Comment From Nai_re_PAOK
Αν δεν μπουν χρήματα στην ΑΜΚ, πιστεύεις πως θα υπάρχουν αποδεσμεύσεις παικτών πριν τη λήξη της χρονιάς;
7:00
Κάτσε να δούμε αν θα βάλει χρήματα ο Σάχπα, αν θα προχωρήσουμε σε κύπελλο, ευρώπη και μετά θα σου πω
Comment From Guest
O Βρύζας θα είναι και πάλι έμμισθος ή θα είναι απλά στη διοίκηση;
Δεν το ξέρει κανείς. Ούτε ο ίδιος
Comment From kostas
ton goree pws ton vlepeis?
7:01
τον ποιον;
7:01
Comment From Κim Kardashian
Σταύρο τυχαίνει να σε ξέρω από τις μέρες που συχναζα και εγώ τότε στο E****t....Πλεον συχνάζουμε και οι στο Ζε*****ς...ήσουν πολύ πιο φιλικός τότε με όλους...Μήπως το σκληρό ύφος τελικά είναι καβάλημα; Γίνε απλώς απλός δεν χρειάζεται το υφάκι του σκληρού. Καρντάσια είμαστε όλα τα ΠΑΟΚια.
7:02
Ήρθε μου μίλησες και σε αγριοκοίταξα; Αν με αγριοκοίταξες, τότε θα σε αγριοκοίταξα, απλά είναι τα πράγματα
7:02
Comment From giannis
epidi eimai stin thira 4...i thira 4 dn fonaze pote onoma scorer.ekseresi to mats me ton vazelo propersi 2-1
7:03
Comment From paokseleo
Σταύρο ο Οικονόμου της Καβάλας είναι μία πολύ καλή περίπτωση νεαρού ποδοσφαιριστή. Δεν μας απασχόλησε?
7:03
Μας απασχόλησε αλλά προτιμήσαμε τον Λεονάρντο. Είναι ίδιες περιπτώσεις - τραυματισμός - αλλά ο βραζιλιάνος αν βγει παίρνεις παίκτη υψηλού επιπέδου με μεταπωλητική αξία
7:04
Comment From famous
kalispera stauros, o xaderfos mou o aris mou eipe oti i dora einai champions league, alitheuei?
μια χαρά είναι η Δώρα... τσακαλάκι
Comment From psall
exo na sas sigxaro me ton tsormpa gia to poli kalo site....blpo alloste kai apo ta videos oti iparxei ena enotiko klima stous dimosiografous tou paok...i kano lathos??
7:05
οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είμαστε ενωμένοι και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Στις εποχές που ζούμε άλλωστε, ο ανταγωνισμός στη δουλειά, μάλλον αγγίζει τα όρια κωμωδίας ... οι περισσότεροι είναι εξαιρετικά παιδιά
7:06
Comment From Γιώργος
Να αποφύγουμε εμφανίσεις οπως με τον Εργοτέλη και δεν μας πιάνει κανείς φέτος. Αν έχουμε και καλή διαχείριση του ρόστερ κτλ απο τον Μπόλονι δεν μας σταματάει τίποτα για τον τίτλο. Προς το τέλος εμποδίζουμε και τους διαιτητές που κληρώνονται νά έρθουν στα μάτς. Κατι μπορεί να τους τύχει πριν έρθουν στο ματς. Οχι τίποτα τραγικό. Να χάσουν καμιά πτήση, να πιάσουν τη γυναίκα ή τον άντρα τους στο κρεβάτι με άλλον και τέτοια.
7:06
Comment From nikos
kalisperaaa
7:07
άντε ρε τώρα που ζεστάθηκα
7:07
Comment From Μαρια
θα μπορουσες να μου πεις την αποψη σου για τον Μαλεζα Σταυρο? ευθυνεται πιστευεις ο Μπολονι στην ανακαμψη του?
7:08
Comment From yiannis4
φετος εχω κατι που δεν ειχα περσι.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !!!
Ο Μάλε, κάνει τέταρτη καλή χρονιά, αν εξαιρέσουμε λίγο την περυσινή. Είναι δικό μας παιδί και εξελίσσεται σταδιακά
Comment From lena
Ψιτ
Comment From kostas
ολοι εχουν εναν γνωστο που ξερει το ανοιγμα.Πως γκενεν αυτο?
