Author Topic: www.ert.gr & σχολιασμος των κρατικων καναλιων(ΕΡΤ & ΝΕΤ)  (Read 47251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Και κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπάσχουμε ή να μη συμπάσχουμε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ; Γιατί αυτή η δυαδική λογική;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
γι αυτο
"Άλλοι-λε?-γκι-ιιιιιιι. τι ΄Ναι τουτο?"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αν υπαρχει θεος, ιδιωτικοποιηση νερου χθες, αν υπαρχει θεος για αυτο το σιχαμενο εθνος
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
@stan εγω αντιθετα θα κανω συμμαχια και με τη σταη της ερτ και με το φωτοπουλο της δεη. Και ας ειναι και λαμογια. Γιατι και με γουμενο μπορει να ηταν διπλα μου ενας του φρατελι (που λεει ο λογος), το ιδιο και με μια πορεια για τα φυλακισμενα αδερφια μας κι ας εχει μπλουζα σαλπι. γιατι εχω αναγκη συμμαχιας.και ξερω ιστορικα που μπορει να με οδηγησει αυτο.....ειναι επιλογη και πρεπει να κανω επιλογη. με πολυ ρισκο......

φιλε χομο διαφωνω...ποτε δεν θα συμμαχουσα με καποιον που ξερω οτι εν τελει θα με προδωσει για τους δικους του συμφεροντολογικους σκοπους...γιατι αντικρουονται τα συμφεροντα μου...
εσυ μπορει να κανεις κατι ανιδιοτελως αλλα οι αλλοι κερδιζουνε απο αυτο...οποτε δεν θα εδινα ποτε την χαρα σε κανεναν που εν τελει θα μου την φερει πισωπλατα...
εκτος αν επραττα μια νετσαγεφικη προσεγγιση συμμαχιας...μπλοφαρα δηλαδη με σκοπο να γινει αυτο που θελω αλλα στο τελος τοποθετουσα και τους προδοτες συμμαχους μου εκει που τους αρμοζει...

και αναγκη συμμαχιας δεν εχεις απο κανεναν...αναγκη προπαγανδας για αλλαγη νοοτροπιας και σκεψης εχεις...για μια ριζοσπαστικη ανατρεπτικη σκεψη...

τεσπα μπορει να κανω λαθος...αυτη ειναι η γνωμη μου παντως...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αν υπαρχει θεος, ιδιωτικοποιηση νερου χθες, αν υπαρχει θεος για αυτο το σιχαμενο εθνος

έτσι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ζμπουτσαμ για την ερτ μονο ΠΑΟΚ ρε μουνια

Offline gagas

• Αλλαγή
και ιδιωτικοποιηση θαλασσας βεβαιως βεβαιως..

η αληθεια ειναι οτι καποιοι δημοι, παρανομως και με ακρα μυστικοτητα εχουν παραχωρησει τα δικαιωματα χρησης/ιδιοκτησιας του δικτυου υδρευσης..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Κατα τα αλλα Capri και Savage εχω το νο1 τευχος του ΠΟΠ και ΡΟΚ. Το χω χαρισει στον αδερφο του πατερα μου, θειος Ανδρεας, ετων 65, κολογαυρος του κερατα. Μπατιρακι ανεργος απο περυσι, ζητειστε το, με κανα 100 ευρω σας το πουλαει με δωρο και κασσετες BASF (εχει.. τσουβαλια) εκπομπες Γιαννη Πετριδη καμμια εικοσαετια πισω και προς τα δω. Και με τετραδιο περιεχομενων  :book: Τζωννυ, ο  θειος Ανδρεας μιλαει και Γερμανικα, σαιζε γκασταρμπαιντερ.  και γιαγκερμαιστερ  :joint:. Καλος ο uncle Mick αλλα ιδρυτικο μελος του οσφπ Δραμας, οποτε μπλακ λιστ. Στον Πετριδη ομως πιστευω ειναι ο καλυτερος στην Ελλαδα. σορυ για το οφφτοπικ απο ολους

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα μου πείτε έναν εργαζόμενο εκει στην ΕΡΤ που μπήκε με διαφανείς διαδικασίες;
Μη βάζουμε όλους τους απολυμένους στον ίδιο ντουρβά...

