Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 130207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BLACK DOG

• Guest
μην πιστευετε κανεναν πουστη καρπετοπουλο . σχεδον ολοι τα ιδια σκατα ειναι . μια τα λεν ετσι μια αλλιως μπας και γλυτωσουν το κραξιμο και το γιαουρτι οταν θα ειμαστε εμεις απο πανω .
 ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟς ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Καρπετόπουλε, μόνο από το ηλίθιο βλέμμα και την φάτσα σου που φωνάζει "είμαι πανίβλακας" καταλαβαίνει κανείς τι άτομο είσαι. Κάνε πρώτα την καριέρα του Ζαγοράκη, φτάσε τις διακρίσεις που έχει αυτός ο άνθρωπος και μετά μίλα. Υποτακτικέ δούλε. Ούτε για φτωχοβίζιτα στη Γιαννιτσών με τα τραβέλια δεν κάνεις. Μας έχετε βγάλει από τα ρούχα μας όλους. Μετά άμα τρώτε ξύλο βγαίνετε να το παίξετε οι "ήρωες δημοσιογράφοι" που δεν συμβιβάστηκαν και τις φάγανε επειδή λέγανε αλήθειες. Όπου σας πετύχουμε ρε θα σας σπάμε τα παϊδια. Δούλοι των αφεντικών σας και τσιμπουκοπαρακαλιάρηδες της συμφοράς. Είπαμε ρε πούστη μου, κόσμια, πολιτισμένα, με διάλογο κλπ. αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Όταν σήκωσε ο Ζαγοράκης το Euro, όλοι ήσασταν σε φάση: Ο αρχηγός, ο γίγαντας, ο τσαμπουκάς και τώρα τα γυρίζετε μουνόπανα. Οι μεταχειρισμένες σερβιέτες της γκόμενάς μου πιο πολύ αξία έχουν από κάτι άτομα σαν την πάρτη σας. Επειδή είμαι και μέταλο, θα σας παραπέμψω σ' ένα τραγούδι των Metallica που λέει: Fight fire with fire. Πόλεμο θέλετε; Πόλεμο θα έχετε γαμώ το αθηναϊκό κράτος σας. Μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι όταν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, σπάει το κεφάλι σου και όχι ο τοίχος. Ο λαός του ΠΑΟΚ λοιπόν δεν είναι απλά τοίχος, αλλά βράχος ακλόνητος ρε. Θα στηρίξουμε τον ΠΡΟΕΔΡΟ μας μέχρι τέλους (δικού σας εννοείται). Μέχρι να σπάσετε ή καλύτερα να σας σπάσουμε τα κεφάλια. Άντε γιατί γεμίσαμε αλήτες τύπου Πανούτσου, Καρπετόπουλου, Μπραουδάκη κλπ. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι δεν ζούμε σε εποχές Βουλινού, Μπατατούδη ή Γούμενου - Παγώνη, αλλά στην χρυσή εποχή του ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Άρχισαν φαίνεται να τσούζουν οι κώλοι σας, αλλά δεν θα τους αφήσουμε έτσι. Πρώτα θα σας γαμήσουμε και μετά θα σας ρίξουμε και αλάτι στις πληγές. Τσογλάνια.

Υ.Γ. Θα παρακαλούσα τους moderators και τους αναγνώστες να με συγχωρήσουν για το ύφος του post, αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει ως εκεί που δεν παίρνει και είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι έτσι. Δεν αντέχω άλλο να μας μειώνουν και να μας πολεμάνε κατά αυτόν τον πούστικο τρόπο. Είναι σα να μαλώνω εγώ με κάποιον αντρίκεια με τις γροθιές μου και ο πούστης βγάζει μαχαίρι. Καθαρά αδερφίστικο.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