έλα ρε λένα
7:09
Comment From sotossal
καλησπέρα
Και εγώ έχω έναν γνωστό που λέει πως δεν ξέρει το άνοιγμα
Comment From Leo Messi
αγαπάμε Παβλάρα γιατί ενώ έπαιζε με τα χρώματα της Real Madrid δήλωσε ότι αγαπημένη του ομάδα είναι η Βarcelona. Έτσι ρε Garcia ΠΑΟΚτσάκι!
Φαντάζεσαι να σου πει πως αγαπημένη του ομάδα είναι ο Ολυμπιακός ;

Comment From dibalam
φτωχή την κάνουν μερικοί που έγιναν πλούσιοι απ αυτήν την ομάδα
Comment From VASILIS
ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ... ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ !!!
Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντοτε φτωχός. Ιστορικά
7:10
Comment From toros
Που εχει κατσει η μπιλια για το ανοιγμα αυτη τη βδομαδα?
δεν έκανα έρευνα, αλλά τα νούμερα είναι τα γνωστά
Comment From RITIS
oreos o staurakas gia to anigma...re xarite ti mpala k afiste ta auta!!deite to aekaki me anigma k xoris omada...i o panathinaikos me 30 ekatomiria anigma k xoris omada episis...NISAFI!!!!...
Comment From thailand 4
Σταυρο καλησπερα..πωσ ειναι δυνατον ο Αρης να χτυπαει μια 4αδα καλον παιχτων κ εμεις να κοιμομαστε ορθιοι
πρέπει να κατανοήσουμε ο καθένας τον ρόλο του. το άνοιγμα το κοιτάει ο Α.Σ.
7:12
ο άρης καλά κάνει και άμα βλέπει κενά παίρνει παίκτες. εννοείται πως θα πρέπει να τους πληρώσει κιόλας. Εμείς, δεν βλέπω να αλλάζουμε αγωνιστικό στάτους αν πάρουμε κάποιον από αυτούς. Αν δεν παίρναμε Γεωργιάδη, ίσως να ήθελα τον Ούμπιντες, αλλά τώρα ποντάραμε στον μικρό και θα στηρίξουμε αυτόν
Comment From ΣΤΑΥΡΟΣ
ρε παιδια γιατι να φυγει ο ζαγορ?με φραγκοδιφραγκα ειμαστε 2-3 4 σερι χρονιες...και ποιος να αναλαβει δηλαδη?
Comment From despoina
Σταυράκο!!!! Mια ερώτηση..... αν δεν βρεθεί νέος επενδυτής πόσο άσχημα την έχουμε?
7:13
θα το παλέψουμε δέσποινα. Περάσαμε και χειρότερα
7:13
Comment From naousa-4-
den mou fage gkomena o zagor kai den eimai egw autos pou tha proteinei kati diaforetiko egw plirwnw deiarkeias(mini kai mh) kai apo endiaferon thelw na mathw ti tha ginei an o zagorakis eipe psemata gia to anoigma thelw na fugei
7:14
και εγώ πήρα διαρκείας αλλά άμα δεν έχω να προτείνω τίποτα καλύτερο, κάνω τον μαλάκα και περιμένω γιατί μέχρι τώρα στη ζωή μου έφαγα καμιά δεκαριά προέδρους χωρίς να έχω κάτι καλύτερο και έφτασα στο σημείο να μη μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια επειδή έβλεπα τον ΠΑΟΚ στη δ΄εθνική.
Comment From lemmy
stauro erxontai oi the haunted sto block 33.....e re soutia....afieromeno me love......
http://www.youtube.com/watch?v=Mgou7flUKqE7:14
Comment From Ζαρντινιέρα 4
stavro, ti exeis na dilwseis gia ton anadromo ermi pou ksekinaei molis apo aurio kai 8a pesei panw sta mats tis PAOKARAS mas.
καλοί είναι αδερφέ... θυμίζουν ωραίες εποχές
7:15
Comment From johnny
Καλησπέρα Σταύρο απο την ασπρόμαυρη Νέα Πέραμο
χαιρετίσματα από τον ασπρόμαυρο πλανήτη
Comment From mutu
σταυρο πιστευεις οτι η ομαδα μπορει να αντεξει ολη την χρονια με 3 σεντερ μπακ???
7:16
μέχρι τον γενάρη αντέχει αν μπει και ο μπαλάφας 4ος. Μετά πρέπει να πάρεις είναι η αλήθεια
Comment From NIKOS
ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ?