Θέλω έναν να μου πείτε και το βουλώνω...

Ζήτησες έναν ...σου είπα έναν άλλα δεν τήρησες τον λόγο σου
Δε μου λέει τίποτα ένα μούφα όνομα και απο ποτε η πραγματικοτητα εγινε καραμέλα. Εσύ σε άλλη χώρα ζεις. Για ρώτα πρώτα φίλε με ποιό τρόπο μου φάγανε θέση στο ΑΠΘ... Καραμέλες και τσίχλες βραδιάτικα

Μούφα όνομα κ νιουγουεβάς........φίλε καλύτερα να μην έχεις τόσο απόλυτη άποψη για θέματα που εμφανώς δεν γνωρίζεις. btw που λένε κ στο Λονδίνο, εγώ στην Ελλάδα ζώ,εσύ μάλλον ζεις σε άλλη διάσταση που την έκανες για το εξωτερικό επειδή λόγω της κατάστασης εδώ άλλα κατά τα άλλα δεν μπορείς να αντιληφθείς για ποιόν λόγο χρειάζεται την συμπαράσταση κάποιος που πετιέται ξαφνικά στον δρόμο.....
και εις ανώτερα..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
δεκτο Σταν, ολα παιζουν τελικα στη λογικη "ειναι καλο το λιγοτερο κακο? η μηπως οχι? " διαλεγεις και παιρνεις.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Και σε ξαναρωτάω πόσο σίγουρος είσαι ότι ο Πετρίδης δεν έβαλε μέσο. Δε μου απήντησες στο ναι ή οχι.

Οσον αφορά τη συμπαράσταση δε τα σου πω πολλά. Απλά την ίδια ώρα στην Ελλάδα σου απολύθηκαν πέντε μεροκαματιάρηδες που ούτε μέσο αλλα όυτε στον ήλιο μοίρα δεν έχουν. Πανε εσύ εξυπνάκια να συμπαρασταθεις τον κάθε Πετρίδη και εγώ την οικογένεια του καθε έναν απο αυτούς.

Δεν το βουλώνω τόσο εύκολα όσο και μακρυά αν είμαι απο την μπανανία σου.

Καληνύχτες πολλές

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εντελώς φιλικά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
100% σίγουρος είμαι.

καληνύχτα φίλε και ηρέμησε

Offline savage republic

• Βασικός
Και σε ξαναρωτάω πόσο σίγουρος είσαι ότι ο Πετρίδης δεν έβαλε μέσο. Δε μου απήντησες στο ναι ή οχι.
:smack:

Οσον αφορά τη συμπαράσταση δε τα σου πω πολλά. Απλά την ίδια ώρα στην Ελλάδα σου απολύθηκαν πέντε μεροκαματιάρηδες που ούτε μέσο αλλα όυτε στον ήλιο μοίρα δεν έχουν. Πανε εσύ εξυπνάκια να συμπαρασταθεις τον κάθε Πετρίδη και εγώ την οικογένεια του καθε έναν απο αυτούς.

Γιατί το ένα αποκλείει το άλλο; Τι λογική είναι αυτή; Είναι ο Πετρίδης με τους 5 μεροκαμματιάρηδες εχθροί; Για ξεκαθάρισέ το μου, γιατί πέρα από το να κοιτάς τις άδειες τσέπες των άλλων χαιρέκακα, αυτήν την γεροντοκόρικη λογική κάθε που ακούει ότι πέθανε ο άντρας της αλληνής, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Κι εγώ το ίδιο.

Καληνύχτες πολλές
Και όνειρα γλυκά.