Συνήθως μετά τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του λαού του ΠΑΟΚ οι υπουργοί έτρεχαν στη Σαλονίκη: αυτή τη φορά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ίσως γιατί όλοι ξέρουν το πρόβλημα, αλλά κανείς τη λύση του. Αντιθέτως ο «λαός του ΠΑΟΚ» έγινε θέμα συζήτησης για μία ακόμα Κυριακή, αυτή τη φορά γιατί έκανε κατάληψη στην Τρίπολη. Η συμπεριφορά μιας μερίδας οπαδών και οι διεκδικήσεις της διοίκησης είναι θεωρητικά δύο πράγματα διαφορετικά. Ομως, θα συνιστούσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αν θέλει να πιάσουν τόπο οι πιέσεις του στα κυβερνητικά στελέχη, να κάνει κάτι για να συνετίσει κάποιους που μοιάζουν να μη μαζεύονται. Κυρίως γιατί αν γίνει κάτι ακραίο (που παραλίγο να γίνει στην Τρίπολη), κάτι μου λέει ότι οι έτσι κι αλλιώς «μπερδεμένοι» με τη λύση του προβλήματος του ΠΑΟΚ κρατικοί λειτουργοί θα πατήσουν σ' αυτό για να αποποιηθούν τις ευθύνες της λύσης του.

Μάκης

Το κράτος είναι στριμωγμένο με το θέμα του ΠΑΟΚ. Κυβερνητικοί παράγοντες αναγνωρίζουν ότι τα περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ που χρωστά ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό δημόσιο μετά την αφαίρεση των προσαυξήσεων είναι μεν αποτέλεσμα κακής διαχείρισης, αλλά προέκυψαν και εξαιτίας της έλλειψης ελέγχων. Το κράτος στις περιπτώσεις των ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών ελέγχει σχεδόν πάντοτε μετά το «μεγάλο φαγοπότι», αφού δηλαδή γίνει το «έγκλημα»: για την ακρίβεια, δεν ελέγχει, ρυθμίζει. Το νομοθετικό πλαίσιο περί επαγγελματικού αθλητισμού, έτσι όπως διαμορφώθηκε από το 1979 και έπειτα με πέντε συνολικά νόμους, επιτρέπει στα φυσικά πρόσωπα που διοικούν τις ΠΑΕ να τις καταχρεώνουν χωρίς ποινικές ευθύνες. Οσοι όλο αυτό το διάστημα δημιούργησαν χρέη απλώς τα μεταβίβασαν στον επόμενο ιδιοκτήτη: ο Μάκης Ψωμιάδης είχε πει κάποτε θυμόσοφα ότι «στο ποδόσφαιρο ο επόμενος πληρώνει τον προηγούμενο». Και ο φαύλος κύκλος δεν κλείνει ποτέ, προσθέτω εγώ.

Βούληση

Εκτός από την πολιτική βούληση υπάρχει και το προηγούμενο. Δεν έχουμε ένα κράτος που προέκυψε στις εκλογές του Σεπτέμβρη από παρθενογένεση. Τριάντα χρόνια τώρα, μπροστά στο δίλημμα «ασκώ ελέγχους και επιβάλλω πτωχεύσεις» ή «καλοπιάνω οπαδούς και στρουθοκαμηλίζω» η πολιτεία έκανε το δεύτερο. Οι κυβερνήσεις πρόσφεραν δεκανίκια σε ετοιμόρροπες οικονομικά ΠΑΕ μέσω ρυθμίσεων που ψηφίζονταν πάντοτε με τη μέγιστη πολιτική συναίνεση -μην το ξεχνάμε. Η δικαιολογία της προνομιακής μεταχείρισης των ΠΑΕ ήταν ότι σε περίπτωση πτώχευσης το κράτος θα έχανε όλα τα οφειλόμενα. Ετσι, αντί να γίνει το προφανές, δηλαδή να προβλεφτεί νομοθετικά η τιμωρία των προέδρων των ΠΑΕ που οδήγησαν τις ομάδες τους στην απόλυτη οικονομική καταστροφή, αναζητούνταν τρόποι για να διευκολυνθούν οι χρεοκοπημένες εταιρείες και όσοι αναλάμβαναν την οικονομική εξυγίανσή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη ρύθμιση χρεών που έγινε ποτέ (το πρώτο χάρισμα δηλαδή) ανακοινώθηκε το 1979 ακριβώς με την ιδρυτική πράξη του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου: με τη σύστασή τους οι ΠΑΕ απέκτησαν το προνομιακό τότε δικαίωμα να πληρώσουν σε πενήντα δόσεις και χωρίς προσαυξήσεις όλα τα χρέη που κουβαλούσαν τα ποδοσφαιρικά τμήματα των ερασιτεχνικών σωματείων από τα οποία αυτές προέρχονταν.