ποιο προγούλι;
Comment From bill
stayro me ti katerina giati xorises?
7:17
ασυμφωνία χαρακτήρων, χάσμα γενεών. Καλά πέρασα πάντως. Καλή κοπέλα...
7:17
Comment From Gino
stavraka eisai poly argos sto typing
7:18
ποιο γρήγορος από τη σκιά μου είμαι
7:18
Comment From johnny
Σταύρο σε κάποια εφημερίδα (δεν θυμάμαι)..διάβασα οτι ο Σάχπα έκανε γερό μπάσιμο για Σανκαρέ...τι παίζει αλήθεια?
7:19
δε νομίζω να έχει συμβεί κάτι τέτοιο γιατί απλά δεν έχει λόγο στο αγωνιστικό. Μπορεί να του πει ο ΠΑΟΚ πχ, θέλουμε αυτόν, τον πληρώνεις; Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει εδώ και καιρό που είναι κλεισμένος ο Σανκαρέ, άρα μιλάμε για άλλο ένα δημοσίευμα ... μυστήριο
Comment From fotis
καλησπερα. δεν ειναι λιγο τραγικο που τα σημερινα αθηναικα εξωφυλλα μιλουν για πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ;;;
σχεδόν γελοίο
7:20
Comment From Nai_re_PAOK
Για τον Ηρακλή τα έμαθες; Δ' εθνική! Μεγάλη αδικία, δεν νομίζεις;
ο ηρακλής πληρώνει την έλλειψη καθαρού μυαλού και έφτασε στο σημείο να είναι η μοναδική ομάδα με πραγματικό κόστος. Και βέβαια είναι αδικία
Comment From theo
re sy stauro giati eisai toso saliaris me tis gkomenes ?
7:21
Comment From Ζαρντινιέρα 4
rwsides h oukranezes? esy ti protimas?
μου αρέσει το μύδι ρε φίλε.... συγνώμη κιόλας
ουκρανίδες γιατί είναι καταπιεσμένες
Comment From naousa-4-
kolka ela naousa gia tsipoura
7:22
Comment From Teo Mavro
Με τον Λευτέρη τον Δούκα τι γίνεται ρε Σταυράκι...???Ντροπή τα Παοκτσάκια να εκτίθεσται...
7:22
μακάρι να προλάβαινα αδερφέ...
7:23
Όταν κάποιος σε αδικεί δημοσίως για προσωπικούς λόγους, παύει να είναι ομοϊδεάτης. Βάζει το προσωπικό του συμφέρον πάνω από την ομάδα. Αυτομάτως, γίνεται εχθρός...
7:23
Comment From old school 4
tin kerkida pws tin vlepeis..?..anevainoume ksana siga siga....
7:24
Comment From Guest
mias kai eipes oti thes kai allothriskous... ton PAO pws ton blepeis???
7:24
καλή είναι η κερκίδα τηρουμένων των αναλογιών
7:25
Ο παναθηναϊκός έχει χάσει σε ποιότητα, αλλά έχει το αβαντάζ της έλλειψης ευρωπαϊκών αγώνων. Δεν έχω σε εκτίμηση τον προπονητή του, αλλά πιστεύω πως με εμάς θα διεκδικήσει 2η θέση
7:25
Comment From boni3
Σταύρο, αρειανός είμαι, αλλά σε εμπιστεύομαι περισσότερο από τους δικούς μας δημοσιογράφους. Οι 4 του Βόλου είναι τελειωμένες υποθέσεις για τον Άρη ή μπορεί κάτι να στραβώσει;
7:26
είναι συμφωνημένοι. Αλλά από εκεί και πέρα, πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, δουλειές θεωρητικά τελειωμένες στράβωσαν. Πρέπει να ανακοινωθούν για να είσαι σίγουρος, αλλά λόγω Τσιώλη έχεις ένα ψυχολογικό αβαντάζ
Comment From frog
Σταύρο γιατί ο αρης έχει πεσει 2 φορές Β΄και εμείς καμία?Πέρα απο την πλάκα απο Απρίλη που έφυγα απο Θεσ/νικη λόγω δουλειάς και δεν σε ακούω καθημερινά έχω πάθει σύνδρομο στέρησης Κόλκα (και Δώρας).Μας βλέπω πιο σοβαρούς φέτος.Πιστεύω θα έχουμε ανάλογη πορεία με πέρυσι στην Ευρώπη και πιό ελπιδοφόρα πορεία στις εντός συνόρων διοργανώσεις...
