Καρπετόπουλε, μόνο από το ηλίθιο βλέμμα και την φάτσα σου που φωνάζει "είμαι πανίβλακας" καταλαβαίνει κανείς τι άτομο είσαι. Κάνε πρώτα την καριέρα του Ζαγοράκη, φτάσε τις διακρίσεις που έχει αυτός ο άνθρωπος και μετά μίλα. Υποτακτικέ δούλε. Ούτε για φτωχοβίζιτα στη Γιαννιτσών με τα τραβέλια δεν κάνεις. Μας έχετε βγάλει από τα ρούχα μας όλους. Μετά άμα τρώτε ξύλο βγαίνετε να το παίξετε οι "ήρωες δημοσιογράφοι" που δεν συμβιβάστηκαν και τις φάγανε επειδή λέγανε αλήθειες. Όπου σας πετύχουμε ρε θα σας σπάμε τα παϊδια. Δούλοι των αφεντικών σας και τσιμπουκοπαρακαλιάρηδες της συμφοράς. Είπαμε ρε πούστη μου, κόσμια, πολιτισμένα, με διάλογο κλπ. αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Όταν σήκωσε ο Ζαγοράκης το Euro, όλοι ήσασταν σε φάση: Ο αρχηγός, ο γίγαντας, ο τσαμπουκάς και τώρα τα γυρίζετε μουνόπανα. Οι μεταχειρισμένες σερβιέτες της γκόμενάς μου πιο πολύ αξία έχουν από κάτι άτομα σαν την πάρτη σας. Επειδή είμαι και μέταλο, θα σας παραπέμψω σ' ένα τραγούδι των Metallica που λέει: Fight fire with fire. Πόλεμο θέλετε; Πόλεμο θα έχετε γαμώ το αθηναϊκό κράτος σας. Μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι όταν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, σπάει το κεφάλι σου και όχι ο τοίχος. Ο λαός του ΠΑΟΚ λοιπόν δεν είναι απλά τοίχος, αλλά βράχος ακλόνητος ρε. Θα στηρίξουμε τον ΠΡΟΕΔΡΟ μας μέχρι τέλους (δικού σας εννοείται). Μέχρι να σπάσετε ή καλύτερα να σας σπάσουμε τα κεφάλια. Άντε γιατί γεμίσαμε αλήτες τύπου Πανούτσου, Καρπετόπουλου, Μπραουδάκη κλπ. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι δεν ζούμε σε εποχές Βουλινού, Μπατατούδη ή Γούμενου - Παγώνη, αλλά στην χρυσή εποχή του ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Άρχισαν φαίνεται να τσούζουν οι κώλοι σας, αλλά δεν θα τους αφήσουμε έτσι. Πρώτα θα σας γαμήσουμε και μετά θα σας ρίξουμε και αλάτι στις πληγές. Τσογλάνια.
Υ.Γ. Θα παρακαλούσα τους moderators και τους αναγνώστες να με συγχωρήσουν για το ύφος του post, αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει ως εκεί που δεν παίρνει και είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι έτσι. Δεν αντέχω άλλο να μας μειώνουν και να μας πολεμάνε κατά αυτόν τον πούστικο τρόπο. Είναι σα να μαλώνω εγώ με κάποιον αντρίκεια με τις γροθιές μου και ο πούστης βγάζει μαχαίρι. Καθαρά αδερφίστικο.