Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 130558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Comment From Nai_re_PAOK 
Αν δεν μπουν χρήματα στην ΑΜΚ, πιστεύεις πως θα υπάρχουν αποδεσμεύσεις παικτών πριν τη λήξη της χρονιάς;
7:00

Κάτσε να δούμε αν θα βάλει χρήματα ο Σάχπα, αν θα προχωρήσουμε σε κύπελλο, ευρώπη και μετά θα σου πω

Comment From Guest 
O Βρύζας θα είναι και πάλι έμμισθος ή θα είναι απλά στη διοίκηση;

Δεν το ξέρει κανείς. Ούτε ο ίδιος

Comment From kostas 
ton goree pws ton vlepeis?
7:01

τον ποιον;
7:01

Comment From Κim Kardashian 
Σταύρο τυχαίνει να σε ξέρω από τις μέρες που συχναζα και εγώ τότε στο E****t....Πλεον συχνάζουμε και οι στο Ζε*****ς...ήσουν πολύ πιο φιλικός τότε με όλους...Μήπως το σκληρό ύφος τελικά είναι καβάλημα; Γίνε απλώς απλός δεν χρειάζεται το υφάκι του σκληρού. Καρντάσια είμαστε όλα τα ΠΑΟΚια.
7:02

Ήρθε μου μίλησες και σε αγριοκοίταξα; Αν με αγριοκοίταξες, τότε θα σε αγριοκοίταξα, απλά είναι τα πράγματα
7:02

Comment From giannis 
epidi eimai stin thira 4...i thira 4 dn fonaze pote onoma scorer.ekseresi to mats me ton vazelo propersi 2-1
7:03

Comment From paokseleo 
Σταύρο ο Οικονόμου της Καβάλας είναι μία πολύ καλή περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή. Δεν μας απασχόλησε?
7:03

Μας απασχόλησε αλλά προτιμήσαμε τον Λεονάρντο. Είναι ίδιες περιπτώσεις - τραυματισμός - αλλά ο βραζιλιάνος αν βγει παίρνεις παίκτη υψηλού επιπέδου με μεταπωλητική αξία
7:04

Comment From famous 
kalispera stauros, o xaderfos mou o aris mou eipe oti i dora einai champions league, alitheuei?

μια χαρά είναι η Δώρα... τσακαλάκι

Comment From psall 
exo na sas sigxaro me ton tsormpa gia to poli kalo site....blpo alloste kai apo ta videos oti iparxei ena enotiko klima stous dimosiografous tou paok...i kano lathos??
7:05

οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είμαστε ενωμένοι και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Στις εποχές που ζούμε άλλωστε, ο ανταγωνισμός στη δουλειά, μάλλον αγγίζει τα όρια κωμωδίας ... οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά παιδιά
7:06

Comment From Γιώργος 
Να αποφύγουμε εμφανίσεις οπως με τον Εργοτέλη και δεν μας πιάνει κανείς φέτος. Αν έχουμε και καλή διαχείριση του ρόστερ κτλ απο τον Μπόλονι δεν μας σταματάει τίποτα για τον τίτλο. Προς το τέλος εμποδίζουμε και τους διαιτητές που κληρώνονται νά έρθουν στα μάτς. Κατι μπορεί να τους τύχει πριν έρθουν στο ματς. Οχι τίποτα τραγικό. Να χάσουν καμιά πτήση, να πιάσουν τη γυναίκα ή τον άντρα τους στο κρεβάτι με άλλον και τέτοια.
7:06

Comment From nikos 
kalisperaaa
7:07

άντε ρε τώρα που ζεστάθηκα
7:07

Comment From Μαρια 
θα μπορουσες να μου πεις την αποψη σου για τον Μαλεζα Σταυρο? ευθυνεται πιστευεις ο Μπολονι στην ανακαμψη του?
7:08

Comment From yiannis4 
φετος εχω κατι που δεν ειχα περσι.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !!!

Ο Μάλε, κάνει τέταρτη καλή χρονιά, αν εξαιρέσουμε λίγο την περυσινή. Είναι δικό μας παιδί και εξελίσσεται σταδιακά

Comment From lena 
Ψιτ

Comment From kostas 
ολοι εχουν εναν γνωστο που ξερει το ανοιγμα.Πως γκενεν αυτο?

έλα ρε λένα
7:09

Comment From sotossal 
καλησπέρα

Και εγώ έχω έναν γνωστό που λέει πως δεν ξέρει το άνοιγμα

Comment From Leo Messi 
αγαπάμε Παβλάρα γιατί ενώ έπαιζε με τα χρώματα της Real Madrid δήλωσε ότι αγαπημένη του ομάδα είναι η Βarcelona. Έτσι ρε Garcia ΠΑΟΚτσάκι!

Φαντάζεσαι να σου πει πως αγαπημένη του ομάδα είναι ο Ολυμπιακός ; :)

Comment From dibalam 
φτωχή την κάνουν μερικοί που έγιναν πλούσιοι απ αυτήν την ομάδα

Comment From VASILIS 
ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ... ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ !!!

Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντοτε φτωχός. Ιστορικά
7:10

Comment From toros 
Που εχει κατσει η μπιλια για το ανοιγμα αυτη τη βδομαδα?

δεν έκανα έρευνα, αλλά τα νούμερα είναι τα γνωστά

Comment From RITIS 
oreos o staurakas gia to anigma...re xarite ti mpala k afiste ta auta!!deite to aekaki me anigma k xoris omada...i o panathinaikos me 30 ekatomiria anigma k xoris omada episis...NISAFI!!!!...

Comment From thailand 4 
Σταυρο καλησπερα..πωσ ειναι δυνατον ο Αρης να χτυπαει μια 4αδα καλον παιχτων κ εμεις να κοιμομαστε ορθιοι

πρέπει να κατανοήσουμε ο καθένας τον ρόλο του. το άνοιγμα το κοιτάει ο Α.Σ.
7:12

ο άρης καλά κάνει και άμα βλέπει κενά παίρνει παίκτες. εννοείται πως θα πρέπει να τους πληρώσει κιόλας. Εμείς, δεν βλέπω να αλλάζουμε αγωνιστικό στάτους αν πάρουμε κάποιον από αυτούς. Αν δεν παίρναμε Γεωργιάδη, ίσως να ήθελα τον Ούμπιντες, αλλά τώρα ποντάραμε στον μικρό και θα στηρίξουμε αυτόν

Comment From ΣΤΑΥΡΟΣ 
ρε παιδια γιατι να φυγει ο ζαγορ?με φραγκοδιφραγκα ειμαστε 2-3 4 σερι χρονιες...και ποιος να αναλαβει δηλαδη?

Comment From despoina 
Σταυράκο!!!! Mια ερώτηση..... αν δεν βρεθεί νέος επενδυτής πόσο άσχημα την έχουμε?
7:13

θα το παλέψουμε δέσποινα. Περάσαμε και χειρότερα
7:13

Comment From naousa-4- 
den mou fage gkomena o zagor kai den eimai egw autos pou tha proteinei kati diaforetiko egw plirwnw deiarkeias(mini kai mh) kai apo endiaferon thelw na mathw ti tha ginei an o zagorakis eipe psemata gia to anoigma thelw na fugei
7:14

και εγώ πήρα διαρκείας αλλά άμα δεν έχω να προτείνω τίποτα καλύτερο, κάνω τον μαλάκα και περιμένω γιατί μέχρι τώρα στη ζωή μου έφαγα καμιά δεκαριά προέδρους χωρίς να έχω κάτι καλύτερο και έφτασα στο σημείο να μη μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια επειδή έβλεπα τον ΠΑΟΚ στη δ΄εθνική.

Comment From lemmy 
stauro erxontai oi the haunted sto block 33.....e re soutia....afieromeno me love......http://www.youtube.com/watch?v=Mgou7flUKqE

Comment From Ζαρντινιέρα 4 
stavro, ti exeis na dilwseis gia ton anadromo ermi pou ksekinaei molis apo aurio kai 8a pesei panw sta mats tis PAOKARAS mas.