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Που κατάλαβες εσυ ότι το ενα αποκλείει το άλλο. Αυτο που είπα ειναι ότι προτιμώ να πάω αυτήν την ώρα και να συμπαρασταθώ έναν μετοκαματιάρη που δούλευε σε φούρνο παρά τον Πετρίδη.
Στο κάτω κάτω ανάγκη έχει περισσότερο αυτός απο τον Πετρίδη. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τρομερή υπεράσπιση για τον Γιάννη βλέπω. Τι σκατά τόσο φτωχόυλης  και καλός άνθρωπος χωρίς γνωριμίες και μέσα λειτουργούσε; Μετά απο αυτόν πάτε και στην Στάη...

Και δε κοιτάω καμία τσέπη χαιρέκακα. Λέω ωμά την άποψή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που ειναι απολυμένοι και πραγματικά πεινάνε. Αυτοί έχουν παυτήν την στιγμή περισσότερη ανάγκη από εμένα...

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Χτες τα μεταλλεια, σημερα η ερτ αυριο εσυ.

baron

• Guest
@stan εγω αντιθετα θα κανω συμμαχια και με τη σταη της ερτ και με το φωτοπουλο της δεη. Και ας ειναι και λαμογια. Γιατι και με γουμενο μπορει να ηταν διπλα μου ενας του φρατελι (που λεει ο λογος), το ιδιο και με μια πορεια για τα φυλακισμενα αδερφια μας κι ας εχει μπλουζα σαλπι. γιατι εχω αναγκη συμμαχιας.και ξερω ιστορικα που μπορει να με οδηγησει αυτο.....ειναι επιλογη και πρεπει να κανω επιλογη. με πολυ ρισκο......

Όταν κανεις συμμαχίες με λαμόγια φιλε είσαι λαμόγιο, γιατί ισχύει: Ο σκοπός αγιάζει το μέσο

e λοιπόν ποτε κάτι τέτοιο. ποτε δεν θα συμμαχήσω με αυτούς που με φτύνανε μέχρι εχτές, ούτε θα συμμαχήσω με οποιονδήποτε είχε πάρε δώσε με το σύστημα. Ποτε και για κανέναν λόγο.

Στην τελική όμως:

Το σύστημα τραβάει ένα από τα δεκανίκια του!

1. τις επόμενες μέρες ρίξτε μια ματια πως θα κινηθούν μπόμπολας, αλαφούζος και σία στο θέμα.

2. E! Πάμε για εκλογές. Η φάση έχει όλα τα συστατικά για "κυβερνητική κρίση" :emetos:, κάποια κομματόσκυλα θα θέσουν  βουλευτές υπό πίεση και αυτοί με την σειρά τους θα βρεθούν σε αδιέξοδο. Δεν μπορεί, αυτό το πολιτικο χαρακίρι δεν θα το επιζήσει ο πρωθυπουργός "μας" :emetos:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μονο για το τεραστιο αρχειο της ερτ και σε τι χερια θα πεσει λυπαμαι οπως σωστα ανεφερε μονο ο savage.. κατα τα αλλα μακαρι απο αυριο να κλεισουν και τα υπολοιπα γαμωκαναλα

Καραμελιτσες για ηχοληπτες και καμεραμεν και λοιπους μικροεργαζομενους και δακρυα και αλληλεγγυη ουτε που με αγγιζουν.. οποιος γουσταρει ξερει που ειναι το ραδιομεγαρο ας στηριξει την καταληψη.. οπως στηριξε αλλες και αλλες σοβαροτερες κατα το παρελθον

Οπως ελεγε και η φτωχικη εκπομπη του Σπυρακου... ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
 :biggrin:

Καληνύχτες πολλές
:o :o :o :o
Ακυρο. Με καμμια δεκαδες η μηπωε εκατονταδες χιλιαδες δισκους πριν καμμια 15ετια που θυμαμαι εγω, σουπερ στελεχος της Sony Music, με Διεθνη αναγνωριση,  θα εβαλε και κανα κανα βυσμα στο δημοσιο για παρει κανα εφαπαξ απο το Δημοσιο.  ;D Τεσπα, δεν ειναι σιγουρα το θεμα μας προσωπικα ο Πετριδης   

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