Αρχή

Φυσικά ήταν να μη γίνει η αρχή. Το 1992 (μετά την επεισοδιακή φυγή του Γιώργου Κοσκωτά από τον Ολυμπιακό) το σύνολο της Βουλής (με μοναδική εξαίρεση το ΚΚΕ) ψήφισε τον Νόμο 2021 που κατέθεσε ο Στέφανος Μάνος: με τα άρθρα 13, 14 και 15 ρυθμίζονταν τα χρέη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά (πιο συγκεκριμένα οι οφειλές προς την κρατικοποιημένη μετά το σκάνδαλο Τράπεζα Κρήτης) όχι απλώς χαριζόταν, αλλά αποπληρωνόταν από το δημόσιο: μιλάμε για οφειλές της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ! Ο νέος πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης πλήρωσε τελικά τα υπόλοιπα, δηλαδή 9 εκατομμύρια ευρώ περίπου σε 120 δόσεις. Στον νόμο Μάνου, έπειτα από μια σχετική τροποποίηση, βρήκαν καταφύγιο και άλλες 22 ΠΑΕ ένα μόλις χρόνο αργότερα. Και αυτές ρύθμισαν τα χρέη τους σε ενενήντα δόσεις! Ακολούθησε μια νέα ρύθμιση το 1996 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που αφορούσε νέα χρέη της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ από 25 ΠΑΕ που δεν είχαν μπει στις προηγούμενες ρυθμίσεις. Ολα αυτά πριν φτάσουμε στους νόμους περί ειδικής εκκαθάρισης που ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμπνεύστηκε το 2001, στην περίφημη χρήση του άρθρου 44, που το 2004 έσωσε από διάλυση την ΑΕΚ και τον Αρη και στις ρυθμίσεις χρεών που ο Γιώργος Ορφανός και οι συνεργάτες του πρόσφεραν σαν σανίδα σωτηρίας στους χρεοκοπημένους τα δύο τελευταία χρόνια.

Ανάξια

Αν δεν υπήρχαν αυτές οι προηγούμενες καιροσκοπικά κρατικές παρεμβάσεις, η απαίτηση του ΠΑΟΚ για λύση στα προβλήματα που δημιούργησαν οι διοικήσεις του θα ήταν ανάξια συζήτησης. Τώρα και με τέτοιο παρελθόν χαριστικών παρεμβάσεων ποιος κρατικός λειτουργός θα τολμήσει να πει στους οπαδούς και τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ ότι αυτά που ζητούν δεν γίνονται; Από ό,τι βλέπω, κανείς! Εκτός κι αν οι ίδιοι οι οπαδοί με τη συμπεριφορά τους έστρεφαν αλλού τη συζήτηση. Αν, π.χ., γινόταν το γήπεδο της Τρίπολης πεδίο μάχης, να είσαστε βέβαιοι ότι η συζήτηση που ο Ζαγοράκης προσπαθεί με κόπο να επιβάλει θα μετατοπιζόταν. Για την ακρίβεια, κανείς δεν θα συζητούσε αν ο ΠΑΟΚ έχει τα δίκια του και όλοι θα στέκονταν στη βίαιη αντίδραση των οπαδών του.

Χαλινάρι

Συμφέρει τον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο; Δεν το νομίζω. Γι' αυτό καιρός είναι να μπει λίγο χαλινάρι στους γραφικούς ταραξίες και γρήγορα. Το λέω στον Ζαγοράκη και θα με καταλάβει: «διοικώ» σημαίνει και «κακοκαρδίζω»...

www.sport-fm.gr

Ρε μάγγες...
Καλή η αντιγραφή από το κείμενο του συλλαλητηρίου, αλλά ο μπουνταλάς γιατί δεν άλλαξε κάποια συγκεκριμένα σημεία και καρφώθηκε??? Υπογραμίζω ορισμένα, αν και θα έπρεπε να τα υπογραμίσω όλα!!!
 :lol: :lol: :lol:

Άλλαξα γνώμη. Τα αφήνω όλα υπογραμισμένα, αφού δεν ξέρω τι να πρωτουπογραμίσω.