Comment From kordeliotis
geia sou stauraka trelo kordeliotaki ! ! !
γεια σου κορδελιωτάκι μου
Comment From stelios
Τα σέβη μου από Λευκωσία.. Με τα λέιζερ κ τις κροτίδες θα κάνουμε τίποτα ρε παιδιά?
7:27
Πρέπει να καταλάβουν οι πιτσιρικάδες πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι το πλέι μομπίλ τους. Λόγω ηλικίας δικαιολογούνται ως ένα βαθμό, αλλά σιγά - σιγά θα πρέπει να κουλάρουν. Είναι μυστήρια εποχή
7:28
Comment From sime
σταυρο με αφορμη οτι ο ΠΑΟΚ δεν πουλησε Βιερινια το καλοκαιρι λογω αναμονης του πακετου απο Φλωριδη..προβλεπεις πωληση του το Γεναρη?
Comment From giannis
Καλησπέρα!
είπα και πριν. ο Βιεϊρίνια θα φύγει μόνο όταν ο ίδιος το ζητήσει
Comment From alani_paok
Είπες πως δεν μπερδευεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά...... ΑΝ σου έλεγε η Δώρα έλα να πλέξουμε πουλόβερ δε θα πήγαινές??!!!
7:29
Comment From daffy_4
Καλησπέρα Σταύρο. Μια ερώτηση: έχουμε κάποιο πρόβλημα με την αδειοδότηση μας στο μπάσκετ από την ΕΕΑ? ή είναι εντελώς τυπικό το θέμα και θα λυθεί?
7:29
με τη δώρα δεν έχω κάνει το παραμικρό ποτέ. Είναι σαν αδερφή μου, παρότι αγναντεύω καμιά φορά το κωλ....κι της. Έχω πολύ καλή σχέση έτσι όπως είμαι και δε τη χαλάω λόγω αυξημένων ορμών. Ούτε και η ίδια...
7:30
τυπικό είναι το θέμα. Έτσι μου λένε από την ΚΑΕ
Comment From NIKOS
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΚΑΡΕ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΣΑΝΚΑΡΕ???
Πριν κάτι μήνες. Πριν ξεδιπλώσει η πουλενάρα μου το τεράστιο ταλέντο της
7:31
Comment From Nasos-athens
Kalispera Kolka mipws yparxei kamia periptwsi na paroume eisitiria gia Karaiskaki???Eimaste kai apo Athens kai mas exoun leipsei kati tetoies ekstrateies...!!!!
δεν δίνει ο Ολυμπιακός. Και η αστυνομία βέβαια...
Comment From nikmit
Stauro ti exeis na peis gia to triptuxo paok-ouiski k iron maiden diskoi....?
7:32
ΠΑΟΚ - βότκα - ροκ εν ρολ... πάει δεν πάει

7:32
Comment From theo69
stavro kalispera..to neo facebook tha to kratiseis aderfe?o zagorakis gt dn exei facebook?apo poion krivetai??
7:33
http://www.youtube.com/watch?v=ZU2k-U2Ze0o&ob=av2eΠάμε λίγο ακόμη
τι έπαθε το φέισμπουκ;
Comment From kostantinos
Στάυρε στο ειπα και στο ξαναλέω κάνε ραδιοφωνο με κουβεντιδη,Τσόρμπα,Χορόζογλου....αντε να μην τεντώνουν τα μυαλά μας τρείς την ωρα.....
Comment From Θανάσης
Σταύρο καλησπέρα έχεις σκεφτεί να κανείς εκπομπή live στο site σου
7:34
πολλά έχω σκεφτεί, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο χρόνος και το χρήμα
Comment From xristos
Ποιο νομίζεις ότι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο μέσα στην χρονιά?
την τάση αυτοκαταστροφής που έχουμε
7:35
Comment From φωτης
αντιβιτολο χρειαζομαστε σταυρο?μας λειπει ενας τετοιος στυλ παιχτης?
