Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 128718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
touche o north...έλεος! πόσο επιτηδευμένα είναι μερικά πράγματα?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο τους κώλους τους.
τζάμπα αλληλο-διαφήμιση.
Το μόνο που κρατώ είναι την εγγύηση της Κόλκας security.
Πάμε παρακάτω.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline ved

• Αλλαγή
οταν τα λαμογια τα σπασουν μεταξυ τους μαθαινεις αληθειες.

η πλακα ειναι οτι και οι δυο αναφερουν αληθειες,,

φυσικα μην ξεχναμε μιστερ κολκας οτι στον λιμπερο καθε πρωι του γλυφες τον κωλο του καρπετοπουλου,
και εκανες την κοτα
και οταν τον κραζαμε ελεγες==> εχουμε να μαθουμε πολλα απο τον καρπετοπουλο.

τωρα που δεν συνεργαζεστε του δειχνεις το μποι σου.

CLUB LARISA

• Guest
ο Κολκας τοσα χρονια που ο καρπετοποθλος ξεφτιλιζει τον ΠΑΟΚ το παιζει υπερανω,μολις επιτεθηκε στο συναφι της δημοσιογραφιας(ο θεος να την κανει) απαντησε και υπερασπιστηκε μαζι με το συναφι του και τον ΠΑΟΚ.Ευγε....

ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός

Offline cure

• Αλλαγή
Όσο και να με πονάει που το λέω ο κοντός πούστης λέει κάποιες αλήθειες, με κυριότερη όλων αυτό που είναι φως φανάρι και με τρελαίνει προσωπικά όλον αυτόν τον καιρό. Οι επιλογή συμμάχων από την ΠΑΕ μέσα από σκατοφάρα των δημοσιογράφων, με προεξάρχοντα όλων τον Κόλκα. Γι' αυτό και αντέδρασε όπως λέτε, χωρίς προσωπικά να έχω ακούσει τι είπε, αλλά φαντάζομαι. Μη ξεχνάμε πως χρόνια συνεργάτες ο ένας ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά τον άλλον. Αυτούς όμως ποιος τους γαμάει. Ο ΠΑΟΚ έχει σημασία.

Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν με τίποτα τι χρειάζεται τα επικοινωνιακά τρικ μία ΠΑΕ έντιμη και καθαρή, που σχεδόν καμία επιλογή της δεν αμφισβητείται από τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Καταλήγω στη διαπίστωση πως η παντελής απουσία οργανωμένης επικοινωνιακής πολιτικής κάνει στο μυαλό των διοικούντων την ΠΑΕ αναγκαία αυτή τη "συμμαχία". Λόγω ίσως ανασφάλειας στο επικοινωνιακό κομμάτι, που κακά τα ψέματα δεν είναι το φόρτε τους και κυρίως του Ζαγοράκη. Ελπίζω γρήγορα η ΠΑΕ να καταλάβει πως οι λυκοφιλίες είναι επικίνδυνες και πάνω απ' όλα να βρει τρόπο να μιλάει απεύθειας στο λαό αλλά και να ακούει απευθείας το λαό κι όχι αυτό που της μεταφέρουν οι "σύμμαχοι της".

Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά πως ο κάθε δημοσιοβλάχος δεν το έχει σε τίποτα να παρουσιάσει τη μέρα νύχτα. Αντιθέτως το θεωρεί και μαγκιά του. Όταν λοιπόν οι ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ βγάζουν τρελό όλο τον κόσμο με το έτσι θέλω, προκαλούν ενστικτώδεις αντιδράσεις και δυσπιστία εκεί που δεν υπάρχει.

Ο ΠΑΟΚτσής σηκώνει μόνο την αλήθεια κι όχι τη προπαγάνδα του κάθε φίτσουλα. Γι' αυτό και όταν βγαίνει ο Πρόεδρός του και μιλάει απευθείας στο λαό όπως θα κάνει μεθαύριο ο ΠΑΟΚτσής γεμίζει χαρά μέσα του ακόμη κι αν ακούσει ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε μέτρια ομάδα και οικονομικά προβλήματα. Όπως κάνει ήδη γιατί ακούει εδώ και δύο χρόνια αλήθειες και καταλαβαίνει τι γίνεται και στηρίζει.

Αν όμως ο ΠΑΟΚτσής ακούει αντί τη διοίκησή του, κάποιους "συμμάχους" που πουλάνε εξυπνάδα και κάτσε να σε πω εγώ τι να κάνεις τότε αντιδρά και καλά κάνει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
Διαφωνω
 με τη λογικη σου οτι οι δημοσιογραφοι ειναι φερεφωνα της ΠΑΕ.
αν δεν τους ακους ή δεν τους διαβαζεις δεν μπορεις να ξερεις κ αν κανουν κριτικη..