καλοί είναι αδερφέ... θυμίζουν ωραίες εποχές
7:15

Comment From johnny 
Καλησπέρα Σταύρο απο την ασπρόμαυρη Νέα Πέραμο

χαιρετίσματα από τον ασπρόμαυρο πλανήτη

Comment From mutu 
σταυρο πιστευεις οτι η ομαδα μπορει να αντεξει ολη την χρονια με 3 σεντερ μπακ???
7:16

μέχρι τον γενάρη αντέχει αν μπει και ο μπαλάφας 4ος. Μετά πρέπει να πάρεις είναι η αλήθεια

Comment From NIKOS 
ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ????

ποιο προγούλι;

Comment From bill 
stayro me ti katerina giati xorises?
7:17

ασυμφωνία χαρακτήρων, χάσμα γενεών. Καλά πέρασα πάντως. Καλή κοπέλα...
7:17

Comment From Gino 
stavraka eisai poly argos sto typing
7:18

ποιο γρήγορος από τη σκιά μου είμαι
7:18

Comment From johnny 
Σταύρο σε κάποια εφημερίδα (δεν θυμάμαι)..διάβασα οτι ο Σάχπα έκανε γερό μπάσιμο για Σανκαρέ...τι παίζει αλήθεια?
7:19

δε νομίζω να έχει συμβεί κάτι τέτοιο γιατί απλά δεν έχει λόγο στο αγωνιστικό. Μπορεί να του πει ο ΠΑΟΚ πχ, θέλουμε αυτόν, τον πληρώνεις; Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει εδώ και καιρό που είναι κλεισμένος ο Σανκαρέ, άρα μιλάμε για άλλο ένα δημοσίευμα ... μυστήριο

Comment From fotis 
καλησπερα. δεν ειναι λιγο τραγικο που τα σημερινα αθηναικα εξωφυλλα μιλουν για πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ;;;

σχεδόν γελοίο
7:20

Comment From Nai_re_PAOK 
Για τον Ηρακλή τα έμαθες; Δ' εθνική! Μεγάλη αδικία, δεν νομίζεις;

ο ηρακλής πληρώνει την έλλειψη καθαρού μυαλού και έφτασε στο σημείο να είναι η μοναδική ομάδα με πραγματικό κόστος. Και βέβαια είναι αδικία

Comment From theo 
re sy stauro giati eisai toso saliaris me tis gkomenes ?
7:21

Comment From Ζαρντινιέρα 4 
rwsides h oukranezes? esy ti protimas?

μου αρέσει το μύδι ρε φίλε.... συγνώμη κιόλας

ουκρανίδες γιατί είναι καταπιεσμένες

Comment From naousa-4- 
kolka ela naousa gia tsipoura
7:22

Comment From Teo Mavro 
Με τον Λευτέρη τον Δούκα τι γίνεται ρε Σταυράκι...???Ντροπή τα Παοκτσάκια να εκτίθεσται...
7:22

μακάρι να προλάβαινα αδερφέ...
7:23

Όταν κάποιος σε αδικεί δημοσίως για προσωπικούς λόγους, παύει να είναι ομοϊδεάτης. Βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από την ομάδα. Αυτομάτως, γίνεται εχθρός...
7:23

Comment From old school 4 
tin kerkida pws tin vlepeis..?..anevainoume ksana siga siga....
7:24

Comment From Guest 
mias kai eipes oti thes kai allothriskous... ton PAO pws ton blepeis???
7:24

καλή είναι η κερκίδα τηρουμένων των αναλογιών
7:25

Ο παναθηναϊκός έχει χάσει σε ποιότητα, αλλά έχει το αβαντάζ της έλλειψης ευρωπαϊκών αγώνων. Δεν έχω σε εκτίμηση τον προπονητή του, αλλά πιστεύω πως με εμάς θα διεκδικήσει 2η θέση
7:25

Comment From boni3 
Σταύρο, αρειανός είμαι, αλλά σε εμπιστεύομαι περισσότερο από τους δικούς μας δημοσιογράφους. Οι 4 του Βόλου είναι τελειωμένες υποθέσεις για τον Άρη ή μπορεί κάτι να στραβώσει;
7:26

είναι συμφωνημένοι. Αλλά από εκεί και πέρα, πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, δουλειές θεωρητικά τελειωμένες στράβωσαν. Πρέπει να ανακοινωθούν για να είσαι σίγουρος, αλλά λόγω Τσιώλη έχεις ένα ψυχολογικό αβαντάζ

Comment From frog 
Σταύρο γιατί ο αρης έχει πεσει 2 φορές Β΄και εμείς καμία?Πέρα απο την πλάκα απο Απρίλη που έφυγα απο Θεσ/νικη λόγω δουλειάς και δεν σε ακούω καθημερινά έχω πάθει σύνδρομο στέρησης Κόλκα (και Δώρας).Μας βλέπω πιο σοβαρούς φέτος.Πιστεύω θα έχουμε ανάλογη πορεία με πέρυσι στην Ευρώπη και πιό ελπιδοφόρα πορεία στις εντός συνόρων διοργανώσεις...

Comment From kordeliotis 
geia sou stauraka trelo kordeliotaki ! ! !

γεια σου κορδελιωτάκι μου

Comment From stelios 
Τα σέβη μου από Λευκωσία.. Με τα λέιζερ κ τις κροτίδες θα κάνουμε τίποτα ρε παιδιά?
7:27

Πρέπει να καταλάβουν οι πιτσιρικάδες πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι το πλέι μομπίλ τους. Λόγω ηλικίας δικαιολογούνται ως ένα βαθμό, αλλά σιγά - σιγά θα πρέπει να κουλάρουν. Είναι μυστήρια εποχή
7:28

Comment From sime 
σταυρο με αφορμη οτι ο ΠΑΟΚ δεν πουλησε Βιερινια το καλοκαιρι λογω αναμονης του πακετου απο Φλωριδη..προβλεπεις πωληση του το Γεναρη?

Comment From giannis 
Καλησπέρα!

είπα και πριν. ο Βιεϊρίνια θα φύγει μόνο όταν ο ίδιος το ζητήσει

Comment From alani_paok 
Είπες πως δεν μπερδευεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά...... ΑΝ σου έλεγε η Δώρα έλα να πλέξουμε πουλόβερ δε θα πήγαινές??!!!
7:29

Comment From daffy_4 
Καλησπέρα Σταύρο. Μια ερώτηση: έχουμε κάποιο πρόβλημα με την αδειοδότηση μας στο μπάσκετ από την ΕΕΑ? ή είναι εντελώς τυπικό το θέμα και θα λυθεί?
7:29

με τη δώρα δεν έχω κάνει το παραμικρό ποτέ. Είναι σαν αδερφή μου, παρότι αγναντεύω καμιά φορά το κωλ....κι της. Έχω πολύ καλή σχέση έτσι όπως είμαι και δε τη χαλάω λόγω αυξημένων ορμών. Ούτε και η ίδια...
7:30

τυπικό είναι το θέμα. Έτσι μου λένε από την ΚΑΕ

Comment From NIKOS 
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΚΑΡΕ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΣΑΝΚΑΡΕ???

Πριν κάτι μήνες. Πριν ξεδιπλώσει η πουλενάρα μου το τεράστιο ταλέντο της
7:31

Comment From Nasos-athens 
Kalispera Kolka mipws yparxei kamia periptwsi na paroume eisitiria gia Karaiskaki???Eimaste kai apo Athens kai mas exoun leipsei kati tetoies ekstrateies...!!!!

δεν δίνει ο Ολυμπιακός. Και η αστυνομία βέβαια...

Comment From nikmit 
Stauro ti exeis na peis gia to triptuxo paok-ouiski k iron maiden diskoi....?
7:32

ΠΑΟΚ - βότκα - ροκ εν ρολ... πάει δεν πάει :)
7:32

Comment From theo69 
stavro kalispera..to neo facebook tha to kratiseis aderfe?o zagorakis gt dn exei facebook?apo poion krivetai??
7:33

http://www.youtube.com/watch?v=ZU2k-U2Ze0o&ob=av2e

Πάμε λίγο ακόμη

τι έπαθε το φέισμπουκ;

Comment From kostantinos 
Στάυρε στο ειπα και στο ξαναλέω κάνε ραδιοφωνο με κουβεντιδη,Τσόρμπα,Χορόζογλου....αντε να μην τεντώνουν τα μυαλά μας τρείς την ωρα.....