Κακώς τον κράζεται για το συγκεκριμένο άρθρο. Είναι η παρουσίαση των θέσεων μας. Ξέχασε βέβαια να αντιγράψει και ορισμένα επιχειρήματα, όπως αυτό της διαφοράς ανάμεσα σε Αθλητικές και ανώνυμες εταιρίες με τις διατάξεις που προστέθηκαν στην νέα διάταξη για το άρθρο 44, ή της ομηρίας των οπαδών και των ομάδων που προσπαθεί να έχει το κράτος, αλλά δεν πειράζει. Μακάρι να υπήρχαν τέτοια άρθρα σε όλες τις εφημερίδες και ειδησειογραφικές ιστοσελίδες.
Απλά στο τέλος, (για να μην ξεχνιόμαστε) έβαλε και κάποια πράγματα για την Τρίπολη και την εν γένει συμπεριφορά των οπαδών μας.
« Last Edit: December 06, 2007, 05:01:43 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

apostolos

• Guest
Εγώ διαπιστώνω κάτι διαφορετικό από τα λεγόμενα του Καρπετόπουλου που εν συντομία περιγράφει ικανοποιητικά μια χρόνια κατάσταση.
Αν υποθέσουμε ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες θέλουν να υπαναχωρήσουν στις δεσμεύσεις τους προς το Ζαγοράκη όσον αφορά κρατική χορηγία, λύση στο θέμα των χρεών κλπ. ποιό άλλοθι θα βρουν; Τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ. Οταν αυτή η συμπεριφορά είναι άψογη και ΔΕΝ "τσιμπάει" στις προκλήσεις που δέχεται τι θα κάνουν; Θα την προκαλέσουν. Πρώτη προσπάθειά τους είναι να προκαλέσουν το λαό του ΠΑΟΚ να αντιδράσει βίαια στις προκλήσεις όπως π.χ. επανειλλημένες ρίψεις δακρυγόνων ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Μια, δυό είδαν ότι ΔΕΝ υπάρχουν οι αντιδράσεις που αυτοί θα ήθελαν. Ποιό είναι επομένως το επόμενο βήμα; ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ... Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να βάλουν δικούς τους ανθρώπους να "αντιδράσουν" σε κάποια επόμενη πρόκληση, ώστε να γίνει σύγκρουση με την αστυνομία και να μπορέσουν εύσχημα να υπαναχωρήσουν. Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε προκλήσεις, αλλά και απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι ρόλο παίζουν. Εύχομαι να έχω άδικο αλλά "φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά"

Egw ayta peri probkokatsias ta psuliazomai arketo kairo twra, apo ta maxairwmata me tous Servous kai ola osa exoun ginei apo tote....To nou sas, vrwmaei asxhma h douleia...

apostolos

• Guest
Καρπετόπουλε, μόνο από το ηλίθιο βλέμμα και την φάτσα σου που φωνάζει "είμαι πανίβλακας" καταλαβαίνει κανείς τι άτομο είσαι. Κάνε πρώτα την καριέρα του Ζαγοράκη, φτάσε τις διακρίσεις που έχει αυτός ο άνθρωπος και μετά μίλα. Υποτακτικέ δούλε. Ούτε για φτωχοβίζιτα στη Γιαννιτσών με τα τραβέλια δεν κάνεις. Μας έχετε βγάλει από τα ρούχα μας όλους. Μετά άμα τρώτε ξύλο βγαίνετε να το παίξετε οι "ήρωες δημοσιογράφοι" που δεν συμβιβάστηκαν και τις φάγανε επειδή λέγανε αλήθειες. Όπου σας πετύχουμε ρε θα σας σπάμε τα παϊδια. Δούλοι των αφεντικών σας και τσιμπουκοπαρακαλιάρηδες της συμφοράς. Είπαμε ρε πούστη μου, κόσμια, πολιτισμένα, με διάλογο κλπ. αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Όταν σήκωσε ο Ζαγοράκης το Euro, όλοι ήσασταν σε φάση: Ο αρχηγός, ο γίγαντας, ο τσαμπουκάς και τώρα τα γυρίζετε μουνόπανα. Οι μεταχειρισμένες σερβιέτες της γκόμενάς μου πιο πολύ αξία έχουν από κάτι άτομα σαν την πάρτη σας. Επειδή είμαι και μέταλο, θα σας παραπέμψω σ' ένα τραγούδι των Metallica που λέει: Fight fire with fire. Πόλεμο θέλετε; Πόλεμο θα έχετε γαμώ το αθηναϊκό κράτος σας. Μόνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι όταν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, σπάει το κεφάλι σου και όχι ο τοίχος. Ο λαός του ΠΑΟΚ λοιπόν δεν είναι απλά τοίχος, αλλά βράχος ακλόνητος ρε. Θα στηρίξουμε τον ΠΡΟΕΔΡΟ μας μέχρι τέλους (δικού σας εννοείται). Μέχρι να σπάσετε ή καλύτερα να σας σπάσουμε τα κεφάλια. Άντε γιατί γεμίσαμε αλήτες τύπου Πανούτσου, Καρπετόπουλου, Μπραουδάκη κλπ. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι δεν ζούμε σε εποχές Βουλινού, Μπατατούδη ή Γούμενου - Παγώνη, αλλά στην χρυσή εποχή του ΖΑΓΟΡΑΚΗ. Άρχισαν φαίνεται να τσούζουν οι κώλοι σας, αλλά δεν θα τους αφήσουμε έτσι. Πρώτα θα σας γαμήσουμε και μετά θα σας ρίξουμε και αλάτι στις πληγές. Τσογλάνια.