πολυ καλα εκανε ο κολκας κ ο καθε κολκας που απαντησε στον γλειωδη..μαλιστα ο γλειωδης σαλιαρης εξαφανισε το αρθρο του..
δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο κ αν σου λεει κατι οτι ο γλειωδης επελεξε τη συγκεκριμενη στιγμη να δημοσιοποιησει ενα ασχετο με τη συγκεκριμενη στιγμη προβλημα στα του ΠΑΟΚ(κατα τη γνωμη του παντα).

το αρθρο του γλειωδη καθως δεν ειναι ρεπορτερ ομαδας το διαβασαν οπαδοι απο ολη τη χωρα..
επισης ο γλειωδης λογω της κοντρας του με τον γκαγκατση τα εχει βαλει με ολο το οικοδομημα του ΠΑΟΚ.
Στα αρχιδια μου εμενα αν εχει την οποιαδηποτε προσωπικη κοντρα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να αντιμετωπιζει ολο το οικοδομημα του ΠΑΟΚ με τον ιδιο τροπο..
ουτε να θεωρει τους οπαδους του ΠΑΟΚ φυτα που σχηματιζουν αποψη απο τα γραφομενα των δημοσιογραφων.ολοι βλεπουμε κ κρινουμε την διοικηση ζαγορακη..

ο γλειωδης σημερα εγραψε κ αλλο αρθρο...για τα οσα εγιναν στο καυτατζογλειο...
Κ ΠΑΛΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΛΕΙΩΔΗΣ ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΑΟΚ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΟΓΛΕΙΟ
ΛΕΣ Κ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ..

σε αυτον τον πολεμο εγω θα ειμαι με τον δημοσιογραφο του ΠΑΟΚ..Κ δεν εχω κανεναν λογο να μην το κανω..
το τι με πασαρει ο δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ ειναι δικο μας θεμα..κ δεν θα το λυσει ο γλειωδης.
κ αν δεν αρεσει στον ΓΛΕΙΩΔΗ αυτο τοτε εχω να του πω οτι με τον ιδιο τροπο λειτουργουν κ οι ρεπορτερ στην αθηνα..κ τοσο καιρο στον αρη.
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΘΡΟ..ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ??Ε ΓΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ?

γιατι δηλαδη να ξεφτυλιζει την ομαδα στο πανελληνιο κ να περναει το κλιμα οτι η διοικηση εχει την αναγκη των δημοσιογραφων για να κρυβει τα κακως κειμενα κ την κακοδιαχειρηση της?

makptol

• Guest
απιστευτο κομπλεξ το μουνοπανο με μας αυτος και οφιλος του ο πανουτσος.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
εχει και συνεχεια
1)ΕΓΩ ΣΟΥ Τ ΑΓΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΨΩΣΑΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ...ΚΡΑΤΑΗ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΑΤΣ..ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗ Η ΝΑ ΒΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΥΦΗ Η ΘΑ ΒΑΛΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ....Η ΘΑ ΓΙΝΗ ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΗ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ
Μπα, δεν είναι έτσι. Ουτε θα φυγει κανενας μην ανησυχείς. Το ΠΑΣΟΚ περιμένουν να τους σβήσει τα χρέη ο Βενιζέλος. Ολα θα πάνε καλα. Απλα θα πεθάνει ο κόσμος απο την πλήξη βλέποντας το ποδόσφαιρο (;) του Σάντος.

2)Κούρασες φίλε με τις κρίσεις σου για τον ΠΑΟΚ. Τα ίδια και τα ίδια, τα εμπεδώσαμε, μην κουράζεσαι άλλο. Έχουμε μάθει να είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε και δεν εμπιστευόμαστε. Οι καταστάσεις μας έκαναν έτσι.
Εγω μπορει να κουρασα με τις κρίσεις μου αλλα ότι σας λεω βγαίνει κατα γράμμα. Το κακό για τον ΠΑΟΚ δεν είναι οι κρίσεις αλλα το απίστευτο κουραστικό ποδόσφαιρο που παίζει.