Comment From Θανάσης 
Σταύρο καλησπέρα έχεις σκεφτεί να κανείς εκπομπή live στο site σου
7:34

πολλά έχω σκεφτεί, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο χρόνος και το χρήμα

Comment From xristos 
Ποιο νομίζεις ότι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο μέσα στην χρονιά?

την τάση αυτοκαταστροφής που έχουμε
7:35

Comment From φωτης 
αντιβιτολο χρειαζομαστε σταυρο?μας λειπει ενας τετοιος στυλ παιχτης?
7:36

κοίτα, ο αρίας με αναγκάζει μετά τους αγώνες με τότεναμ και εχθές να περιμένω λίγο ακόμη. Ίσως με τον Λαζάρ να καλύπτουν το κενό αλλά και τις ανάγκες του στυλ παιχνιδιού τυο μπόλονι
7:36

Comment From γιωργος συκιες 
pes mou ligo eilikrina giati posoi dimosiografoi tou paok dinane papa oti kai kala o contreras paizei xalia stin arxi tis season kai tetoia. Den ananeonei mipos kai piran grammi? filiki erwtisi
7:37

Comment From kous 
geia sou lena!!!pixame sto kantroni edw mesa na poume...vradya opliti
7:38

Γιώργο, πηγαίνεις γήπεδο; Γιατί αν πηγαίνεις θα διαπίστωσες πως στον πρώτο αγώνα με την Καρπάτι ήταν επικίνδυνος για την ομάδα, φανερά ανέτοιμος και ευτυχώς που βγήκε. Νομίζω πως κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα και πως κατέγραψαν όλοι την πραγματικότητα. Εγώ πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν τον ανανεώνει γιατί θέλει να δει αν του απέμεινε κίνητρο. Αν ο ίδιος θέλει να πάει αλλού, μετά από τα όσα έχει περάσει σε αυτή την ομάδα, είναι δικαίωμά του.
7:38

Comment From Guest 
ελα σταυρο η ομαδα φυσαει ρε δεν θελουμε τιποτα αλλο...μονο λιγο τον μικρο να εχει δυναμη και ταχυτητα και να παιξουμε με 2 μεσα στην περιοχη βιερινια και μικρος
7:39

Comment From Dimitris Giannena 
ρε δεν σταματάμε λίγο την μίρλα... η ομάδα ρολάρει σιγά σιγά παιζεί ωραία μπάλα και εμείς μουρμουράμε

Comment From Jeydee 
Αν μου βρει κάποιος μία ομάδα παγκοσμίως που να κάνει πρωταθλητισμό και να μην έχει άνοιγμα, εγώ πάω πάσο.....

ο κλάους είναι σούπερ...

Jeydee είσαι θεός

Comment From GEORGE 
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ
7:40

Comment From kaboul 
stayro diavasa oti kleisame ton fetfatzidi g aNtikatastati t vierinhia to kalokairi. paizei ali8eia????

τα ακραία συναισθήματα είναι πάντοτε λάθος. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. θα υπάρχουν καλά και στραβά αποτελέσματα πολλά

Comment From Adelino Adre Freitas 
Που εισαι ρε Σταυρο καλησπερα απο την Λαρισα

μόνο αν κάνει πλαστική

Comment From giorgos KALAMATA 
APO TA OXURA THS KALAMATAS KALO APOGEUMA SE OLOUS...

Comment From saxpa 
stayro xerw rwssika pare me mazi s r file!!!

χαχαχαχαχα
7:41

Comment From Stelios Drama 
Και καλησπέρα από την ασπρόμαυρη Δράμα βεβαίως βεβαίως
7:41

Comment From geodent 
Σταύρο το ότι η Τούμπα δεν γέμισε είναι για σένα απλά αποτέλεσμα της κρίσης (ακριβό εισιτήριο) ή υποβόσκει τίποτα σε σχέσεις κερκίδας-διοίκησης;
7:42

http://www.youtube.com/watch?v=R2F_hGwD26g

Πάμε άλλη μία

Αδερφέ είναι κρίση, γελοίο προίόν και μιζέρια που προέρχεται απ όλους μας

Comment From Kostas 
Σταυρο καλησπερα απο την ασπρομαυρη Σαντορινη...Οταν ο Σαντος ελεγε για παιχτες απο τις πισω ζωνες και εφερνε τον Λινο καποια ταγαρια στο ραδιο ελεγαν ''Καλα ολος ο κοσμος βλεπει οτι θελουμε αριστερο εξτρεμ και αυτος φερνει μπακ??''...Παντως ο Μπολονι με εχει κερδισει 1ον με τις τρελλες δηλωσεις του (ειναι ωραια να πουλαει τρελλα καποιος απο την ΠΑΕ εστω και ο προπονητης) και 2ον γιατι βλεπω δουλεια στο γηπεδο με δικα του σημαδια...Και ας τρωμε και παραπανω φασεις...Τωρα με Σπαντασιο να περιμενουμε παραγκωνισμο Ιβιτς εστω και αν ορισμενοι δεν το θελουμε?
7:43

νομίζω πως με αυτόν τον φωτάκη, σπαντάτσιο θα παίζει μόνο όταν λείπει ο γκαρσία
7:43

Comment From panos_stavroupoli 
Σταυρε... ο Σαχπατζιδης εχει την οικονομικη δυναμη ή τη διαθεση αν θες να γινει μονος του μεγαλομετοχος?
7:44

δε νομίζω γείτονά μου. Θα το είχε κάνει ήδη τότε...
7:44

Comment From troplo 
γιατι δεν πηραμε κανεναν απο βολο και καβαλα?κια πακταραδες και φτηνοι ηταν.Αν οι ομαδα ειχε και δυνατο παγκο θα μπορουσαμε να πουμε για πρωταθλημα.Ο γαυρος εχει 2 ενδεκαδες και σε καποιες θεσει και 3 παικτες και μεις κλοτσησαμε την ευκαιρια για ενα ποιοτικοτατο ροστερ χανοντας παικτες απο τον Άρη και τη τριπολη
7:46

να πάρω παίκτες από τον βόλο και την καβάλα και να χάσω αυτούς που έχω; Αφού όλοι γνωρίζουμε πως παίζουν απλήρωτοι, γιατί κανείς σας δεν τους σέβεται; Τη βλαχομαγκίστικη νοοτροπία είναι αυτή; Όταν σε έβγαζαν στο δρόμο καλά ήταν; Όταν φούσκωνες από περηφάνια; Άντε μάθετε να λειτουργείτε όμορφα και σταματήστε να κάνετε σα στερημένες γκόμενες
7:47

Comment From fan4 
Ρε Κολκα,πώς κυκλοφορεις έτσι στη Ζευξιδος με τη Τζαμπαζη;Πες της να βαλει κατι...

Φόρεμα φοράει. Τι να βάλει; Φουστανέλα;

Comment From andreas ARGOS 
Σταυρε κανενα σουλτανο θα βρουμε κ εμεις...?παμε μαζι ρωσια και θα φερω ρωσιδες....ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!

Βλάσης Τσάκας οεοεοε οεοεοε

Comment From mike 4 
kalispera apo brahami
7:48

το εξωτικό

Comment From Guest 
re gatakia parte ton cardoso apo kavala g didumo m garcia n ginei party st kentro!! mazi m t match na vlepoume k pygmaxia na goustaroume!

Comment From Stavros 
Geia soy synonomate! exw enoxlhthei tromera me th satsh twv organomenwn apenadti sto ZAGAORAKH! anagnorizw ta lathh toy alla nomizw oti to paratravane me kapoa synthmata toys! xairetismata apo thn apromayrh Syro poy se akoyme syxna!!! PAOK eisai

ο Γκαρσία είναι ο πιο καθαρός παίκτης του πρωταθλήματος.
7:49

Comment From Μητσος4 
Σταυρο ισχυει οτι η ρητρα του συμβολαιου του Claus ειναι 3 μιρια? αν ναι μηπως ειναι λιγα για το τσακαλακι μας?

