμαι οπαδος και επειδη πρεπει να ξερω και 5 πραματα για την ιστορια της ομαδας μου ο μονος τροπος για να σηκωσω μαστραπα ειναι να εμπιστευτω εναν προπονητη.φυσικα δεν μπορω να εμπιστευτω τον δωνη...θα διαλεξω καποιον που εχει στο βιογραφικο του καποιες διακρισεις και που για να παιξει κατι που κερδιζει επιβεβαιωμενα θα πρεπει να εχει σχεση με αυτο το ποδοσφαιρο

θεωρω την χρονια μεταβατικη λογω στεφενς και οχι λογω σαββιδη.μια ομαδα αυτου του στυλ δεν φτιαχνεται απο την μια μερα στην αλλη.της μπαρτσελονα της πηρε καιρο γιατι ηθελε να βασιστει στις ακαδημιες της.απλα για να ξερουμε τι λεμε.φυσικα δεν θα βγει κανεις να σου πει θελω να παιξω ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο γιατι σημερα ειναι αυριο δεν ειναι και περα απο αυτο μπορει και να μην σου βγει.επισης μαγκια του να μην βγει και να πει οτι με τα λιμα που εχω δεν μπορω να παιξω τιποτα.αν το κανει το μπουρδελο που λεγεται ΠΑΟΚ θα γινει τριοροφος οικος ανοχης που θα μπαινουν μεσα μεχρι και οι νεκροφιλοι

υ.γ το μεγαλυτερο λαθος ειναι οι δανεικοι και τα 6μηνα.ετσι δεν χτιζεις ομαδα και κορμο
να προσέχεις το ύφος σου γιατί δε γνωριζόμαστε απο χθες. θα βάλω τον Lik4 να σε βρει... ή τον mgm....

στα λοιπά τώρα gianniwths4 έχετε φαγωθεί να μας κράζετε γιατί κράζουμε. Τι λέτε τόσο καιρό:
ο Στεφενς θέλει να παίξει αυτό το ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει αυτό το μοντέλο.

ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ρε! και εγώ θέλω να πιάσω γκόμενα την Ολίβια Γουάιλντ γίνεται;
δε λέει κανείς ότι δεν θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ μοντέρνο και όμορφο ποδόσφαιρο. αυτό που λέμε είναι:

1. μπορεί να το παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Κίτσιου δεξί μπακ---> ΟΧΙ ΡΕ ΜΛΚΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ που να χτυπάτε τον κώλο σας απο κάτω και να τον παρουσιάζεται Bale ξέρω εγώ.

2. Τι θα στοιχίσει στον ΠΑΟΚ να περιμένουμε να έρθει ο Κεντίρα για χαφ ώστε να μπορεί να παίξει αυτό το ποδόσφαιρο----> 10 χρόνια υπομονή 2ος και τον Κεντίρα στα 41 του (σχήμα λόγου)

3. Μπορεί ο Στέφενς να κάνει τον ΠΑΟΚ να παίξει αυτό το ποδόσφαιρο---> ΕΛΑ ΝΤΕ και αυτό είναι το ζήτημα!! πιστεύαμε όλοι ότι μπορεί και λέγαμε άντε καλά υπομονή και έτσι και γιουβέτσι. όσο και αυτός δείχνει αρτηριοσκληρωτικός σε πολλά ε τόσο δε με πείθει πλέον. γιατί αν φέρουμε 11άδα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε ούτως η άλλως τέτοιο ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου coach τότε αυτόν τι τον θέλουμε?

το να παρουσιάζετε το άσπρο μαύρο και τους υπόλοιπους απο εμάς άμπαλους και ανίκανους να δούμε την μεγάλη ιδέα είναι παπαριά. Εσείς που τη βλέπετε την μεγάλη αυτή εικόνα σε τι στηρίζεστε; στο ότι ο Νάτχο που κάνει 10 μύρια δεν συνάντησε δυσκολία στο μαρκάρισμα του  από τον Μπούρμπου που κοστολογείται 50.000 ευρώ; γιατί θα είχε νόημα... το αντίθετο. τότε... να χαιρόμασταν όλοι μαζί.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω ξερω που κινεισαι οποτε φυλαγε τα νωτα σου

παμε παρακατω.κανεις δεν λεει τιποτα τοσο καιρο.το αυτονοητο του να περιμενεις και να μην κραζεις εναν προπονητη που καλως η κακως ειναι ονομα και εχει επιδειξει 5 πραματα δεν ειναι κατι που το λεω μονο με τον στεφενς γιατι γουσταρω μπαμπατσικους 60χρονους

και αν διαβαζες το ποστ καλυτερα θα διαβαζες μεσα πως δεν σημαινει απαραιτητα πως κατι θα βγει απο ολο αυτο.το σιγουρο ειναι οτι μονο με προπονητη τετοιου βεληνεκους μπορει να βγει κατι.ουτε ελπιζω ουτε απαισιοδοξω.αντεξα 3 χρονια το ποδοσφαιρο της πλακας με παιχτες μεγαλυτερα ονοματα απο τον νατχο και παλι δεν ειδα να σηκωνουμε τιποτα.ουτε να προχωραμε ευρωπη.κι ομως αφυσικα για σενα δεν εκραζα αυτα τα 3 χρονια.θες να κραξεις;καντο.απλα αν διαβαζες λιγο καλυτερα στην ιστορια της ομαδας σου μαλλον πρεπει να εχεις την υπομονη να φας 50 χυλοπιτες απο την ολιβια μηπως γαμησεις στο τελος...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η Ολιβια Γουαιλντ σε μαρανε αμπαλε.. μια ζωη τον Ζλαταν θα βλεπεις στους εφιαλτες σου.. προσεχως και τον Χουμπαρο εγκαθετε  :'(