3)Μετά χαράς διαπιστώνω ότι οι πρακτικές Ε.Π.Ο. και των τσάρτερ της χαράς, συνεχίζονται αυτούσιες και στον ΠΑΟΚ. Ακόμα θυμάμαι φίλους να προσπαθούν να κλείσουν θέση και εισιτήρια από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και ξαφνικά...10 ολόκληρα λεπτά να διαβάζουν ότι οι εκδρομές είναι overbooked!!! Και ναί, είναι άδικη η επίθεση στο Ζαγοράκη, αλλά ευθύνεται κι αυτός για τον τρόπο που «πέρασε» ο...Μεγαλομέτοχος στη διοίκηση. Πολλές συμπτώσεις ρε συ Αντώνη...
Εσυ τα λες αυτα. Εγω δεν εχω πει τίποτα. Δεν τα ξερω αυτα. Είμαι απο χωριό...
http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/questions.html?view=questions

Αν κουραζεσαι αγαπουλα βαλε κονεξ, θα σωθεις..η ξεκινα γυμναστηριο...επιτιθεται με μανια στον Σαντος και δεν κοιταει να πει κατι για κατι τυχαρπαστους που καθονται κατι 3μηνα στον παγκο του ολιεμπιακου..πως ειπες? Α, ναι , σωστα!ΚΑΙ αυτοι κουπα-ες σηκωσαν. Εκπληκτικο ποδοσφαιρο, μεγαλοι προπονηταδες να ουμε. Κατω τα χερια απο τον Σαντος βρε λερα. Τα καλα του ειναι πολλα περισσοτερο απο τα χουια του. Η αναλογια των κατω ειναι χειροτερη. Αντε απο εδω.Δωστου και του Σαντου 20 ΜΥΡΙΑ για μεταγραφες, δωστου 10 και καντου και ενα μπατζετ διπλασιο και μετα κρινε τον. Και δωστου μια 5ετια. Οχι τη μια 9ος, την αλλη 2-4ος, μετα δε ξερω γω τι. Να ναι στο κολπο αρκετα χρονια. Και αυτο επιτυχια ειναι.
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. Εχει χαλαστει ο πιγκουινος με το θεαμα του ΠΑΟΚ. Απο ποτε ρε σε ενοιαξε εσενα ο ΠΑΟΚ?

Τα χρεη του ΠΑΟΚ θα τα σβησει αυτος που εσβησε της κουλας και της ομαδας σου..επιλεκτικη μνημη και αναφορες αλλου..στα φυτα του 1 ευρω και του νοβασπορ φμ.

Οσον αφορα την τριτη του τοποθετηση θα θελα να πω οτι κι εγω απο χωριο καταγομαι. Δεν πουλαω τρελα ομως..κατι τσουζει Αντωνακη..πολυ ομως..και να σαι σιγουρος οτι οταν βρω τα στοιχεια επακριβως θα τα δημοσιοποιησω..

Offline cure

• Αλλαγή
Σήμερα ξεφτιλίστηκε η "μπαλαδόφατσα" ο Κόλκας και με τον Κουτσιανικούλη και με τον Κονσεϊσάο και με τον Ίβιτς και με τον Φιλομένο  και με τα τρεχάματα του κώλου και με τις πούτσες τις μπλε.

Βάλε μαλάκα τη γνώμη στον κώλο σου τώρα και σάλτα και γαμήσου. Πως θα μπαλώσεις τώρα τη ρόμπα τη ξεκούμπωτη μαλάκα; Άντε κι εσύ και το σινάφι σου που θα μας κάνετε το άσπρο μαύρο.

Ο ανέτοιμος Κουτσιανικούλης που υστερεί από τον Κονσεϊσάο, ο Ίβιτς που κάνει το παιχνίδι με την ποιότητά του που δεν έχει άλλος, ο Φιλομένο που δεν ταιριάζει με τον Μουσλίμοβιτς και τον Κονσεϊσάο που δεν πρέπει να βγαίνει γιατί από τα πόδια του δημιουργούνται όλα τα γκολ.

3-0 στο ημίχρονο με τέτοια μπάλα ο ΠΑΟΚ του μυαλού σου ούτε στον ύπνο σου δεν μπορεί να παίξει. Βλάκα

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
Ήθελα καιρό να γράψω για τον κόλκα και γράφω με αφορμή τον paokcure. Με έχει κουράσει πάρα μα πάρα πάρα πολυ. Εγώ είμαι οπαδός και ο προπονητής επιλέγει τους παίκτες κύριε κολκά, εσύ όμως μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με τις εμμονές σου και κατάντησες κουραστικός. Φτάνει πια να μας λες τι πρέπει και τι δεν πρέπει παράτα την δημοσιογραφία και γίνει προπονητής. Κάποιοι έχουν μπερδέψει την δημοσιογραφία με το ονειρό τους να γίνουν προπόνητες χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις.

giannis80

• Guest
Κάτι άσχετο. Μας λένε κομπλεξικούς,μίζερους, μίζερη πόλη και λοιπές παπαριές. Όταν μια ομάδα έχει 3-0 τέρματα και μια άλλη έχει 1-0 τέρματα, και σαν κανάλι παρουσιάζεις την βαθμολογία και βάζεις την δεύτερη πάνω από την πρώτη για να φανείς καλός στο κοινό που βρίσκεται η έδρα του καναλιού σου, αυτό δεν είναι κόμπλεξ?