Σταύρο μου, στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, είμαστε όλοι ντεφορμέ. Μα όλοι

με 150 χιλιάρικα συμβόλαιο τι ρήτρα να του βάλεις; Ας παίζει έτσι, ας πάρει παραπάνω και ας του ανεβάσουμε τη ρήτρα
7:50

Comment From 7lofos 
γιατι λυθηκε η συνεργασια με Ελευθεριαδη απο τα τμηματα υποδομης? τι ειχε παιχτει ρε Σταυρε????

Comment From dimitris 
καλησπέρα απο ασπρόμαυρη καλαμαριά

ασυμφωνία χαρακτήρων, ουσιαστικά δεν τα βρίσκανε..
7:51

Comment From Φώτης 
Σταύρο την όλη ιστορία στο βάζελο πως την βλέπεις???Είναι μούφα λες???
7:52

Επειδή νιώθω από Τσάκα, για μούφα την κόβω. Αλλά όταν φτάνει μία ΠΑΕ σε αυτό το σημείο, κάνει τη χαζή μπας και γίνει κανά θαύμα

Comment From paok re 
ο leonardo σε τι κατασταση βρισκεται?

μπορεί στο καραϊσκάκη να είναι αποστολή. Καλά είναι
7:53

Comment From Sk 
Kalhspera apo thn aspromaurh Souhdia!!

Comment From dimitris 
θέλω σταύρο κόλκα υπεύθυνο γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

δημήτρη δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Για να μην ανησυχούν διάφοροι το γράφω

Comment From παοκαρα λεμε ρε!!! 
σταυρο κουραγιο και δειξε σε κατι γατακια ( δουκας ) που τον πληρωνουμε τζαμπα να σοβαρευτει και να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ που μας εχουν ξεσκισει διαιτησια και επο και να σταματησει να βγαινει σε εκπομπες τυπου τατιανας (βλεπε ραπτοπουλο ) γιατι μας ρεζιλευει σαν ΠΑΟΚ!!!εμεις τον πληρωνουμε τον κομπλεξικο!!!ολο λαμπρο και τρελα πουλαει!!μαλλον δεν ξερει σε ποια ομαδα ανηκει!!!
7:54

Δεν θέλω να χαρακτηρίζετε κανέναν. Το μόνο που θέλω από αυτούς που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ, είναι να προσφέρουν έστω ένα ευρώ παραπάνω από αυτό που αμείβονται. Και να εκφράζουν τη κουλτούρα του συλλόγου
7:54

Comment From 7lofos 
οικονομικο διευθυντη θα προσλαβει η ΠΑΕ η πλεον δεν υπαρχει τετοια σκεψη??? οι δικοι μας οι αραβες υπαρχουν η να γυρισω πλευρο?
7:55

Άσε τους Άραβες και παρακάλα να βρούνε οικονομολόγους, εμπορικούς διευθυντές και επικοινωνιολόγους μπας και υποστηριχτεί καλά η ομάδα μέχρι τέλος
7:55

Comment From dimitris 
θα μας σχολιασεις προσληψη λαγογιαννη στο ραδιοφωνο που δουλευεις?σε θέλω σε πιο αντικειμενικο μεσο.καλοπροαιρετη παρατηρηση παντα
7:57

τι σημαίνει αντικειμενικό μέσο; Να πρέπει να ανεχτώ τα επικοινωνιακά τρικ των άλλων ομάδων; Κανένας δεν μου έχει πει στον 103 τι θα πω και τι θα κάνω. Όσο για τη πρόσληψη που αναφέρεις είναι απόφαση του διευθυντή και θα την κρίνω απο τα νούμερα που θα εμφανιστούν στο επόμενο τρίμηνο...

Comment From navas 
σταυρο απλα καλησπερα...να σαι παντα καλα τσακαλακι...

Comment From ΠΑΟΚΑΡΑ4 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟ

Comment From andreas ARGOS 
με τερμα τι θα κανουμε?πολλη ασταθεια ....

Νομίζω πως η κλεψύδρα του κρέσιτς αδειάζει
7:58

Comment From Dominic 
Πρίν 2 χρόνια είχες αναφέρει για την τρομακτική βελτίωση του Παπαζογλου στην προετοιμασία. Πώς τον κρίνεις τώρα? Βλέπεις να κάνει την καριέρα που υποσχότανε? Εγώ που βλέπω ότι έχει λάθος νοοτροπία σφάλω? Στις φώτο στο γεύμα είναι ο μόνος που ασχολείτε με το κινητό του και γενικά νοιώθω ότι είναι εκτός κλίματος της ομάδας μου...
7:59

γενικά νομίζω πως η ίδια η νοοτροπία μας τον έχει αποβάλει. Θα πρέπει να τον αγκαλιάσουμε και όχι να τον έχουμε ως τον προβληματικό του ρόστερ. Είναι άδικο για το παιδί, αλλά και για την ομάδα η οποία θα τον χρειαστεί.
7:59

Comment From Guest 
Ελπίδα με ολυμπιακό έχει την Κυριακή;
8:00

δες τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την τελευταία τριετία και θα καταλάβεις τι έχει
8:01

άλλη μία ερώτηση παιδιά και έφυγα...

Comment From George 
Σταυρο με τον Κάρπετ τα έχετε βρεί?

Comment From George 
Καλησπέρα Στάυρο
8:02

Comment From Theo Patra 
Στήριξη σε Ζαγοράκη-Βρύζα. Αυτοί φέρανε τον σωστό προπονητή και πρέπει να το αναγνωρίσουν όλοι και να μην γκρινιάζουμε.

Comment From navas 
καλη συνεχεια

γιατί έχουμε τίποτα που να μας ενώνει; Δεν έχω κάτι επί προσωπικού, αλλά θεωρώ πως ο τρόπος σκέψης του απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι προβληματικός.
http://www.onsports.gr/Onsports/Live-Chat/item/118707-Live-Chat-me-ton-Stayro-Kolka

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Άκουγα προχθές το ματς στον Εxtrasport. Το τι μαλακίες ειπώθηκαν από Κόλκα και 2 άλλους δεν λέγεται.

Ατάκα νούμερο 1: "Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι η Μπαρτσελόνα των φτωχών".

Ατάκα νούμερο 2: Στη φάση που έχει μπει το γκόλ μετά την προσπάθεια του Έτο ακούγεται το θεϊκό, "ο Έτο είναι ο ξάδερφος του Καφού. Μάλλον θα πρέπει να τον βλέπει ο Καφού και να λέει "γιατί δεν έκανα κι εγώ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου".

Ατάκα νούμερο 3: Σε φάση που το γήπεδο κοχλάζει, "Η Τούμπα βράζει. Ας την αφήσουμε να βράζει στον αέρα", εννοώντας να κάνουν λίγη ησυχία οι άλλοι 2 για να πάρουν οι ακροατές μια ιδέα από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο.

Το καλύτερο το φύλαξα για το τέλος...

Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις ο Σαλπιγγίδης, τότε ο ΠΑΟΚ έχει βρει δεξί εξτρέμ για όλη τη χρονιά, οπότε είναι κομπλέ το ρόστερ και δεν χρειάζονται άλλες μεταγραφές.

Και ο νοών νοείτω...

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/article/item/229494-den-vgainei-aurio-o-philathlos

Λόγω μαζικής επίσχεσης εργασίας, ο «Φίλαθλος» δεν θα κυκλοφορήσει την Τρίτη στα περίπτερα. Με αγωνία αναμένεται η αντίδραση του Γιώργου Κουρή, ο οποίος είχε επανειλημμένως τονίσει πως αν δεν βγει μια μέρα η εφημερίδα θα την κλείσει.