Υ.Γ. Θα παρακαλούσα τους moderators και τους αναγνώστες να με συγχωρήσουν για το ύφος του post, αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει ως εκεί που δεν παίρνει και είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι έτσι. Δεν αντέχω άλλο να μας μειώνουν και να μας πολεμάνε κατά αυτόν τον πούστικο τρόπο. Είναι σα να μαλώνω εγώ με κάποιον αντρίκεια με τις γροθιές μου και ο πούστης βγάζει μαχαίρι. Καθαρά αδερφίστικο.

Ti na se sugxwresoun re? NA AGIASEI TO STOMA SOU....

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Yparxei metastrofh ston kontopoytano. Menei na doyme an einai monimh h parodikh.

Symfwnw me toys prohgoymenoys me to endexomeno provokatsias kai prepei na eimaste se etoimothta. Oi plastikes sfaires prin 10 meres se mena kati deixnoyn, alla protimw na mhn to groysoyzepsw.

Epishs ena allo klassiko kolpo poy anamenw einai to prasino proswpo ths dixonoias poy 8a prospa8hsoyn na mas ksanaferoyn, gia na spasei h enothta....
« Last Edit: December 06, 2007, 09:37:54 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ....

Τον άρι να τον έχουνε την αγια ομάδα της θεσσαλονίκης

Τον Ζαγοράκη λαικιστή

Τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον θεωρούν δόλοφονο τραμπούκο

Την αεκ τον οφη κλπ οτι καλα έκαναν και τον βοήθησανε....

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ οτι ο ΠΑΟΚ θα βρεί την λύση.....

Παιδια εγω κάθησα και το σκέφτηκα και το μίλησα με μεγαλύτερους απο μένα ανθρώπους και όλοι μου είπανε οτι ο Καραμανλης ΞΕΡΕΙ τι σημαίνει λαός του ΠΑΟΚ και τι σημαίνει η μεγαλύτερη ΠΗΓΗ ψήφου στην β.Ελλαδα. Ο καραμανλής και ο κάθε καραμανλής που θέλει να ξαναείναι κυβέρνηση...Ξερετε γιατι το λέω αυτό ακούω ατους τους τυπάκους, τα μείλ των αρειανών στα υπουργία και τις εκπομπές, τα οποία απλά δεν αλλάζουνε το γεγόνος οτι ο ΠΑΟΚ και ο ΛΑΟΣ του ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΣ πρέπει οι κυβερνούντες να αρχίζουνε να τους σηκώνετε η τρίχα...

Γι αυτό και γω λέω Γαμήστε τους αυτούς μας έχουνε συσπειρώσει όσο δεν παέι όλα αυτα που γράφουνε εδώ και καιρό καλό θα ήτανε να τα μαζεύουμε και να τα μοίραζουμε σε κάθε ΠΑΟΚΣΗ.

ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ -- ΤΟ ΠΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝΕ.......Και εκέι δεν πα να λέει και ο Ιωαννίδης οτι ο αρι είναι όλη η θεσ/νική Δεν χαμπαριάζουνε....