7:36
κοίτα, ο αρίας με αναγκάζει μετά τους αγώνες με τότεναμ και εχθές να περιμένω λίγο ακόμη. Ίσως με τον Λαζάρ να καλύπτουν το κενό αλλά και τις ανάγκες του στυλ παιχνιδιού τυο μπόλονι
7:36
Comment From γιωργος συκιες
pes mou ligo eilikrina giati posoi dimosiografoi tou paok dinane papa oti kai kala o contreras paizei xalia stin arxi tis season kai tetoia. Den ananeonei mipos kai piran grammi? filiki erwtisi
7:37
Comment From kous
geia sou lena!!!pixame sto kantroni edw mesa na poume...vradya opliti
7:38
Γιώργο, πηγαίνεις γήπεδο; Γιατί αν πηγαίνεις θα διαπίστωσες πως στον πρώτο αγώνα με την Καρπάτι ήταν επικίνδυνος για την ομάδα, φανερά ανέτοιμος και ευτυχώς που βγήκε. Νομίζω πως κανένας δεν πήρε χαμπάρι τίποτα και πως κατέγραψαν όλοι την πραγματικότητα. Εγώ πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ δεν τον ανανεώνει γιατί θέλει να δει αν του απέμεινε κίνητρο. Αν ο ίδιος θέλει να πάει αλλού, μετά από τα όσα έχει περάσει σε αυτή την ομάδα, είναι δικαίωμά του.
7:38
Comment From Guest
ελα σταυρο η ομαδα φυσαει ρε δεν θελουμε τιποτα αλλο...μονο λιγο τον μικρο να εχει δυναμη και ταχυτητα και να παιξουμε με 2 μεσα στην περιοχη βιερινια και μικρος
7:39
Comment From Dimitris Giannena
ρε δεν σταματάμε λίγο την μίρλα... η ομάδα ρολάρει σιγά σιγά παιζεί ωραία μπάλα και εμείς μουρμουράμε
Comment From Jeydee
Αν μου βρει κάποιος μία ομάδα παγκοσμίως που να κάνει πρωταθλητισμό και να μην έχει άνοιγμα, εγώ πάω πάσο.....
ο κλάους είναι σούπερ...
Jeydee είσαι θεός
Comment From GEORGE
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ
7:40
Comment From kaboul
stayro diavasa oti kleisame ton fetfatzidi g aNtikatastati t vierinhia to kalokairi. paizei ali8eia?

τα ακραία συναισθήματα είναι πάντοτε λάθος. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. θα υπάρχουν καλά και στραβά αποτελέσματα πολλά
Comment From Adelino Adre Freitas
Που εισαι ρε Σταυρο καλησπερα απο την Λαρισα
μόνο αν κάνει πλαστική
Comment From giorgos KALAMATA
APO TA OXURA THS KALAMATAS KALO APOGEUMA SE OLOUS...
Comment From saxpa
stayro xerw rwssika pare me mazi s r file!!!
χαχαχαχαχα
7:41
Comment From Stelios Drama
Και καλησπέρα από την ασπρόμαυρη Δράμα βεβαίως βεβαίως
7:41
Comment From geodent
Σταύρο το ότι η Τούμπα δεν γέμισε είναι για σένα απλά αποτέλεσμα της κρίσης (ακριβό εισιτήριο) ή υποβόσκει τίποτα σε σχέσεις κερκίδας-διοίκησης;
7:42
http://www.youtube.com/watch?v=R2F_hGwD26gΠάμε άλλη μία
Αδερφέ είναι κρίση, γελοίο προίόν και μιζέρια που προέρχεται απ όλους μας
Comment From Kostas
Σταυρο καλησπερα απο την ασπρομαυρη Σαντορινη...Οταν ο Σαντος ελεγε για παιχτες απο τις πισω ζωνες και εφερνε τον Λινο καποια ταγαρια στο ραδιο ελεγαν ''Καλα ολος ο κοσμος βλεπει οτι θελουμε αριστερο εξτρεμ και αυτος φερνει μπακ??''...Παντως ο Μπολονι με εχει κερδισει 1ον με τις τρελλες δηλωσεις του (ειναι ωραια να πουλαει τρελλα καποιος απο την ΠΑΕ εστω και ο προπονητης) και 2ον γιατι βλεπω δουλεια στο γηπεδο με δικα του σημαδια...Και ας τρωμε και παραπανω φασεις...Τωρα με Σπαντασιο να περιμενουμε παραγκωνισμο Ιβιτς εστω και αν ορισμενοι δεν το θελουμε?