Μια από τις πιο ιστορικές αθλητικές εφημερίδες, ο «Φίλαθλος» δεν θα... κρεμαστεί την Τρίτη στα περίπτερα, καθώς προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας και όσοι δημοσιογράφοι εργαζόντουσαν και αποτελούσαν την μειοψηφία βγάζοντας το φύλλο, παρά την καθολική επίσχεση εργασίας που υπάρχει για πάνω από δέκα μέρες. Όσοι δούλευαν περίμεναν πως θα έπαιρναν μέρος των οφειλομένων τους, κάτι που όμως δεν έγινε και έτσι αποφάσισαν και αυτοί να μην δουλέψουν σήμερα, με συνέπεια η εφημερίδα να μην κυκλοφορήσει αύριο.

Πλέον με αγωνία αναμένεται η αντίδραση του ιδιοκτήτη Γιώργου Κουρή. Θυμίζουμε πως είχε πολλές φορές αναφέρει ότι αν μια μέρα δεν βγει η εφημερίδα, θα την κλείσει και είναι λογικό όλοι να περιμένουν το τι μέλλει γενέσθαι, από την στιγμή που ακόμα και στην ίδια την εφημερίδα δεν γνωρίζουν το τι θα γίνει.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Català

• Αλλαγή
Σκουντή βλαχαδερό γλείφτη κώλων, πανηλίθιε δούλε των φαρμακοτρίφτης μπράδερς

ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΓΛΙΤΣΙΑΡΗ

που θα ειρωνευτείς κιόλας ποντίκι γαμώ τη ζωή σου
Το χιούμορ σου ούτε σε ίδρυμα δεν το συναντάς. Και όλες οι γαμιολίτσες τρώτε από τους ίδιους μάνατζερ και όλοι ταΐζετε την ίδια παραμύθα τα βόδια που σας διαβάζουν.
Άφησες το μπάσκετ σήμερα κι έτρεξες κι εσύ να υπερασπιστείς το κοντό έκτρωμα της φύσης. Και δεν μπορείς ούτε στην ημερομηνία να γράψεις αλήθεια γιδοβοσκέ, άκου 19 Μαρτίου 2006
« Last Edit: November 05, 2011, 16:25:21 by Català »

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Και οι τυφλοί είδαν χθες και σήμερα. Τόσο καιρό που δεν παίζει καλά ο Σαλπιγγίδης μούγκα, τώρα που έπαιξε ένα παιχνίδι καλά βγήκαν όλοι στα κεραμίδια και νιαουρίζουν.

Άσχετο, ο φαλακροραπτόπουλος πρέπει να διαβάζει paokworld ή απλά να έχει ένστικτο. Άφησε υπονοούμενα για Σαλπιγγίδη πρόεδρο μετά από μερικά χρόνια και ειλικρινά δε μου φαίνεται τελείως απίθανο σενάριο, ταιριάζει μια χαρά στη νέα νοοτροπία του χειροκρότημα πάνω απ' όλα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
τι σκατε ρε μαλακες??
αυτοι πριν απο καθε ματς τον βλεπουν λιονταρι που δαγκωνει και μετα γυριζουν τις πουτσες τους στον κωλο τους...
νταξει οχι οτι φτανουν και να γαμηθουν αλλα προσπαθουν τουλαχιστον,αμα δε βρισκεις απο αλλου μονος σου πας να βγαλεις την ακρη...
τωρα φανταζεσαι να εισαι ο κολκας η ο τσορμπατζογλου??
που να βρεις να σε γαμησουν??
κακο πραμμα να εισαι πουστης κι ασχημος...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή
κάποτε αυτοί σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους...ο μεγάλος πρόεδρος κατάφερε να τους έχει μια γροθιά...τώρα αν καμια φορα μαλώνουν δεν πειράζει...στο τέλος του μηνα στο ταμείο τα βρίσκουν....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
"Η γερμανική τηλεόραση ARD ζητά ένα συνεργάτη για το γραφείο της Αθήνας."

ΑΡΔ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
επεσε δουλεια ε??
γαμησετα,απο τη μια να εχεις να βγαλεις τον κοντρερας πουτανας γιο για να τον διωξουν και να ελαφρυνει επιτελους η ομαδα απο το συμβολαιο του και απο την αλλη να εχεις και τον μοκκα... αντε να τον βγαλεις και αυτον τωρα οτι ειναι κι εγω δεν ξερω τι και οτι στην τελικη κατι τετοιοι σαν τον μοκκα χρεωσανε τον ΠΑΟΚ.
πουτανας γιοι γαμω το αιμα σας
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

northeagle_4

• Guest
http://paok-panapola.blogspot.com/2011/11/blog-post_5725.html

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
Γιώργο Κουβεντίδη γύρνα πίσω

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό,με λύπη είναι η αλήθεια,ότι ο Γιώργος Κουβεντίδης δεν αρθρογραφεί στο σάιτ των "δημοσιογράφων" του Π.Α.Ο.Κ. και αναρωτιόμαστε,πάντα με λύπη,τι απέγινε ο Γιώργος μας ? Γιατί δεν μας "ενημερώνει" πλέον από το σάιτ των "δημοσιογράφων" του Π.ΑΟ.Κ.(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ).

Δεν προλαβαίνει μήπως επειδή καλύπτει(ο "δημοσιογράφος" του Π.Α.Ο.Κ. και όχι της τσέπης του φυσικά) το ρεπορτάζ του ΑΡΗ ?

Γιώργο όλοι οι αγνοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες(και αρειανοί) σε εκλιπαρούμε να αφήσεις  στο ρεπορτάζ του ΑΡΗ,εε του Π.Α.Ο.Κ.,και να συνεχίσεις να ενημερώνεις τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. με το μοναδικό σου λόγο,τη συνέπεια,την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ,και κυρίως τα αγνά Π.Α.Ο.Κ.τσήδικα αισθήματα σου.

Γύρνα Γιώργο του Π.Α.Ο.Κ.,και όχι της ΤΣΕΠΗΣ σου.Το ρεπορτάζ του Π.Α.Ο.Κ. έχει ανάγκη από καθαρές,αδέσμευτες και Π.Α.Ο.Κ.τσήδικες φωνές "μορφωμένων" ανθρώπων που κάνουν ΚΑΙ ρεπορτάζ ΑΡΗ όπως εσύ.

Υ.Γ. Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ

Υ.Γ.1 ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ(ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ,εεε Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ).
Αναρτήθηκε από Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στις 15:05

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://paok-panapola.blogspot.com/2011/11/blog-post_5725.html

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
Γιώργο Κουβεντίδη γύρνα πίσω

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό,με λύπη είναι η αλήθεια,ότι ο Γιώργος Κουβεντίδης δεν αρθρογραφεί στο σάιτ των "δημοσιογράφων" του Π.Α.Ο.Κ. και αναρωτιόμαστε,πάντα με λύπη,τι απέγινε ο Γιώργος μας ? Γιατί δεν μας "ενημερώνει" πλέον από το σάιτ των "δημοσιογράφων" του Π.ΑΟ.Κ.(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ).

Δεν προλαβαίνει μήπως επειδή καλύπτει(ο "δημοσιογράφος" του Π.Α.Ο.Κ. και όχι της τσέπης του φυσικά) το ρεπορτάζ του ΑΡΗ ?

Γιώργο όλοι οι αγνοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες(και αρειανοί) σε εκλιπαρούμε να αφήσεις  στο ρεπορτάζ του ΑΡΗ,εε του Π.Α.Ο.Κ.,και να συνεχίσεις να ενημερώνεις τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. με το μοναδικό σου λόγο,τη συνέπεια,την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ,και κυρίως τα αγνά Π.Α.Ο.Κ.τσήδικα αισθήματα σου.

Γύρνα Γιώργο του Π.Α.Ο.Κ.,και όχι της ΤΣΕΠΗΣ σου.Το ρεπορτάζ του Π.Α.Ο.Κ. έχει ανάγκη από καθαρές,αδέσμευτες και Π.Α.Ο.Κ.τσήδικες φωνές "μορφωμένων" ανθρώπων που κάνουν ΚΑΙ ρεπορτάζ ΑΡΗ όπως εσύ.