Offline cure

• Αλλαγή
Σήμερα μπορώ να πω ότι τα είδα όλα. Να βλέπω στο Novasports τον Γούναρη να κράζει τον Σάντος και να λέει με λίγα λόγια πως παίζουμε σαν χωριό και να υπερασπίζονται την ομάδα, λέγοντας πόσο καλή είναι και πως είναι νωρίς να τη καταδικάζουμε, ένας αντίπαλος ο Μαντούκα της αεκ και... ο Μπραουδάκης  :o
Ο δε Μαντούκα μέλι έσταζε. Αφού κάθησα και το είδα γιατί νόμιζα πως τον πήραμε στον ΠΑΟΚ!

GeorgT

• Guest
Διάλογος σημερα το πρωί στο ράδιο:

Κόκκινος:          500 ατομα στείλανε κιολας την ερώτηση τους στον Ζαγορ!
Ραπτο-μπουλος:  ΑΑΑ ωραια βγάλανε λεφτα κ απο εκει απο τον κόσμο
Κόκκινος:           Οχι ρε τη λεφτα να βγάλανε
Ραπτο-μπουλος:  εεε τη με SMS δεν τα στείλανε?
Κόκκινος:           οχι ρε email!
Ραπτο-μπουλος:  αααα κακος με sms επρεπε να το κάνουν!!!!! :o :o :o

Offline savage republic

• Βασικός
Γιατί ρε GeorgeT αγόρι μου κάθεσαι και ακούς τον κάθε κομπλεξικό; Γιατί;

GeorgT

• Guest
Δεν ακούω γενικα ράδιο ρε αλλα ο ραπτοπουλος, αν δεν τον πάρεις στα σοβαρά (κατι σαν το Λαζοπουλο δηλαδή) εχει πολύ γέλιο!

Offline babis36

• Αλλαγή
Aντώνης Πανούτσος /
Σε μερικές περιπτώσεις το αποτέλεσμα δικαιολογεί την τακτική, αλλά στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα για να δικαιολογηθεί η μπάλα που παίζει η ομάδα, όπως άλλωστε και κάθε ομάδα του Σάντος. Με την απόκτηση του Μπράις Μουν αρκετοί αναθάρρησαν ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Μόνο από αυτά που έχει αφήσει ο Σάντος να φανούν στις έξι σεζόν που έχει δουλέψει στην Ελλάδα, το πιο πιθανό είναι να μοιάσει ο Μουν με τον ΠΑΟΚ παρά ο ΠΑΟΚ με τον Μουν.

Η γρια κομπλεξική πουστρου συνεχιζει τις γνωστες πιπες. Καλύτερη απάντηση :ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ SPORTDAY
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Αφου τα λεμε και τα ξαναλεμε! Γαμιουνται μεταξυ τους η χοντρη καραφλη αδερφη με την αλλη την παθητικη μικρη σιχαμενη χοντρη  καμπια. Κακογαμημενες αδερφες

.-
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

CLUB LARISA

• Guest
ΚΟΛΚΑ, ΜΙΝΟ, ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗ Κ ΟΣΟΙ "ΡΕΠΟΡΤΕΡ" του ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Α.Ε.:

ΕΙΣΤΕ ΚΙΡΙΖΙΑ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Κ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ......

Δεν φταίει κανένας καρπετόπουλος, κανένας "Αθηναίος" για το οτι μας κάνουν πόλεμο. Εσείς φταίτε.Καλα ρε γελοίοι, καλά ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ, κακό συναπάντημα, γελάει ο ντουνιάς όλος μαζί σας.....ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ?Ο Κουτσιανικούλης, η σχέση με την ΚΑΕ κ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

Ήμαρτον ρε μπινέδες, ήμαρτον ρε πουσταριά, γαμώ τα λεφτά που παίρνετε κ παίζετε με τα νεύρα μας. Είστε χειρότεροι απο τους ΚαρπετοΓκίνοΠανούτσηδες κ θέλετε μπουνίδια για να στρώσετε. Είστε Αίσχη κ μουνόπανα. Έπρεπε να περιμένουμε τις απαντήσεις των μέηλ για να βγάλουμε άκρη. Γι' αυτό έγινε η κίνηση κ σωστά απ' την ΠΑΕ.
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