BLACK DOG

• Guest
sorry αλλα εχω φαει ενα φλας κατι μερες και δεν μπορω να θυμηθω κατι .βοηθηστε  ;D
σε ποιον αγωνα τα αδερφια απο την 4 (εγω ημουν στην 5) κατεβασαν τους καμεραμαν
απο τη `γεφυρα ` που ηταν πισω απο το τερμα και τους δωρισαν 10 κιλα κλωτσιδια και 8 κιλα μπουνιδια!? :D γαμω τα χρονια μου αρχιζω και ξεχναω.(μηπως ηταν με γαυρο το 1-1?)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
den kserw an einai to swsto topic alla x8es akoysa raptopoylo sto thleasty.akoysa ti eipe gia thn
synenteyksh santos.parathrhsa,sthn idia ekpomph,oti osoi proponhtes eixane x8es synenteyksh typoy
to thleasty eixe reportaz apo aytes.akoma kai toy giovanovic poy einai apo omada ths 8essalonikhs
mono stoy santos den egine kati tetoio.diavazontas twra kai olh thn synenteyksh aytoysia
katelhksa gia akoma mia fora sto symperasma oti o raptopylos sto 2lepto poy milaei gia PAOK
ta leei opws goystarei aytos.syn ta prwtoselida apo a(8)lhtikh makedonias kai spor toy vora
pou einai ka8arh alloiwsh twn dhlwsew santos.an kai oi perissoteroi edw mesa einai psyliasmenoi,kalo einai na katagrafoyme tis poysties poy kanoyn oi dhmosiokafroi

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
kai τα 2 Links ειναι απο sport.gr.   ΔΕν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη εικονοποίηση της φράσης γλύφω εκεί που φτύνω.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=2&aid=1862

http://www.sport.gr/default.asp?pid=52&aid=1679
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
den eimai sigouros an einai to katallilo topic apla to aneferw.stin ekpompi tou panoutsou-karpetopoulou o amanatidis dilwse pws mikros itan fanatikos PAOKtsis ontas gennimenos stin kastoria.
kala re malaka kai meta pws einai dunaton na egine gay-ros mamw ti mana s mamw! ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

manos4

• Guest
den eimai sigouros an einai to katallilo topic apla to aneferw.stin ekpompi tou panoutsou-karpetopoulou o amanatidis dilwse pws mikros itan fanatikos ΠΑΟΚτσής ontas gennimenos stin kastoria.
kala re malaka kai meta pws einai dunaton na egine gay-ros mamw ti mana s mamw! ;D

ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ........ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ
ΓΑΒΡΟΣ............

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Μήπως πρέπει σε συνεργασία με την συντακτική ομάδα να στείλουμε μερικά μηνύματα σε όλους τους χελάκηδες που το ντου στην Τρίπολη  προσπάθησαν να το παρουσιάσουν σαν την απόβαση της Νορμανδίας και το ντου και μάλιστα σε τσου λου των γαύρων το κάνανε γαργάρα.  Έτσι για να έχουμε και απτά παραδείγματα στο δικαιολογημένο κράξιμο μας.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

rounos

• Guest
Απιστευτο ρε μαγκες.Ουτε μια κωλοφυλλαδα δεν ανεφερε τιποτα.Εγω πλεον κραταω αρχειο με τις μπινιες που γινονται και οταν ερχεται η ωρα τα μειλ φευγουν με στοιχεια που αναγκαζουν τους εκαστοτε υπαλληλους-δημοσιογραφους να καταλαβαινουν οτι ξυπνησε ο κοσμακης.Θα ερθει και η ωρα του χελακη αν ξαναγραψει τιποτα σ'αυτο το θεμα που να αφορα την ομαδα μας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πάντως ο ύπνος του μακαριστού αποτέλεσε για το ορφανό έθνος πηγή έμπνευσης. Ενας φίλος μού διηγήθηκε τηλεφωνικά το εξής περιστατικό. Σε κάποιο καφενείο στη Θεσσαλονίκη κοντά στο γήπεδο της Τούμπας παρακολουθούσε ο ίδιος με την παρέα του την εξόδιο ακολουθία σε απευθείας μετάδοση. Ξαφνικά μπαίνει μέσα γνωστό ΠΑΟΚτσάκι της περιοχής για να πιει τον καφέ του. Βλέποντας όλους να παρακολουθούν αμίλητοι την τελετή, πλησιάζει στην τηλεόραση για να δει από κοντά τι συμβαίνει και έχει πέσει παγωμάρα. Αφού μένει κολλημένος κανένα δίλεπτο με τα μάτια γουρλωμένα στη μικρή οθόνη, μετά γυρίζει και ρωτάει τους θαμώνες: «Πού τον πάν', μωρέ, πάλι τον φουκαρά τον Γηραιό; Στη Β' Εθνική πάλι;».