Υ.Γ. Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ

Υ.Γ.1 ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ(ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ,εεε Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ).
Αναρτήθηκε από Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στις 15:05

:D :D :D Που γραφει ρεπορταζ του αρη ρε σεις;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://betboss.eu/index.php?module=News&func=display&sid=37388

ãñçãïñéáäçò

Ãéá üóïõò åíäéáöÝñïíôáé, ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò äåí åßíáé óå êáëÞ øõ÷ïëïãéêÞ êáôÜóôáóç. Êáé Ý÷åé ðáñÜðïíá áðü ôçí ÐÁÅ ãéáôß äåí ðÞñå ðïôÝ èÝóç ãéá ôéò åðßìïíåò áðïäïêéìáóßåò åéò âÜñïò ôïõ.

ÊáíïíéêÜ, ïýôå ï ßäéïò ïýôå ç ÐÁÅ èá Ýðñåðå íá áó÷ïëïýíôáé ìå ôïõò ëßãïõò áäéüñèùôïõò. ÐÜåé ðïëý, üìùò, íá ðáßæåé ç ïìÜäá óôçí Ôñßðïëç êáé íá "óôïëßæïõí" óõíå÷þò ôïí "ÓÜëðé" êáìéÜ 50áñéÜ Üôïìá. ÊÜðïõ õðÜñ÷ïõí êáé üñéá. ÊÜðïõ ïé áíôï÷Ýò "óðÜíå". Áðü óßäåñï íá åßíáé ï ðáßêôçò, ôñåëáßíåôáé. Êáé áðü óßäåñï íá åßíáé ïé ðáñÜãïíôåò, èá Ýðñåðå Þäç íá Ý÷ïõí áíôéäñÜóåé. Åêôüò êé áí èåùñïýí üôé áõôïß ïé 50 åßíáé... ï çñùéêüò ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ, ðïõ áêïëïõèåß ðáíôïý êáé óôçñßæåé ôçí ïìÜäá.

Ôï ãåãïíüò üôé ï Óáëðéããßäçò Ý÷åé îå÷Üóåé ôé ÷ñþìá Ý÷åé ôï ÷ñÞìá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ôï áöÞíù óôçí Üêñç. Äåí ïöåßëïõí íá ôï ãíùñßæïõí ïé õâñéóôÝò ôïõ, áëëÜ áêüìç êáé áí ôï ìÜèïõí, êáñöß äåí ôïõò êáßãåôáé. Äåí ôïõò íïéÜæåé. Äåí èÝëïõí íá ôï îÝñïõí. Ôï ìüíï ðïõ ôïõò åíäéáöÝñåé åßíáé íá "ôóáêßóïõí" ôïí "ÓÜëðé". Íá ôïí âñßóïõí, íá ôïí åéñùíåõôïýí, íá ôïõ éóïðåäþóïõí ôçí øõ÷ïëïãßá. Ëåò êáé áí ôï ðåôý÷ïõí èá êåñäßóïõí ôßðïôå.

ÁöÞíù åðßóçò óôçí Üêñç ôï ãåãïíüò üôé ï Óáëðéããßäçò äåí åíï÷ëåß êáíÝíáí åäþ êáé 10 ìÞíåò ðïõ ðáñáìÝíåé áðëÞñùôïò, óå áíôßèåóç ìå ïñéóìÝíïõò Üëëïõò ðáßêôåò, éäéáßôåñá îÝíïõò, ðïõ îåóçêþíïõí ôá áðïäõôÞñéá, ìåôÜ áðü êáèõóôÝñçóç äýï Þ ôñéþí ìçíþí. ÄÝ÷ïìáé üôé Ý÷åé êåñäßóåé Þäç áñêåôÜ ÷ñÞìáôá áðü ôï ðïäüóöáéñï êáé äåí ðåñéìÝíåé ðþò êáé ðþò ôéò ðëçñùìÝò ãéá íá æÞóåé. Äåí ôá Ýêëåøå üìùò áõôÜ ôá ÷ñÞìáôá. Ôá êÝñäéóå ìå ôï óðáèß ôïõ, üíôáò Ýíáò áðü ôïõò êïñõöáßïõò åðéèåôéêïýò óôçí éóôïñßá ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ. Êáé áõôü ôï âåâáéþíïõí ïé áñéèìïß, ìå ôç äéêÞ ôïõò øõ÷ñÞ, áäéÜøåõóôç ãëþóóá.

ËÝù, üìùò, üôé åßíáé ôñáãéêÜ áðáñÜäåêôï íá ìç óÝâïíôáé ôçí ðñïóöïñÜ ôïõ "ÓÜëðé" êáé ôçí ðñïóùðéêüôçôÜ ôïõ üóïé åêôïíþíïíôáé åíáíôßïí ôïõ. Ïýôå ÐÁÏÊôóÞäåò åßíáé, ïýôå êáí ößëáèëïé. Äåí Ý÷ïõí êáìßá ó÷Ýóç ìå ôï ðïäüóöáéñï, êáìßá ó÷Ýóç ìå ôïí ðïëéôéóìü, êáìßá ó÷Ýóç ìå ôçí áíèñùðéÜ.

ËÝù åðßóçò üôé Þñèå ç óôéãìÞ íá äñáóôçñéïðïéçèåß ç äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ. Äåí ðéóôåýù üôé ôïõò öïâÜôáé ôïõò... "áðÝíáíôé". Äåí ìðïñþ íá ôï äéáíïçèþ, äåí èÝëù íá ôï äå÷ôþ. ÅðïìÝíùò, þñá åßíáé íá ôïõò âÜëåé óôç èÝóç ôïõò, ðñïóôáôåýïíôáò Ýíá áðü ôá ðïëõôéìüôåñá ðåñéïõóéáêÜ óôïé÷åßá ôçò ïìÜäáò. Íáé, áíôÝ÷åé ðïëëÜ ï Óáëðéããßäçò, íáé, äåí éäñþíåé åýêïëá ôï áõôß ôïõ, áëëÜ êé áõôüò Üíèñùðïò åßíáé. Êáé ãéá íá ðáßîåéò êáëü ðïäüóöáéñï, ÷ñåéÜæåôáé, ðåñéóóüôåñï áðü êÜèå Üëëï, íá Ý÷åéò êáëÞ øõ÷ïëïãßá. Ïé åðéêåöáëÞò ôçò äéïßêçóçò ôïõ ÐÁÏÊ ôï îÝñïõí ðïëý êáëÜ, ãéáôß õðÝóôçóáí êáé ïé ßäéïé ðáñüìïéåò êáôáóôÜóåéò óôçí êáñéÝñá ôïõò. Ï "ÓÜëðé" ÷ñåéÜæåôáé ôçí ðñïóôáóßá ôïõò. Êáé Ýùò óÞìåñá äåí ôçí åß÷å...

http://exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=105&aid=127345&scid=874&team=paok

êïëêáò

Ôé ìðïñåß íá äéþîåé ôïí Óáëðéããßäç áðü ôïí ÐÁÏÊ

26/11/11

Ðáñüôé áðëÞñùôïò êáé áêÜëõðôïò óôéò åðéèÝóåéò ìéáò ÷ïýöôáò ïðáäþí, ï äéåèíÞò åðéèåôéêüò ðáñáìÝíåé äéáëëáêôéêüò êáé åðéèõìåß íá óõíå÷ßóåé. ÌÝíåé ï óýëëïãïò íá áðïöáóßóåé áí ôïí èÝëåé êáé ìå ðïéåò ðñïûðïèÝóåéò

Áðü ôçí çìÝñá ðïõ åðÝóôñåøå óôïí ÐÁÏÊ, ï ÄçìÞôñçò Óáëðéããßäçò åßíáé ìïíßìùò êåíôñéêü ðñüóùðï. Ãéá ëüãïõò èåôéêïýò, ãéá ëüãïõò áñíçôéêïýò, äåí Ý÷åé óçìáóßá. Ç ïõóßá åßíáé üôé âñßóêåôáé ðÜíôïôå óôï åðßêåíôñï ôùí ãåãïíüôùí.
Ôï èÝìá Óáëðéããßäç êáé ôé èá óõìâåß óôï ìÝëëïí åßíáé áíïé÷ôü ãéáôß áðëïýóôáôá õðÜñ÷ïõí áñêåôÝò ðáñÜìåôñïé ãýñù áðü ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôïí ÐÁÏÊ. Ï áôæÝíôçò ôïõ ôïðïèåôÞèçêå ÷èåò ãéá ôç èÝóç ôïõ ðáßêôç. Ç ïðïßá, óýìöùíá ìå ôïí ÂáããÝëç ÁããåëÞ, åßíáé ìÝóá óôïí ÐÁÏÊ.

