εχει και συνεχεια
1)ΕΓΩ ΣΟΥ Τ ΑΓΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΨΩΣΑΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ...ΚΡΑΤΑΗ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΑΤΣ..ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗ Η ΝΑ ΒΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΥΦΗ Η ΘΑ ΒΑΛΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ....Η ΘΑ ΓΙΝΗ ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΗ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ
Μπα, δεν είναι έτσι. Ουτε θα φυγει κανενας μην ανησυχείς. Το ΠΑΣΟΚ περιμένουν να τους σβήσει τα χρέη ο Βενιζέλος. Ολα θα πάνε καλα. Απλα θα πεθάνει ο κόσμος απο την πλήξη βλέποντας το ποδόσφαιρο (
του Σάντος.2)Κούρασες φίλε με τις κρίσεις σου για τον ΠΑΟΚ. Τα ίδια και τα ίδια, τα εμπεδώσαμε, μην κουράζεσαι άλλο. Έχουμε μάθει να είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε και δεν εμπιστευόμαστε. Οι καταστάσεις μας έκαναν έτσι.
Εγω μπορει να κουρασα με τις κρίσεις μου αλλα ότι σας λεω βγαίνει κατα γράμμα. Το κακό για τον ΠΑΟΚ δεν είναι οι κρίσεις αλλα το απίστευτο κουραστικό ποδόσφαιρο που παίζει.3)Μετά χαράς διαπιστώνω ότι οι πρακτικές Ε.Π.Ο. και των τσάρτερ της χαράς, συνεχίζονται αυτούσιες και στον ΠΑΟΚ. Ακόμα θυμάμαι φίλους να προσπαθούν να κλείσουν θέση και εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και ξαφνικά...10 ολόκληρα λεπτά να διαβάζουν ότι οι εκδρομές είναι overbooked!!! Και ναί, είναι άδικη η επίθεση στο Ζαγοράκη, αλλά ευθύνεται κι αυτός για τον τρόπο που «πέρασε» ο...Μεγαλομέτοχος στη διοίκηση. Πολλές συμπτώσεις ρε συ Αντώνη...
Εσυ τα λες αυτα. Εγω δεν εχω πει τίποτα. Δεν τα ξερω αυτα. Είμαι απο χωριό...http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/questions.html?view=questionsΑν κουραζεσαι αγαπουλα βαλε κονεξ, θα σωθεις..η ξεκινα γυμναστηριο...επιτιθεται με μανια στον Σαντος και δεν κοιταει να πει κατι για κατι τυχαρπαστους που καθονται κατι 3μηνα στον παγκο του ολιεμπιακου..πως ειπες? Α, ναι , σωστα!ΚΑΙ αυτοι κουπα-ες σηκωσαν. Εκπληκτικο ποδοσφαιρο, μεγαλοι προπονηταδες να ουμε. Κατω τα χερια απο τον Σαντος βρε λερα. Τα καλα του ειναι πολλα περισσοτερο απο τα χουια του. Η αναλογια των κατω ειναι χειροτερη. Αντε απο εδω.Δωστου και του Σαντου 20 ΜΥΡΙΑ για μεταγραφες, δωστου 10 και καντου και ενα μπατζετ διπλασιο και μετα κρινε τον. Και δωστου μια 5ετια. Οχι τη μια 9ος, την αλλη 2-4ος, μετα δε ξερω γω τι. Να ναι στο κολπο αρκετα χρονια. Και αυτο επιτυχια ειναι.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. Εχει χαλαστει ο πιγκουινος με το θεαμα του ΠΑΟΚ. Απο ποτε ρε σε ενοιαξε εσενα ο ΠΑΟΚ?
Τα χρεη του ΠΑΟΚ θα τα σβησει αυτος που εσβησε της κουλας και της ομαδας σου..επιλεκτικη μνημη και αναφορες αλλου..στα φυτα του 1 ευρω και του νοβασπορ φμ.
Οσον αφορα την τριτη του τοποθετηση θα θελα να πω οτι κι εγω απο χωριο καταγομαι. Δεν πουλαω τρελα ομως..κατι τσουζει Αντωνακη..πολυ ομως..και να σαι σιγουρος οτι οταν βρω τα στοιχεια επακριβως θα τα δημοσιοποιησω..