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=118785  ειναι ο γνωστος μαλακακος που γραφει sportday
 ;D ;D ;D
α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
εχεις και το μαλακα το ραπτοπουλο να κοροιδευει http://www.youtube.com/watch?v=d5G-xGQpp40&eurl

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=119221

''Äåí èá åßíáé ï ÊïíóåúóÜï êáé ï Áìïñüæï ðïõ èá ðñùôáãùíéóôÞóïõí óôï íôÝñìðé. Ìüíïí ùò áôñáîéüí èá ðñÝðåé íá õðïëïãßæïíôáé áðü ôïõò ößëïõò ôùí äýï ïìÜäùí êáé ìÜëëïí äåí èá ðñÝðåé íá ðåñéìÝíïõí ðïëëÜ áõôÞ ôçí ÊõñéáêÞ áðü ôïõò äýï áóôÝñåò. Áõôü ôïõëÜ÷éóôïí äåß÷íïõí ïé ðñïðïíçôÝò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôïõ Áñç.

Ïé äýï ðïäïóöáéñéóôÝò ìðïñåß íá äçëþíïõí Ýôïéìïé, ÓÜíôïò êáé ÌðÜãåâéôò Ý÷ïõí äéáöïñåôéêÞ Üðïøç êáé äåí åßíáé ôñåëïß íá ôïõò âÜëïõí áðü ôï îåêßíçìá ôïõ óçìáíôéêïý áãþíá. ÊÜôé ãíùñßæïõí ðáñáðÜíù, ìðïñïýí íá áíôéëçöèïýí ôïí âáèìü åôïéìüôçôáò êáé íá êáôáëÞîïõí óå áóöáëÞ óõìðåñÜóìáôá êáé íá åðåíäýóïõí áíÜëïãá óôç óõììåôï÷Þ ôïõò. Åêôüò êé áí ôåëéêÜ áðïöáóßóïõí üôé äåí ôïõò ÷ñåéÜæïíôáé êáèüëïõ êáé èá ÷åéñéóôïýí ôçí åîÝëéîç ìå ôïõò áðïëýôùò åôïéìïðüëåìïõò. ÏõóéáóôéêÜ äåí èá ðñÝðåé íá ðåñéìÝíïõìå ïðïéáäÞðïôå óçìáíôéêÞ áëëáãÞ, åêôüò êé áí ï ÃêÜâñáíôóéôò êÜíåé ôç äéáöïñÜ ìå ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò ôïõ ÐÁÏÊ, ìðáò êáé óõììáæÝøåé ôá ìåôüðéóèåí êáé äþóåé þèçóç, óðñþ÷íïíôáò ìåèïäéêÜ ôçí ìðÜëá åìðñüò.

ÊáôÜ ôá Üëëá, õðÜñ÷ïõí áñêåôïß óïâáñïß ëüãïé ãéá íá ìáò ðåßóïõí üôé áõôÞ ç êüíôñá ðáñïõóéÜæåé ìåãáëýôåñï åíäéáöÝñïí áðü ðñïçãïýìåíåò. Ï Áñçò èÝëåé íá óôáèåñïðïéçèåß êáé ï ÐÁÏÊ íá áíÝâåé. Óçìáíôéêü ôï êßíçôñï êáé ãéá ôïõò äýï, ðÝñá áðü ôï ãüçôñï.

Ðéï êñßóéìï ôï íôÝñìðé ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Èá âãåé ðåñéóóüôåñï ÷áìÝíïò áêüìá êé áðü éóïðáëßá. Çäç êÜðïéïé Üñ÷éóáí íá ãêñéíéÜæïõí. Åðáøáí íá øéèõñßæïõí êáé… óêÝöôïíôáé öùíá÷ôÜ, äéáôõðþíïíôáò ôéò áìöéâïëßåò ôïõò ãéá ôçí áðïôåëåóìáôéêüôçôá ôçò ïìÜäáò êáé ôçò äéïßêçóçò. Áðáéôïýí ðïëëÜ ðåñéóóüôåñá.

ÕÃ.: Ïé íéêçôÝò äåí ðáñáêáëïýí ãéá ôßðïôá. Å÷ïõí ôï äéêáßùìá íá áðáéôÞóïõí ü,ôé ðñáãìáôéêÜ ôïõò áîßæåé… Áõôü ãéá ôïõò ðáßêôåò ôçò ÊáëáìáñéÜò êáé ôç ÷èåóéíÞ áíáêïßíùóç, ôçí ïðïßá õðïãñÜöïõí êáé áöïñÜ ôçí õðüèåóç ÂÜëíåñ.