«Ìå ôïí ÄçìÞôñç åßìáóôå ðÜíù áðü üëá ðïëý êáëïß ößëïé êáé êïõìðÜñïé. Äåí Ý÷ïõìå ìüíï åðáããåëìáôéêÞ ó÷Ýóç. Åãþ ìå ôïõò ðáßêôåò äåí êÜíù óõìâüëáéá. Eßìáóôå ðÜíù áðü üëá ößëïé, Ý÷ù åîáéñåôéêÝò ó÷Ýóåéò ìå üëïõò êáé ìå Üëëïõò äéåèíåßò. Äåí èÝëù íá êÜíù äéáöÞìéóç. Ï ÄçìÞôñçò Ý÷åé áêüìá äýï ÷ñüíéá óõìâüëáéï, åß÷å õðïãñÜøåé ôåôñáåôÝò, êáé ãéá ôçí þñá äåí õðÜñ÷åé ðñüôáóç íá áðï÷ùñÞóåé».

Ïôáí ñùôÞèçêå ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ «ÓÜëðé» óôïí ÐÁÏÊ, ï ÁããåëÞò áðÜíôçóå: «ÕðÜñ÷åé ìéá óôåíï÷þñéá ãéá ôïí ÄçìÞôñç áðü ìéá óõãêåêñéìÝíç ìåñßäá ôùí ïðáäþí ðïõ ôïí áðïäïêßìáóå. Ôï 90% ôïõ êüóìïõ üìùò ìçí îå÷íÜìå ðùò ôïí Ý÷åé óôçñßîåé. Ï ÄçìÞôñçò Üöçóå ìéá ðïëý ìåãÜëç ðñüôáóç áðü ôïí Ðáíáèçíáúêü êáé ðñïôÜóåéò áðü ôï åîùôåñéêü ãéá íá ãõñßóåé óôïí ÐÁÏÊ ìå ëéãüôåñá ÷ñÞìáôá.

ÕðÜñ÷ïõí ðñïâëÞìáôá, üðùò êáé ìå Üëëïõò ðáßêôåò, áëëÜ äåí Ý÷åé óêåöôåß íá öýãåé. Áõôü ðïõ èÝëåé åßíáé íá âïçèÞóåé ôçí ïìÜäá íá ðåôý÷åé ôïõò óôü÷ïõò ôçò êáé íá Ýñèïõí Ýôóé êáé Ýóïäá. Äåí Ý÷åé óêåöôåß íá öýãåé. Ãéá ìåßùóç äåí Ý÷åé ãßíåé êïõâÝíôá. ÌéëÞóáìå ãéá êÜôé êáëýôåñï, Üñ÷éóáí ìåôÜ ïé õðï÷ñåþóåéò ôçò ïìÜäáò, äåí ìáò Ý÷åé åíï÷ëÞóåé êáíåßò áðü ôüôå. Ï ÄçìÞôñçò Ý÷åé ìðñïóôÜ ôïõ äñüìï, õðÜñ÷åé êáé ôï Euro, áëëÜ ðéóôåýù ðùò èá åßíáé ðáñþí ìå ôçí ÅèíéêÞ. Ìðïñåß íá Ýñèåé ðñüôáóç, ìðïñåß íá ôïí áöÞóåé êé ï ÐÁÏÊ åëåýèåñï, áí äåí ìðïñåß íá áíôÝîåé ôï óõìâüëáéï. Èá äïýìå».

Ïé ðáñáðÜíù äçëþóåéò ôïõ ÁããåëÞ ðáñïõóéÜæïõí ôç ìéóÞ áëÞèåéá ãéá ôïí Óáëðéããßäç. Ç Üëëç ìéóÞ Ý÷åé êé áõôÞ ôï åíäéáöÝñïí ôçò. Ï «ÓÜëðé» äåí ðåñíÜåé êáëÜ óôïí ÐÁÏÊ: áõôÞ åßíáé ç ðéêñÞ áëÞèåéá. Å÷åé ãßíåé ñÜêïò øõ÷ïëïãéêÜ êáé äåí åßíáé óå èÝóç íá ðáßîåé êáëü ðïäüóöáéñï ãéáôß Ý÷åé åðéâáñõíèåß ìå ôá üóá óõìâáßíïõí ãýñù ôïõ. ÌÝóá áðü áõôÞ ôç äéáäéêáóßá, Ý÷åé ÷Üóåé ðïëëÜ óôïé÷åßá ôïõ ðáé÷íéäéïý ôïõ ðïõ ôïí êáèéÝñùóáí óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï.

ÌÝóá óôï ãÞðåäï ï äéåèíÞò åðéèåôéêüò áéóèÜíåôáé «âáñýò», äåí ðáßñíåé ðñùôïâïõëßåò, äåí Ý÷åé ôïí çãåôéêü ñüëï ðïõ èá Þèåëå íá åðùìéóôåß åðéóôñÝöïíôáò óôïí ÐÁÏÊ. Êé üëá ôá ðáñáðÜíù ôïí ïäçãïýí óå ôÜóåéò öõãÞò. ÊÜôé ðïõ Ý÷åé óõæçôÞóåé ìå ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÄéêåöÜëïõ.  Áðü ôçí Üëëç, ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐÁÏÊ Ý÷ïõí åðßóçò ôïõò ðñïâëçìáôéóìïýò ôïõò. Ôï üôé äåí ìðïñïýí íá «óçêþóïõí» Ýíá óõìâüëáéï ðïõ áããßæåé ôéò 800.000 åõñþ åôçóßùò, óõí 45% åöïñßá, åßíáé ãåãïíüò. Ïôáí âëÝðïõí ìÜëéóôá ðùò ï ðáßêôçò äåí áðïäßäåé ôüóï þóôå íá äéêáéïëïãåßôáé ç óõãêåêñéìÝíç äáðÜíç.

Ï ÐÁÏÊ âÝâáéá äåí åßíáé óõíåðÞò áðÝíáíôé óôïí ðáßêôç. Ãéá ôçí áêñßâåéá, ï Óáëðéããßäçò åßíáé ìå äéáöïñÜ ï ðéï êáêïðëçñùìÝíïò ðáßêôçò ôçò ïìÜäáò, êé áõôü ïöåßëåôáé êõñßùò óôç äéÜèåóÞ ôïõ íá ìçí ðéÝóåé ôï óýëëïãï. Ôï èÝìá åßíáé ðþò ìðïñåß íá «óôñþóåé» ç êáôÜóôáóç êáé ãéá ôïí ðáßêôç áëëÜ êáé ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Ìðïñåß ï ÄéêÝöáëïò íá «áíåâÜóåé» êáô’ áñ÷Üò ôçí øõ÷ïëïãßá ôïõ êáé áêïëïýèùò ôï óõìâüëáéü ôïõ;

Ç áëÞèåéá åßíáé ðùò áðü ôç ìÝñá ðïõ åðÝóôñåøå ï Óáëðéããßäçò äåí åß÷å ôçí áíïé÷ôÞ óôÞñéîç ôùí áíèñþðùí ôçò ÐÁÅ, áêüìç êáé óå ðïëý áðëÜ ðñÜãìáôá, üðùò óôçí áðïìÜêñõíóç ôñéþí ôåóóÜñùí ïðáäïýò ðïõ ó÷åäüí Ýðåéôá áðü êÜèå ðáé÷íßäé ôïí âñßæïõí Ýîù áðü ôá áðïäõôÞñéá. Äåí âãÞêå êáíÝíá óôÝëå÷ïò ôïõ ÐÁÏÊ íá ðåé áíïé÷ôÜ ðùò ðñÝðåé íá ðÜøåé ï êüóìïò íá ìåéþíåé ôïí Óáëðéããßäç, ïýôå áðáéôÞèçêå Ýóôù êáé ðáñáóêçíéáêÜ ìéá êáëýôåñç óõìðåñéöïñÜ áðÝíáíôß ôïõ.