7:43
νομίζω πως με αυτόν τον φωτάκη, σπαντάτσιο θα παίζει μόνο όταν λείπει ο γκαρσία
7:43
Comment From panos_stavroupoli
Σταυρε... ο Σαχπατζιδης εχει την οικονομικη δυναμη ή τη διαθεση αν θες να γινει μονος του μεγαλομετοχος?
7:44
δε νομίζω γείτονά μου. Θα το είχε κάνει ήδη τότε...
7:44
Comment From troplo
γιατι δεν πηραμε κανεναν απο βολο και καβαλα?κια πακταραδες και φτηνοι ηταν.Αν οι ομαδα ειχε και δυνατο παγκο θα μπορουσαμε να πουμε για πρωταθλημα.Ο γαυρος εχει 2 ενδεκαδες και σε καποιες θεσει και 3 παικτες και μεις κλοτσησαμε την ευκαιρια για ενα ποιοτικοτατο ροστερ χανοντας παικτες απο τον Άρη και τη τριπολη
7:46
να πάρω παίκτες από τον βόλο και την καβάλα και να χάσω αυτούς που έχω; Αφού όλοι γνωρίζουμε πως παίζουν απλήρωτοι, γιατί κανείς σας δεν τους σέβεται; Τη βλαχομαγκίστικη νοοτροπία είναι αυτή; Όταν σε έβγαζαν στο δρόμο καλά ήταν; Όταν φούσκωνες από περηφάνια; Άντε μάθετε να λειτουργείτε όμορφα και σταματήστε να κάνετε σα στερημένες γκόμενες
7:47
Comment From fan4
Ρε Κολκα,πώς κυκλοφορεις έτσι στη Ζευξιδος με τη Τζαμπαζη;Πες της να βαλει κατι...
Φόρεμα φοράει. Τι να βάλει; Φουστανέλα;
Comment From andreas ARGOS
Σταυρε κανενα σουλτανο θα βρουμε κ εμεις...?παμε μαζι ρωσια και θα φερω ρωσιδες....ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!
Βλάσης Τσάκας οεοεοε οεοεοε
Comment From mike 4
kalispera apo brahami
7:48
το εξωτικό
Comment From Guest
re gatakia parte ton cardoso apo kavala g didumo m garcia n ginei party st kentro!! mazi m t match na vlepoume k pygmaxia na goustaroume!
Comment From Stavros
Geia soy synonomate! exw enoxlhthei tromera me th satsh twv organomenwn apenadti sto ZAGAORAKH! anagnorizw ta lathh toy alla nomizw oti to paratravane me kapoa synthmata toys! xairetismata apo thn apromayrh Syro poy se akoyme syxna!!! PAOK eisai
ο Γκαρσία είναι ο πιο καθαρός παίκτης του πρωταθλήματος.
7:49
Comment From Μητσος4
Σταυρο ισχυει οτι η ρητρα του συμβολαιου του Claus ειναι 3 μιρια? αν ναι μηπως ειναι λιγα για το τσακαλακι μας?
Σταύρο μου, στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, είμαστε όλοι ντεφορμέ. Μα όλοι
με 150 χιλιάρικα συμβόλαιο τι ρήτρα να του βάλεις; Ας παίζει έτσι, ας πάρει παραπάνω και ας του ανεβάσουμε τη ρήτρα
7:50
Comment From 7lofos
γιατι λυθηκε η συνεργασια με Ελευθεριαδη απο τα τμηματα υποδομης? τι ειχε παιχτει ρε Σταυρε?

Comment From dimitris
καλησπέρα απο ασπρόμαυρη καλαμαριά
ασυμφωνία χαρακτήρων, ουσιαστικά δεν τα βρίσκανε..
7:51
Comment From Φώτης
Σταύρο την όλη ιστορία στο βάζελο πως την βλέπεις???Είναι μούφα λες???
7:52
Επειδή νιώθω από Τσάκα, για μούφα την κόβω. Αλλά όταν φτάνει μία ΠΑΕ σε αυτό το σημείο, κάνει τη χαζή μπας και γίνει κανά θαύμα
Comment From paok re
ο leonardo σε τι κατασταση βρισκεται?
μπορεί στο καραϊσκάκη να είναι αποστολή. Καλά είναι
7:53
Comment From Sk
Kalhspera apo thn aspromaurh Souhdia!!
Comment From dimitris
θέλω σταύρο κόλκα υπεύθυνο γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
δημήτρη δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Για να μην ανησυχούν διάφοροι το γράφω
Comment From παοκαρα λεμε ρε!!!