ËÝãåôáé üôé äåí ôç óõíÝôáîáí ïé ßäéïé êáé äåí óõìöþíçóáí ìå ôï ýöïò ôçò. Áí äåí ôçí õðÝãñáøáí êéüëáò, ìÜëëïí èá ðñÝðåé íá æçôÞóïõí åîçãÞóåéò áðü ôïí ðíåõìáôéêü ôçò ðáôÝñá.''

Ïíôùò, ôùñá ðïõ ôï óêåöôïìáé, ç äéïéêçóç äåí å÷åé áðïôåëåóìáôéêïôçôá..Öôáéåé ï Ôåï ðïõ äåí óïõ ìáìçóå ôá óðáñãáíá ïôáí áíåëáâå.
Êñõâåóáé ðéóù áðï ôç ëåîç ''êáðïéïé'' êáé ôï ðñïóöåñåéò ìå êáëç óáëôóá ãéá íá ãéíåé ç áìöéâïëéá âåâáéïôçôá.

ÑÅÅÅ ÏÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÓÔ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τόσο μπορεί να πάρει κανείς στα σοβαρά τη γνώμη των οπαδών. Καταλαβαίνω αυτούς τους αθλητές που κάποια στιγμή τα παίρνουν στο γήπεδο επειδή κάποιος τους έβρισε τη μάνα, όμως αυτό δεν έχει να κάνει με τη σοβαρότητα του ανθρώπου που το έκανε, αλλά με την κακία που διακρίνεται στους οπαδούς. Πριν από λίγο καιρό κάτι είχα γράψει για τα χρέη του ΠΑΟΚ, κάποιος είχε δώσει το mail σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και άρχισε να βρέχει υβριστικά μηνύματα. Ανάμεσα σε άλλα υπήρχε και ένα που αναφερόταν στη μάνα μου. «Ρε Πανούτσο, τη μάνα σου τη γλεντούσαμε στην Τούμπα». Το μόνο που είχα απαντήσει ήταν «την κυρα-Λένη;». Και μόνο η ιδέα της κυρα-Λένης, που είχε γεννηθεί κάπου στο 1915, να κάνει γκρουπ σεξ με τη «Θύρα 4» ήταν τόσο σουρεαλιστική, που μου ήταν αδύνατον να εκνευριστώ.
ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ..
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=119214

εδω φαινεται ομως ποσο τσουζουν οι ευστοχες και με επιχειρηματα απαντησεις και ποσο δεν μετρανε(?) τα βρισιδια. Αν και αυτα μενουν ;D

και ενα προχτεσινο νομιζω
Με τον αθλητισμό, όπως και με άλλους χώρους, το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η ύπαρξη του νόμου, αλλά η εφαρμογή του. Το νομοσχέδιο, για παράδειγμα, αναφέρει ότι θα απαγορεύεται να υπάρχει χώρος στα γήπεδα για τους οπαδούς των φιλοξενουμένων. Πριν από μερικούς μήνες στην Τρίπολη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όχι μόνο μπήκαν με ντου, αλλά έδιωξαν και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα για να πάρουν τις θέσεις τους. Ποιο ήταν το πρόβλημα της Αστυνομίας; Οτι δεν υπήρχε ο αθλητικός νόμος. Και μην πουν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ότι αυτό είναι πρόβλημα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Καλοί νόμοι είναι αυτοί που μπορούν να εφαρμόζονται. Το καλό με τον νέο νόμο είναι ότι πράγματι έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, μια και γράφτηκε στο ποδάρι. Οσο για το εάν θα εφαρμοστεί, είμαι σίγουρος ότι και οι ίδιοι δεν το πιστεύουν.

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=119051
ΠΑΝΟΥΤΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

PantaFCP

• Guest
επειδη δεν υπαρχουν καλοι δημοσιογραφοι
θα κανω μια λιστα με τους γελοιους και μια με τους υποφερτους...
"γελοιοι"...
1. Τσαλτιδης
2. Ζαγορας
3. Καμορα
4. Πετρουλακης
5. Γρηγοριαδης

"υποφερτοι"...
1. Μαρκακης
2. Καρπετοπουλος
3. Γκινας
4. Κολκας
5. Λεμογιαννης