Óå áõôÞ ôç öÜóç ëïéðüí, ìå ôçí åõèýíç íá âáñáßíåé êõñßùò ôïí ÐÁÏÊ, Ý÷ïõí ìåßíåé äýï åðéëïãÝò. Ç ìßá áöïñÜ ôçí áðï÷þñçóç ôïõ ðáßêôç, ìéáò êáé ôá ïéêïíïìéêÜ äåí ìðïñïýí íá ôïí «óçêþóïõí». Ç Üëëç åßíáé ìßá êïõâÝíôá ðïõ áöïñÜ ôç ìåßùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ, áëëÜ ìå ôáõôü÷ñïíç áíïé÷ôÞ óôÞñéîç ðñïò ôï ðñüóùðü ôïõ. Ôï äåýôåñï öáßíåôáé êáé ôï ðéï ðéèáíü, åöüóïí êáé ç áðï÷þñçóç ôïõ Óáëðéããßäç äåí èá Þôáí êáé ü,ôé êáëýôåñï ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ôá üóá ðñåóâåýåé.

Ï ðáßêôçò, áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ, ðåñéìÝíåé ôçí ïìÜäá. Åßíáé áíïé÷ôüò ãéá óõæçôÞóåéò ðïõ èá âïëÝøïõí êáé ôéò äýï ðëåõñÝò. Äåí åðéèõìåß íá åßíáé ìÝñïò åíüò ðñïâëÞìáôïò. Áí ðåéóèåß ðùò èá Ý÷åé ôéò «ðëÜôåò» ðïõ èá õðïóôçñßîïõí ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôçí ïìÜäá èá ìåßíåé. Áí ü÷é, ìÜëëïí äåí Ý÷åé ðñüâëçìá íá öýãåé.

Åßíáé èÝìá äéêü ôïõ ðïý èá ðÜåé, áëëÜ êáíÝíáò äåí ìðïñåß íá áðïêëåßóåé ôßðïôá. ÌÝóá óôïí åðüìåíï ìÞíá èá Ý÷ïõí öáíåß ôá ðÜíôá. Êáé ç ßäéá ç êïõâÝíôá èá âãÜëåé ü,ôé êáëýôåñï ãéá ôïí ÐÁÏÊ.
--------------------------------------------------------

óôï êñåâáôé ôï âãáëáôå ôï ñåðïñôáæ? éäéï ôåëåéùò ïìùò? ÷ïõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ ñå

ive4

• Guest
Ρισκάρω να πω ότι αυτά διαρρεύσαν από την πλευρά Σαλπιγγίδη για να καρφώσει τη διοίκηση για τις πληρωμές προφανώς. Απλά φόρεσε τη μάσκα του στεναχωρημένου από τις αποδοκιμασίες. Αυτά να τα βλέπουν στην διοίκηση που πίστευαν ότι ο Σάλπι θα κάνει τον μαλάκα επειδή ήδη είχε πρόβλημα με τον κόσμο και δε θα δημιουργούσε πάλι θέμα. Να που δημιουργεί, γιατί στην περίπτωσή του το χρήμα πάνω από όλα.
Να ξυπνήσει η διοίκηση και να τον σουτάρει έστω και κοψοχρονιά σε κανέναν όφη, εργοτέλη, αστέρα κτλ και αν κλωτσάει και θέλει έστω και ένα ευρώ από τα δεδουλευμένα, να τον προειδοποιήσει ότι την επόμενη φορά οι σεκιούριτι του ΠΑΟΚ θα μετράνε το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και δε θα προλάβουν να φτάσουν έγκαιρα.

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
Γρηγοριάδη,βάλε ένα αγγούρι στον κώλο σου μπας και ηρεμήσεις.
Breaking The Waves

CLUB LARISA

• Guest
ÉÄÉÁ ÖÕÔÁ, ÐÏÕÓÔÑÁÊÉÁ ÊÁÉ ÊÁÃÊÏÕÑÉÁ, ÏÐÙÓ Ï ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÓÁÓ ÊÁÉ ÏÉ ÌÁÍÉÁ, ÅÔÓÉ ÊÁÉ ÅÓÅÉÓ.

http://blog.paok24.com/?p=1689

Ï ôñïìïêñÜôçò ôïõ White Hart Lane…

Óôï Ëïíäßíï öïâïýíôáé ðÜñá ðïëý ôá ôñïìïêñáôéêÜ êôõðÞìáôá. Åß÷áí ôçí âïìâéóôéêÞ åðßèåóç ðïõ Ýãéíå óôéò 7 Éïõëßïõ ôïõ 2005 (ìå ôÝóóåñéò âüìâåò óå ôñÝíá, ìåôñü, ëåùöïñåßá êôë), Ýñ÷ïíôáé êáé ïé Ïëõìðéáêïß áãþíåò ôï åðüìåíï êáëïêáßñé (2012) êáé Ýôóé âñßóêïíôáé åðß ðïäüò ðïëÝìïõ ðñïóÝ÷ïíôáò ôá ðÜíôá ãéá íá áðïöýãïõí Ýíá íÝï êôýðçìá…
Ôï áðüãåõìá ôçò ÄåõôÝñáò (28.11) ëßãåò þñåò ìåôÜ áðü ôçí ÜöéîÞ ìïõ óôï Ëïíäßíï (üðïõ óõíôáîßäåøá ìå ÐáðáêáëéÜôç êáé Ãïýíôãéïíóåí, áöïý åß÷á óõíáíôÞóåé ôçí Ðáðáñßæïõ êáé ôç ÍáôÜóá Èåïäùñßäïõ óôï áåñïäñüìéï ôçò ÁèÞíáò…) åðéóêÝöôçêá ôï ãÞðåäï ôçò Ôüôåíáì ãéá íá êÜíù ôçí ðñþôç… áõôïøßá ôçò êåñêßäáò ðïõ èá öéëïîåíÞóåé ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ, áëëÜ êáé ôé ðáßæåé ìå ôá åéóéôÞñéá.

-----------------------------------------------------------

Áõôüò ôþñá åßíáé äçìïóéïãñÜöïò - "ïðáäüò" ôïõ ÐÁÏÊ? Ñå ðëÜêá êÜíåôå êáé ìáò áíåâÜæåôå ôçí ðßåóç?Ñå êéñßæéá, áðï ðïéÝò ôñýðåò âãÞêáôå ñå , óå ôé áíèñþðïõò íïìßæåôå ïôé áðåõèýíåóôå?

Âñå ÌÜãéá Ôóüêëç, ÷ùñéáôÜêï ðïõ ðñþôç öïñÜ åãêáôÝëåéøåò ôï ÷ùñéïõäÜêé óïõ êáé áíáêÜëõøåò ôïí êüóìï  óáí ôïí Ìéêñü Ðñßãêéðá, óêïõðßäé ôïõ éíôåñíåô, êáìáñþíåéò âñå ìáëÜêá äßðëá óôá ãßäéá, ôóéëéðïõíéäÜêç ãáìþ ôçí êáãêïõñéÜ óïõ, Ìáñßá ÊáìáôÝñç, áíôáðïêñéôÞò ôïõ Hello êáé ôïõ Ïê ðÞãåò âñå ãßäé?

ÑÅ ÁÕÔÏÊÔÏÍÇÓÔÅ ÅÐÉÔÅËÏÕÓ ÌÁÓ ÎÅÖÔÉËÉÆÅÔÅ ÐÏÕ ÕÐÁÑ×ÅÔÅ
« Last Edit: November 29, 2011, 15:38:42 by Capricorn »

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Ο συγκεκριμένος αρδ θυμάμαι είχε φάει κ ψιλοπέσιμο την μέρα που είχε έρθει ο σαββίδης στην κατάληψη.. Δούλευε στο μετροπολις τότε..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 τι ν'τουτο ρε ? βρε γαμω τα σπιτια σας γαμω βρε βλαχοποζεραδες ποτε θα ρθει αυτη η γαμημενη η ωρα που δεν θα μπορειτε ουτε στην τουαλετα να πατε γαμω τις μανες σας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΖΕΡΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

"...ΡΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.."
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