σταυρο κουραγιο και δειξε σε κατι γατακια ( δουκας ) που τον πληρωνουμε τζαμπα να σοβαρευτει και να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ που μας εχουν ξεσκισει διαιτησια και επο και να σταματησει να βγαινει σε εκπομπες τυπου τατιανας (βλεπε ραπτοπουλο ) γιατι μας ρεζιλευει σαν ΠΑΟΚ!!!εμεις τον πληρωνουμε τον κομπλεξικο!!!ολο λαμπρο και τρελα πουλαει!!μαλλον δεν ξερει σε ποια ομαδα ανηκει!!!
7:54
Δεν θέλω να χαρακτηρίζετε κανέναν. Το μόνο που θέλω από αυτούς που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ, είναι να προσφέρουν έστω ένα ευρώ παραπάνω από αυτό που αμείβονται. Και να εκφράζουν τη κουλτούρα του συλλόγου
7:54
Comment From 7lofos
οικονομικο διευθυντη θα προσλαβει η ΠΑΕ η πλεον δεν υπαρχει τετοια σκεψη??? οι δικοι μας οι αραβες υπαρχουν η να γυρισω πλευρο?
7:55
Άσε τους Άραβες και παρακάλα να βρούνε οικονομολόγους, εμπορικούς διευθυντές και επικοινωνιολόγους μπας και υποστηριχτεί καλά η ομάδα μέχρι τέλος
7:55
Comment From dimitris
θα μας σχολιασεις προσληψη λαγογιαννη στο ραδιοφωνο που δουλευεις?σε θέλω σε πιο αντικειμενικο μεσο.καλοπροαιρετη παρατηρηση παντα
7:57
τι σημαίνει αντικειμενικό μέσο; Να πρέπει να ανεχτώ τα επικοινωνιακά τρικ των άλλων ομάδων; Κανένας δεν μου έχει πει στον 103 τι θα πω και τι θα κάνω. Όσο για τη πρόσληψη που αναφέρεις είναι απόφαση του διευθυντή και θα την κρίνω απο τα νούμερα που θα εμφανιστούν στο επόμενο τρίμηνο...
Comment From navas
σταυρο απλα καλησπερα...να σαι παντα καλα τσακαλακι...
Comment From ΠΑΟΚΑΡΑ4
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟ
Comment From andreas ARGOS
με τερμα τι θα κανουμε?πολλη ασταθεια ....
Νομίζω πως η κλεψύδρα του κρέσιτς αδειάζει
7:58
Comment From Dominic
Πρίν 2 χρόνια είχες αναφέρει για την τρομακτική βελτίωση του Παπαζογλου στην προετοιμασία. Πώς τον κρίνεις τώρα? Βλέπεις να κάνει την καριέρα που υποσχότανε? Εγώ που βλέπω ότι έχει λάθος νοοτροπία σφάλω? Στις φώτο στο γεύμα είναι ο μόνος που ασχολείτε με το κινητό του και γενικά νοιώθω ότι είναι εκτός κλίματος της ομάδας μου...
7:59
γενικά νομίζω πως η ίδια η νοοτροπία μας τον έχει αποβάλει. Θα πρέπει να τον αγκαλιάσουμε και όχι να τον έχουμε ως τον προβληματικό του ρόστερ. Είναι άδικο για το παιδί, αλλά και για την ομάδα η οποία θα τον χρειαστεί.
7:59
Comment From Guest
Ελπίδα με ολυμπιακό έχει την Κυριακή;
8:00
δες τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την τελευταία τριετία και θα καταλάβεις τι έχει
8:01
άλλη μία ερώτηση παιδιά και έφυγα...
Comment From George
Σταυρο με τον Κάρπετ τα έχετε βρεί?
Comment From George
Καλησπέρα Στάυρο
8:02
Comment From Theo Patra
Στήριξη σε Ζαγοράκη-Βρύζα. Αυτοί φέρανε τον σωστό προπονητή και πρέπει να το αναγνωρίσουν όλοι και να μην γκρινιάζουμε.
Comment From navas
καλη συνεχεια
γιατί έχουμε τίποτα που να μας ενώνει; Δεν έχω κάτι επί προσωπικού, αλλά θεωρώ πως ο τρόπος σκέψης του απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι προβληματικός.
http://www.onsports.gr/Onsports/Live-Chat/item/118707-Live-Chat-me-ton-Stayro-Kolka